10 Bathroom Ideas and Designs

10 badrumsidéer och mönster

Vilka är några av de finaste badrumsdesignidéerna?

Badrumsdesignidéer

Vi kan alla använda lite inspiration när det gäller att utforma det perfekta badrummet. Så varför inte titta på våra fotogallerier, se vad våra kunder har gjort eller läsa våra bloggartiklar om de senaste mode- och designtrenderna och släppa in din inre inredningsarkitekt? Vi har kommit med några fantastiska förslag till dig! Ta en titt på våra senaste idéer för toalettdesign. För din inspiration har vi samlat 10 vackra badrumsdesigner som kan hjälpa dig att skapa din unika stil.

Elegant och tidlöst badrum

Om du planerar att renovera ditt badrum är det bästa stället att börja med några moderna designinspirationsidéer. Idéer för online Pinterest -badrum kan också hittas på denna webbplats. Följande moderna badrumsbilder kan hjälpa dig att bättre förstå dina mål och ambitioner för ditt nya badrum. Elegant och ageless, det här stycket är en klassiker. Färger som är ljusa och vita är ständigt i stil. En touch av elfenben eller till och med ett äggskalvitt kan användas, men att använda vita kommer att hålla ditt badrum uppdaterat med tiderna. Färger som är trendiga eller sticker ut kan snart bli daterade. Om du vill inkludera färg i din design, använd din inredning och accentobjekt för att göra detta.

beige badrum

1. Beige badrum

Natursten, som marmor, travertin eller kalkhaltig, är ett populärt val för beige badrumsplattor. Beige nyans av detta neutrala badrum fördes i harmoni med marmorplattan på golvet genom att lägga till en touch av glitter till beige ton. Området är ljust och inbjudande tack vare användningen av varma accenter. För väggarna i huvudbadrummet är beige en traditionell neutral nyans som är idealisk för att täcka väggarna. Området bör vara en fristad för avkoppling, och väggfärgen bör vara en som lugnar snarare än utmaningar.

Glansig finish badrum

2. Glansigt badrum

Glansiga finishplattor ger dig intrycket av att vara vackert väl polerade, och de gör det. Det är idealiskt för små badrum eftersom det återspeglar mycket ljus och ger intrycket av ett större område än det egentligen är. De behöver större underhåll och ger en glidande fara, som kan förekomma på platser som väggarnas golv eller badrummet. När det gäller slippiness kommer det att vara liten skillnad mellan en polerad porslinskakel och en glansig keramisk plattor. Om du applicerar sunt förnuft när du installerar glansiga golvplattor i ditt hus kommer de att se fantastiska ut och bör inte ge dig några problem i framtiden.

trä diskbeklädnader

3. Tillbehör i trä handfat

Trä sjunker är unika och spännande, och de ger en vacker touch till alla badrum som annars kan saknas. Oavsett om jordigheten är utbredd i hela utrymmet eller diskbänken är rymdpunkten för utrymmet, kan en enda träbänk ge ett betydande visuellt intresse för ditt badrum. Vem sa att det var omöjligt att fullgöra ansvar och uttrycka sin egen stil samtidigt? Dessa badrum är både vackra och stora. Detta kommer att möjliggöras genom användning av trä i badrummet. Med sin blandning av vita väggar och renlighet kan trä användas för att skapa ett badrum som har ett modernt utseende samtidigt som det behåller värme och elegans. Om du vill designa ditt badrum i östlig stil är trä ett utmärkt alternativ för det primära byggmaterialet.

Enkelt kontrasterande badrum

4. Enkelt kontrasterande badrum

Medan färg kan ha en betydande inverkan på vårt humör, verkar badrummen undvika delande färger till förmån för lätta neutrala och vita som är lugna och enkla att leva med. För att skapa en kokongeffekt på den andra änden av spektrumet är djupare grå nyanser och skiffer också populära val. Att använda olika strukturer för att producera ett snabbt och rent utseende i detta badrum är en bra idé. Badrum med hög kontrast ger ett slående utseende som lockar tittarens uppmärksamhet. I ett ljust utrymme hjälper det att öka känslan av kontrast att ha större, mer koncentrerade föremål i mörka nyanser. Textur genererar enligt författarna drama och känslor som individer kan uppleva när de kommer in i ett utrymme.

Stenelement bad

5. Stenelement bad

Välj en stenarkitektur för badrummet och gör det till en del av den naturliga miljön. Stegen i badrummet är utan fråga den mest iögonfallande funktionen. De har ett rustikt utseende, men de ger en underbar efterbehandling till den övergripande rustika atmosfären. Det verkar vara ett nytt och expansivt område på grund av de stora fönstren som översvämmar rummet med naturligt ljus och placeringen av badet i hörnet. Natural badrumssten är ett genomförbart alternativ tack vare moderna tätningsmedel som minskar stenens mottaglighet för vattenförlust och färgning. Natursten kan ge ett allvarligt säkerhetsproblem i badrummet, och det rekommenderas inte för badrum som besöks av ungdomar eller äldre. Sten är ömtålig och lätt trasig. Natural sten, till vissa människors överraskning, är inte riktigt lika hållbar som keramiska plattor när det gäller att motstå böjning och expansion.

marmorgolvbad

6. Marmorgolvbad

När det gäller badrumets inredning är klassisk och elegant marmor fortfarande ett populärt alternativ. Det är tidlöst, det ger mervärde till ditt hem och det är mycket fördelaktigt. Marmorn har mörkbruna toner till den, och den används för att täcka väggarna, golven och badrummen i rummet. Marmor och badrummet samlas för att producera den perfekta nya och eleganta utseendet, samtidigt som det upprätthåller en modern känsla och känsla. När det gäller badrumsdesign är Marble en tidlös klassiker som är både vacker och tidlös. Marmor har å andra sidan flera nackdelar, varav den mest betydelsefulla är underhåll. Varje år bör marmor förseglas och rengöras noggrant för att förhindra färgning, repor och fuktskador från inträffar.

ljusgrå tone toalett

7. Ljusgrå tone toalett

Den släta, lättgrå färgschemat grå kakel fungerar effektivt i väl upplysta inställningar eftersom det står i kontrast till betydligt djupare gråtar (sten) och lättare grå (skiffer). De mildare gråa tonerna som används i små badrum skiljer dem från resten av huset. En ljusgrå färg och en djupare grå färg kan användas för att producera ett fantastiskt, litet badrumsutrymme. Vad tycker du om ditt grå badrum? Att investera i en grå toalett är ett utmärkt beslut. Håll ett attraktivt, elegant eller varmt och sofistikerat utseende. Ändra den gråa tonen på badrumsväggarna så kommer du att ändra utseendet på utrymmet helt. Jag hade mycket kul att spela med olika ytor. Om du vill skapa ett mildt, blygsamt och klassiskt utseende i ditt badrum är ljusgrå det perfekta färgvalet för dig. Du kan koppla ihop den med en mängd olika färger som Windswept Beige, Navy Blue och Soft Gold.

Art Deco Style Badrum

8. Art Deco Style Badrum

Marmor är en klassisk badrumsidé, och ett art deco -badrum är en syn att se. Det är möjligt att ditt fåfänga badrum kommer att förbättra ditt konstdekorationsmotiv. Det kan vara en vacker kombination av mässing och svart. Att integrera konstdekoration eller ett modernt tema i ett badrum kan tyckas vara en extremt kostsam strävan, men det är viktigt att notera att ett stort antal klassiska badrumselement är inspirerade av Art Deco -rörelsen. Idén att presentera en spännande serie av enastående badrumsbyggnadsidéer i början av det tjugonde århundradet kom till oss vid den tiden. Det är här designprocessen startade. Art Deco Badrumsarmaturer och efterbehandling bör kombineras för att skapa ett Art Deco -badrum. Geometriska tapeter i svartvitt är ett bra koncept för ett dramatiskt art deco -badrum, men kom ihåg att våta områden behöver specifika ytor som inte finns i torra utrymmen. Att använda svarta glansiga plattor med mässing accenter och beslag skapar ett sofistikerat och starkt utseende som är idealiskt för en maskulin miljö.

enkel art deco -toalett

9. Enkel art deco -toalett

Här är ett bra exempel på ett Art Deco -badrum som har inspirerats av andra stilar. Att utforma den fashionabla stilen på 1920 -talet med svarta och vita väggplattor var en utmaning för inredningsarkitekten Zoe Feldman, som inspirerades av den moderna rörelsen under hela sin karriär. På grund av överflödet av speglar och kakel utstrålar badrummet en touch av art deco glitz. Lacken sjunker och får tiden att vibrera högre som ett resultat. När det gäller badrumsdesign är Art Deco ett fantastiskt alternativ, med de monokromatiska svartvita nyanserna som visar sig vara den mest populära. Om du tittar noga ser du att spegeln och handfat båda är geometriska former med huvudsakligen hårda och tillfälliga mjuka vinklar, som är typiska för tiden. Marmorkorgvävgolvplattor, ett klassiskt Art Deco -designelement, är en tidlös funktion som är 100 procent Art Deco i stil.

vintage badrumsstil

10. Vintage badrumsstil

Badet är stiliserat från hängbelysningen till den lilla sätet, och det görs främst i vita färger. Bad som går tillbaka hundratals år. Skikten på badrummet är traditionella i design. Som man ser i badrummet har det traditionella antikmotivet tolkats på nytt på ett modernt sätt. Den ljusbruna garderoben har gott om utrymme för allt och är den perfekta platsen att lagra allt annat. Kombinationen av ett helt vitt snidat golv och gröna snidade väggar är fantastisk. Med ett bad eller en vintage klofot konstruerad av mässing och färdig i en antik finish, kan du förvandla ditt badrum till ett hus från artonhundratalet. I de flesta fall är de historiska badrummen målade vita, även om någon neutral färg kan användas på deras plats. Populariteten för moderna och bondgårdsbadrum har stigit under de senaste åren, men om du blir lite trött på samma gamla rena linjer, rustika balkar och ultramoderna material kan ett vintage badrum vara en stark konkurrent för ditt hem design.

Det finns cirka 10 huvudbadidéer och mönster.

 • Idéer för badrumsdesign
 • Vi har fantastiska idéer till dig!
 • Se upp våra senaste idéer om toalettdesign.
 • Vi har samlat 10 fantastiska badrumsdesigner för att inspirera dig att utveckla din egen stil.
 • Idéer för online Pinterest -badrum kan också hittas på denna webbplats.
 • Trätillbehör
 • Oavsett om jordighet är framträdande i hela rymden eller diskbänken är områdets huvudsakliga punkt, kan en enda träbänk lägga till betydande estetisk tilltal till ditt badrum.
 • Detta kommer att vara möjligt med trä i badrummet.
 • För att designa ditt badrum i östlig stil är trä ett utmärkt val för huvudbyggnadsmaterial.
 • Natursten kan vara en viktig säkerhetsfråga i badrummet, och det rekommenderas inte för badrum som används av barn eller äldre.
 • Bad i marmorgolv
 • Det är ageless, vilket ger värde till ditt hus, det är oerhört användbart.
 • Marmor och badrum går samman för att ge det perfekta färska och vackra utseendet, samtidigt som en modern vibe håller.
 • Enkel deco
 • Här är ett underbart exempel på en annan stil påverkat Art Deco -badrummet.
 • Att utforma 1920 -talets trendiga stil med svarta och vita väggplattor var en utmaning för inredningsarkitekten Zoe Feldman, inspirerad av den moderna rörelsen under hela sin karriär.
 • På grund av mängden speglar och slakning utstrålar badrummet en art deco -glitter.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.