100 Ideas on how to decorate a small bathroom.

100 idéer om hur man dekorerar ett litet badrum.

För att hjälpa dig med din nya dekorering, här är några idéer om hur du designar ett badrum.

Vilka är de största badrumsdekorationsidéerna?

Hur dekorerar man ett badrum?

När du använder kreativa tekniker för handeln behöver ett litet badrum inte verka överfulla eller känna sig klaustrofobiska. På några minuter kan några rymdbesparande idéer i kombination med en stänk av härliga tillbehör till och med det minsta badrummet till en fantastisk miljö. Några blygsamma förbättringar, med din hyresvärds samtycke, kan förbättra frågor utan att tappa ditt bankkonto. Vi visar hur du design, färg, mönster och till och med funktionell lagring för att skapa det lilla badrummet i dina drömmar. Besök vår sida för badrumsidéer för mer kreativ badruminspiration.

Hur planerar jag ett litet badrum?

Även om det kan vara svårt att tillhandahålla ett litet badrum, finns det inget behov av att offra design. Bestäm vilka bekvämligheter, till exempel bad eller mer förvaring, är mest viktiga för dig i ett badrum. Skapa sedan en skalad layout och lämna tillräckligt med utrymme runt beslag för människor att flytta runt. Om du alls är genomförbar, lämna toaletten på sin nuvarande plats, eftersom det kan vara dyrt att flytta smutsbunten. Glöm inte extra, sådana uttalande plattor eller golvvärme för de kalla morgnarna.

Skimpa inte på din badpersonlighet.

Små badrum, när de är full av möbler och inredning, kan snabbt verka klaustrofobiska; Ändå innebär det inte att nöja sig för en tom låda utan individualitet. Djärva, prydnadsplattor ger smak utan att ta för mycket utrymme, medan nyckfulla hängljus och en vattentät gallervägg ger personliga detaljer utan att ta för mycket utrymme.

 Vilken badrumsdekor att använda?

Använd reflekterade ytor.

Glansiga badrumsplattor återspeglar ljus i hela badrummet och ökar känslan av rymlighet. Kakelens släta yta gör rengöring en bris, och denna anpassningsbara väggbeläggning ger mycket utrymme för kreativitet. Vi gillar hur detta fiskbensmönster har blandats in i ett botaniskt tema-schema-det är en iriserande fristad!

Skapa ett vått rum för ditt bad.

När du lägger till ett badrum till ditt hus är dyrare än att bara installera en dusch, eftersom tankning eller vattentätning hela rummet krävs, kan det verkligen betala sig när det gäller användbarhet. Ett badrum kan frigöra ytterligare golvutrymme genom att eliminera behovet av täckta duschdörrar och tunga brickor, medan den strömlinjeformade finishen hindrar området från att verka överbelastat.

Överväg att använda en duschdraperi.

Rymma en duschdraperi på löpare till taket i ett litet område i ditt badrum som bara knappt passar ett kort bad för att ge ytterligare dimension till ditt område. Denna rörliga rumsdelare, som är rimligt prissatt och finns i olika mönster, kan hjälpa dig att skapa en mer privat och lyxig atmosfär när du vill bada.

Använd smart toalettbidet.

När du väljer mer utrymme medan du är villig att ha Bidet, är ett bra alternativ en smart toalett som sparar mycket utrymme som ger Bidet -funktionalitet rätt på toaletten. Detta kommer att förbättra komforten men också låta dig ha ett mer modernt utseende och spara lite utrymme och naturligtvis pengar på toalettpapper.

Ska du använda marmorplattor?

Ta en ny inställning till bad.

Tror du att du inte har tillräckligt med utrymme för ett bad och en separat dusch? I stället för att exakt placera fixturer, överväg att flytta ditt badkar i en vinkel för att bättre rymma det tillgängliga utrymmet. Det okonventionella arrangemanget genererar en Bijou -vibe, medan den avslappnade, gnaunty vinkeln mjuknar de stränga, enhetliga linjerna i många moderna tvättstuga.

Måla ett gammalt badrum för att det ska se nytt ut.

När det gäller inredning är färg motgift mot fulhet. Dess mystiska förmågor förvandlade en tråkig byggmästares standardbadrum till ett snyggt pulverrum här. Är det inte en fin cirkulär spegel? Det följdes till originalet med dubbelsidig monteringslim.

Välj ändra badrumsbeslag.

När utrymmet är begränsat, varje tum materia, så sök efter kreativa sätt att göra ditt lilla badrum funktionellt och livligt. När du inte används kommer en traillös dusch med utdragbara sidopaneler att göra det möjligt för dig att frigöra ditt utrymme och bättre använda duschområdet. Olika golvplattor, till exempel denna lätt att dricka sten av sten, kommer att ge subtil distinktion till duschzonen.

Paneler gynnas i badrummet.

Att lägga till träpaneler till väggarna i små, prestationslösa badrum är ett fantastiskt sätt att lägga till individualitet. Denna karaktäristiska beklädnad, som finns i en mängd vattenbeständiga behandlingar, erbjuder en utsökt, historisk känsla i även de minsta mönster. Välj smala, eleganta bitar som inte tar för mycket område.

Kommer Big Mirror att få badrummet att se större ut?

Använd svarta fixturer för att uppdatera ett åldrande badrum.

Svarta fixturer och tillbehör ger en slående kontrast till ett vitt badrum. Om de nya beslagen passar de befintliga hålen i diskbänken eller bänkskivan är det vanligtvis en enkel och reversibel förändring att installera en ny kran.

Återställ ditt gamla badrum.

Medan svartvitt kakel är tidlös, gjorde den forntida tapeten som ursprungligen prydde dessa väggar det lilla rummet dystra och klaustrofobiska. Att ta bort allt gjorde en enorm inverkan. De sista handen som förvandlade detta föråldrade badrum till en vacker klassiker inkluderade att ersätta sconces och modernisera prydnadselement som sträcker sig från skåpknoppar till duschdraperin.

Integrera funktion och personlighet.

Anpassa ditt badrum med karaktärsbyggande element för att fira din berättelse. Denna design kombinerar nautiska och grova huggade funktioner för att skapa en lugn badrumsflykt som framkallar kustminnen.

Det bästa sättet att designa ditt rosa badrum.

Eftersom du inte kommer att kunna riva allt, gör lugn med ditt rosa badrum genom att klä upp det. Den rosa plattan kompletteras med en marmorinspirerad spegel, mönstrade tapeter och en målad fåfänga. Om du vill tona ner rosa i ditt badrum, använd djärva, kontrasterande nyanser som blått och grönt för att avleda ögat.

Hur använder man breda och glansiga plattor för att förstora badrummet?

Ompröva utformningen av din badrumsdörr.

I ett litet badrum kan en gångjärnsdörr som svänger inåt minska mängden användbart utrymme. Det skulle vara bra att ersätta den med en fickdörr, men det skulle behöva rippa ut en del av väggen. Lyckligtvis för dig har vi ytterligare två svar på detta irriterande problem. Du kan förvandla en standarddörr till en skjutdörr. Du kan också ändra orienteringen av din badrumsdörr så att den svänger upp på andra sätt. Det innebär några aktiviteter, inklusive att flytta dörren på dörren till andra sidan bländaren. Det är ett dagsjobb för erfarna gör-det-själv med nödvändig utrustning.

Blomma tapeter för badrummet.

Gör ett uttalande med geometrisk blommig tapet, som ser särskilt bra ut i ett litet badrum. Tillsätt en flätad spegel och färska buketter för att slutföra utseendet.

Med en hylla i badkaret.

När det är dags att koppla av fungerar en enkel hylla över badkaret som en abborre för färska blommor och ett doftande ljus samt en flaska vin.

Speglarna i badrummet är glittrande.

Att ändra ditt perspektiv förändrar miljön. Om du har en enkel spegel för närvarande kan du prova att lägga till lite glam till det, eller vice versa. För att se dig själv i ditt bästa ljus, lägg bara till en elegant smart bänkskiva kosmetikspegel, till exempel en spegel.

Hur använder man breda och glansiga plattor för att förstora badrummet?

Ovanliga badrumsplattor.

Istället för att sätta dem i raka rader kan du prova en annan riktning för din mosaik, som detta diagonala sillbensmönster på väggen.

Installera en vågig baddusch.

Håll en ovanlig design, som den här bikakliknande tessellationen, för inuti duschen. Det är också ett billigare tillvägagångssätt att inkludera en lyxig design utan att spendera en förmögenhet på hela området.

Installera ett takfönster i ditt rum.

Detta är en av de mer ambitiösa små badrumsdesignidéerna, men det kommer att lämna ett varaktigt intryck. Att installera ett takfönster i ditt badrum kan lysa upp området avsevärt och öppna det.

Vissa badytor ska vara böjda.

Med en krökt handfat eller dusch kan du återta en del av ditt utrymme. Det kanske inte verkar vara mycket, men det kan ha en stor inverkan, särskilt i en liten miljö där varje tum räknas.

 Okonventionell badrumsdörr för att spara utrymme?

Organisera dina skåp.

Glöm inte innehållet i skåpen. Dela dina skåp i sektioner med utsedda lagringsområden för verktyg och toalettartiklar. Hågtorkar, platta strykjärn och borstar hålls trassliga i stora korgar, medan kosmetika och kosmetiska varor lagras i mindre brickor.

För att hålla organiserad använder du stängd lagring.

Till och med det vackraste badet kommer att överskuggas av flaskor och rör strödda på disken. För att hålla föremål gömda bort rekommenderar Samuel stängd förvaring, till exempel en linneskåp eller en fåfänga med lådor och dörrar. Visa bara dina favorit och mest använda, väl utformade föremål.

Färger ska vara lätta och livliga.

Detta storstadsbadrum har en varm och lugn atmosfär tack vare trägolvet och fåfänga. Naturligt ljus från fönstret reflekterar i en delikat myntgrön ton. Utrymmet runt det fristående badkaret, såväl som det lätta gardintyget som gör att maximalt ljus kan tränga igenom, gör att rummet verkar mer öppet.

Badfärger används som accenter.

Tillåt vad som finns på dina väggar - oavsett om det är mönstrade plattor eller en underbar affisch - för att definiera din färgpall, till exempel de röda, blå och aqua i detta utrymme.

Hur använder jag vintage stil pater i badrummet?

Installation av Spa Essentials.

Om du har ett fristående badkar, förvandla det till en liten Zen-fristad med en bekväm pall och silkeslen mjukhanddukar. Dekanterande badsalter i en transparent behållare kommer att motivera dig att behandla dig själv ännu mer.

Flytande badrumshyllor.

Ta bort vackra kosmetika från det medicinska skåpet och visa dem som inredning på transparenta flytande hyllor. När allt är framför dig kommer din morgonritual att vara betydligt snabbare.

Använd smart badlagring.

Extra hyllor gör hela skillnaden i en liten lägenhet. Wood Cubbies lagrar nödvändigheter, medan en påtaglig glas avsats fungerar som en abborre för färska blommor.

Överväg din diskbänk.

Tänk på en liten hörnfat om du börjar från grunden eller renoverar ditt lilla badrum. Det finns inget behov av att ha en konventionell handfat i full storlek. En hörnfat gör jobbet lika bra, plus det ger dig mer utrymme och kräver mindre rengöring.

Vad kan man förvänta sig i modernt badrum?

Välj ett mönstrat golv istället för ett vanligt.

Detta badrum, tro det eller inte, har inga fönster. Området är ljusare med höga, speglade medicinskåp och en glasdusch som förbättrar ljuset från den inre belysningen. Inbyggda skåp anställdes av Wolf för att spara utrymme på golvet. Utseendet på ett större och varmare bad skapas av ett sillben trägolv.

Installera öppna bokhyllor i badrummet.

En lång ubåt tar upp praktiskt taget liten golvyta, men lägger till lagringsutrymme snabbt, särskilt om du inte har något fåfänga eller ett medicinskåp. Visa era vackraste föremål, men kom ihåg att smink, nagelfärg och parfym bör hållas borta från dampan.

Minska storleken på duschbadet.

Så, du har ett litet badrum, men vill inte ge upp ditt fina duschbad? Inga problem: Taprimonterade tunna tuber är mindre men inte kortare, vilket gör det möjligt för dig att ta en lång, varm tvåa när du vill. En win-win-situation!

Badzoner måste definieras.

För att göra en liten plats mer rymlig, använd zonindelningen. Detta kloka badrum är litet och enkelt, men på grund av de tydligt avgränsade zonerna, verkar det mycket större. Toaletten är runt en halv meter från diskbänken, men träväggen paneler och ledd baksplash får de två rummen att verka extremt olika, vilket bidrar till att skapa en känsla av separation.

Varmt att använda spegel på väggen för fördubbling av badstorlekseffekt?

Med ett oval bad, kan du skapa en känsla av mer rum.

I ett litet badrum, var inte rädd för att ta med ett fristilsbad. Ett oval bad skapar illusionen av mer utrymme genom att ta genvägar. En ytlig hylla för att dölja avfallsrör får också användas för att visa badsalt, växter och andra produkter.

Kranar ska placeras på sidan av ett handfat.

Låt inte ett litet badrumsområde hindra dig från att uppnå din önskade design, tänk bara utanför boxen. Välj en glidlinje, avlång diskbänk som har mycket volym utan att ta upp mycket utrymme på grund av dess bredd. Att lägga till kranar på sidan hjälper till att eliminera alla frågor som kan uppstå på grund av den smala bredden, eftersom vattnet kommer att flyta iväg till största möjliga längd.

Använd din fantasi när det kommer till badrumsglas.

I detta utsökta badrum verkar en duschdusch med inramade paneler knappast vara där, och hjälpa till att ge känslan av utsiktsrätt. Grå marmor murplattor och mässingsanordningar och rördelar ger ett litet glitz till det blygsamma området utan att bli överseende.

Med en spegelvägg, kan rummet vara dubbelt så stort.

Det är inte bokstavligen fördubbling av storleken, men det ger intrycket av att göra det. Reflekterande ljus och skapandet av illusionen av rymden, kan radikalt påverka utseendet och känna av ett rum. Det är en beprövningsmetod som många inredare använder för att maximera utrymmet. Spegelbilden kommer att lysa upp ditt badrum, vare sig du använder en spegel för att täcka en hel vägg eller bara hänga upp en stor spegel.

Vad är fördelarna med beige -plattor?

Fyll igen hålen i badrummet.

Att förlora avståndet mellan bitarna är ett smart alternativ när utrymmet är begränsat. I en liten undersökning kan man tänka sig att skapa ett vattentätt vått rum med toaletten direkt mitt emot duschen för att maximera utrymmet.

Kranarna bör monteras på väggen.

Eftersom rören kan täckas utan behov av en stor piedestal, är väggmonterade blandningsblandare ideala för små badrumskonstruktioner. Du kan lägga till bokhyllor eller en tvättkorg i det tomma området.

Arbete i en enhet som är monterad på väggen.

På grund av sitt fuss-fria, innörbara utseende, är skrivbordsmonterade modulära möbler fortfarande en favorit för lagring. Det kommer i en mängd olika höjder, bredder och djup som gör det möjligt för dig att utforma halvanpassade möbler för att passa ditt område perfekt. Det finns en rad olika färger som sträcker sig från milda till djärva tonar, samt en rad olika texturer.

Inköp multifunktionella och friömerande möbler.

Ditt konstnärliga blosset får inte hindras av ett litet fotavtryck. Om ditt badrum är på den lilla sidan, är det ett bra alternativ att flytta på sig. Du kan ändra din design om när som helst du vill ha frista lagringsutrymme och stolar, och till skillnad från monterade badrumsskåp, kan du ta fristående objekt med dig när du flyttar ut.

Kommer minimalistiska badrum att se bra ut?

Moderna badrumsblock bedrar ögat.

The amount of room you have and the amount of space the eye sees are not always the same. Play with perception by tiling the side of your bath and the wall with the same pattern-it will be difficult to tell where one ends and the other starts, making your space seem bigger. Marble is especially effective in this application since it seems to be one large sheet and the individual tiles are hardly visible.

The same tiles should be used on the floor and the walls.

Using the same tiles on the walls and floor to make a tiny bathroom seem larger is a brilliant tip. The natural stone in this family bathroom not only adds a spa-like touch, but the continuous run of tiles, along with the wall-hung fixtures, offers a spacious sense. If natural stone seems too bland, add dramatic color pops with your towels, storage, and accessories – a cost-effective approach to give your bathroom flair.

Add a slipper bath to the mix.

Consider a shapely slipper bath if you cannot fit a normal roll-top bath into your bathroom – several come in short forms and will enable you to relax your back in luxury. If you want conventional fixtures but do not have a lot of room, the new roll-top bathtubs come in smaller sizes.

Furnish according to scale.

Large furniture may dwarf a tiny area, so choose pieces that are appropriate for the size of your area. Stick to the essentials in a tiny bathroom, such as a vanity unit and a storage rack that may be hung on the wall or placed on the bath's edge. That is not to say you cannot have a lot of individuality. Choose patterned tiles for the floor and paint a vanity unit in your favorite color.

Hur använder man vit och svart kontrast?

A Built-in recessed shelf is a great idea.

Recessed shelves conserve space both practically and attractively by keeping toiletries organized and off the floor. It is a brilliant use of a required feature to turn the shelves into artificial walls that conceal piping. Consider using recessed lighting, either spot or linear.

Insert a shelf.

Even in a tiny area, it is important to provide uniqueness. If fitting decorations in seems difficult, try installing a thin built-in shelf at waist level – it is a terrific way to showcase artwork, plants, candles, and toiletries without sacrificing space for critical fixtures.

Bathrooms that are little yet have a significant effect.

When it comes to establishing a fashionable washroom, a small floor plan does not have to be a hindrance. Even the smallest bathrooms can be transformed into beautiful, practical masterpieces with the newest streamlined fixtures, space-saving storage, and on-trend décor. Prepare to steal these brilliant ideas for your small-space makeover. strävan

Wallpaper for the toilet

Small bathrooms are ideal for experimenting with pattern and color; when used correctly, gorgeous wallpaper with huge, bold designs may even make small spaces look bigger. This rich tropical pattern laid against a powder pink background looks remarkable when paired with the brilliant green vanity, which is offset with white metro tiles.

Hur blir man kreativ med färger?

Experiment with ombre effects.

This compact bathroom demonstrates how, with a few creative methods, you can generate wow-factor in even the tiniest of spaces. As they go up from the floor to the edge of the bathtub, these clever ombre-effect floor tiles give the appearance of a bigger area by elongating the line of sight.

Make wise towel storage decisions.

When walls are occupied with bathroom suites, shower cubicles, and windows, there is frequently limited place for storage. Install a towel rack over the bathtub to give your small bathroom a hotel-like vibe. This industrial design has tight, conveniently accessible shelves with lots of rustic charm.

Trim the bath corners.

Att undvika typiska badrumskonstruktionsfel som kan lämna en toalett som är klaustrofobisk, t.ex. att försöka klämma in otillräcklig utrustning i ett trångt område, är kritiskt i ett litet system. Välj en anpassad, avrundad fåfänga för att rensa upp några centimeter av rymden och skapa ett jämnt flöde. Välj en väggmonterad modell för att frigöra golvet och ge intryck av mer utrymme.

Håll det grundläggande i badrummet.

Håll det enkelt med mjuka, naturliga färger om du är fast på hur du ska designa ditt lilla badrum. För att skapa en känsla av utrymme, använd möbler och tillbehör med rena linjer och göra området så ohederligt fritt som möjligt.

Vad är badkarhylla?

Speglar kan användas för att få den att se större ut.

Spegelplattor kan användas för att ge reflektioner och ljus till en vägg samtidigt som konstruktionsegenskaper läggs till. Dessa metron-plattor ger en splittrad version av speglar som verkar mer designorienterad än en platt sida av speglarna.

Gör ditt bad i centrum för uppmärksamheten.

Välj ett fritt bad, eftersom det kan tjäna som en stor fokuspunkt i ett litet badrum. De är inte alla så stora som du skulle anta, och mindre versioner kan köpas för att passa in på snävare platser. Använd en ljuvlig schablon för att attrahera ögat och skapa utseendet på rymden på väggen ovanför.

Använd dina inredningsmöblerna klokt.

I små badrum, gör det bästa av det tillgängliga utrymmet genom att välja en måttenhet som går hela vägen till taket för optimal lagring. Välj ett spegelskåp för att visa utseendet på mer utrymme i ett litet badrum.

Gör badvärmen multifunktionell.

Moderna radiatorer kan vara ett populärt badrumsdrag, men de kan också ta upp dyrbara väggutrymmen, så välj en multitasking med många mångsidiga element. Tub " smart rektangulär form är en kylare, en handdukssträcke och en förvaringsenhet i en, som gör det mesta av varje tum av väggutrymme.

Hur installerar jag väggkranen?

Sätt in en fickdörr.

Skjutdörrar kan bidra till att maximera funktionaliteten i små utrymmen med begränsat utrymme. Du kan använda golvlayouten på ditt badrum utan att behöva kompromissa för dörrsäkerhetskontroller. För att ytterligare förenkla utseendet på ditt tvättrum, måla den glidande dörren i samma färg som dina väggar.

Titta på spaets modetips.

Välj mjuka neutrala färger och naturliga taktila material för att göra en anspråkslös förfrågan till en fridfull fristad. Grå trädeffekter fortsätter från väggarna till golvet, medan väggbeklädnad av fast väggbeklädnad ger ett jordnära textur. Varm trätoner balanserar ut den kyliga paletten, och hänger växter ger en serene, organisk mening. Om du har rummet, lägg till två bassänger för att slutföra spa-liknande upplevelsen.

Duschduschar badgolvet.

Att lägga till ett mönstergolv i ditt lilla badrum, som denna 3D-effekt kubdesign, är en metod för att lägga till individualitet i en sure-brandmetod. Det är viktigt att se till att resten av deformationstalen-trimmar alla detaljer och går för en strömlinjeformad fåfänga och en duschduschskärm för att låta golvet tala för sig självt.

Luta en badstege mot en vägg.

Träskstegar är en modern metod för lagring och torkning av handdukar, och de gör utmärkta lagringslösningar för små badrum. Denna praktiska vertikala form tar upp mycket liten golvyta när man lägger till en rustikt, landsbygdsvibe till detta sofistikerade system.

Hur dekorerar du ditt badrum?

Installera ett badställ.

Ett badställ eller ett fat är en lågkostnads-och snabb lagringslösning, särskilt för små badrum i hyreshus där det kan vara opraktiskt att lägga till väggmonterat lager. Denna geniala lagringslösning, oavsett om den är av trä, krome eller guldeffekt, är ett utmärkt sätt att hålla alla dina toalettartiklar på armlängds avstånd samtidigt som man erbjuder den ideala positionen för ett ljus.

Gör toalettgolvet mer tillgängligt.

Öka den synbara golvytan i badrummet för att det ska verka större. Ju mer golvyta du har i ditt badrum, ju mer rymligt det kommer att se ut, så välj vägghängda sänkor, lagerskåpen och toaletter. Dessa saker kommer också att göra hela området mycket enklare att rengöra genom att minska antalet svåra områden som du måste pressa moppen till.

Koppla ur kranen.

Om ditt lilla badrum bara kan passa ett litet badkar, så kan det vara enklare att ta av kranarna och byta ut dem mot en cool freesterande kran för att göra det bästa av ditt tillgängliga utrymme. Du kan till och med välja ett fritt slag i samma mönster för att sammanföra hela idén.

Öka temperaturen i badet.

Ett bad som har höjts för att ge ytterligare golvyta kommer också att göra ett litet badrum att känna sig större. Det finns många vackra sätt att göra det här-denna traditionella plan har ett pulverrosa bad som föts upp på avancerade fötter för att vara en kunglig vibbar.

Hur använder jag okonventionell stil diskbänk?

Låt oss säga att du är halvvägs genom tilandet.

Det är ett fantastiskt sätt att öppna ett rum och ge känslan av rymliga, utsträckta proportioner, plus att det hjälper dig att spara pengar om du är i en stram budget.

Minska storleken på ditt rulle-topp-bad.

Att ha ett litet badrum betyder inte att man måste ge upp sina aspirationer av ett spektakulärt badkarbad. Tubby-stilar gjorda för små proportioner är kortare men djupare, tillräckligt utrymme för en lång, njutbar bubbelsoak.

I badet, kombinera.

Att behandla badkarspanelerna som en fortsättning på väggarna eller golvet kan hjälpa det att passa in med din design för en ren, modern look. Stora formelplattor, som ofta är billigare att köpa och installera, kan bidra till att öka sensationen av rymden i ditt badrum.

Gör det monokromatiskt.

För ett felsäkert recept i ett briljant pyttelitet badrum, håll dig till en färgpalett på svart och vitt. Alla-vita brickor kommer att bli mycket långdragna, medan svarta accenter kommer att ge en klassiker, klassiska kontrast. När man parar sig med ett svart panelbad och slående golvbeläggning, verkar en konventionell vit badrumssvit vara tidlös och elegant.

Var ska man placera en snygg spegel?

Gör en våghalsig kontrast.

Ett litet badrum är en perfekt plats för att experimentera med starka färgval om du funderar på att flytta ditt hem décor i en mer äventyrlig riktning. Dramatiska paletter är enklare att genomföra i mindre områden, och det är inte ett så kostsamt fel att ändra sig. Denna kontrasterade stil, som kombinerar svarta hexagonala brickor med mjuk rosa tiling, slår till den ideala dimman av mörk och romantisk.

Förbättra belysningen i badrummet.

Den senaste belysningstekniken kan förändra toalettrarna. Linjealkov med låsdiodampor för lysdiod för att ge en fridfull miljö för att komma fram till slutet av en hård dag. För att ändra ljusstyrkan och värme, använd inställbar smart belysning eller en dimmerknapp.

Dare att experimentera med mörker.

Det finns en gemensam uppfattning om att en mörk palett inte är lämplig för ett litet område, men när det tillämpas korrekt kan det vara en verklig framgång. Om du till exempel vill prova en på-trendes-eller midnattsblå, para den med blanka svarta brickor för att maximera känslan av rättmätighet. När man kombinerat med ett badkar i en tidsstil, kommer den att skapa en opulent och välkomnande toalett som passar till ett boutiquhotell.

Använd brickor för att skapa en optisk illusion.

Använd genier optiska illusioner i ditt lilla badrum för att det ska verka större och rymligare än det är. Tiling kan hjälpa till med detta. Vertikala ränder på brickor får ett rum att verka längre, medan V-formade brickor gör att hela området framstår som mer rymligt och kurir.

Hur väljer jag väggstorlekspegel?

Badrumslagring bör förenklas.

Vissa saker, t.ex. läkemedel, rakblad och bomullsknoppar, bör inte visas, men det kan ändå vara svårt att hysa stora lagerskålar i en liten toalett. I stället går vi ut på mer rymdsräddning, som den här långa, strömlinjeformade skåpet perfekt för att lagra handdukar. Överväg att lägga till lagring i nyckelfixturer. Det är vettigt att lägga till en enhet under diskbänken och välja ett monterat skåp med speglade dörrar över en spegelspegel.

Välj en höjdpunkt i badrummet.

Bara för att dina väggar är små betyder det inte att du inte kan göra en av dem till en fokalpunkt. För att göra en ögonbrynsvägg, använd patrullerade brickor eller digitalt tryckt backsplash. Tänk på hur du kan inkludera lagring utan att offra den totala estetiken för att göra den största användningen av rymden-dessa hexagonala hyllor passar perfekt in i konstruktionen.

Kombinera badet med duschen

Finns det inget utrymme för en separat stående dusch och bad? Inga problem, ta bara ett bad och en dusch. Välj en med ett iscensatt duschområde för att ge dig ett extra stående rum. Välj en transparent bildskärm som inte blockerar ljus för att skapa en annan optisk illusion som gör att ditt badrum ser större ut än det är.

Vackert i duschen.

Om du sällan använder ditt bad, tar du bort den och gör duschen till fokalpunkten i ditt lilla tvättrum med en fullspäckad design med dubbla duschhuvuden. Lägg till smart hemteknik, t.ex. vattentäta ljudhögtalare, en ångfunktion, och massera duschhuvuden med många inställningar, för att ytterligare förstöra dig själv.

Hur använder jag lätt färg i badet?

Möbler utan handtag är rätt väg att gå.

Undvik möbler med handtag och knoppar i rummet. Välj avlopp och dörrar som öppnas när de knuffas eller väljer enheter med en ås som du kan hålla att öppna. Detta kan tyckas vara en trivial detalj, men i en liten miljö, varje tums roll.

Toalettlager som drar ut

Vi är inte säkra på varför slemlösa lådor inte är den första lagringslösning som kommer att tänka på när man överväger en kompakt toalettdesign. De är det perfekta utdraget för att lagra små nödvändigheter och utrustning som hårborstar, tandtråd och pincetter, om de hålls organiserade med prydare av neatrar.

Håll renheten av tvättrum ytor.

Tillsammans med väggfästanordningar, glöm inte toaletttillbehör som handdukar, tandborsthållare och tvålbehållare-ett bra sätt att frigöra sig från ett begränsat utrymme. Investera i rostfria mängder av rostfritt stål för att förhindra osynbara korrosion.

Gör badvattens bärbar.

Trött, transportabla förråd är en gudagåva i ett litet badrum. Den friare designen gör det möjligt för dig att omplacera enheten vid behov, vilket gör det idealiskt för att lagra mer lockande toalettartiklar och vikta flåsar. Om utrymmet är begränsat, kan du till och med förvara den i ett annat badrum medan det inte används.

Hur installerar jag hyllan bakom spegeln?

Koordinatbashytter

Lägg till en utsökt beröring i ditt lilla badrum med traditionella matchade skåp. Vanity cabinets med inkapad lagring håller ytor prydliga och rena, medan målade trädörrar ger en polerad, klassisk look.

Använd udda badrum.

Rumslig planering är avgörande vid hantering av ett badrum under grottorna. Hitta en plan som gör det mesta av tillgängligt utrymme, inklusive knepiga hörn och slangade tak. Till exempel är det inte nödvändigt att lokalisera badet under de lägsta punkterna i grottorna, eftersom det egentligen inte krävs huvud-utrymme, utan duschar och sänkor är idealiskt belägna i det högsta området.

Konvertera ett badrumsskåp.

Många hus har nu föråldrade luftburar på grund av modern uppvärmningsteknik. Den kan förvandlas till en dusch och inkorporeras i din tvättomat om den är stor nog och nära ditt badrum. Sök experten på en expert som kan avgöra om din nuvarande rörmokeri kan tillgodose det extra tillägget.

Använd badväggarna till din fördel.

Stora utrymmen av vakant väggutrymme kan ses i de flesta omstrosor. Med lite förutseende kan du säga adjö till cumbersome standing cabinets och gratis golvyta genom att sätta dina väggar för att använda med smarta, höjda lagringsalternativ. Hyllor, trångsynta kabinetter och korgar kan göra vackra utsagor, samtidigt som de serverar handdukar, toalettartiklar och minnessaker.

Vilken typ av marmorplattor att använda?

Ta bort badslangen.

Om du inte gillar att vara dyblöt, kanske du ska överväga att eliminera badkaret helt och hållet. Det kommer att skapa tillräckligt med utrymme för en stor, lyxig promenad i duschen med ett regnhuvud-du kommer att bli förvånad över hur mycket mer utrymme du kommer att ha!

Badrumsblocket i badrum

Denna blygsamma dekorativa funktionsvägg är ett utmärkt sätt att få in nya idéer i små områden. Blush rosa toner kombinerat med starka strukturella linjer genererar en outtröttligt sofistikerad konstdeco-imitation. För en slående kontrast, par med en klass matt svart handfat och matchande accessoarer.

Installera väggmonterade kranar.

Att integrera så många fixturer och rördelar som möjligt kan frigöra mer yta i en liten toalett och samtidigt ge det en slank, modern look. Minimalistiska väggmonterade kranar, t.ex. denna matt svart stil, kan lägga till en lyxig touch till till och med de mest grundläggande formgivningarna i en budget.

Gör det mesta av ditt utrymme med hjälp av en badspegel.

Speglar är nödvändiga för att göra en liten toalett tyckas och kännas större. Överväg att ha en egen byggd spegel skapad för att spänna en komplett vägg eller installera vägglampor på varje sida av en extravagant vanitetsspegel för att studsa ljus över rummet.

Hur placerar jag växter i badrummet?

Gör distinkta zoner.

Den här lilla badrumsplanen är unik och trendig på grund av dess monokroma färger, rustik paneler och briljanta glimtar av lime. Genom att identifiera separata sektioner för distinkta funktioner, zonindelning av de våta områdena med mönstrat golv, hjälper till att ge känslan av en större planeringsplan. Medan tirandet är mer utilitariskt, erbjuder träbottenvåningen en mer lättvindig och lindrigare stämning.

Skaka upp din duschdraperi.

Genomskinliga duschskärmar är en utmärkt teknik för att hålla kvar vatten i badkaret, utan att hindra flödet av ljus i ditt tvättrum. Det finns dock nu mer än enkla öppna modeller som finns tillgängliga på marknaden. När den här versionen av den här versionen av Cristal-format inte används gör den här till en bedövningspunkt och kan vikas mot väggen.

Skapa intressanta alkisar.

När man bygger ett badrum, är det vanligt att upptäcka att en falsk vägg är nödvändig för att dölja pipandet. Eftersom inte allt detta område kan acceptera rör, kan du använda en del av den för att bygga en alkov av hyllor. Detta extra lagringsutrymme är särskilt fördelaktigt över badkaret eller i duschområdet, eftersom det håller en låg nivå nära att nå.

Toalettbox för fixtur

Boxning i badrumssviten är en utmärkt metod för att förenkla utseendet på ett litet utrymme. Inte bara det, utan det ger också extra ytor för lagring av toalettartiklar samt utställningsanläggningar och décor. Denna eleganta grå design, tillgänglig i förpackningar eller uppsättningar, är slank och ren med dess enkla linjer och eleganta avslutning.

Hur väljer jag modern form av handfat?

Insistering på badvagring.

När det kommer till ett lämpligt badrumsutrymme är det ännu mer nödvändigt att bli uppfinningsrik på små områden. Om du har en alkov i badrummet, installerar du ett spegelskåp som är lite högre än vanligt, vilket lämnar en stor lucka under enheten-det är det ideala området att hålla handdukarna inom räckhåll.

Välj öppna hyllor i badrummet.

Om hyllorna inte är kladda, öppnar den öppna förvaringen som inte hindrar flödet av ljus att göra en liten toalett som verkar bryggd och öppen. Det är också bra att kunna se var toalettartiklar och handdukar lagras kortfattat, särskilt i familjetrafik när det finns en linje utanför i morgon.

Gör kloka möbler och tillbehör.

Uppgradera en smal konsoltabell till ett litet basin för att ge en vintage-touch till badrummet. Väggbesatta kranar är ett praktiskt sätt att bevara utrymme. En fristående basenhet kommer att ge ditt badrum en mer expansiv känsla genom att låta dig se mer av golvet. Dessutom, om du har ont om utrymme, kan du gömma ett par korgar under.

Duschventilen bör omplaceras.

Om du har ont om plats, ta ett överduschbad, vilket ger dig det bästa av alla världar. I stället för att sätta upp din dusch mot badkaret kan du tänka dig att lägga det på den längre sidan för en mer lyxig upplevelse. För att kontrastera mot resten av rymden, välj ett dramatiskt kakelmönster runt badet.

Bibehåll ett enfärgat färgschema.

Håll dig till en monokromatisk palett och använd djärva tillbehör för att ge färg, textur och mönster. Vitt, mer än någon annan färg, kommer att öppna ett badrum och få det att verka så stort som möjligt. I ett litet badrum kan vita brickor med svart grott vara en vinnande blandning.

Halvvägs upp på väggen, placera en bricka.

Har du ingen aning om hur man blottar ett lutande tak? -Det kan vara en bra idé att tila halvvägs upp. Det kommer att spara pengar på plattor och få rummet att verka större. För att maximera ljusets ljusstyrka, använd en mörk, neutral bricka och måla taket över det vita.

Accessorera med svarta eller rosa toner.

Om du inte har medel för att renovera ditt fullständiga badrum, kan accessoarer hjälpa dig att göra det bästa av ett litet område. Välj ett tema-monokromatiskt, är hett just nu och enkelt för att dra av eller gå för rosa toner för en mer modern stil. Applicera trendens estetik till belysning, speglar, pyttesmå dekorationer och mjuka möbleringar för att förändra området på ett ögonblick.

Skriven av
BrookPad Lag.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.