Bathroom pleasure is enhanced by decorative accents.

Badrumsnöje förbättras av dekorativa accenter.

Upptäck några av de bästa stylingidéerna för ditt badrum.

Modernt blommigt badrum

Dekorativa detaljer förbättrar badrums nöjen.

Behöver du ett rum för fritid och reträtt, eller en praktisk plats att fräscha dig själv innan dagen framöver? Allt kokar ner till detaljerna. Lägg till dekorativa detaljer till badrumsglädje. Med hjälp av olika växtkrukor kan du lägga till färgbrister i ditt utrymme, vilket ger det ett nytt utseende. Växter tillhandahåller huvuddelen av färgen och formen i blommor.

Myrtle är ett av de mest populära lövverk av många skäl. Om du väljer naturlig stil kan du spara utrymme och tid medan du gör dig redo på morgonen. För de med fönster för naturligt ljus bör en lysande glöd tillhandahållas av en energieffektiv ljuskälla. För att se ditt bästa är speglar som flankerar eller omger spegeln att föredra. Huvudhöjder i rummet kan göra att du verkar sofistikerad. En plats som inbjuder dig att njuta av varje dag bör utformas.

Att lägga till dekorativa accenter förbättrar badrumsnjutningen.

Om du har en upptagen familj, behöver du ett rum för avkoppling och fly, en praktisk plats för att fräscha upp före dagen framöver eller en blandning av de två? Oavsett vad ditt badrumsbehov är, är det efterbehandlingen som gör hela skillnaden i världen. Även om du inte vill renovera ditt badrum helt kan små förändringar helt förändra ditt utrymme och få det att verka helt nytt igen!

Ny- bör vara utformad och kaklad.

Oavsett om du vill skapa en ren och skarp miljö eller göra ett uttalande med dina badrumsväggar, kan kakling göra en betydande skillnad. Det viktigaste steget för att skapa den perfekta bakgrunden för ditt badrum är att välja lämpliga vägg- och golvplattor. Stora plattor kommer att göra att ditt område verkar större och ljusare, och en lätt och fin injekteringslinje ger din plats ett rent, polerat utseende. Genom att använda samma vägg- och golvplattor i hela badrummet kan du verkligen öppna upp området och få ett litet badrum att verka större. I olika mönster som sillben eller ett litet tegelformat ser mindre brickor bra ut när de placeras på olika sätt, och du kan verkligen experimentera med design och färg när du använder mindre brickor.

Skapa en ny.

Ingen erfarenhet jämförs med tillfredsställelsen med att gripa en plats och göra den verkligen till din egen; Här kan du injicera massor av individualitet. Färg och blockera din rena svit och experimentera med olika färgkombinationer för att få den perfekta paletten för din stil. Ett grå färgschema ser fantastiskt ut mot en grå injektering, medan färger av grönt och blått hjälper till att ge värme och djup till rummet. Dessutom är modern badrumsfärg utmärkt för väggar och tak eftersom det är mögelbeständigt, lätt reflekterande och tvättbart; Detta gör det perfekt för ett badrum som används av en stor familj.

Gör med lövverk.

Green har en omedelbar lugnande effekt, och krukväxter gör utmärkta badrumskamrater på grund av detta. De flesta krukväxter är lågt underhåll och trivs i fuktiga och svagt ljusmiljöer. Dessutom kan du lägga till färgbrister med unika växtkrukor, som är ett fantastiskt sätt att liva upp ditt område och ge det ett nytt utseende. Om du behöver hjälp eller vägledning för att välja den perfekta krukväxten för dina behov, se vår köpguide för krukväxter.

Vad är lövverk i blommesdesign?

Lövverk är avgörande för att forma arrangemang och tillhandahålla en bakgrund för mer framträdande blommor. Grönska lägger till färg, struktur och balans till en bukett.

Blomma lövverk är?

I ett blommor arrangemang kan bladverk vara lika viktigt som blommorna själva. Växternas blad ger en mörk bakgrund för ljusfärgade blommor. Att använda grönska som fyllmedel sparar pengar, eftersom bladverk vanligtvis är billigare än blommor.

Vad gör löv?

Lövverk är mer än bara en källa till färg och struktur; Det är också en källa till doft. Jag går alltid till trädgården för att samla några blommor när någon bjuder in mig till te.

Ordningen av blommor

Myrtle är ett av de mest populära lövmöjligheterna på grund av de många användningsområden den har. Bladen är täckta med glänsande, glänsande blad. I mittstyckena ser detta täta grönska på sitt finaste. Det luktar trevligt, vilket gör det bra för husdekor.

Vad är blommorna och bladverket?

Framgångsrik användning av linjära bladverk kompletterar och kontrasterar de linjer som skapas av linjära blommor. Designrepetition och enhet skapas. Björngräs ger rörelse till en design med löviga, flödande linjer.

4 sorter av blommor

De fyra typerna av blommor definieras som att vara: fokusblommor, fyllningsblommor, bladverk eller linjeblommor. Blommor från varje grupp skapar ett vackert och robust arrangemang.

Lagring som sparar utrymme

Är du trött på fuktiga handdukar på golvet och sjunker med öppna toalettartiklar? Låt oss inse det, ingen gillar att använda en toalett som är oorganiserad. Att rengöra och organisera utrymmet bör vara en prioritering, och smart förvaring kan vara skillnaden mellan den extra koppen kaffe på morgonen och inte stå upp alls. Spara utrymme och tid med vår naturliga stilsamling, som inkluderar föremål som gör att göra dig redo på morgonen mycket enklare. Dessutom är det fristående och tillgängligt i både trä och vitt för att ge en färsk och naturlig känsla i badrummet. Lagring behöver inte betyda att allt är gömt bort; Att dekorera röran kan göra ett bra uttalande, och öppna hyllor, till exempel den naturliga designsamlingen, är den perfekta bakgrunden.

Hur spara-rymdlagring?

 • Installera hyllor längs väggarna i ditt sovrum.
 • Stativklippet fästs på skrivbordet och håller dina kablar på plats.
 • Installera ett klädställ i hörnet.
 • Skor ska förvaras på kronformningen.
 • Välj en huvudgavel med förvaring.
 • Placera din klädkorg bakom din sovrumsdörr.
 • Använd din kylare för förvaring.

Förbättra belysningen i badrummet.

Det är möjligt att ha allmän, varm belysning för att belysa rummet, riktad belysning för att applicera kosmetika och rakning över diskbänken, samt stödja belysning för att skapa en avkopplande och bekväm atmosfär - alla dessa alternativ finns tillgängliga. Dessutom, om du inte har tillgång till naturligt ljus via fönster, bör du välja en ljus och energieffektiv källa för att ge dig en lysande glöd. Att känna dig unik i våra badrum och ta lite tid för oss själva varje dag, designa en plats som uppmuntrar dig att njuta av.

Hur kan jag lysa upp badrumsljuset?

Gör en anteckning för att ersätta eventuella mässing, krom och spegelarmaturer. Du kan också överväga glansiga väggplattor, som belyser området och förstorar rummet estetiskt. Använd inte glansiga golvplattor när de gör badrummet snygga.

Vad är den bästa badrumsbelysningen?

Att använda speglar som flankerar eller omger spegeln i ett backstage -omklädningsområde är perfekt för att se bäst ut. Skuggade eller täckta lurar placerade i huvudhöjden i rummet hjälper dig att verka förfinad.

Upptäck några av de finaste stylingidéerna för ditt badrum.

 • Det är viktigt att välja rätt kakelvägg och golv för ditt badrum.
 • Kakel som är större kan göra att ditt utrymme känns större och ljusare, och fininjekter skapar en polerad look.
 • Använd samma brickor på väggen och golvet för att verkligen öppna upp ett litet badrum.
 • När du används i olika mönster som sillben eller ett litet tegelformat, gör mindre plattor att du verkligen kan utforska med design och färg.
 • Krukväxter med lågt underhåll som våta och svagt ljusförhållanden.
 • Blomma design har lövverk.
 • Växter tillhandahåller huvuddelen av färgen och formen i blommor.
 • Buketter ser trevligare ut med växter i dem.
 • Lövverk är lika viktigt i blommor som blommor.
 • Fyllning med grönska sparar pengar, eftersom lövverk i allmänhet är billigare än blommor.
 • Lägg till ett klädställ i hörnet.
 • Förvara skor på kronformningen.
 • Välj ett huvudgavel med förvaring.
 • Korgar ska placeras framför sovrumets ingång.
 • Lagring i din kylare.
 • Allmän, varm belysning, som belyser hela området, tillhandahålls, som hjälpbelysning, vilket skapar en lugnande och bekväm miljö.
 • Ytterligare, du bör välja en ljus och energieffektiv ljuskälla om du inte har fönster för naturligt ljus.
 • Tänk också på väggplattor som är glänsande och förbättrar utrymmet.
 • För att se ditt bästa är speglar som flankerar eller omger spegeln att föredra.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.