Best Amazon Prime Day Deals 2021

Bästa Amazon Prime Day -erbjudanden 2021

Nästa vecka är Amazon Prime Day. Här är allt vi vet hittills, liksom alla Early Bird-specialerbjudanden för 21-22 juni.

Amazonas lastbil på solig dag

När är Amazon Prime Day 2021?

Amazon Prime Day 2021

Försäljningen har bekräftats: Nästa veckas Amazon Prime Day-försäljning kommer att vara en av årets stora evenemang som sker 21-22 juni. Amazon säger att årets shoppingevenemang kommer att ge miljoner fantastiska rabatter och årets bästa priser på Amazons lista över tjänster ökar. Vissa människor kanske inte är bekanta med Amazon Prime Day 2021, men för dem som är det är det en exklusiv affärshändelse endast för Prime -medlemmar. Amazons lojalitetsprogram, Prime, erbjuder medlemmar rabatterade priser på vissa prylar, toppmärken och andra artiklar. Incitament från Whole Foods Market ingår i mer än två tusen filmer och TV-serier tillgängliga för att titta på Prime Video. Den kostnadsfria 30-dagars försöket för nya användare gör det möjligt för dem att testa Prime. Amazon Prime Day är stressande att planera för och köpa varor på.

 • Amazon Prime Day 2021 kommer att inträffa nästa vecka, 21-22 juni.
 • När shoppingevenemanget för detta år kommer upp förväntas årets största fynd på Amazons tjänster.
 • Amazon Prime Day 2021 är ett exklusivt fyndevenemang för webbplatsens 150 miljoner plus-medlemmar.

När är Amazon Prime Day i år?

Varje år inträffar Amazon Prime Day på en annan dag, vilket är en tradition. Amazon Prime Day 2021 kommer att äga rum på måndag 21 juni och tisdagen den 22 juni, enligt företagets tillkännagivande.

Kommer det att bli en annan främsta dag?

Amazon Prime Day 2021: Datumet, liksom de finaste tidiga fynd som för närvarande finns tillgängliga. Amazon Prime Day-kampanjer kommer att finnas tillgängliga från 21 juni till 22 juni 2021, eftersom online-detaljhandeln förlänger sin 24-timmarsperiod med specialrabatter till sina främsta prenumeranter. Om du för närvarande inte är medlem i Amazon Prime kommer du inte att förlora någon av fördelarna.

Vilka är Amazon Prime Day 2021 -fynd som kommer att finnas tillgängliga snart?

Du behöver inte vänta till 21 juni för att dra nytta av de specialerbjudanden. Som förberedelse för Amazon Prime Day 2021 har företaget introducerat en serie rabatter, som vi har sammanställt i den här artikeln. De första fyra månaderna av Amazon Music Unlimited är gratis för Prime -medlemmar som inte redan har checkat ut det. Amazon Music Unlimited ger användare annonsfri tillgång till mer än 70 miljoner låtar samt miljoner podcast-avsnitt, bland annat. På samma sätt som det gjorde förra året ger Amazon köpare en mängd olika alternativ för att få kredit före Amazon Prime Day 2021.

Vad är Amazon Prime Day, och hur fungerar det?

Amazon Prime Day blir alltmer populära bland shoppare och blir snabbt ett av de viktigaste försäljnings tillfällen. Den årliga sparfestivalen erbjuder upp till 50% rabatt på allt från den senaste tekniken till hemvaror, mode, personlig vård och utomhusmöbler i 48 timmar. Eftersom dessa Prime Day-fynd endast är tillgängliga för Prime-medlemmar, måste du registrera dig för en gratis 30-dagars rättegång av Amazon Prime innan festligheterna börjar.

Vad är Amazon Prime Day 2021 och när inträffar det?

Den inledande Amazon Prime Day, som delvis ägde rum 2015 för att fira Amazons 20-årsjubileum, var en en-dagars shoppingsemester för Prime-medlemmar som syftade till att överträffa Black Friday som årets viktigaste försäljningsevenemang. Vi räknar med att priserna kommer att sjunka till alla tider på Amazon Prime Day 2021 och ofta överträffa rabatterna som ses på Black Friday och Cyber ​​Monday året efter. Affären inkluderar produkter från varje kategori som erbjuds av Amazon, inklusive teknik, skönhet, hem, kök, mode och det smarta hemmet.

Vad är det främsta erbjudandet om tidiga åtkomst?

Prime Early Access är en tjänst som gör det möjligt för Amazon Prime-medlemmar att ha 30-minuters tidig tillgång till Lightning-erbjudanden som är kvalificerade för Prime-medlemskap på Amazon. Det finns ingen försäkran om att du kommer att kunna köpa ett specifikt fynd om du har ett Amazon Prime -medlemskap, och det är tänkbart att ett fynd kan sälja ut innan den tidiga åtkomstperioden avslutas.

Vad är några tidiga prime -erbjudanden?

 • Ringlarm (2: a generationen) + ring inomhus kamera
 • Ring Video Doorbell Wired av Amazon
 • Echo knoppar
 • Ring Spotlight Camera
 • Helt-nya Amazon Eero 6 Dual-Band Mesh Wi-Fi 6 System
 • Amazon Eero Pro Mesh Wi-Fi Router/Extender
 • Ring Video Doorbell Wired + Chime av Amazon
 • Amazon Eero Mesh Wi-Fi Router/Extender
 • Exklusivt för Prime -medlemmar

När kan vi förutse att nästa Amazon Prime Day -erbjudanden 2021?

Amazon Prime Day ger några av de mest fantastiska erbjudanden som vi har sett hela året, och vi kan göra utbildade gissningar om vilka märken och produktkategorier kommer att uppleva stora minskningar baserade på tidigare prime dagar. Under Amazon Prime Day 2021 kommer priserna på majoriteten av Amazons produkter och tjänster att minskas avsevärt. Företagets produkter och tjänster, inklusive Kindles, Echo Smart -högtalare, Fire TV Streaming -enheter och Amazon Eero -routrar, såväl som dess prenumerationstjänster som Kindle Unlimited, Audible Unlimited och Music Unlimited, kommer att diskonteras i största möjliga utsträckning.

Vad ska du göra för att förbereda dig för Amazon Prime Day 2021?

Bli först Amazon Prime -medlem om du vill dra nytta av Amazon Prime Day 2021 -erbjudanden och rabatter. Du kan registrera dig för ett månatligt medlemskap, men vi tror att det är mer klokt att registrera sig för ett årligt medlemskap. För första gången medlemmar finns det en 30-dagars gratis provperiod för att prova tjänsten själv. Även om kostnaden för ett Amazon Prime -medlemskap kan vara ett avskräckande till en början, tror vi att fördelarna med att ha ett medlemskap är väl värda betalningarna år efter år. För det andra vill du ladda ner Amazon -appen på din smartphone. Att ha förmågan att få aviseringar när rabatter utlöses är särskilt användbart på Prime Day.

Vad är det enklaste sättet att hitta de finaste Amazon Prime Day 2021 -erbjudandena?

Du bör spara Amazon-erbjudandena som en favorit i förväg av Amazon Prime Day 2021. Amazon kommer att visa upp alla sina rabatter här, liksom dess specialerbjudanden med begränsad tids blixt, som kommer att finnas tillgängliga bara för en kort period. Under tidigare år var Amazon Prime Day-fynd tids- och aktiekänsliga, och i år kommer det inte att vara annorlunda. Många av de mest populära artiklarna säljs snabbt och ersätts senare på dagen eller nästa dag. Några rabatter kommer att finnas tillgängliga för båda dagarna av försäljningsevenemanget, medan andra bara kommer att finnas tillgängliga den första eller andra dagen av evenemanget. Amazon Prime Day -fynd förväntas vara den mest populära platsen att handla, men vi vet också att många butiker, som Target, Kohl's och Walmart, kommer att tillhandahålla rivaliserande fynd, med prissättning som är antingen samma som eller bättre än Amazons.

Är det värt att dra nytta av Amazon Prime Day -erbjudanden?

Ja, i de flesta fall. På dagar som Amazon Prime Day, som sammanfaller med semestershoppingssäsongerna i Black Friday och Cyber ​​måndag senare under året, kan shoppare hitta bra erbjudanden på teknik, hemvaror, smarta hemvaror och utomhusutrustning. Många av de erbjudanden vi har sett är i linje med de bästa priserna vi har sett hela året. Men inte alla minskningar kommer att vara värda för dig att dra nytta av. Kontrollera alltid priser med historiska data såväl som med Amazons konkurrenter innan du gör ett köp. För din bekvämlighet kommer vi att granska och utvärdera varje affär på Amazon Prime Day 2021.

Kan du snälla berätta för mig hur jag kan spara ännu mer pengar på Amazon Prime Day 2021?

Amazon Prime Day 2021, ett av årets största shoppingevenemang, kommer att äga rum 21-22 juni och förväntas locka miljoner shoppare. Årets Shopping Extravaganza lovar miljontals dollar i besparingar och årets största priser på Amazons ständigt växande sortiment av produkter och tjänster. För dem som inte känner till termen är Amazon Prime Day en en-dagars försäljning endast för webbplatsens 150 miljoner eller fler prime-användare.

Amazon Packing anlände

Ska jag köpa Amazon Prime Day -erbjudanden?

Vem är berättigad att dra nytta av Amazon Prime Day -erbjudanden?

Medlemmar i Amazon Prime kan dra nytta av exklusiva erbjudanden och gratis två-dagars leverans under företagets årliga Prime Day-evenemang. Innan de förbinder sig till ett prenumeration kan medlemmarna dra nytta av en gratis 30-dagars provperiod som inkluderar alla förmåner. Primära medlemmar från USA, Storbritannien, Turkiet, Spanien, Singapore, Saudiarabien, Portugal, Nederländerna, Mexiko, Luxemburg, Japan, Italien, Tyskland, Frankrike, Kina, Brasilien, Belgien träffades USA förra året.

Allt på Amazon Prime Day är till försäljning, eller är det bara något av det?

Amazon Prime Day är ett webbplatsomfattande försäljningsevenemang, vilket innebär att rabatter kommer att finnas tillgängliga i praktiskt taget alla e-handelswebbplatsens produktkategorier. Verksamheten har inte meddelat hela räckvidden för sina försäljningskampanjer ännu, men Amazon Prime Day -hemsidan inkluderar några exklusiva erbjudanden och rabatter.

Var kan jag hitta alternativa Amazon Prime Day 2021 -försäljning?

Amazons Prime Day började som en överraskning Amazon-baserade försäljningsevenemang. Andra butiker upphörde inte att tillhandahålla sina egna konkurrenskraftiga erbjudanden. Under de senaste åren har Walmart, Target, Best Buy och Kohl varit bland köpmännen som tillhandahåller konkurrenskraftiga erbjudanden. Även om vi räknar med att ingen distributör kommer att komma med räckvidden för erbjudandena från Amazon Prime Day, har vi observerat att butiker vanligtvis matchar några "Doorbush" -erbjudanden.

Vad är bättre: Amazon Prime Day eller Black Friday -erbjudanden?

Prisnedskärningar liknar ofta de som ses på Black Friday och är ibland billigare än de som ses på Prime Day. Men om du planerar din semestershopping runt Prime Day, mycket tidigare på året och köper dyra gåvor, kan du vara kunna sprida kostnaden under hela året.

Är Black Friday en bättre affär än Prime Day i år?

Priserna på Black Friday toppar i allmänhet de på Amazon Prime Day, men på grund av mer konkurrens kanske du inte kan förvärva det erbjudande du önskar. Ett stort antal hörlurar, å andra sidan, återgår bara till sin främsta dagskostnad under helgen, särskilt om de är något äldre och redan har uppnått sitt lägsta möjliga pris.

Är det sant att Amazon har större fynd på Black Friday eller Cyber ​​Monday än andra återförsäljare?

Som en allmän regel, "platser som Walmart och största köp tenderar att ge de bästa fynd på Black Friday." Amazon, å andra sidan, tenderar att ge större fynd på Cyber ​​Monday, förutsatt att du är en premiärmedlem. Att shoppa på eBay runt Cyber ​​Monday är en fantastisk idé om du är beredd att köpa saker från återförsäljare.

Vet du om något är billigare på Prime Day?

Vilka produkter finns att köpa på Amazon Prime Day? Allt, för att vara riktigt ärlig. Vanligtvis finns det betydande rabatter på allt från datorer och tv-apparater till köksapparater, hem- och kontorsutrustning och till och med kläder, böcker, DVD-skivor och Blu-strålar samt spelenheter. Dessutom tillhandahåller många återförsäljare gratis frakt på beställningar över $ 50.

Kan du berätta om Black Friday -erbjudanden är värda det?

Är det sant att Black Friday är billigare? Till och med Apple -produkter, som nästan aldrig är till försäljning, får betydande rabatter under Black Friday. "Den goda nyheten är att Black Friday absolut förtjänar all hype. Nästan allt du kan tänka på säljs i viss kapacitet under Black Friday, med de bästa erbjudandena som är 50 procent eller högre.

Är det värt det att betala för Amazon Prime?

Enligt JPMorgan är ditt Amazon Prime -medlemskap faktiskt värt $ 785 per år. För den årliga avgiften på 119 dollar får Prime -medlemmarna en mängd förmåner (som alla är olika användbarhet). Prime -medlemmar har också tillgång till Prime Day -rabatter på allt från nya TV -apparater till Instant Pots till Amazon Echo -enheter, bland annat.

Vad är det bästa sättet att få obegränsad Amazon Prime gratis?

Amazon erbjuder en 30-dagars gratisprov för alla nya konton-och för att kvalificera dig som ny måste du registrera dig med en e-postadress som aldrig har använts för Prime tidigare. Detta innebär att du kan dra nytta av den kostnadsfria rättegången så många gånger du vill, så länge du är okej med att skicka ut e -postmeddelanden till flera personer samtidigt.

Vad ingår i priset på Amazon Prime?

Prime-medlemmar får tillgång till gratis (och kommersiellt) Prime Music-strömning från ett bibliotek med 2 miljoner låtar, samt reducerade prenumerationer till Amazon Music Unlimited, en separat tjänst som ger tillgång till mer än 70 miljoner låtar.

Vilket år firades den första Amazon Prime Day?

Prime Day lanserades den 15 juli 2015 för att fira företagets 20 -årsjubileum, enligt Amazons blogg. Det var första gången företaget erbjöd rabatter på produkter. Prime Day var öppen för medlemmar i nio länder i 24 timmar, inklusive USA, Storbritannien, Spanien, Japan, Italien, Tyskland, Frankrike, Kanada och Österrike. Den första främsta dagen var öppen för medlemmar i nio länder, inklusive USA, Storbritannien, Spanien, Japan, Italien, Tyskland, Frankrike, Kanada och Österrike.

Amazon Alexa

Är du intresserad av att ge Amazon Music Unlimited en gratis test i 30 dagar?

Vad är exakt Amazon Prime 30-dagars gratis provprogram?

Nya medlemmar kan dra nytta av Prime under de första 30 dagarna utan kostnad. Under den kostnadsfria provtiden kommer du att kunna dra nytta av alla samma privilegier som betalande medlemmar. En gratis rättegång av Amazon Prime är tillgänglig för alla som inte har varit medlem under de senaste 12 månaderna.

Är Amazon Prime verkligen gratis de första trettio dagarna?

Du kan registrera dig för en gratis 30-dagars rättegång av Amazon Prime och dra nytta av alla fördelar det har att erbjuda, inklusive gratis två-dagars leverans, underhållning, specialrabatter och andra fördelar. Du har möjlighet att avbryta när som helst, och ditt konto måste vara kopplat till ett aktuellt, giltigt kreditkort för att påbörja rättegången.

Vill du prova Amazon Music Unlimited gratis i 30 dagar?

Detta 30-dagars gratis provbjudande för en månatlig Amazon Music Unlimited Individual Plan är endast tillgänglig för nya Amazon Music Unlimited-användare som inte tidigare har prenumererat på tjänsten. Du kommer att debiteras $ 9,99 per månad ($ 7,99 per månad för Prime -medlemmar) plus tillämplig skatt tills du avbryter ditt medlemskap efter att den inledande provperioden har gått ut.

Vad är exakt Amazon Prime Video 30-dagars gratis provprogram?

Du kommer att kunna se dina favoritfilmer, videor och exklusiva tv-serier på internet. För att marknadsföra tjänsten erbjuder de en 30-dagars gratis testversion av Amazon PrimeVideo. Du kan helt enkelt registrera dig för den kostnadsfria provperioden och njuta av streamingtjänsterna under en period av 30 dagar utan att betala en cent.

Vad exakt är Amazon Audible 30-dagars gratis testprogram?

Audible är en prenumerationstjänst som ger kunderna tillgång till världens största samling ljudböcker, podcaster, exklusiva original och annat innehåll. Under de första 30 dagarna är din Audible-prenumeration helt gratis. Om du är nöjd med din Audible-testversion kan du välja att inte göra någonting och din prenumeration förnyas automatiskt.

Vad är Amazon Kids+ 30-dagars gratis testprogram?

Registrera dig för en gratis 30-dagars testversion av Amazon FreeTime Unlimited på Amazon.com just nu. Du får obegränsad tillgång till 13 000 barnvänliga böcker, videor och TV-serier, samt pedagogiska applikationer och spel, som en del av försöksperioden. Din GRATIS Provperiod har avslutats. Du kan antingen avbryta eller fortsätta med månatliga alternativ som börjar på bara $2.99 per månad.

Amazon Kindle Unlimited 30-dagars GRATIS Provperiod är precis vad det låter som.

Under en begränsad tid tillhandahåller Amazon en 30-dagars gratis testversion av sin Kindle Unlimited-prenumeration, som inkluderar obegränsad läsning och lyssning på vilken enhet som helst. En Kindle krävs inte för att kunna använda denna tjänst. Du kommer att ha tillgång till mer än 1 miljon titlar, inklusive romaner, aktuella tidskrifter, ljudböcker och mer, när du prenumererar på Kindle Unlimited.

I vilken egenskap tjänar Amazon Video Channels 30-dagars gratis provperiod dig?

Showtime på Amazon Prime Video Channels är tillgängligt för en 30-dagars gratis provperiod, och Prime-medlemmar kan dra nytta av exklusiva videoavtal. Amazon Prime Video-kanaler ger dig tillgång till ett varierat urval av prisbelönta program, måste-se filmer, innovativa dokumentärer och mer.

Amazon Prime Student 6-månaders GRATIS Provperiod är precis vad det låter som.

Börja din gratis 6-månaders Provperiod nu. Efter din kostnadsfria provperiod är Prime Student bara 3,99 euro / månad efter den punkten. Du har rätt att avbryta när som helst. Prime-medlemmar får tillgång till unika kampanjer och första dibs på de bästa fynden. Få obegränsad bildlagring och möjligheten att prova på kläder i ditt eget hem.

Vad är Amazon Prime garderob-prova innan du köper? Vad är Amazon Prime garderob?

Prime garderob är en funktion tillgänglig för Prime abonnenter som tillåter dem att prova på objekt i bekvämligheten av sina egna hem innan de köper dem. Kläder, skor och accessoarer för kvinnor, män och barn samt Spädbarnskläder, skor och accessoarer är alla berättigade.

Är det möjligt att öppna ett Amazon business-konto gratis?

Ett Amazon-företagskonto för verifierade företag är helt gratis att ställa in, och det kommer med en massa praktiska funktioner som prisbesparingar, snabba leveransval och analysrapporter, bland andra.

Måste du betala för att göra affärer på Amazon?

Även om det grundläggande Amazon Business-kontot är gratis, måste du betala en årlig avgift om du vill dra nytta av Prime-tjänster. För kvalificerade inköp får Business Prime-medlemmar gratis två dagars leverans som en del av sitt medlemskap.

Att ha ett Amazon business-konto är det värt att ha ett?

Amazon Business-medlemmar får exklusiva rabatter och leveransförmåner som inte är tillgängliga för allmänheten eller för andra företag. Ägare av företagskonton drar nytta av rabatter på beställningar med flera enheter, allmänna prissänkningar på miljontals affärsobjekt och möjligheten att jämföra prissättning mellan många handlare.

Vad är det snabbaste fraktalternativet på Amazon?

Du kan ta emot tiotusentals vardagsvaror och mat som levereras på 1 till 2 timmar när du köper dem via Prime nu på primenow.amazon.com eller Prime Now Mobile -appen. Välj mellan över 1 miljon varor på hela webbplatsen och få gratis leverans på kvällen på kvalificerade inköp på totalt $ 35 eller mer med leverans samma dag.

Är det möjligt att få leverans samma dag från Amazon?

Amazon Prime-medlemmar som levererar till olika tunnelbanregioner runt om i USA kan välja att få gratis leverans av samma dag på ett brett utbud av produkter från Amazonas marknadsplats. I kassan väljer du leverans samma dag och får den levereras till en hemadress inom en kvalificerad postnummer.

Är det möjligt att få det största värdet från en smart toalett?

Vi har förberett en unik affär bara för dig. Du behöver inte vänta tills Amazon Prime Day för att få den största smarta toalettstolen tillgänglig. Kolla in det finaste BrookPad Erbjudanden omedelbart på vår webbplats.

Följande är den viktigaste slutsatsen från Top Amazon Prime Day erbjuder.

 • Nästa Amazon Prime Day kommer att hända 2021.
 • Årets shoppingevenemang kommer att ha en mängd otroliga Amazon -tjänster att erbjuda.
 • Den 21-22 juni kommer Amazon Prime Day att inträffa.
 • Den största affären på Amazon Prime Day 2021 är att vara en Amazon Prime -medlem.
 • En årlig prenumeration är vår rekommendation.
 • Spara Amazon Prime Day -erbjudanden som en favorit före 2021.
 • Dessa löften är många och varierande; Det kommer att vara en ganska kupp för att nabba dem alla.
 • Amazon Prime -medlemmarna.
 • Prime Day erbjuder speciella fynd och gratis två-dagars leverans för Prime-medlemmar.
 • På Black Friday är produkterna ofta dyrare, men urvalet är större.
 • Amazon erbjuder förmodligen större fynd på Black Friday och Cyber ​​Monday än andra företag.
 • För att hedra Amazons 20 -årsjubileum utvecklade företaget Prime Day.
 • Endast nyligen började diskontera produkter.
 • De 9 deltagande länderna på Prime Day var USA, Storbritannien, Spanien, Japan, Italien, Tyskland, Frankrike och Kanada.
 • Nya kunder kan försöka Prime i en månad utan att betala.
 • Gratis medlemmar får samma förmåner som betalande medlemmar.
 • Den som inte har haft Amazon Prime föregående år kan få en gratis rättegång.
 • Ditt gratis trail -prenumeration är redo när du är redo att avbryta den.
 • Vem som helst kan prova Amazon Music Unlimited i en månad gratis, som en ny kund.
 • Kindle Unlimited har en 30-dagars gratis provperiod.
 • Du får 30 dagar att läsa och lyssna på någon bok eller ljud utan att betala.
 • Kindle Unlimited erbjuder över en miljon saker, inklusive romaner, nuvarande tidskrifter och ljudböcker.
 • En 30-dagars gratis test av Showtime kombineras med marknadsföringsavtal för Prime-prenumeranter.
 • Prime videokanaler erbjuder prisbelönta TV-program, måste-se-filmer och banbrytande dokumentärer.
 • Amazon Prime Student inkluderar gratis 6-månaders åtkomst.
 • På mindre än en timme kan hundratals vardagsartiklar och måltider levereras till dig.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.