Brand review: Villeroy & Boch.

Varumärkesgranskning: Villeroy & Boch.

Vad du behöver veta om Villeroy & Boch -toaletter.

Vad är Villeroy & Boch Omnia Pro?

Villeroy & Boch Review

Det tillverkar servis, toalettartiklar och hälsoartiklar i Tyskland. Phanolith Porcelain, som introducerades under den universella expositionen 1900, har förblivit populär. Villeroy Boch upprätthåller krav på mycket hög kvalitet, och till och med mindre brister kan leda till avslag. Dessa toaletter är en modern twist på klassiska WC Pan -former. Till exempel har Avento -serien rimlösa toalettstolar och ergonomiska skålar med sluttande kanter.

Det betonar renlighet, användbarhet och skönhet. Toxiska fria dubbelfyrda glasurer och prydnadsfärger har traditionellt använts av Villeroy & Boch. Villeroy & Boch Viclean U -sätets fjärrkontroll gör det möjligt att anpassa användarupplevelsen. VI Clean L är en fantastisk blandning av estetik och användbarhet till en lägre kostnad. AVEO -serien är toppen av badrums lyxware, som kombinerar modern europeisk design, tilltalande geometri och noggrant hantverk.

Joyces djärva moderna mönster visar hur det är prisvärt av banbrytande europeiska badrumsprodukter. Tvättvägghängen använder bara 4,5 liter vatten varje spolning, vilket sparar pengar. Villeroy & Boch Memento Wall Hung WC är en fantastisk design från 2000 -talet. Joyce FloStanding Bidet har rena linjer, en stor vit alpinfinish och en enkel form. Villeroy & Boch är ett tyskt keramikföretag baserat i Mettlach.

La Belle -väggmonterad bidet 5427 00R1 Blandar funktionalitet och elegans. Intuitiv design minskar röran och ger utrymme för badrummet att andas. Château de Villeroy & Boch förvärvar Selbs Heinrich -porslin Detta företag har gjort Bone China i 30 år. Omnia Pro -linjen av Villeroy & Boch inkluderar badutrustning för både offentligt och privat bruk. Bone China är det tuffaste porslin eller porslin keramik med stor mekanisk och fysisk styrka. Om de tyska produkterna är utmärkta tillverkas Villeroy och Boch -toaletter i Thailand.

Vad är Villeroy & Bochs historia?

François Boch och hans tre söner, alla skickliga smeder, grundade Villeroy & Boch 1748. Företaget började i Audun Le Tiche, Lorraine, när Iron Master skapade en keramik med sina studenter. Det fick tillstånd att bygga en keramisk ugn 1766 på Septfontaines, Luxemburg, där den hade en porslinväxt. Den 14 april 1836 slogs företaget samman med en konkurrent, Nicolas Villeroy, för att bli Villerory-Boch. 1869 byggde företaget världens första brickefabrik som ägnades åt arkitektoniska plattor.

Villeroy & Boch AG är ett tyskt företag som tillverkar bordsartiklar, toalettartiklar och hälsoprodukter. Verksamheten har nu två divisioner: servis och badrum och hälsoprodukter. Kakelverksamheten delades upp 2006. (V & B Fliesen GmbH). När familjen Villeroy sålde sin andel i V & B Fliesen GmbH, köpte Eczacbaş Holding en andel på 51%. Vandebfliesens aktiekapital är för närvarande bara 2,29 procent av hela aktiekapitalet.

Jean-Baptiste Stahl grundade Villeroy & Boch i Mettlach, Tyskland. Keramikindustrins Phanolith-porslin är känd för sitt halvtransparent utseende. Designen debuterade vid 1900 -utställningen 1900 och har varit populär i Tyskland sedan dess. Villeroy & Boch är nu en av världens största keramiska tillverkare.

Hur fungerar Villeroy & Boch Technology?

När det används i kombination med vissa produktionsmetoder möjliggör Titanceram tillverkning av mycket exakta former utan att offra långsiktig hållbarhet. DirectFlush är en kantlös toalett som är lättare att rengöra än konventionella toaletter. Quaryl är ett nytt ämne som kombinerar egenskaperna hos verklig kvarts med akrylharts.

Är Villeroy & Boch ett bra varumärke?

Villeroy Boch har extremt strikta kvalitetsstandarder, och till och med den minsta bristen kan leda till att en servis avvisas eftersom de flesta av deras grundläggande servis görs i Tyskland. Men inte alla Villeroy & Boch -produkter tillverkas i Tyskland. Mycket av deras presentprodukter tillverkas i Kina.

Hur fungerar en Villeroy & Boch -toalett?

Villeroy och Boch är en välkänd tillverkare av keramiska och sanitära varor. Ett brett utbud av vackra, samtida och bekväma WC -enheter och bidéer för huset har utvecklats med denna expertis. Här hittar du vägghung och rygg-till-vägg toaletter, spolplattor, dolda cisterner, bidets, enheter för barn eller individer med rörlighetsproblem och nära kopplade enheter som använder mindre vatten. Var och en av Villeroy & Boch Ranges på dessa sidor erbjuder alla alternativ du behöver för att skapa en vacker, modern, ren och effektiv WC.

Hur fungerar Villeroy & Boch Avento toaletter?

Avento -linjen är stolt över att inkludera traditionella designelement. Vissa produkter har en unik kantlös design som betonar renlighet, användbarhet och estetik. Den inre fälgen Hollow är borta, vilket lämnar mindre utrymme för bakterier att växa. Det finns ergonomiska skålar med sluttande sidor för att minska stänk och väggfästen med en europeisk bloss för att öka inre ljus och utrymme.

V & B Hommage -toaletter

En modern tag på traditionella WC Pan -former, Villeroy & Boch Hommage Wall Hung Toalett är en del av Villeroy & Boch -linjen. Den senaste formen av den klassiska WC Pan är omedelbart autentisk och passar bra i alla storlekar i modern stadsbostad. Mjuka nära platser erbjuder en extra grad av tyst nöje. Villeroy & Boch Hommage Floor Standing Bidet är tillverkad av sanitära porslin av högsta kvalitet. Förutom den fabriksapplicerade CeramicPlus-beläggningen, som skyddar den alpina vita ytan från färgning, kan du välja mellan ett eller tre kranhålalternativ för att matcha din föredragna kran.

Vem är Villeroy och Boch?

Ett brett utbud av porslin och benporslin, kristallglas, rostfritt stålbestick och heminredning finns tillgängliga från Villeroy & Boch. Förbereder en stor fest eller en enkel daglig måltid hittar du allt du behöver här.

Finns det bly i Villeroy & Boch?

För att säkerställa den finaste kvaliteten har Villeroy & Boch alltid använt bara blyfria, ultra-even-dubbelfyrda glasurer och dekorativa färger som har kontrollerats för farliga kemikalier.

Hur fungerar Villeroy & Boch Subway 2.0 toaletter?

Subway 2.0 -produktsortimentet har strömlinjeformade produkter som kombinerar elegant enkelhet och funktionalitet. Väggmonterade toalettpannor och bidetter är konstruerade av försiktigt böjda sanitetsporslin. Dessa produkter är inte bara attraktiva utan också enkla att rengöra, vilket gör dem idealiska för samtida och kreativa hem. Flera av typerna kan få CeramicPlus -behandlingen tillämpad för att undvika fläckar och limescale -uppbyggnad.

Är Villeroy och Boch ett lyxmärke?

Villeroy & Boch-varor är inte bara vackra utan också multifunktionella för det samtida hemmet och kontoret.

Hur fungerar Villeroy & Boch Architectura -toaletter?

Architectura -linjen är baserad på ett designkoncept som betonar kvalitetskonstruktion. Det fyrkantiga nära paret WC, till exempel, har starka linjer och vinklar, men är mjukade med vackra kurvor för att bilda en sammanhängande totalt sett. På grund av dess starka visuella form skulle detta vara ett enkelt alternativ för alla samtida inredning, vare sig det är privat eller offentligt. Satsen innehåller en standard- eller mjuk Close-toalettstol med en snabb frigöringsmekanism.

Vem gör viclean & viconnect stolar, cisterner och knappar?

Denna serie visar Villeroy & Bochs ständiga innovation inom ny teknik. Ett exempel på progressiv utveckling är fjärrkontrollteknologi. Viclean U -sätets fjärrkontroll gör att den kan skräddarsy användarupplevelsen ner till minsta detalj. Installationen av ett värmeelement erbjuder maximal komfort för kunderna. Säteskåpan kan öppnas och stängas och vattentemperaturen, flödet och munstycket kan justeras. VI Clean L slår en underbar blandning mellan vacker estetik och utmärkt funktionalitet samtidigt som den är mer billig.

Hur fungerar Villeroy & Boch Aveo -toaletter?

AVEO -linjen av Villeroy & Boch är toppen av badrumsluxware, blandar modern europeisk stil och attraktiv geometri med noggrant utförande och kraftfull teknik. Aveo New Generation Bidet är ett härligt tillskott till alla moderna badrum. För en mer modern look är Aveo New Generation Wall-Hung Toalett ett utmärkt val. Salthygienisk porslin och rena linjer kompletterar andra föremål i Aveo -serien.

Vem gör Villeroy och Boch?

1748 började François Boch och hans tre söner tillverka keramiska bordsartiklar och dekorativa konstföremål. Maison Villeroy & Boch grundades 1836 av Jean-François Boch och Nicolas Villeroy, en känd stengodtillverkare. Deras union skapade en av de första världsomspännande spelarna på 1800 -talet.

Vad är Soho Villeroy & Boch toaletter?

Dessa vägghung och back-to-vägg toaletter har en mängd matchande ramar, spolplattor och dolda cisterner. Stängda kopplade enheter är en bra långsiktig investering eftersom de är vintergröna och använder mindre vatten. Kompakta varianter med dold fästning Ta bort behovet av stora väggmonterade cisterner. Miniatyrenheter, som tunnelbanan kompakta vägghungtoalett, är perfekta för en-sviter eller små badrum. Dedikerade avdelningar hjälper de med rörlighetsproblem som kommer in och lämnar anläggningen.

Hur fungerar Villeroy & Boch Subway (SOHO) toaletter?

Dessa vägghung och back-to-vägg toaletter har en mängd matchande ramar, spolplattor och dolda cisterner. Stängda kopplade enheter är en bra långsiktig investering eftersom de är vintergröna och använder mindre vatten. Kompakta varianter med dold fästning Ta bort behovet av stora väggmonterade cisterner. Miniatyrenheter, som tunnelbanan kompakta vägghungtoalett, är perfekta för en-sviter eller små badrum. Dedikerade avdelningar hjälper de med rörlighetsproblem som kommer in och lämnar anläggningen.

Vad är en O.Novo -toalett?

Washdown Wall-Hung Pan är en av O.Novo-kollektionens föremål som kombinerar stil och funktion. Enheten förbrukar bara 4,5 liter vatten varje spolning, vilket resulterar i betydande vattenbesparingar. En rimlös design erbjuder mer spoltäckning och är mer hygienisk eftersom bakterier inte kan växa runt pannan när den är installerad. Ett brett urval av alternativa bilagor möjliggör individuell anpassning och enkel installation. Valfria extrafunktioner inkluderar ljudisolering, en plats och lock med snabb frisättning och mjuka stängning gångjärn och ett armstöd med snabb frisättning.

Hur fungerar Villeroy & Boch Omnia Architectura toaletter?

Det hållbara Omnia Architectura -sortimentet erbjuder mindre varianter för utrymmen med begränsat utrymme, till exempel plantskolor eller skolor. Den nära kopplade WC-sviten är utformad för att passa sömlöst i alla moderna badrum, garderob eller badrum. En nära kopplad design sparar pengar genom att minska storleken på cisternen och mängden vatten som används varje flush. Uppgraderingar till det grundläggande sätet inkluderar ett lugnt och vackert mjukt-nära alternativ och behandlingar med Villeroy och Boch CeramicPlus finish. Detta avvisar kraftigt kalkskala och håller enheten att verka nyare.

Joyce -toaletterna är Villeroy & Boch -toaletter.

Estetiskt tilltalande och praktiska stycken är betoningen av Joyce -samlingen, samtidigt som den högkvalitativa som förväntas från Villeroy & Boch. Det utstrålar elegans, rymd och användbarhet. Joyce Wall Hung Pan är en snygg möbel med dessa funktioner. Det går bra med samtida hem- och hotelldesign. Den har Villeroy & Boch Aquareduct System och ett 3 eller 4,5 liters effektiv och miljövänlig flush, vilket minskar vattenanvändningen. Estetisk enkelhet återspeglas i dess släta ytor och tydliga linjer. Joyce FloStanding Bidet är lämplig för användning i en modern miljö. Dess rena linjer, fantastiska vita alpinfinish och grundform gör det enkelt kompatibelt med resten av Joyce -samlingen. Joyces djärva samtida mönster visar hur man kan inkludera banbrytande europeiska badrumsartiklar i samlingen till ett överkomligt pris.

Hur fungerar Villeroy & Boch Memento -toaletter?

Memento Wall Hung WC är ett 2000 -talsverk. Detta konstverk är definitivt vägghängt och hisnande rent i form. Dolda fästelement håller linjerna snygga, och den unika keramiska plus beläggningen motstår kalk och fläckar. Memento Bidet är ett klassiskt objekt med en tidlös stil. Det kan blandas och matchas med andra minnesvaror såväl som andra märken. Dess rena linjer i glänsande vita sanitetsporslin kompletterar alla moderna badrumsinredning.

Vad är Villeroy & Boch La Belle -serien och hur är det unikt?

Njut av lyxen av La Belle -väggmonterad bidet 5427 00R1. Det är klassiskt påverkat och kombinerar praktiska och skönhet. Designens subtila elegans, som innehåller rena, flödande linjer, är grunden för den utmärkta konstruktionskvaliteten. Denna bidé är färdig i en vit glans och har belagts med den unika fläckbeständiga keramiska plus beläggningen. En väggmonterad toalett och säte, som La Belle 5627 10R1, är ett förnuftigt val för samtida, rent levande. Dess eleganta geometri kompletterar alla moderna badrumsdekor och minskar röran och gör att badrummet kan andas. Att införliva en mjuk nära plats som kompletterar möblerna ger ytterligare komfort och elegans. Detta omfattande utbud av högkvalitativa badrumsartiklar exemplifierar Villeroy & Bochs globala rykte inom design och tillverkning av europeiska badrumsprodukter. Alla företag vet att offentliga toaletter ska vara rena och polerade, eftersom de representerar företagets image. Villeroy och Boch har ett brett utbud av syfoniska urinaler. Dessa är effektiva, eleganta och luktlösa, så de förmedlar en kombinerad känsla av renlighet och elegans. Det stora utbudet av högkvalitativa WC-enheter och bidetter erbjuder val för både privata och offentliga utrymmen. Villeroy & Boch har den högkvalitativa keramiska och sanitära varan du behöver för att renovera ditt nuvarande badrum eller bygga ett nytt område i en modern stil.

Är Villeroy & Boch brittisk?

Villeroy & Boch (uttalad [Vilwa E BK]) är en tysk keramikstillverkare med huvudkontor i Mettlach, Saarland. Verksamheten är baserad i Mettlach.

Kan Villeroy & Boch -artiklar vara diskmaskiner?

Diskmaskin och mikrovågsugn Safe Villeroy & Boch porslin och benporslin. Vi rekommenderar oskådad tvål.

Är Villeroy och Boch en Bone China Maker?

Den första Villeroy & Boch Bone China -kollektionen. Villeroy & Boch har förvärvat den historiska Heinrich Porcelain -fabriken i SELB. Denna fabrik har tillverkat Bone China i över tre decennier, vilket Villeroy & Boch introducerade först till Europa.

Vad är Villeroy & Boch Omnia klassiska artiklar?

Omnia -klass är en mångsidig samling idealisk för offentliga utrymmen som plantskolor och skolor samt privata toaletter. Omnia Classic Close -kopplade WC 6623.10 är en sofistikerad bit av europeisk design. Denna moderna, iögonfallande nära kopplade toalett är också miljövänlig. Det sparar vatten och utrymme eftersom det är väggmonterat. Omnia Classic Pan Vita WC 6683.10 är mer tillgänglig för dem med rörlighetsproblem. Dess kompakta design inkluderar en dual-spolning cistern med ett kortare spolalternativ, vilket minskar miljöpåverkan.

Vad är Villeroy & Boch Omnia Pro?

Omnia Pro -serien tillhandahåller ett brett utbud av badutrustning som är lämplig för både offentlig och privat användning. Omnia Pro Child's Pan 7602 är en modern blandning av praktik och traditionell elegans utformad för ungdomar. Denna mindre panna är idealisk för användning i plantskolor, grundskolor, restauranger och andra offentliga områden där barn samlas. Omnia Pro Siphonic Urinal 7502 är onekligen unik. Denna urinalens distinkta design gör den lämplig för användning i barer och restauranger, bland andra platser.

Hur skiljer sig benkina från porslin?

Bone China är det mest hållbara porslin eller pertay keramik, med utmärkt mekanisk och fysisk styrka, samt chipmotstånd.

Är Bone China överlägsen än fint Kina?

Porslin är vanligtvis tjockare än benkina. Smide porslin kräver en högre temperatur, vanligtvis cirka 1 455 ° C/2 650 ° F. Ben Kina är lättare och vackrare än porslin. Mängden ben i benkina påverkar dess hållbarhet.

Är Bone China dåligt för dig?

Bone China är det säkraste bordsartiklaren eftersom det inte har någon bly eller kadmium. Det är också utmärkt för människors hälsa eftersom det innehåller benaska, som innehåller mineraler som är bra för människors hälsa.

Hur skiljer sig premium -porslin från vanligt porslin?

Premium porslin, ofta känd som Kina, är en högkvalitativ produkt tillverkad av en kombination av fina material som upprepas upprepas till hög glans. Premium porslin, även om det är billigare än benkina, har samma utmärkta kvalitet och skalliknande glans.

Hur började Villeroy och Boch -toaletter?

Enligt en forumanvändare produceras nu Villeroy & Boch-produkter i Thailand ... förutsatt att de tyskgjorda varorna är bra.

Var är Villeroy och Boch gjord?

De flesta av deras grundläggande servis är tillverkade i Tyskland. Men inte alla Villeroy & Boch -produkter tillverkas i Tyskland. Mycket av deras presentprodukter tillverkas i Kina.

Hur man rengör en Villeroy & Boch -toalett?

Vattenfläckar, oljerest och tvålrest kan enkelt tas bort med hjälp av ett badrumsrengöring eller en vinägerbaserad rengöringslösning. För att ta bort limescale fläckar utan "kemikalier", använd hushållens vinäger eller utspädd vinäger essens.

Kommer min Villeroy och Boch toalett att arbeta med SplashLet Smart Bidet -säte?

Det är villkorat, det är allt. Kontrollera om toaletten är längre än BrookPad Splash Låt oss ställa in en minsta längd. SplashLet Levereras i 480 mm till 528 mm längder. Dubbelkontrollera att alla nödvändiga monteringsmuttrar är monterade. För att installera en plats måste avståndet mellan monteringsbultar vara mindre än 180 mm. En smart toalettstol kan installeras på en Grohe -toalettskål från den här serien. Om du renoverar ditt badrum kan du byta ut eller bara installera en smart toalett i en glasskål.

Slutsats Villeroy & Boch Review

 • Det tillverkar servis, toalettartiklar och hälsoartiklar i Tyskland.
 • Villeroy Boch upprätthåller krav på mycket hög kvalitet, och till och med mindre brister kan leda till avslag.
 • Dessa toaletter är en modern twist på klassiska WC Pan -former.
 • Till exempel har Avento -serien rimlösa toalettstolar och ergonomiska skålar med sluttande kanter.
 • Det betonar renlighet, användbarhet och skönhet.
 • Toxiska fria dubbelfyrda glasurer och prydnadsfärger har traditionellt använts av Villeroy & Boch.
 • Villeroy & Boch Viclean U -sätets fjärrkontroll gör det möjligt att anpassa användarupplevelsen.
 • AVEO -serien är toppen av badrums lyxware, som kombinerar modern europeisk design, tilltalande geometri och noggrant hantverk.
 • Joyces djärva moderna mönster visar hur det är prisvärt av banbrytande europeiska badrumsprodukter.
 • Tvättvägghängen använder bara 4,5 liter vatten varje spolning, vilket sparar pengar.
 • Villeroy & Boch Memento Wall Hung WC är en fantastisk design från 2000 -talet.
 • Joyce FloStanding Bidet har rena linjer, en stor vit alpinfinish och en enkel form.
 • Villeroy & Boch är ett tyskt keramikföretag baserat i Mettlach.
 • La Belle -väggmonterad bidet 5427 00R1 Blandar funktionalitet och elegans.
 • Intuitiv design minskar röran och ger utrymme för badrummet att andas.
 • Château de Villeroy & Boch förvärvar Selbs Heinrich Porcelain

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.