Can going to toilet be different with smart toilet?

Kan det vara annorlunda med smart toalett?

Vad kan vi förutse av en smart toalett, och vad är ett toalettpapper ersättare?

På planet New York City View

Vad kan vi förvänta oss av en smart toalett och vad är ett toalettpapperstitut?

BrookPad Splash är en smart bidettoalett som gör att du kan tvätta händerna med varmt vatten medan du håller sätet varmt. När toaletten används värms sätet omedelbart och bara varmare när toaletten inte används. Gadgeten ger också en kraftbesparande funktion för att undvika att oroa sig för att få slut på energi. Vatten är mer miljövänligt än toalettpapper.

Toalettpapper som kan återanvändas har varit populärt bland vissa beredskapsgrupper på grund av långsiktiga leveransbegränsningar. I Japan är vissa toaletter mer avancerade än i andra utvecklade länder. Med bekvämligheter som lufttorkning, uppvärmd säte och personliga tvättstrålar gör det hela upplevelsen mycket roligare. En uppvärmd plats som håller dig bekväm även med kalla yttre förhållanden. Fjärrkontroll låter dig rengöra som du vill, inklusive att ändra vattentryck och temperatur. När den nya toaletten har installerats kommer du att märka en betydande skillnad och kommer inte att återvända till din gamla.

Vad gör du nu när du har återvänt från Japan?

Har du någonsin besökt Japan? Kanske har du en anslutning till någon som var där? Om detta är fallet kan du höra liknande berättelser regelbundet. Efter att ha tillbringat lite tid på att resa och se andra platser återvänder individer till sitt hemland. De har emellertid blivit missnöjda med sitt husbadrum, eller mer specifikt, med sin toalett. Det saknas något i badrummet. Men vad är det? De har troligen inte en elektrisk bidett toalettstol, som de var vana vid när de var på sin semester på Hawaii. Som ett resultat används smarta bidetter i nästan 82 procent av japanska hem, vilket förklarar den höga användningsgraden. Under de senaste åren har den smarta toaletten vunnit ännu mer popularitet i Japan än landets andel smarttelefonanvändare har gjort. Något med det måste vara anmärkningsvärt, eller hur? När du har upplevt bekvämligheten med en smart bidetstol finns det ingen återvändning. När det gäller att torka din panna med toalettpapper är du nästan säkert för att tvätta händerna.

Skulle du vara villig att ändra dina badrumsvanor?

Som vi kan se finns det en annan metod för att använda toaletten än den traditionella. Efter att ha återvänt från en resa kan du använda toaletten på samma sätt som tidigare. Ta hand om affärer med nummer två och torka sedan av allt med toalettpapper. Det är möjligt att du nu undrar varför toalettpapper inte utför jobbet ordentligt. Du har troligen haft den största upplevelsen när du använder ett smart badrum, och du vill replikera den upplevelsen. BrookPad Splash låter dig replikera din perfekta vattentvättupplevelse i komforten i din egen hemtoalett. Det är allt upp till dig. Det tros att de allra flesta turister föredrar att rengöra med vatten istället för tvål.

Vad är det med den japanska toaletten som är så unik?

De låter dig tvätta händerna i varmt vatten och samtidigt hålla toalettstolen varm. Dessutom tillhandahålls en kraftbesparande funktion. När toaletten används värmer den omedelbart sätet och gör bara vattnet varmare när toaletten inte används. Det finns ett antal orsaker till att japanska toaletter är mycket hygieniska, både för användaren och för badrummet självt, och detta inkluderar följande: vattenspray -munstycket på en japansk toalett är det mest utmärkande och funktionella elementet på toaletten. Den har en fjärrkontroll som gör att du kan ändra platsen, spraystilen och temperaturen på vattnet.

Vad är exakt ett toalettpapperstitut?

Är det okej om jag använder vatten snarare än toalettpapper? Ja, att tvätta botten med vatten är en sanitär praxis. Inte bara det, utan att använda vatten istället för toalettpapper är mer vänligt på miljön. Få människor är medvetna om att individer i de flesta sydostasiatiska länder som Indonesien, Thailand, Filippinerna och Malaysia har en stark preferens för att rengöra sina botten med vatten, trots att toalettpapper är tillgängligt som ett alternativ i de flesta offentliga toaletter . Flanell rutor är en typ av kvadrat gjord av flanell. Toalettpapper som kan återanvändas har vunnit populärt i vissa förberedningsgrupper på grund av möjligheten till långsiktiga leveransbrist. Bidet, bärbar bidet, sprayflaska, etc. Den här artikeln har bokmärkts. Enligt specialister rengör inte toalettpapper på ett adekvat sätt våra derrières och kan leda till allvarliga hälsoproblem. Läkarna rekommenderar nu att torka ensam kan lämna avföring bakom sig, och att överdriven användning kan leda till hälsoproblem som analfissurer och urinvägsinfektioner samt andra komplikationer.

Vilka är kapaciteten på japanska toaletter?

I Japan är vissa toaletter mer sofistikerade än toaletter som ofta ses i andra industrialiserade länder. Analhygien, bidragrengöring, sätesvärmning och deodorisering är några av de funktioner som ofta finns på tvättmodeller. I populärkulturen är japanska toaletter välkända, och de är ofta hånade i humoristiska verk som ligger i landet. En av de viktigaste fördelarna med en japansk uppvärmd toalett är nivån på komfort som den ger. Med funktioner som lufttorkning, en uppvärmd säte och personliga tvättstrålar gör det en mycket trevligare övergripande körupplevelse. Med användning av en bekväm fjärrkontrollpanel kan du helt enkelt anpassa toaletten efter din smak.

Vad är proceduren för att installera det?

En ny toalett behöver inte installeras i ditt hem just nu. Det är möjligt att göra snabba förbättringar av din toalett om du har en vattenventil och ett elektriskt utlopp bredvid toaletten. Allt som krävs är att du byter ut din gamla toalettstol med den nya elektroniska toalettstolen. Det är enkelt, och det kan kanske ta mindre än fem minuter att slutföra. BrookPad Splash är en toalettstol som innehåller allt du kan önska dig i en toalettstol, liksom ett par funktioner som du kanske inte har övervägt. Det finns ett nattljus, säteuppvärmning, ett vattenrengöringssystem med ett rostfritt munstycke, en torrare med varm luft och ett mjukt nära lock på smart säte samt andra bekvämligheter. Din nya Splash -surfplatta ger dig fullständig tillgång till alla dess funktioner. En uppvärmd plats som håller dig bekväm även när vädret utanför är kyligt är tillgängligt. Under dessa sena nattbesök på toaletten kommer du att vägledas av strålkastarna på ditt fordon. Glöm inte heller fjärrkontrollen, vilket gör att du kan rengöra exakt som du vill, inklusive justering av vattentrycket och temperaturen. Minnen från semester och väl tvättade kläder är nu tillgängliga för dig i ditt eget hem. Vad händer om du inte har besökt Japan tidigare? Det är inte ett problem alls. När den nya toaletten är monterad kommer du att märka en betydande förbättring och vill inte gå tillbaka till din gamla.

Huvudsaklig slutsats angående smart toalett kan vara annorlunda?

 • De har säkert inte en elektrisk Bidet -toalettstol på sin Hawaii -semester.
 • Följaktligen används smarta bidetter i nästan 82% av de japanska hemmen, vilket förklarar den höga användningsgraden.
 • Under de senaste åren har Japans smarta toalett blivit ännu mer populärt än sin smartphone -användarandel.
 • När du har upplevt en smart bidetstol går ingen tillbaka.
 • De flesta turister rapporteras föredra vattenrengöring istället för tvål.
 • Läkare varnar nu för att torka ensam kan lämna avföring bakom och att överdriven användning kan leda till hälsoproblem som analfissurer, infektioner i urinsystemet och andra återverkningar.
 • I Japan är vissa toaletter mer sofistikerade än andra industriländer.
 • Analhygien, bidetrengöring, säteuppvärmning och deodorisering är några av de funktioner som ofta finns i tvättmodeller.
 • En uppvärmd plats som håller dig bekväm med kyliga omständigheter.
 • Under dessa toalettbesök på kvällen leder strålkastarna dig.
 • Glöm inte fjärrkontrollen, vilket gör att du kan ändra vattentrycket och temperaturen som du vill.
 • Semesterminnen och väl tvättade kläder är nu tillgängliga i ditt hem komfort.
 • När den nya toaletten är monterad kommer du att märka en stor skillnad och vill inte återvända till din gamla.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.