Decorating a tiny bathroom ideas.

Dekorera en liten badrumsidéer.

Här är några badrumsdesignidéer som hjälper dig med din nya inredning.

Dekorera en liten badrumsidéer.

Idéer för lite badrum.

Ett trångt badrum behöver inte vara. Till och med ett litet badrum kan förvandlas med smarta rymdbesparande idéer och härlig inredning. Färg, mönster och till och med förvaring kan användas för att skapa det perfekta lilla badrummet. Överväg att vinkla ditt badkar som passar det lilla utrymmet. Måla ett gammalt badrum eller tillsätt träpaneler i ett litet, intetsägande badrum.

Istället för ett badkar, prova en traillös dusch med utdragbara sidopaneler. Badspanelen är populärt eftersom det ser bra ut mot vitt. Rosa badrumsidéer inkluderar en marmorinspirerad spegel, mönstrad tapeter och en målad fåfänga. Välj djärva motsatta nyanser som blått och grönt för att motverka rosa. Geometrisk blommig tapet i ett litet badrum.

Tillsätt en flätad spegel och blommor. Samuel din diskbänk eller dusch kan vara krökt. Badrum med takfönster och verktyg och toalettskåp. En plats och silkeslen mjuk handdukar förvandlar ett ensamt badkar till en Zen Haven. Varm och tyst miljö med trägolv.

Ett mönstrat golv kan förstora ett litet badrum. En smal, avlång handfat verkar större. När det gäller badrumsglas kan du överväga speglade medicinskåp. Tillsätt ett fristående bad i ett ovalt bad. Blås upp rumets storlek med en spegel.

Storleken på en persons rum matchar inte alltid ögats intryck. Att flytta möbler är idealisk för små badrum. Expandera ditt utrymme med flera ändamål och fristående möbler. Badrum kan göras mer funktionella och eleganta med moderna fixturer, förvaring och inredning. Mindre rulle-badkar finns tillgängliga för personer med begränsat rum.

Oanvändbart fixturutrymme sparas via en inbyggd infälld hylla på midjanivå. För ett litet badrum, gör allt mjukt och naturligt. Det kan vara en stor fokuspunkt i ett litet badrum. För optimal lagring, använd ett Tallboy -skåp. Lägg till två bassänger i ett litet badrum så att det verkar som ett spa.

Mönstrade golv ger stil till ett litet badrum. Extra golvutrymme gör att ditt badrum verkar större. Mjuka neutrala och naturliga strukturer kan skapa en fredlig fristad. Små badrum drar nytta av ljusa färger för att få dem att verka större. Gör att badkarpanelen matchar väggarna eller golvet för ett rent, modernt utseende.

Temperaturökning för extra kul i badkaret. Ändra atmosfären i badrumsbelysningen. Många tror att en mörk palett är olämplig för ett litet område, men det kan användas effektivt. Till exempel skapar en djupblå med glansiga svarta plattor en känsla av rymlighet. Ett badkar i periodstil slutför detta vackra och moderna familjebadrum.

 

1. Dekorera ett badrum

Ett litet badrum behöver inte trångas eller obekvämt om du använder smarta trick. Några smarta rymdbesparande lösningar och vackra dekorationer kan förvandla även det minsta badrummet på några sekunder. Med din hyresvärdens tillstånd kan du göra mindre ändringar utan att bryta banken. Vi visar hur du använder färg, mönster och till och med förvaring för att skapa det perfekta lilla badrummet. Fler badrumsidéer kan hittas på vår badrumsidéer.

2. Planera ett litet badrum?

Det är möjligt att designa ett litet badrum utan att offra stil. Bestäm vilka funktioner, som ett bad eller extra förvaring, du behöver i ett badrum. Konstruera en skalad plan, vilket ger utrymme för individer att gå runt beslag. Håll toaletten där den är, eftersom det kan vara kostsamt att flytta smutsbunten. Dekorativa plattor och golvvärme för de kyliga morgnarna är valfria.

3. Gör ett badrum.

Eftersom tankning eller vattentätning hela rummet behövs är det dyrare att lägga till ett badrum till ditt hem än att bara lägga till en dusch. Genom att ta bort stängda duschdörrar och tunga brickor kan ett badrum verka större och mer öppet.

4. Använd en duschdraperi.

Installera en duschdraperi på löpare i taket i ett litet badrum som bara passar ett kort bad för att skapa djup. Denna billiga rörliga rumsdelare kan hjälpa dig att skapa en mer privat och trevlig badupplevelse.

5. Använd en smart bidet.

En smart toalett sparar utrymme medan de erbjuder bidetfunktioner direkt på toaletten. Detta kommer att förbättra komforten, ge dig ett mer modernt utseende, spara utrymme och pengar på toalettpapper.

6. Badskåpsmatchning

Traditionella matchande skåp ger elegans till ett litet badrum. Interiörlagring håller ytorna rena, medan målade ekdörrar ger ett polerat, traditionellt utseende.

7. Använd udda formade bad.

Ett badrum under takfoten kräver noggrann design. Hitta en layout som använder besvärliga vinklar och sluttande tak. Även om det inte är nödvändigt att ha utrymme för ett bad, bör duschar och sänkor placeras vid rumets högsta punkt.

8. Ett badrumsskåp.

Moderna värmesystem har gjort många hemsluftskåp föråldrade. Om det är tillräckligt stort och tillräckligt nära till badrummet, kan det bli en dusch. Sök professionell rådgivning för att utvärdera om din nuvarande VVS kan hantera det nya tillägget.

9. Använd badets väggar.

De flesta toaletter har stora expanser av tomt väggutrymme. Med lite planering kan du dike skrymmande upprättstående skåp och spara golvutrymme genom att använda smarta, förhöjda lagringsalternativ. Hyllor, tunna väggskåp och korgar kan vara dekorativa medan du förvarar handdukar, toalettartiklar och minnesmärken.

10.Dischard badkaret.

Om du inte gillar blötläggning kanske du vill dike badkaret helt. Det kommer att frigöra utrymme för en stor dusch med ett regnhuvud-du kommer att bli förvånad!

11. Bathroom Tile Idéer

Denna lilla dekorativa kaklade funktionsvägg är ett bra sätt att fräscha upp små utrymmen. Blush rosa toner och starka strukturella linjer framkallar en elegant art deco vibe. För att ge kontrast väljer du en Matt Black Sink och matchande tillbehör.

12. Väggmonterade kranar

Att använda så många fixturer och beslag som möjligt kan spara utrymme samtidigt som ett litet badrum ger ett snyggt, modernt utseende. Minimalistiska väggmonterade kranar, som denna Matt Black-typ, kan höja även de mest grundläggande budgetdesignerna.

13. En badspegel maximerar utrymmet.

Speglar förstorar ett litet badrum. Placera vägglamporna på varje sida av en stor fåfänga spegel för att reflektera ljus.

14.Bathe på ett nytt sätt.

Tror du att du inte har tillräckligt med utrymme för ett badkar och en dusch? Istället för att exakt placera beslag, försök att vinkla ditt badkar för att bättre passa det befintliga området. Till skillnad från många moderna tvättstugor mjukar den avslappnade, gnaunty vinkeln de starka, uniformerade linjerna.

15.För ett föråldrat badrum med färg.

Färg är botemedel mot fulhet i inredning. Tack vare dess magiska krafter förvandlades detta badrum till ett elegant pulverrum. Är det inte en härlig cirkel? Det monterades på originalet med dubbelsidig tejp.

16.Modifiera badrumsarmaturer.

När utrymmet är begränsat räknas varje tum, så tänk utanför rutan för att få ditt lilla badrum att fungera. En traillös dusch med utdragbara sidopaneler gör att du bättre kan använda duschområdet när du inte används. Duschgolvplattor, som den här lätt att dricka kiselplattor, kommer att ge subtil skillnad.

17.Invest i en badpersonlighet.

Små badrum kan lätt bli klaustrofobiska när de är packade med möbler och inredning, men det betyder inte att de måste vara intetsägande och tråkiga. Vilda hängande lampor och en vattentät gallervägg ger unika detaljer utan att ta för mycket utrymme.

18. Använd speglade ytor.

Glansiga badrumsplattor reflekterar ljus, vilket gör att ditt badrum verkar större. Rengöring är en bris, och dess mångsidiga väggbeläggning möjliggör många designalternativ. Detta iriserande fiskbensmönster är perfekt för en botanisk design.

19.Bathroom Paneling är populärt.

Träpanel på väggarna i små, intetsägande badrum lägger till karaktär. Denna charmiga beklädnad kommer i en rad vattentåliga ytor och ger en elegant, historisk touch till alla design. Slank, rymdbesparande föremål är bäst.

20.Update Ett gammalt badrum med svarta fixturer.

Ett vitt badrum med svarta inventarier och möbler sticker ut. Att ersätta en diskbänk eller bänkskivkran är vanligtvis en enkel och reversibel modifiering.

21. Save ditt gamla bad.

Medan svartvitt kakel är klassiskt, gjorde de gamla tapeterna på dessa väggar att utrymmet verkade mörkt och klaustrofobiskt. Extraktion hade en stor effekt. Efterbehandlingen inkluderade att ersätta sconces och uppdatera dekorativa funktioner som skåpsknappar och duschdraperin.

22.inkorporera båda.

Dekorera ditt badrum med berättelser. Denna kustinspirerade badrumsdekor blandar nautiska och grova huggade element.

23. De finaste rosa badrumsdesignidéerna.

Eftersom du inte kan rippa ut allt, klä upp ditt rosa badrum. Spegel, mönstrad tapeter och målad fåfänga kompletterar alla rosa plattor. För att balansera det rosa i ditt badrum väljer du starka, kontrasterande färger som blått och grönt.

24.Retank din badrumsdörr design.

En gångjärnsdörr som svänger inåt kan minska användbart område i ett litet badrum. Att ersätta den med en fickdörr skulle kräva att du tar bort en del av väggen. Lyckligtvis har vi ytterligare två lösningar på denna svåra fråga. En vanlig dörr kan bli en skjutdörr. Du kan också vända riktningen för din badrumsdörr. Det handlar om att flytta dörrens gångjärn till motsatt sida av hålet. Det tar en dag för skickliga DIYers med rätt verktyg.

25. Floral badrum tapet.

Geometriska blommor tapeter gör ett uttalande i lite badrum. Avsluta med en flätad spegel och färska blommor.

26. Med en badkarhylla.

En blygsam hylla över badkaret har färska blommor, ett doftljus och en flaska vin.

27. Badrumspeglarna är prickiga.

Uppfattningen påverkar omgivningen. Försök att skämma upp en vanlig spegel, eller vice versa. Du behöver bara en elegant smart bänkskivskosmetikspegel för att se dig själv i ditt finaste ljus.

28.Bath Tile Oddities

Prova en alternativ riktning för din mosaik, som denna diagonala fiskbensdesign på väggen.

29. Bygg en vågig baddusch.

Unika mönster för duschen, inklusive denna bikakliknande tessellation. På så sätt kan du ha en lyxig design utan att spendera mycket på hela utrymmet.

30. Ditt rum behöver ett takfönster.

Detta är en av de mer ambitiösa badrumsdesignidéerna, men det fungerar. I badrummet kan ett takfönster lysa och utöka utrymmet avsevärt.

31.BathTubs bör ha kurvor.

En krökt diskbänk eller dusch kan hjälpa dig att återhämta lite utrymme. Det kanske inte verkar så mycket, men i ett litet utrymme är varje tum viktigt.

32. Sort dina skåp.

Glöm inte skåpinnehållet. Dela upp dina skåp i divisioner för verktyg och toalettartiklar. Stora korgar har hårtorkare, platta strykjärn och borstar, medan mindre brickor har kosmetika och kosmetiska produkter.

33.Retankar din diskbänk.

Om du bygger om eller bygger ett nytt litet badrum, överväg en hörnfat. Inget behov av en stor traditionell handfat. En hörnfat utför samma funktion, men tar mindre plats och behöver mindre rengöring.

34.Opt för ett mönstrad golv snarare en vanlig

Överraskande har detta badrum inga fönster. Höga speglade medicinskåp och en glasdusch accentuerar den inre belysningen. Wolf använde inbyggda skåp för att spara golvutrymme. Ett fiskbensgolv ger en illusion av ett större, varmare bad.

35. Installera öppna bokhyllor i WC.

En hög cubby tillhandahåller förvaring snabbt, särskilt om du inte har ett fåfänga eller medicinskåp. Tänk på att kosmetika, nagellack och parfym ska förvaras bort från fukt.

36. Reducera ditt duschbadstorlek.

Så du har lite badrum men vill ha ett vackert duschbad? Blötlägg i en lång, varm blöt i ett väggmonterat slimline-badkar, som är mindre men inte kortare. Win-win!

37. Bath -zoner är krav

Använd zonering för att få ett litet utrymme att verka större. Detta smarta badrum är litet och enkelt, men de väl definierade zonerna gör att det verkar större. I verkligheten är toaletten och handfat ungefär en halv meter från varandra, men träpanelen och kaklat backsplash hjälper till att ge en känsla av isolering.

38. Ett ovalt bad kan ge en illusion av större utrymme.

I ett litet badrum är ett fristående bad acceptabelt. Ett ovalt bad ger utseendet på större rum. Det kan också visa badsalter, växter och andra varor.

39. TAPS bör vara på en diskbänk.

Du kan få din ideala design även med ett litet badrum; Tänk bara utanför rutan. Välj en smal, avlång handfat med mycket kapacitet men inte mycket bredd. Att lägga till sidokapar hjälper till att lösa eventuella problem som orsakas av den begränsade bredden, eftersom vattnet kommer att flyta så långt det är möjligt.

40. När det kommer till badrumsglas, var kreativ.

En ramlös dusch med ramlösa paneler bidrar till känslan av utrymme i detta vackra badrum. Grå marmorväggplattor och mässingsljus ger en subtil gnista till det lilla utrymmet.

41. En speglad vägg kan fyrdubbla rumets storlek.

Det fördubblar inte riktigt storleken, men det verkar. Speglar kan ändra utseendet och känslan av ett rum genom att reflektera ljus och ge känslan av utrymme. Många inredningsarkitekter använder det för att optimera utrymmet. Använd en spegel för att lysa upp ditt badrum, oavsett om du täcker en hel vägg med det eller helt enkelt hänga en stor!

42. SLOSED LAGRE HAVER ALLT TIDY.

Otrolighet på räknaren kan överväldiga även det mest utsökta badet. För att dölja saker föreslår Samuel en linneskåp eller en fåfänga med lådor och dörrar. Visa visa bara dina favorit, väl utformade produkter.

43.Det ska vara lätt och ljus.

Trägolvet och fåfänga ger detta moderna badrum en varm och fridfull känsla. Fönsterljuset återspeglar en subtil myntgrön ton. Det öppna området som omger det fristående badkaret och det lättfiltrerande gardintyget gör att rummet verkar större.

44. ACCENT FÄRGAR FÖR BAD.

Låt din väggdekor etablera din färgpalett, som den röda, blå och aqua i det här rummet.

45.Spa Essentials Setup.

Konvertera ditt ensamma badkar till en zen-reträtt med en inbjudande pall och silkeslen mjukhanddukar. Att hälla badsalter i en tydlig behållare uppmuntrar självöverlåtelse.

46.Bath flytande hyllor

Dekorera genomskinliga flytande hyllor med härliga kosmetika från det medicinska skåpet. Med allt framför dig kommer din morgonrutin att bli mycket snabbare.

47. Bosatta utrymme i badrummet.

Extra förvaring är avgörande i en liten lägenhet. Trä cubbies har väsentliga, medan en dold glas avsats har blommor.

48. Fixa badrumets brister.

När rummet är begränsat är det vettigt att stänga klyftan mellan komponenterna. För att optimera utrymmet i ett litet hem, överväg ett vattentätt vått rum med toaletten mittemot duschen.

49. TAP: erna ska vara väggmonterade.

Väggmonterade mixerkranar är utmärkta för små badrum eftersom de döljer rören utan en stor bassäng. Du kan placera bokhyllor eller en tvättkorg där.

50. Arbeta i en väggmonterad enhet.

Väggmonterade modulära möbler är en populär för lagring eftersom det är enkelt och elegant. Höjd, bredd och djupalternativ gör det möjligt för dig att skapa semi-anpassade möbler som passar ditt utrymme exakt. Färger och strukturer sträcker sig från mjuka toner till starka toner.

51. Köp multifunktion, fristående möbler.

Ett litet fotavtryck bör inte hindra din kreativa stil. Om ditt badrum är små är rörliga möbler ett utmärkt val. Till skillnad från utrustade badrumsskåp kan fristående förvaring och stolar tas med dig när du flyttar.

52. Moderna badrumsplattor vilseledande.

En persons rumsstorlek matchar inte alltid ögats uppfattning om rymden. Genom att kakla badsidan och väggen med samma design är det omöjligt att avgöra var den ena stannar och den andra börjar, vilket gör att området verkar större. Marmor är särskilt användbar i denna applikation eftersom de enskilda brickorna knappast är märkbara.

53. Samma plattor för golvet och väggarna.

Att använda samma plattor på väggarna och golvet gör att ett litet badrum verkar större. Den kontinuerliga kakelkörningen och vägghängdarmaturerna ger detta familjebadrum en spa-liknande känsla. Om natursten inte är din stil, lägg till färg med handdukar, förvaring och tillbehör.

54. Lägg till ett toffelbad.

Om du inte kan rymma ett konventionellt badbad i ditt badrum, överväg ett välformat toffelbad. Mindre badbad finns tillgängliga för dem som föredrar traditionella beslag men saknar utrymme.

55. Furnish to Scale.

Stora möbler kan överskugga ett litet utrymme, så välj bitar som passar utrymmet. Ett litet badrum behöver bara en fåfänga och ett förvaringsställ som kan monteras på väggen eller läggas på badkanten. Det betyder inte att du inte kan vara unik. Måla sedan Vanity -enheten i din valda färg.

56. Återförda hyllor är fantastiska.

Infällda hyllor håller toalettartiklar städade och utanför golvet och sparar utrymme. Att göra hyllorna till falska väggar för att dölja rör är en smart användning av en nödvändig funktion. Använd infälld belysning, antingen linjär eller plats.

57. Lägg till en hylla.

Unikhet är avgörande även i små utrymmen. Installera en liten inbyggd hylla på midjanivå för att visa konstverk, växter, ljus och toalettartiklar utan att ta upp värdefullt skåputrymme.

58.Bathrooms som är lite men ändå har en stor inverkan.

Ett litet badrum behöver inte vara en barriär när det gäller stil. De senaste strömlinjeformade fixturerna, rymdbesparande förvaring och trendig inredning kan förvandla även de minsta badrummen. Förbered dig på att stjäla dessa fantastiska renoveringsidéer med små utrymmen. strävan

59. Toilet tapet

Vackra tapeter med enorma, dramatiska mönster kan till och med göra att små utrymmen verkar större när de appliceras ordentligt i små badrum. Denna frodiga tropiska design på en pulverrosa bakgrund ser fantastisk ut med den ljusgröna fåfänga och vita tunnelbanor.

60. Försök om ombre effekter.

Detta lilla badrum visar hur några fantasifullt beröringar kan ge wow-faktor till och med de minsta rummen. Dessa geniala ombreeffekt golvplattor skapar illusionen av ett större utrymme genom att utöka siktlinjen från golvet till badkarets kant.

61. SOAK i solen!

Lagringsutrymme är ofta begränsat när väggar fylls av badrumsviter, duschskåp och fönster. Installera ett handdukställ ovanför badkaret för en hotellliknande känsla. Industriell design med kompakt, tillgängliga hyllor och rustik tilltalande.

62.Trim The Tub's Ed

I ett litet badrum är det viktigt att undvika vanliga badrumsdesignfel som att klämma in otillräcklig utrustning utanför hyllan i ett litet utrymme. Välj en rundad fåfänga för att spara utrymme och skapa ett sömlöst flöde. En väggmonterad modell frigör golvutrymme och ger illusionen av mer.

63. Håll badrummet enkelt.

Om du är förvirrad över hur du designar ditt lilla badrum, håll det mjukt och naturligt. Använd renfodrade möbler och tillbehör för att skapa en känsla av rymlighet.

64.Mirrors kan förstora det.

Speglade brickor kan användas för att ge mönster och reflektioner på en vägg. Dessa tunnelbanor erbjuder en mer designorienterad version av speglar än ett platt spegelblad.

65. Gör ditt bad stjärnan.

Ett fristående bad kan vara en underbar samlingspunkt i ett litet badrum. De är inte alla så stora som du tror, ​​och mindre versioner är tillgängliga för stramare utrymmen. Använd en vacker stencil för att dra ögat uppåt och ge illusionen av rymden.

66. Använd dina möbler bra.

Välj en Tallboy -enhet som sträcker sig till taket för maximal förvaring i små badrum. Ett speglat skåp verkar större i ett litet badrum.

67. Make badvärme mångsidig.

Moderna radiatorer är snygga och funktionella, men de kan ta värdefullt väggutrymme. Rörets innovativa rektangulära form kombinerar en kylare, handdukskena och förvaringslådan, vilket maximerar väggutrymmet.

68. En fickdörr

Skjutdörrar kan hjälpa till att optimera utrymmet i små områden. Du kan använda ditt badrums planlösning helt utan att behöva kompromissa med dörravstånd. Måla skjutdörren i samma färg som väggarna för att förena utrymmet.

69.Get spa -modetips.

En lugn reträtt kan skapas med mjuka neutrala nyanser och naturliga taktila material. Jordnära pebble-stil väggbeklädnad och grå träeffektplattor flyter från väggarna till golvet. Varma timmertoner och hängande växter skapar en lugn, jordnära känsla. Två bassänger slutför den spa-liknande upplevelsen om utrymmet tillåter.

70. Badrumsgolvet.

Ett mönstrad uttalande golv, som denna 3D-effekt kubdesign, är ett bra sätt att anpassa ett litet badrum. Resten av designen bör hållas enkel, med minimala fixturer, en strömlinjeformad fåfänga och en glasduschskärm för att tillåta golvglansen.

71. Fix en badstege till en vägg.

Trä- eller metallstegar är ett snyggt sätt att förvara och torra handdukar, särskilt i små badrum. Denna användbara vertikala form ger en rustik, landskänsla till denna moderna design.

72.fix ett badställ.

Ett badställ eller bricka är ett billigt och snabbt lagringsalternativ, särskilt i små hyresbadrum där väggmonterad förvaring är svårt. Denna smarta lagringslösning, tillgänglig i trä, krom eller guldeffekt, håller alla dina bekvämligheter till hands samtidigt som du ger den perfekta platsen för ett ljus.

73. Tillgänglig toalettgolv

Gör ditt badrum att verka större genom att öka det upplevda golvutrymmet. Badrum med vägghängd handfat, förvaringsskåp och toaletter verkar större. Dessa artiklar hjälper till att underlätta rengöringen genom att minska mängden tuffa platser att pressa moppen till.

74. Kunna kranarna.

Om ditt lilla badrum bara har tillräckligt för ett litet badkar, ta bort kranarna och ersätt dem med en snygg fristående kran för att maximera ditt utrymme. Du kan till och med välja en matchande fristående kran för att slutföra utseendet.

75.

Ett bad som höjs för att ge mer golvutrymme hjälper till att få ett litet badrum att verka större. Denna klassiska design har ett pulverrosa bad som är upphöjd på utsmyckade fötter för en kunglig känsla.

76. Ta ett halvt kaklat golv till exempel.

Att kakla bara de våta delarna av ditt lilla badrum och lämna väggarna tills det är fritt är ett bra sätt att öppna upp ett utrymme och ge det en mer expansiv känsla, samtidigt som du sparar pengar.

77.Minimera ditt badrum.

Att ha ett litet badrum betyder inte att du inte kan ta ett magnifikt rulltoppbad. Små badkar är kortare men ändå djupare, vilket möjliggör ett längre, mer avkopplande bubbelbad.

78.Mix i badet.

Badtubpanelen kan behandlas som en fortsättning på väggarna eller golvet för ett rent, modernt utseende. Stora formatplattor kan hjälpa till att skapa en illusion av mer utrymme i ditt badrum.

79. Monochromatic It.

Håll saker enkla i ett bländande litet badrum med ett svartvitt färgschema. Vita plattor kommer visuellt att utöka utrymmet, medan svarta accenter kommer att ge en touch av elegans. En vit badrumsvit ser klassisk och vacker ut i kombination med ett svart panelerat bad och dramatiskt golv.

80. Kontrast djärvt.

Om du vill vara mer vågad med din heminredning är ett litet badrum den perfekta platsen att göra det. Mindre utrymmen lånar sig till dramatiska färger, och att ändra dig är inte lika dyrt. Denna mörka och romantiska design blandar svarta hexagonala plattor med delikat rosa slakning.

81. Förbättra badrumsbelysningen.

Modern belysning kan förvandla även de minsta badrummen. Linje Alcoves med LED-lampor med låg nivå för ett lugnt bad efter en lång dag. Använd smarta lampor eller en dimmerbrytare för att reglera ljusstyrkan och värmen.

82.experiment med mörker.

Uppfattningen att en mörk palett är olämplig för ett litet utrymme hålls i stor utsträckning, men det kan användas väl. Till exempel ser en bläck eller midnattblå ut med glansiga svarta plattor för att skapa en känsla av utrymme. Att kombinera det med ett badkar i periodstil skapar ett boutiquehotellvärd badrum.

83. Gör en tegeloptisk illusion.

Använd smarta optiska illusioner så att ditt lilla badrum verkar större och mer rymlig. Kakel kan hjälpa. Vertikala kakelband gör att ett rum verkar högre, medan V-formade plattor gör att ett utrymme känns mer öppet och luftigt.

84. EMPLY BAMBRAKTAGNING!

Läkemedel, rakknivar och bomullsknoppar bör inte visas, men stora förvaringsskåp i ett litet badrum kan vara svåra att passa. Välj ytterligare rymdbesparande lösningar, som detta höga, eleganta skåp för handdukar. Överväg att lägga till lagring till viktiga inventarier som diskbänken och välja ett monterat skåp med speglade dörrar över en platt badrumsspegel.

85.Pick en kontaktpunkt i badrummet.

Även om dina väggar är små kan du göra en av dem till en huvudpoäng. Använd mönstrade plattor eller en digitalt tryckt backsplash för att skapa en fokalvägg. Använd lagring utan att kompromissa med den övergripande skönheten för att maximera rymden - dessa hexagonala hyllor är idealiska för jobbet.

86.COMBINING BAD OCH DUSCH

Finns det plats för en separat dusch och bad? Ta ett bad och en dusch. Välj en med ett förskjutet duschområde för mer stående utrymme. Välj en ramlös transparent duschskärm som låter i ljuset så att ditt badrum verkar större.

87.Shower Makeover

Installera en dusch i full längd med dubbla duschhuvuden i ditt lilla badrum om du sällan använder ditt bad. Spa-liknande duschar med massering av duschhuvuden och väderbeständiga ljudhögtalare finns tillgängliga.

88. Inga möbler är vägen att gå.

Undvik att lägga handtag och knoppar på möbler. Välj lådor och dörrar som öppnas med en push eller med en ås du kan greppa för att öppna. Detta kan låta mindre, men i ett tätt utrymme räknas varje tum.

89. Slide-out toalettlagringslådor

Vi är inte säkra på varför skjutande lådor inte är det första valet för ett litet badrum. De är utmärkta för att hålla små föremål som hårborstar, tandtråd och pincett förutsatt att de är arrangerade med snygga distanser.

90. Håll tvättstuga ytor rena.

Badrumstillbehör som handdukringar, tandborstehållare och tvåldispensatorer kan också monteras på väggen, vilket frigör värdefullt räknarutrymme. Rostfritt ståluppsättningar undviker fula rost.

91.Portabelt badlagring

I ett litet badrum är rörlig förvaring en livräddare. För mer attraktiva toalettartiklar och vikta flanneller möjliggör enhetens fristående form enkel omarrangemang. Med begränsat utrymme kan det förvaras i ett annat badrum.

92. Gör zoner.

De monokromatiska nyanser, rustik trä och lime -accenter gör att denna lilla badrumsdesign sticker ut. Att använda mönstrad golv för att zonera de våta områdena hjälper till att skapa en illusion av en större planlösning. Medan kaklingen är mer praktisk är träeffektgolvet mer avslappnat.

93. Skärmgardin skakad.

Transparenta duschskärmar är ett bra sätt att hålla vatten i badet medan de släpper in. Men branschen erbjuder idag mer än grundläggande transparenta mönster. När den inte används kan denna vackra panelstil i Cristal-stil vikas mot väggen.

94. Gör fascinerande krokar.

I ett badrum behövs ofta en falsk vägg för att dölja rör. Eftersom inte allt detta utrymme kan hålla rör, kan du använda det för att skapa en hylla alkov. Hjälpmedel som infällda hyllor ovanför badet eller duschen sätter nödvändigheter inom räckhåll.

95. In-fixture wc

Boxning i ditt badrums rör är ett bra sätt att förenkla ett litet område. Det erbjuder också ytterligare ytor för att visa växter och inredning samt lagra nödvändigheter. Med sina rena linjer och vackra finish finns denna eleganta grå design i förpackningar eller uppsättningar.

96. Demand badlagring.

Det är ännu viktigare att vara kreativ i begränsade utrymmen när det gäller badrumsförvaring. Om ditt badrum har en alkov, lägg ett speglat skåp högre än normalt och lämnar ett brett utrymme nedan för handdukar.

97.Choose öppna badrumshyllor.

Öppna hyllor som inte blockerar ljus gör att ett litet badrum verkar luftigt och öppet. Det är också bra att veta var toalettartiklar och handdukar hålls, särskilt i familjebadrum med en morgonkö. Om du inte har råd med en full badrumsrenovering kan tillbehör hjälpa dig att maximera ett litet utrymme. Gå monokrom för en trendig look, eller rosa toner för en mer modern look. Trendens stil kan användas till ljus, speglar, små dekorationer och mjuka möbler.

98. Gör smarta möbler och tillbehörsval.

Konvertera ett litet konsolbord till ett vintageinspirerat badrumsbassäng. Väggmonterade kranar sparar utrymme. En fristående bassängenhet öppnar upp ditt badrum och gör att du kan se mer av golvet. Om du är begränsad på rummet kan du också lagra några korgar under.

99. Reposition din duschventil.

Om utrymmet är begränsat, erbjuder ett över-duschbad det bästa av båda världarna. För en trevligare upplevelse, placera din dusch längs badets längre sida istället än den korta sidan. Välj ett djärvt kakelmönster för att skilja badet från resten av rummet.

100. håll en monokromatisk palett.

Tillbehör kan ge färg, struktur och mönster. Vit kan förstora ett badrum och få det att verka större. Ett elegant vitt badrum med svart injektering. Hur kaklar man ett sluttande tak? Halvkaklösa väggar skulle vara vackra. Mer utrymme och mindre kakelavfall. Lätt neutrala plattor med ett vitt tak kommer att belysa takljus.

Idéer för att dekorera ett litet badrum.

 • Några smarta rymdbesparande lösningar och vackra dekorationer kan förvandla även det minsta badrummet.
 • Vi visar hur du använder färg, mönster och till och med förvaring för att skapa det perfekta lilla badrummet.
 • Överväg att vinkla ditt badkar för att bättre passa det begränsade området.
 • Om ett bad och separat dusch inte är genomförbart, överväg en traillös dusch med utdragbara sidopaneler.
 • En marmorinspirerad spegel, mönstrad tapeter och en målad fåfänga är de finaste sätten att dekorera ett rosa badrum.
 • Geometriska blommor tapeter gör ett uttalande i lite badrum.
 • Samuel som böjer dig diskbänken eller duschen kan öka din arbetsyta.
 • Badrum med takfönster och uppdelade hyllor för verktyg och toalettartiklar.
 • En speglad vägg kan fyrdubbla rumets storlek.
 • En persons rumsstorlek matchar inte alltid ögats uppfattning om rymden.
 • Ett fristående bad kan vara en underbar samlingspunkt i ett litet badrum.
 • Om du har utrymme, lägg till två bassänger för att få ett litet badrum att verka som ett spa.
 • Ett mönstrad uttalande golv i ett litet badrum lägger direkt till karaktär.
 • Ditt badrum verkar större om du har ytterligare golvutrymme.
 • För ett elegant, modernt utseende, låt badkarpanelen matcha väggarna eller golvet.
 • Öka badets temperatur för en trevligare upplevelse.
 • Justera belysningen i badrummet för att ändra stämningen.
 • Om du kopplar ihop det med ett badkar i periodstil har du ett elegant och modernt familjebadrum.

Skriven av
BrookPad Team.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.