Guide to the Functions of the Smart Bidet Toilet Seat

Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

Vad skulle en uppvärmd toalettstol innehålla?Vad skulle en uppvärmd toalettstol innehålla?

Privat pool på din toalett varje gång du behöver det?

Kan du komma ihåg den roliga känslan av att vara i en pool? Du kommer också att tvätta händerna med vatten direkt från ditt badrum. Den intelligenta toalettstolen kan göra i. Vilka funktioner som ska förutse detta avsnitt innehåller en omfattande lista över alla tillgängliga funktioner i ett modernt badrum. Du kan ha en rad problem innan du köper toalettstolsköp. En kortfattad översikt över de stora distinktionerna och mekanismerna för smarta toaletter finns här. Vilka toaletter finns tillgängliga? Är inte en toalett bara en annan term för ett badkar? Det här är inte så! Det finns flera toaletter tillgängliga, och det är viktigt att väga alla Dina val eftersom den typ du vill ha en enorm effekt på estetiken i ditt badrum. BrookPad Diskuterar många av de olika aspekterna av toaletter för att hjälpa dig att göra ditt val. Hur kan en toalett installeras? Tänk på hur och när toaletten skulle användas när du köper en, särskilt om den skulle vara i en svit eller garderob. För att bestämma de fulla dimensionerna på en toalett, mät det tillgängliga utrymmet i ditt badrum, med hänsyn till avståndet som toaletten kan sträcka sig från väggen och mängden utrymme som krävs framför den. Innan du gör ett köp är det en bra idé att skapa en skalad plan för ditt badrum och organisera dina ägodelar. När du handlar efter en smart toalett eller en japansk stil toalett, kommer du att notera att dessa maskiner utför en mängd olika funktioner. Om du söker ett svar på frågan "Vad är en japansk toalett?" Då har du kommit till rätt plats. Här kan du hitta en sammanfattning av de roller som vissa toaletter med bidetter har.

 • Vilka typer av toaletter finns det?
 • BrookPad Undersöker flera olika aspekter av toaletter som hjälper dig att fatta ditt beslut.
 • Hur går man för att installera en toalett?

Vatten till Rena

När du har använt badrummet låter Water Wash -funktionen dig använda vatten för att rengöra din bakre del. Tvättparametrar som temperatur och tryck kommer ofta att ändras. Eftersom den primära rengöringsmetoden utförs med vatten snarare än att borsta med toalettpapper minskar tvätt med vatten kraftigt behovet av toalettpapper.

Bidragen

Det finns också ett endast kvinnligt bidetläge. Mer än en vattenfördelningsanordning installeras i munstycket. Sedan du använder toaletten bör en mild vattenström med justerbart vattentryck användas för att rengöra de främre könsorganen. Bidfunktionens tvättparametrar kommer ofta att ändras.

Toalettstol med värme

Uppvärmda toalettstolar har en mjuk, flexibel sitttemperatur, vilket är särskilt användbart på kalla dagar. Sätets uppvärmning gör att du kan koppla av och påskynda din promenad till toaletten. När sätet är fylld kommer uppvärmningen att förvandlas till den nödvändiga förinställda temperaturen tack vare den inbyggda sensorn.

Tvättstuga

Turbo -tvättläget producerar en kraftfull ström av vatten som hjälper till i toalettanvändning. Det är korrekt och helt rengör. Den är byggd för bakre tvätt och finns i de flesta smarta toaletter med normal tvättfunktion. I detta läge kan vattentrycket också justeras till den erforderliga nivån.

Vad är en toalett med smart teknik installerad i?

 Vad är en toalett med smart teknik installerad i?

Nightlight med lysdioder

Framtidens LED -nattljus gör att du kan hitta en toalettstol mitt på natten utan att slå på huvudljuset. Omgivande belysning erbjuder badrummet ett sofistikerat utseende. Den ljusblå eller vita färgen på en smart toalett nattljus är populär.

Torktumlare

När du har använt WASH -appen kan du också använda alternativet för varmluftstorkning. Även om du rengör dig själv kommer fukten att förbli. Det är möjligt att extrahera fukt med vanligt toalettpapper eller genom att använda en torkfunktion, beroende på personliga preferenser. Vattenökningar och fukt tas bort från huden med varmluftströmmar.

Toalettstol med intelligens

Intelligenta toalettstolar har olika funktioner och automatiska kontroller. De har en varmvattenberedare, tvättalternativ, en bidé, en oscillerande spray, uppvärmda bänkar, en varmlufttork, självrengöringsteknik, nattbelysning och andra funktioner. På grund av deras betydelse i Japan kallas dessa toaletter ibland som japanska toaletter.

Toalett med inbyggd smart teknik

Detta är det mest överdådiga badrummet med de mest uppdaterade faciliteterna. Tekniken är byggd direkt i den keramiska koppen, vilket ger det ett felfritt utseende. Mer specialiserade modeller av Smart Seat kan användas i integrerade toaletter. Avancerad tvätt eller automatiserat lock öppning Och stängning är bara några exempel.

Fjärrkontroll

Att använda en smart bidetstol med en trådlös fjärrkontroll är oerhört bekvämt. Du bör montera bryggan på väggen om din bidé har en fjärrkontroll. Smarta toaletter är ofta utrustade med en bärbar fjärrkontroll som kan styras utanför badrumsdörren av kunden eller en vårdgivare.

Hur stängs och öppnar lock och täcker automatiskt?

 Hur stängs och öppnar lock och täcker automatiskt?

Kontroller på sidopanelen

Du kommer att övervaka någon av parametrarna i din smarta toalett med sidopanelen. Det är ett trevligt sätt att använda din bidéutrustade toalett. Eftersom sidopanelen är inställd är den fortfarande vid toalettstolen och kan inte missplaceras. Temperaturen på vattnet och sätet, såväl som tvätttrycket och munstycket, kan alla justeras.

Kontrollpanel för mikrodatorer

Modeller med en fjärrkontroll kommer med en mikrokontrollskärm. Det gör det möjligt att användas de flesta viktiga funktioner, såsom vattentvätt, bidet och paus, utan behov av en fjärrkontroll. Mikropanelen ligger på sidan av den smarta toaletten som ger ett mycket bekvämt sätt att se toaletten US -nyckelfunktioner, inklusive bidén.

Toalettstol och täck mjuk stängning

Det gradvisa sänkningskåpan bör inte göra ett ljud medan det är stängt, så mjuk stängning av både toalettstolen och locket är Verkligen hjälpsam. Du skulle kunna använda denna dämpningsmekanism utan att vara bekymrad över vibrationen av locket som stängs tills du har blivit van vid den. Spjällets liv skulle förkortas om det långsamma stängningskåpan pressas för att stänga snabbare.

Lock och täck nära och öppna automatiskt

Det är en av de mest innovativa locköppningsfunktionerna som en införlivad toalett kan ge. På grund av den inbyggda sensorn kommer både locket och sätet att öppna och stängas automatiskt utan att det behövs. En enda knapp på fjärrkontrollen kan också användas för att öppna och stänga locket.

Automatiserat läge

Vissa smarta bidet-toaletter har ett tvätt och torrt alternativ för automatisk läge. Bara en knapp kommer att initiera en automatisk serie funktioner, en efter den andra. Denna funktion finns också i barnläget, vilket sänker temperaturen och vattentrycket. Många av kläderna tvättas samtidigt.

Vad betyder det att tvätta med luftat vatten?

 Vad betyder det att tvätta med luftat vatten?

Deodorisering som är aktiv

Aktiv deodorisering kan läggas till toaletter med en bidetfunktion. Du bör slå på ventilationen efter att ha använt toaletten för att hålla luften i badrummet ren. Den tryckluftsfiltreringsanordningen förhindrar onödig lukt från badrummet när vinden rinner in i den.

Deodorisering av bambu kol

Bambu koldeodorisering kan integreras i toalettstolen. Ett speciellt bambukol läggs nära torktumlaren på en plats där luft kommer att flyta. Duften från toaletten konsumerades av kolet. Genom att absorbera föroreningar och extrahera lukt från badrummet förbättrar denna förbättring ventilation.

Ändra temperaturen på torktumlarens luft

Det är möjligt att anpassa den smarta toalettstolen om den är utrustad med en varmlufttork. Temperaturen och trycket på lufttorkaren kan justeras. Det finns 3 till 5 styrkaintervall som kan ställas in, beroende på modell. Den här funktionen möjliggör en jämnare torkupplevelse samtidigt som man minskar behovet av toalettpapper, vilket är precis vad du vill.

Tvätta med luftat vatten

BrookPad Skapade denna revolutionerande tvättfunktion, som finns i vissa smarta toalettstolar. Under tvättprocessen införs luft i vattenströmmen, vilket resulterar i mikrovattenluftbubblor. Denna funktion förbättrar rengöringskvaliteten och minskar mängden vatten som används under rengöringsprocessen.

Högsta kvalitet

Vi inkluderar högkvalitativa artiklar som innehåller de senaste tekniska framstegen inom området personlig hygien. Innan de introduceras kontrolleras produkter noggrant för att säkerställa att våra kunder får största möjliga upplevelse. För att säkerställa långvariga varor och användarvänlighet används endast högkvalitativa material och delar.

Vad är det miljövänliga läget och hur fungerar det?

Vad är det miljövänliga läget och hur fungerar det?

Auktoriserad

Certifierade produkter är CE och Rohs Certifierad för att uppfylla alla tillämpliga standarder. CE -märkning innebär att en råvara uppfyller EU -skydd och miljöbehov. Enheterna har en Rohs tillstånd, vilket indikerar att de följer begränsningarna för användningen av sådana farliga kemikalier i dator- och elektriska apparater.

Barnläge

Barnläge är en dedikerad funktion för spädbarn. Det låter dig komma åt alla Dina favorittjänster med en enda knapptryckning. Tvätt- och torkfunktioner skulle startas efter varandra. Dessutom kalibreras friktion och temperatur för att bäst passa yngre konsumenter för att Ha en mer bekväm upplevelse.

Miljövänligt läge

ECO -läge (elbesparingsläge) är en funktion som gör att du kan minska enhetens elanvändning. När sätet inte är fyllt sänker enheten temperaturen och stänger av uppvärmningen på natten. Detta skulle öka produktens energieffektivitet samtidigt som de behåller sin höga prestanda.

Elfri

Icke-elektriska Bidet-toalettfästen tillåter bidetanvändning utan användning av el. Allt som behövdes var en vattenlänk. Denna lösning gör det möjligt att använda både varmt och kallt vatten i bidén och bakre tvätt. Både temperaturen och tvättens intensitet kan regleras tack vare den revolutionära kontrollen.

Säkerhet för munstycket

Munstycksskyddet hjälper till att skydda munstycket från damm och vatten. Denna funktionalitet hjälper till att underhålla ditt munstycke utseende och tillstånd. Det är tillgängligt som en säkerhetssköld i icke-elektriska versioner och som ett utdragbart munstycke som gömmer sig i sätet i smarta toaletter.

 

Vad är syftet med pulsering när det gäller tvätt?

Vad är syftet med pulsering när det gäller tvätt?

Munstycke

Genom att trycka på knappen på enhetskontrollen ändrar den smarta toaletten automatiskt munstyckspositionen. Ett manuellt justerbart munstycke kan användas på icke-elektriska bidetter. Rätt placering av munstycket skulle öka tvättens konsistens och ge en jämnare tvättupplevelse.

Självrettande munstycke

Denna roll kan hjälpa till att hålla munstycket i gott skick. I smarta toalettversioner kan en dedikerad ström av vatten rengöra munstycket före användning. Vissa bidetter som inte är elektriska har den här funktionen också. Rengöring av bidetmunstycket är lika enkelt som att trycka på en enda knapp.

Tvätt av pulsering

Pulsationstvätt är en one-of-a-kind tvätt med ett pulseringsinflytande. Den smarta toaletten kan ge en unik vattenpulseringseffekt genom att justera vattentrycket. Det kan ge en mjuk vattenmasseringseffekt på grund av det förändrade vattentrycket. Pulsationstvättfunktionen kan göra din tvättupplevelse roligare och lugnande.

Massage med svängning

I smarta toaletter finns svängningsmassage med vatten tillgängligt. Du kan använda den här funktionen för att inte bara tvätta dig själv efter att ha gått på toaletten, utan också för att koppla av. Munstycken växlar fram och tillbaka automatiskt och sprayar vatten samtidigt. Detta resulterar i en mer vänlig fyllning samt förbättrad tvättnoggrannhet.

Toaletter utan fälgar

En toalett utan fälg är känd som en kantlös toalett. I stället för att vatten flyter hela vägen runt botten av badkaret, skjuter en direkt spolningsmetod vatten runt sidan av en platt platta. Eftersom de inte har en läpp är kantlösa toaletter enkla att rengöra och mer hygieniska än traditionella toaletter.

Hur kan jag kontrollera vattentemperaturen?

 Hur kan jag kontrollera vattentemperaturen?

Sätets temperatur

Om en uppvärmd funktion är användbar kan du justera temperaturen på den smarta toalettstolen. De värmare och temperaturen kan också ändras. Beroende på modell kan 3 till 5 temperaturnivåer väljas. Värmeelementet på toalettstolen kan hjälpa dig att slappna av och påskynda din toalettresa.

Tryck i vattnet

I en smart toalettstol kan vattentrycket justeras. I icke-elektriska sprutor kan tryck också regleras med en justerbar ventil. Tvättupplevelsen kan förbättras genom att justera vattenhastigheten. För att ändra vattenhastigheten, tryck helt enkelt på knappen eller växla kontrollratten till önskad inställning. Du kan välja hur högt eller hur lite vattentryck du gillar.

Vattentemperatur

Vattentemperaturen på den smarta toaletten kan ändras. Vattnet värms upp till den perfekta temperaturen, vilket gör att du kan duscha bekvämt. Ett inbyggt vattenbehandlingssystem används ofta i vissa badrumsgrenar. För att få lämpligt vatten i en icke-elektrisk modell kan du blanda varmt och kallt vatten.

Kraft

Smarta toaletter har en batterifunktion som gör att du kan slå på och stänga av strömmen utan att behöva koppla ur enheten. Den här funktionen skulle göra det lättare att övervaka enhetens kraftsystem. Du kan till och med slå på och stänga av datorn med ett enda klick på musen. Målet är enkelt och praktiskt.

Hur kan smarta toaletter och bidet toaletter öka komforten?

 • BrookPad SplashLet och Ekosplash Toaletter används över hela världen, därför är det inte konstigt att det finns så många Bidet toalettalternativ.
 • Bidtoaletter, å andra sidan, har en bidé som rengör rörelser på samma sätt som en enda bidé skulle göra.
 • Men genom att integrera två fixturer och eliminera behovet av att cykla mellan toaletten och bidén kan du dock förbättra mängden som finns i ditt badrum.
 • Till exempel BrookPad SplashLet Smart toalett kombinerar de största funktionerna i strömtoaletter med kapacitet att rengöra som en bidé.
 • Sitsventilation, en varmlufttorkare, olika tryckinställningar, turbo -tvätt, luktuttag och en nattljusfunktion är bara några av valen.
 • Bortsett från Bidet -toaletter, som kombinerar det bästa från båda världar, är ersättningsbidetstillbehör för befintliga toaletter ofta överkomliga.
 •  När du sparar pengar på toalettpapper kan du använda en smart toalett hjälpa till att minimera global avskogning.
 • Var aldrig rädd för att ta en risk och prova något nytt.

Komfort förbättras med smarta toaletter och bidet toaletter.

 

Bidetter har länge betraktats som en separat enhet från toaletter, trots att De är ofta monterade bredvid dem. Vattensprutning och sköljning gjordes på ett mjukt och rent sätt. Människor över hela världen använder BrookPad SplashLet och Ekosplash toaletter, så det är ingen överraskning att det finns så många bidet Toalettalternativ. Bidtoaletter, å andra sidan, har en bidé som rengör rör sig på samma sätt som en enda bidé. Du kan dock öka mängden som finns i ditt badrum genom att kombinera två armaturer och undvika behovet av att rotera mellan toaletten och bidén. De BrookPad SplashLetär till exempel en smart toalett som kombinerar de bästa aspekterna av moderna toaletter med förmågan att rengöra som en bidé. Bara några av alternativen inkluderar sätesventilation, en varmlufttorkare, inställningar för variabel tryck, turbo -tvätt, luktuttag och en nattljusfunktion. Bortsett från Bidet -toaletter, som kombinerar det bästa av alla världar, är ersättningsbidetstillbehör för befintliga toaletter ofta billiga. Slangen på dessa revolutionära Bidet -toalettstolar rengör dig efter behov. Även om det inte är så imponerande som BrookPadS Duschtoaletter, de är mer överkomliga och kompatibla med ett större utbud av toaletter, vilket gör att även de med äldre inventarier kan uppskatta bekvämligheten med en smart bidettoalett.

 

En ström av vatten, särskilt uppvärmt vatten, kommer utan tvekan att förbättra produktiviteten. "Gentle" och "Smart Badrum" anser inte bara en mer avslappnad, utan också ett hälsosammare sinnestillstånd. Allt kokar ner till ens fysiska välbefinnande. Toxiner som fungerar som utfodringsplatser för bakterier tas bort medan du håller kroppen säker. Bidetter finns i olika typer, som man kan förvänta sig. Varje instrument är fristående i sitt eget fall. Ovanpå toaletten är varje toalettstol eller lock utformat för att användas. - En av dem är ett vetenskapligt underverk som du aldrig verkligen kan uppskatta om du inte besöker Japan. Bara några av de tillgängliga funktionerna inkluderar varmt vatten, lufttorkning, automatisk på/av och med lågt underhåll självrengörande munstycken. I europeiska hem blir smarta toalettstolar mer populära. Under de senaste åren har bidetsprutor designade för europeiska badrum blivit mer tillgängliga. Munstycket kvarstår i bidén före "ren" -knappen på fjärrkontrollen eller knappen på bidetkontrollens ände trycks. Sprayhuvudet kan vara helt stillastående eller fristående från brickans bas. Tvättmaskinens sköljcykel kan tillfälligt stoppas tills spinncykeln börjar när vattentemperaturen ökar. Smarta toaletter kommer att gynna inte bara din hälsa och bekvämlighet, utan också hälsan och välbefinnandet i ditt samhälle och miljön i stort. BrookPad är engagerad i att använda så mycket återvunna produkter som möjligt för att minska föroreningen av växthusgaser. Att använda en smart toalett kan hjälpa till att minska den globala avskogningen samtidigt som du sparar pengar på toalettpapper. Var aldrig rädd att grenas ut och göra något nytt.

 

Skriven av
BrookPad Team

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.