How Japanese toilets improve hygiene?

Hur japanska toaletter förbättrar hygien?

Du torkar fortfarande med toalettpapper trots att smarta toalettstolar är mer populära än smarta telefoner?

Tokyo på natten

Vad hittar du i Japan -toaletten?

Har du besökt Japan? Ja, så du ser förmodligen att de älskar ny avancerad teknik och coola prylar. Om du har varit i Japan vid någon tidpunkt måste du förmodligen gå på toaletten. Och eftersom du är i Japan finns det stor sannolikhet för att du kan se något annat än vad du brukade se på europeiska toaletter. Så vad är det? Det är en elektronisk smart Bidet -toalettstol! En uppvärmd säte, automatisk tvätt och torkning av vatten med varm luft, allt vid en knapptryckning på toaletten. Du kan bli förvånad om du aldrig har sett en elektronisk toalett tidigare. Men du kan vänja dig vid det, särskilt här i Japan. Eftersom de är så vanliga är det nästan säkert att du kommer att upptäcka och använda en. I Japan klassificeras toaletter i tre stora kategorier. Dessa är: washiki toire (和式 traditionell japansk toalett), yoshiki toire (様式 western-stil toalett) och en takino-toire (多 機 能 multifunktion toalett). Beroende på plats kan du hitta traditionella japanska toaletter i äldre sightseeingplatser och byggnader.

Vilka egenskaper har japanska toaletter?

 • Tvättar ryggen. Ett munstycke (ofta kallas en rengöringsstav) visas under toalettstolen och sprayer botten av dina könsdelar med vatten.
 • För kvinnorna finns det en främre tvätt (Bidet).
 • Vattens temperatur kan justeras.
 • Majoriteten av modellerna rengörs med varmt vatten.
 • Vatten upphettas nästan omedelbart med Buil-In Heater.
 • Sterilisering av munstycket.
 • Deodorizer för luften.
 • Torktumlare med varm luft.
 • Temperaturkontroll för torktumlaren.
 • Vattentrycket som kan justeras.
 • Temperatur som kan justeras. Säten som är uppvärmda.
 • Läge för svagt ljus.
 • Munstycke som rengör sig.
 • Auto öppet lock.

Är det verkligen värt att använda japanska toaletter?

Graden av komfort som tillhandahålls av en japansk uppvärmd toalett är en av dess viktigaste fördelar. Det ger en mycket bekvämare övergripande körupplevelse med bekvämligheter som lufttorkning, en uppvärmd säte och personliga tvättstrålar. Du kan enkelt ändra toaletten till din smak genom att använda en praktisk fjärrkontrollpanel. Japanska toaletter är mycket miljövänliga.

Hur många japanska människor använder en elektrisk bidé hemma?

Vissa toaletter i Japan är mer sofistikerade än de som ses i andra industriländer. Bidtoaletten är det nuvarande toppmodern för västerländska toaletter i Japan, och det är installerat i 81 procent av de japanska hemmen från mars 2016. Är bidetter bara för män? Vi har redan en användbar guide (hur man använder en bidé) som förklarar hur man använder en Bidet -toalettstol korrekt för män, kvinnor och människor av alla kön. Detta beror på att alla kan dra nytta av den hygieniska tvätten som tillhandahålls av en bidé. Bidetter är nu vanliga i 80 procent av världens badrum, inklusive Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Asien.

Hur många japanska människor äger en smartphone?

Under 2019 använde cirka 75% av den japanska befolkningen en smartphone, en betydande ökning från ungefär 50% 2015. Majoriteten av den japanska befolkningen har mobiltelefoner, varav majoriteten inkluderar uppgraderingar som video- och kameraförmåga. I Japan nådde antalet smarttelefonanvändare nästan 95 miljoner 2019. Siffran förväntas öka till cirka 114,6 miljoner år 2025, vilket motsvarar en nästan 51 miljoner ökning under 2015.

Hem Många procent av japanska använder elektronisk bidé?

Du kan tro att en smart toalett är en teknisk enhet som används av teknikentusiaster. Om du tror på det har du fel! Elektroniska toaletter här är grundläggande hygienutrustning. På kallare dagar finns uppvärmda säten tillgängliga, liksom vattntvätt, vilket eliminerar behovet av papper och förbättrar renheten. Det uppskattas att det nuvarande läget för den smarta bidet -toaletten är installerad i cirka 82% av de japanska hushållen. Det är en hel del! Många av oss kan inte föreställa oss våra liv utan våra smartphones, som nu används av nästan alla. Men faktum är att endast 55% av de japanska vuxna använder en smartphone, enligt "Newzoos globala mobilmarknadsrapport, 2018". Det är fantastiskt att fyra av fem hus har sådana smarta toaletter anslutna. Det är mer än andelen människor som använder smartphones. I Japan kanske du inte använder en smartphone, men du har förmodligen en smart toalett.

Tokyo Tower på natten

Används toalettpapper av den japanska befolkningen?

I Japan används toalettpapper även av de som har toaletter utrustade med aningetter och tvättmaskiner (se nedan). I Japan kastas toalettpapper direkt in i toaletten när det har använts. Vänligen bara använda det toalettpapper som har gjorts tillgängligt för dig.

Vad heter en japansk toalett och var kan du hitta en?

I Japan skiljer sig den moderna toaletten, som kallas på engelska som supertoaletten och på japanska som tvättlettet (Woshuretto) eller den varmvattenreningstoalettstolen (Onsui Senj Benza), med ett antal distinkta funktioner. Woshuretto () är ett varumärke för det japanska toalettföretaget Toto, som används för att marknadsföra en rad vattensprutade toalettstolar under varumärket WASHLET.

Har tvätt och bidetter några skillnader mellan dem?

Till skillnad från bidetter är tvättstäder säten som sitter ovanpå en toalettskål och är ofta utrustade med en mängd rengöringsalternativ och andra funktioner. Engångsinstallationskostnaden för en bidé kan leda till en betydande minskning av behovet av toalettpapper, vilket resulterar i betydande långsiktiga besparingar. Bidetter använder också mycket mindre vatten än spolande toalettpapper, vilket resulterar i en lägre vattenkostnad för husägaren.

Vad är syftet med en tvättlett?

Deodorisatorn tar bort lukt från luften i närheten av toaletten genom att använda kraftfulla filter. Luft dras in i systemet och passerar genom ett joniserat kolfilter, som tar bort stötande lukt. Med hjälp av den inkommande vattenförsörjningen fuktar en premist ytan på toalettskålen och hjälper till med avfallshantering, cirka 80 procent bättre än i en torr skål.

Vad är det med Toto -toaletter som gör dem så tilltalande?

För att ge maximal bekvämlighet är många TOTO-toaletter utrustade med handsfree och till och med papperslösa funktioner som ett automatiserat spolningssystem, en inbyggd bidé, uppvärmda säten, ett luftrenande system och en lufttorkare, vilket innebär att du kommer att göra Behöver aldrig oroa dig för smutsigt toalettpapper någonsin igen.

Vad handlar det om en Toto -toalett som gör den så speciell?

Alla dessa bilar är utrustade med grundläggande bekvämligheter som värmare, en bidé och ett luftrenande system som deodoriserar kabinen medan den används. Sedan installationen av en lufttorkare har användningen av toalettpapper reducerats, liksom argument om vem som "lämnade locket upp" (säteslyftarna och stängs automatiskt i många modeller).

Du använder smartphone, det är dags att använda smart toalett!

Om fler människor i Japan använder smarta toaletter än smartphones, måste det finnas en anledning bakom det? Anledningen är enkel: det förbättrar hygien. Tvätt med vatten med toalettpapper om renlighet övervägs. Finns också elektroniska bidet -toaletter i Europa? Svaret är ja! SplashLet är en ny smart bidet -säte från BrookPad företag. Det erbjuder det ultimata vattenflödet för perfekt tvätt och bidetter, handla behovet av toalettpapper och få hygien till nästa nivå. Det bästa är att det är lätt att installera. Inget behov av badrum eller toalettrenovering. Toalettstolen innehåller allt. Du kan göra det själv. Det enda du behöver ersätta är din gamla toalettstol med en ny SplashLet. Du använder din smartphone; Det är dags att ha din första smarta toalett.

Följande är en sammanfattning av Japans toalettteknik.

 • Som ett resultat är du säker på att se något annorlunda i toaletterna än du skulle göra om du var i Europa.
 • Elektronisk smart Bidet Toalettstol!
 • Tre sätt att värma en toalettstol, automatiserad tvätt/torkning av vatten och varma luftdrivna funktioner.
 • Till din överraskning är elektriska toaletter ovanliga.
 • Även om du kan bli van vid det, särskilt i Japan
 • Det finns tre stora toalettklassificeringar i Japan.
 • Dessa är: washiki-toire (traditionell japansk toalett), yoshiki-toire (western-stil toalett) och en takino-toire (multifunktion toalett).
 • Bidetter finns i 80% av världens toaletter, inklusive Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Asien.
 • Under 2019 använde cirka 75% av den japanska befolkningen en smartphone, en stor ökning från 50% 2015.
 • Överväldigande har den japanska befolkningen mobiltelefoner som kan ta video och foton.
 • I Japan var smarttelefonanvändare över 95 miljoner 2019.
 • Uppskattningen är 116,6 miljoner 2025, vilket är nästan en ökning med 51 miljoner under 2015
 • Smarta toaletter används ofta av tekniska aficionados.
 • Tvätt toalettskålytan med inkommande vattenhastigheter avfall av avfall cirka 80 procent.
 • Många versioner av TOTO-toaletter inkluderar automatiska flusher, inbyggda bidetter, uppvärmda säten, luftreningssystem och lufttorkare för att ge dig handsfree, pappersfri bekvämlighet.
 • Uppvärmda säten, bidet och ett luftrenande system som deodoriseras under användning.

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.