How to Choose a Bathroom Mirror?

Hur väljer jag en badrumsspegel?

Vad är övervägandena när du väljer en badrumsspegel?

modern badrumsspegel

Vilka överväganden av en badrumsspegel?

Badrumspeglar är viktiga utrustning, men med inbyggd belysning och förvaring kan de förbättras. Överväg att köpa i en spegel som också fungerar som lagringsutrymme, eller försöker ett speglat skåp för att optimera ditt tillgängliga utrymme. Du kan köpa ett antal speglar i din lokala hemdekorbutik eller spegelbutik, av vilka många är vackra och användbara. En bakgrundsbelyst spegel är en liten, gångjärnsspegel som sitter ovanpå byrån eller fåfänga bordet. Ledge-speglar är konstruerade med inbyggda avsatser för att lagra tvättstugabehov.

Venetianska speglar har utsökta mönster snidade i spegelglaset och fungerar som spegelens gräns när den inte används. Framelösa väggspeglar är bland våra mest populära föremål, som är en tidlös klassiker. En pivotspegel är en spegel ansluten till väggen med två gångjärnspunkter, så att du kan luta spegeln i valfri riktning. Togspeglar är i princip extra speglar med mobila förlängningar som låter dig se vad som ligger bakom din trailer. Vad är speglade badrumsskåp? Vad är spegel upplyst badrum och hur fungerar de? Vad är vanliga väggbadrumspeglar? Hur fungerar det här? Har du ett designtips? Skicka bilder och videor till iReport.com.

Vilka är funktionerna i badrumsspeglarna?

Badrumspeglar är en så praktisk utrustning att de har förbättrats med ytterligare funktioner som inbyggd belysning och inbyggd förvaring. Kunder kan välja mellan en enkel väggmonterad spegel, en upplyst spegel eller ett speglat skåp som deras spegel som valts. Vi erbjuder ett brett urval av badrumsspeglar som helt kan förändra ditt område, oavsett om du har ett stort och elegant fristadsutrymme eller en WC under trappan som kräver en spegel. I ett badrum är en spegel en viktig utrustning. Bortsett från dess reflekterande egenskaper kan en spegel hjälpa till att förbättra det övergripande utseendet på ett utrymme. En toalett som saknar en spegel verkar vara oavslutad. Du kan få en mängd olika badrumsspeglar i din lokala heminredning eller spegelbutik, av vilka många är attraktiva och funktionella. När du köper en badrumsspegel, ta hänsyn till storleken på det område där spegeln kommer att installeras, liksom utformningen av badrummet. Överväg att köpa en spegel som kommer att uppfylla både dess funktionella och estetiska funktioner.

Vilken badrumsspegel ska du köpa?

Tänk på att investera i en spegel som också fungerar som förvaringsutrymme, eller prova ett speglat badrumsskåp för att maximera ditt tillgängliga utrymme. En grundläggande platt väggspegel kan å andra sidan vara bättre om dina lagringskrav redan är tillräckligt uppfyllda och det inte finns tillräckligt med utrymme för ett skåp som sträcker sig ut från väggen. De flesta badrum kan använda lite mer ljus, och en upplyst spegel med inbyggda lysdioder är ett underbart sätt att ge det ljuset. De är vanligtvis lågprofilerade och kommer att behöva installation av en skicklig elektriker för att vara ansluten till en elektrisk källa.

Exakt vad är de olika typerna av badrumsspeglar?

 • Inramade speglar
 • Upplysta speglar
 • Fåfänga speglar
 • Medicinskåpspeglar
 • Speglar
 • Venetianska speglar
 • Ramlösa speglar
 • Svängspeglar

Vad exakt är inramade speglar?

Detta är en av de mest grundläggande typerna av spegel. Inramade speglar finns i olika former, storlekar och mönster, så att du enkelt kan välja en som kompletterar den övergripande inredningen i ditt badrum. Ramarna finns i en mängd olika stilar, allt från grundläggande till utarbetade. Ett klassiskt och vackert sätt att få elegans, ljus och förfining till alla rum, anpassade inramade speglar finns i olika storlekar och stilar. De kan användas för att reflektera lätta och ljusna dystra utrymmen, för att reflektera och förstora en magnifik utsikt eller för att visuellt förlänga ett rum för att ge djupet och en känsla av utrymme till rymden.

Hur visas upplysta speglar?

Dessa speglar inkluderar inbyggd belysning, vilket gör dem idealiska för användning i en modern badrumsmiljö. Om du behöver mer belysning i ditt badrum ger en upplyst spegel tillräckligt med belysning på grund av glödlamporna som har placerats i spegeln. När du tittar in i den här typen av spegel kan du känna dig som om du är en kändis. Bakgrundsbelysta speglar fungerar genom att belysa spegeln bakom med att använda ljus som är jämnt fördelade runt spegeln, vilket effektivt strålar ljus från sidan av spegeln som vetter mot väggen. Placering av sconces på varje sida av en fåfänga spegel är typisk praxis i badrum.

Vad exakt är Vanity Mirrors?

När det gäller en fåfänga spegel är det en liten, gångjärnspegel placerad på en piedestal som vilar ovanpå byrån eller fåfänga bord. I de flesta fall är den dubbelsidig, med en förstoringsspegel på ena sidan av enheten. I allmänhet är fåfängspeglar små, personliga speglar som är avsedda för daglig användning, till exempel skötsel, applicering av kosmetika, fixa håret och i allmänhet hjälpa dig att se ditt bästa ut varje dag.

Hur ser speglarna i medicinskåpet ut?

Med ett litet förvaringsfack för mediciner och andra nödvändigheter, liksom en spegel på dörren, serverar dessa speglar flera syften. En medicinskåpspegel är en mycket enkel bit speglingutrustning. Medicinskåp är inte längre i stil; Öppna hyllor har tagit sin plats. Moderna konsumenter vill ha sina skönhetsartiklar i stället för att dölja dem bakom stängda dörrar, och som ett resultat tar öppna hyllor gradvis platsen för föråldrade medicinskåp.

Modern spegel med bakljus

Vad exakt är avsatsspeglar?

Ledge-speglar, ibland kända som skugglådor, är designade med inbyggda avsatser som kan användas för att lagra badrumsartiklar. Att välja det här alternativet om du inte har tillräckligt med utrymme för dina badrumsbehov, till exempel tvålar och kosmetiska föremål, är ett klokt beslut. Det perfekta läget för skuggboxning är å andra sidan framför en spegel. Att hålla en noggrann klocka på dina rörelser är kritiskt, och skuggboxning framför en spegel är ett utmärkt sätt att åstadkomma just det.

Hur visas venetianska speglar?

Vackra mönster etsas i glaset i dessa speglar, som också fungerar som spegelens gräns när den inte används. Häng denna spegel i badrummet för att lägga till en touch av kvinnlighet. Den venetianska spegeln uppfanns på 1500 -talet på den lilla italienska ön Murano, som ligger nära staden Venedig. Venetianska speglar var noggrant utformade, och processen att producera en var en tidskrävande och arbetsintensiv strävan. Venetianska speglar, som är de renaste speglarna på planeten, etablerade en mycket hög standard för andra spegelproducenter att följa.

Vad exakt är ramlösa speglar?

Förutom att vara enkel har en ramlös spegel en buffrad kant, vilket gör det till ett utmärkt val för ett modernt badrum. Om du vill uppnå ett minimalistiskt utseende är en ramlös spegel vägen att gå. Framelösa väggspeglar är bland våra mest populära produkter eftersom de är en tidlös klassiker. Framelösa väggspeglar är ett grundläggande men vackert tillskott till alla hem- eller arbetsplatser, tack vare deras enkla men eleganta design. Dessa speglar är utrustade med inbyggda krokar, vilket gör det enkelt att placera dem nästan var som helst på väggen du väljer.

Hur visas pivotspeglar?

En pivotspegel är en spegel som är fäst vid väggen med två gångjärnspunkter, vilket gör att du kan luta spegeln i valfri riktning. Det är jämförbart med en inramad spegel, men skillnaden är i dess förmåga att justeras efter behov. Pivotväggspegeln består av en cirkulärformad spegel som är monterad på en svängbar stång för enkel rörelse. Detta ger spegeln betydande rörelse, vilket är särskilt användbart i ett badrum, fåfänga eller pulverrum, eftersom det gör att du kan justera ljuskällor och vinklar med enklare och flexibilitet.

Vad är meningen med förlängningsspeglar?

När den placeras på en vägg med en dragspelfäst är förlängnings- eller svängarmspeglarna synliga. Med denna spegel kan du helt enkelt utöka och dra sig spegeln från och till väggen, vilket är ett utmärkt alternativ för de små badrummen. Togspeglar är i huvudsak ytterligare bakspeglar med rörliga förlängningar som gör att du kan se vad som ligger bakom din släpvagn. Betydelsen av bogseringsspeglar kan emellertid inte betonas. Ju bredare din trailer är, desto längre eller större slår du speglar du behöver för att se till att du inte kör in i ett blint område.

Hur ser kaptenens speglar ut?

En kaptenens spegel är en cirkulär spegel som hänger från en rem mot en vägg och används för navigering. Det gör en underbar fokuspunkt i ett pulverrum eller ett litet fåfänga -område, till exempel. En kaptenens spegel utstrålar elegans och ser utmärkt antingen som en enda bit eller som en del av en gruppering. Det är enkelt och tidlöst, och det har blivit en dekoratörs bästa vän. Upptäck hur du gör din egen budgetvänliga version av den berömda vägginredningen med detta enkla DIY-spegelprojekt! 1 Placera spegeln så att ansiktet vänds ner på en nivå arbetsyta.

Hur ser speglade badrumsskåp ut?

Förutom att tillhandahålla förvaringsutrymme och en spegel, används speglade badrumsskåp också ofta för att belysa badrummet. Det här är något du kommer att titta noggrant på varje dag, så det är viktigt att välja rätt, inte bara när det gäller lagringskapacitet, utan också när det gäller hur väl det kompletterar den övergripande designen i ditt rum.

Vad är upplysta badrumsspeglar och hur fungerar de?

En upplyst spegel, som leder ljus till områdena på badrummet där det är mest nödvändigt, har blivit ett populärt tillskott till moderna badrum. Många av dem inkluderar också en uppvärmningsfunktion som avvisar ytan efter duschen eller badet har använts. Det finns några visuellt arresterande mönster i denna kategori.

Vad är standardväggmonterade badrumsspeglar och hur fungerar de?

En enkel väggmonterad spegel kommer att reflektera ljus och göra att ett badrum verkar mer stort och ljust, därför kan det vara en bra idé att få den största spegeln som passar på det tillgängliga väggutrymmet. Välj en form som motsvarar ditt tema.

Finns det något ovanligt i badrumsspegeln?

I enlighet med federala säkerhetsföreskrifter måste badrumsspeglar konstrueras av härdat glas .... Till skillnad från konventionellt glas, det frakturer till små sfäriska fragment snarare än skarpt spetsiga bitar när de utsätts för höghastighetseffekter med ren kraft.

Finns det några betydande skillnader mellan en badrumsspegel och en standardspegel?

Badrumspeglar varierar från andra typer av speglar genom att de är konstruerade av härdat glas snarare än vanligt glas. Tempererat glas bryts i små bitar när de krossas, vilket minskar möjligheten till allvarliga skador om glaset är knäckt eller trasigt. Badrumspeglar varierar från vanliga speglar inte bara när det gäller utseende, utan också när det gäller deras strukturella design.

Vad är den största typen av spegel att använda i ett badrum?

Att välja en borstad metallväggspegel för ditt badrum kan vara det perfekta valet för dig om du vill lägga till en touch av elegans till ditt badrum. Den här typen av spegel har en modern design som smälter bra med en mängd andra design- och stilalternativ.

Är det möjligt att använda någon spegel i badrummet?

Är det följaktligen möjligt att använda en normal spegel i badrummet? Nej, eftersom badrummet kvävs i fukt kommer en normal spegel inte att hålla sig mot fuktigheten. Stödet av spegeln kommer i slutändan att skadas till följd av detta. Dessutom hanterar vissa byggregler badrumsspeglar på ett annat sätt än de gör andra typer av spegel.

Vilka egenskaper ska jag leta efter när jag köper en badrumsspegel?

En badrumsväggspegel ska inte vara bredare än diskbänken, och det är vanligt att spegeln är exakt samma bredd som Vanity Unit, vilket garanterar att allt är perfekt i linje när du använder badrummet. Ett annat alternativ är att välja en spegel som är något smalare i bredd än den aktuella handfat eller fåfänga.

Är det möjligt att ramlösa speglar har gått ur stil?

Arch -ramlösa speglar är en stil som kommer att vara för evigt. De är tidlösa i sitt överklagande. Genom att installera en arch -ramlös spegel i ditt badrum skapar du utseendet på större utrymme och ökar reflektionen av ljus, vilket gör att det verkar rymligare. Dessutom kommer det övergripande utseendet på ditt badrum att förbättras och det verkar vara större.

Är det nödvändigt att rama in badrumsspeglar?

Välj en ram för din badrumsspegel eftersom det blir så mycket lättare för fukt att fångas, särskilt runt ramen, vilket kan verka som en fruktansvärd idé. De kan också vara skräddarsydda med ytterligare lagring inbyggda i dem, antingen längst ner eller bakom spegeln, beroende på dina preferenser (tänk medicinskåp).

Är det nödvändigt att ha en specifik spegel för ett badrum eller räcker det?

Varje val du väljer, är en spegel ett absolut måste för alla badrum, oavsett om det är för att säkerställa att du inte har sprutat tandkräm över dig själv när du borstar eller gör en sista justering av håret innan du går ut genom dörren på morgonen. Butiker erbjuder ett brett urval av badrumsspeglar i olika former, storlekar och mönster som passar dina behov och preferenser.

Är det nödvändigt att en badrumsspegel är bredare än diskbänken?

Spegeln bör vara tillräckligt lång vertikalt för att ge en bra reflektion för alla. För det mesta bör spegeln inte vara större än handfat eller fåfänga. Sammantaget bör spegeln inte placeras för högt över diskbänken, och den bör inte heller placeras för nära diskbänken, såvida det inte är en extremt stor spegel.

Vad är det med badrumsspeglar som gör dem så dyra?

Det är möjligt för ramen för en spegel att lägga till väsentligt till den totala kostnaden för spegeln. Vissa av ramarna är konstruerade av trä, medan andra är byggda av stål eller aluminium. The more elaborate and complex the frame is, the higher the overall cost is likely to be.

What is the latest design trend in bathroom mirrors?

Cirkulära mönster och geometriska former är bland de mest populära designelementen just nu. När det gäller badrumsspeglar är en rektangel med antingen två eller fyra böjda hörn en av de vanligaste formerna att använda. Håll också ett öga på den alltmer fashionabla bågen, som kan kommunicera en känsla av stil som sträcker sig från arkitektoniska till det bisarra i dess design och utförande.

Är speglade badrumsväggar en saga historia?

En speglad vägg brukade vara en uppenbar indikator på föråldrad design, men de dagarna är länge borta. Visst gör speglade väggar ett comeback, och de kan användas för att skapa en rad stilar, från de rena och moderna till lyxiga och dekadenta, bland andra.

Slutsats för val av badrumspegel?

 • Badrumspeglar är en så praktisk utrustning med funktioner som inbyggd belysning och inbyggd förvaring.
 • Kunder kan välja sin favoritspegel från en enkel väggmonterad spegel, upplyst spegel eller speglat skåp.
 • Dessa speglar har inbyggd belysning, vilket gör dem idealiska för modernt badrumsanvändning.
 • Om du behöver extra belysning i ditt badrum ger en upplyst spegel tillräcklig belysning på grund av spegelbelysningen.
 • För en fåfänga spegel är det en liten, gångjärnsspegel som vilar ovanpå byrå eller fåfänga bord.
 • Framelösa speglar är ett grundläggande men vackert tillskott till alla hem- eller arbetsplatsinredning på grund av deras vanliga men tilltalande form.
 • En pivotspegel är en spegel kopplad till två gångjärnspunkter på väggen, vilket gör att du kan luta spegeln i valfri riktning.
 • Det är jämförbart med en inramad spegel, men anpassning är skillnaden.
 • Pivot Wall Mirror är en cirkulär spegel, monterad på en stång för enkel rörelse.
 • Förutom förvaringsutrymme används speglade badrumsskåp också ofta för att belysa badrummet.
 • Det är något du kommer att titta noggrant på varje dag, så att välja rätt är viktigt, inte bara när det gäller lagringsutrymme, utan också när det gäller hur väl det kompletterar ditt rums allmänna design.
 • En upplyst spegel som distribuerar ljus till de mest nödvändiga badrumsområdena har blivit ett vanligt tillskott till moderna badrum.
 • Många har en värmefunktion som avvisar ytan efter duschen eller badet.
 • Denna kategori innehåller några spektakulära mönster.
 • En väggmonterad spegel återspeglar ljus och

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.