How to choose bathroom furniture?

Hur väljer jag badrumsmöbler?

Vilka faktorer är mest viktiga att tänka på när du väljer badrumsmöbler?

Moderna badrumsdesignmöbler

Vad är det bästa sättet att välja badrumsmöbler?

Var noga med att tänka på hur mycket lagring du behöver för vilken typ av saker innan du börjar titta på produkter. Behöver du tillräckligt med lagringsutrymme för tillräckligt med handdukar för hela familjen, eller behöver du utrymme för din stora kosmetiksamling. eller behöver du utrymme för båda? Det är möjligt att göra felet med att underskatta dina lagringsbehov; Således kommer lite tanke på att vara till stor hjälp. Du måste ta hänsyn till storleken på ditt badrum, utformningen av utrymmet, konstruktionen och materialen på väggarna, såväl som rumets VVS -behov. Mindre men ändå viktiga element, såsom vilken riktning ett skåp eller låda kommer att öppna, bör övervägas vid utformningen av utrymmet. Dessutom gör du en budget för dig själv. Oavsett om du söker efter en tidlös klassiker, något mer modernt eller något mer konventionellt, kommer du att upptäcka rätt badrumsenheter för dig här. Vårt urval inkluderar toppmärken med djupt reducerade priser, som alla har valts noggrant för sitt rykte för design och byggkvalitet. Att välja nya badrumsenheter som uppfyller dina krav kan vara förvirrande till en början, så det är bra att dela upp de tillgängliga alternativen i kategorier. Skåp, förvaringsskåp, fåfänga enheter och toalettenheter är alla exempel på badrumsmöbler. Väggmonterade, fristående och skräddarsydda alternativ finns tillgängliga. När det gäller allmän design tenderar majoriteten av badrumsmöblerna att falla i en av följande kategorier: klassiska, moderna eller lyxiga i utseende.

Hur kan jag bäst välja badrumets möbler?

 • Mät dina lagringsbehov först.
 • Finns det tillräckligt med lagringsutrymme för hela familjen, eller kommer det att rymma din kosmetiksamling?
 • Förstå lagringsbehov; Detta hjälper till att undvika att underskatta dem.
 • Tänk också på storleken på ditt badrum, såväl som dess arkitektur, konstruktion och VVS -behov.
 • Massor av tankar bör läggas i utrymmet.
 • Också tilldela pengar för dig själv.
 • Hitta precis vad du letar efter i en klassiker, något samtida eller något mer konventionellt.
 • De bästa varumärkena har rykte för överlägsen design och utförande vid betydande besparingar.
 • Detta kan vara till stor hjälp för att göra val om ny badrumsutrustning.
 • Toaletter, skåp och fåfängar är alla badrumsmöbler.
 • fristående skräddarsydd och väggmonterad
 • Badrumsmöbler är klassiska, moderna eller lyxiga i design.

Vilka är de olika typerna av badrumsmöbler?

Följande är fyra olika typer av badrumsmöbler som beskrivs. Speglar för badrummet. Sänker för badrumsfänga. Skåp för badrummet. Badrumsskåp ligger under diskbänken och serverar ett antal funktioner. Skåp kan användas för att lagra olika föremål som hushållsvaror, handdukar, en toalettkolv och andra föremål som du vill hålla dolda. Medicinskåp är en term som används för att beskriva ett skåp som innehåller mediciner.

Vilka faktorer bör beaktas när du väljer badrumsmöbler?

Badrummet är landskapet som odlar avslappning, fred och den typ av lugn som bara kommer från att vara ensam med dina tankar. Badrumsskåp lämnas ofta i AS-IS-tillstånd, med tonvikt på fixturer, hårdvara och kakel. Kvalitetsskåpens skönhet och funktionalitet kan faktiskt ha en transformativ effekt på hela badrummet. Skåp är en viktig del av alla fantastiska badrum och är en investering som är värt och nödvändig när det gäller att lägga till både estetiskt och funktionellt värde. De olika typerna och stilarna av skåp, deras ytor och färger och ytterligare information om backsplashes, som är ett underbart sätt att lägga till unik prakt till ditt badrum, försummas ofta av husägare.

 • Vackra, funktionella skåp kan förvandla hela badrummet helt.
 • Att kombinera både det vackra och det funktionella utförs med skåp.

Vilka material används för att konstruera badrumsmöbler?

Vilka material används för att konstruera badrumsmöbler? Badrumsmöbler är gjorda för att motstå den fuktiga miljön i det utrymme där den placeras. Ett vanligt material är MDF eller MFC (melamin ansiktsflygbord), och det kan vara belagt med vinyl, akryl eller laminat, med träfanér som används i den övre änden av marknaden för en mer lyxig look.

Vilka är de många typerna av badrumsskåp tillgängliga?

 • Skåp i platt stil.
 • Skåp i den nödställda stilen.
 • Skåp i pärlskivan.
 • Skåp i den lamellerade designen.
 • Skåp i Shaker -stilen.
 • Skåp med en insatt design.
 • Skåp i termofoilstilen.
 • Skåp i den anpassade stilen.

Vad är definitionen av badrumsmöbler?

Badrumsmöbler är en utmärkt metod för att tillbehör och komplettera ditt badrum, eftersom det kan ge både visuellt tilltalande och funktionella föremål för ditt badrumsområde, beroende på dina preferenser. Badrumsenheter, inklusive fåfänga enheter och förvaringsskåp, finns i olika mönster, inklusive fristående och väggmonterade alternativ.

Anses ett badkar vara möbler?

Möbler definieras ofta som rörliga föremål som används för att dekorera en plats. En fixtur är en bit av arkitektur som är ansluten till en annan arkitektur, som i "fäst på en vägg, golv eller tak." Toaletter, sänkor/toaletter, duschar och badkar skulle alla betraktas som fixturer i detta sammanhang, särskilt badarmaturer.

Är det en skillnad mellan de två typerna av fåfänga?

När det gäller fåfänga och CB identifierade de två slags fåfänga: (1) fysisk fåfänga, vilket är överdriven omsorg eller uppblåst åsikt om ens fysiska skönhet, och (2) prestation fåfänga, vilket är överdrivet oro eller uppblåst bild av ens personliga prestationer .

Vad är fristående badrumsmöbler, och hur fungerar det?

Vägghungt badrumsmöbler är svårare att installera och flytta runt än fristående badrumsmöbler. Objekt kan uppdateras bit för bit, och färger och stilar kan blandas och matchas för att skapa ett eklektiskt utseende. Det kan ge en retro/klassisk känsla för alla utrymmen och samtidigt ge mer mångsidighet. Vanity skåp, förvaringsskåp och toalettenheter är alla tillgängliga som fristående möbler. Tänk på att fristående föremål kan göra att ett utrymme verkar mindre än det skulle vara om möblerna var monterade på väggen. Som ett resultat, om rymden är ett problem, är detta något att tänka på. Det är viktigt att garantera säkerheten för eventuella höga skåp genom att se till att de inte kan kastas över.

Vad är en fristående fåfänga och hur fungerar det?

Trots att denna typ av badrum fåfänga liknar utseendet på fristående möbler, erbjuder den samma förvarings- och VVS -fördelar som en konventionell fåfänga. En fristående fåfänga, när den placeras på sina egna ben, kan hjälpa till att öppna ett utrymme genom att utöka synlinjen i rummet, särskilt om golvet fortsätter under skåp.

Vad är det finaste materialet att använda för ett badrumsskåp?

Medan fast trä, plywood och MDF är alla vanliga material för badrumsskåp, är PVC det överlägset mest hållbara och långvariga alternativet. Detta beror på att PVC är mycket robust, helt vattentät och har ett fantastiskt utseende och känsla för det också.

Är det nödvändigt att ha en fristående fåfänga som är ansluten till en vägg?

Det är viktigt att förstå att fristående badrumsvänger inte riktigt är fristående i ordets verkliga mening. Även om denna typ av badrum fåfänga vilar på golvet och vanligtvis kan stå på egen hand, är det fortfarande nödvändigt att säkra den på väggen.

Vilka egenskaper ska jag leta efter när jag köper ett badrum fåfänga?

Tänk på dessa överväganden när du handlar för badrumsfänga. Innan du gör ett köp bör du ta mätningar av det tillgängliga utrymmet, inklusive bredden och djupet i rummet, såväl som svängningen av dörren och öppningen av lådorna.

badrumsmöbler med spegel

Vad är Wall Hung badrumsmöbler, och hur fungerar det?

Traditionellt var majoriteten av badrumsförvaringsskåp och speglar väggmonterade, men ordet används alltmer för att hänvisa till fåfänga enheter också. Ta bort badrumsmöbler från golvet för att få rummet att verka större, mer modernt och strömlinjeformat. Väggmonterade föremål är ett utmärkt alternativ för att maximera utrymmet i ett litet badrum. Rengöring under ytan är också ett enklare jobb. Vid utformning av fåfänga enheter måste platsen för VVS -inlopp och avlopp beaktas. Den typ av vägg och innehållet på väggen är också betydande överväganden för väggmonterade enheter. Om du tror att dina väggar måste förstärkas, prata med en professionell byggare.

Är väggmonterade fåfängar ett lämpligt val för ditt badrum?

Väggmonterade fåfängar kan vara utrustade med en eller två sänkor, och de tar upp mindre golv och synligt område än konventionella fåfängar, vilket sparar pengar på rymden. De kan också vara utmärkta val för badrum med begränsat utrymme. Om du gillar de rena linjerna i väggmonterade fåfängar, kom ihåg att de erbjuder begränsad lagring och måste installeras av en specialist.

Vad är exakt en väggmonterad fåfänga?

Eftersom syftet med väggmonterade fåfänga enheter är att ge illusionen av mer utrymme, håller en på väggen golvet synligt och klart från röran. Väggmonterade fåfänga skåp ger bekväm förvaring för ditt badrum, vilket gör dem idealiska för förvaring av flaskor, handdukar och allt annat du vill hålla dold.

Vilken metod används för att ansluta badrumsskåp till väggen?

Fäst fåfänga på väggen med hjälp av gipsskruvar som är tre tum långa. Väggankare kan användas för att fästa fåfänga till väggen om hålen inte är perfekt inriktade eller om du vill ha en säkrare installation. Om det finns betydande luckor längs kanten av väggen eller golvet, bör slutspikar användas för att ansluta kvart runda gjutning runt kanten av väggen eller golvet.

Är det svårt att installera flytande fåfängar?

Att installera en flytande badrum fåfänga är lite mer komplex än att installera en fåfänga som är förankrad på golvet i badrumsutrymmet. Du kan fortfarande slutföra jobbet på egen hand, men bara om du redan har någon helgkrigarupplevelse under ditt bälte. Eftersom fåfänga är monterad på väggen är det viktigt att den har en stark grund att stå på.

Kaklar du området bakom en fåfänga som är monterad på väggen?

Det är helt upp till dig om du ska bricka bakom en fåfänga -enhet eller inte, och om du gör det är helt beroende av din egen smak och preferenser. Några husägare väljer att börja sina badrumsrenoveringar genom att kakla väggen och sedan installera fåfänga enhet, helt enkelt för att det är mer bekvämt för dem och är hur de vill närma sig jobbet i allmänhet.

Hur visas utrustade badrumsmöbler?

Efter fotspåren av köksmöbler har monterade badrumsmöbler andat nytt liv i badrumstrender. Fixade enheter, som inkluderar en toalettenhet, en fåfänga och annan förvaring, är en effektiv metod för att maximera tillgängligt utrymme i ett rum. De kan också använda annars oanvänt utrymme i ett rum. För ett modernt utseende som är lätt att underhålla och ger massor av förvaring, försök monterade badrumsmöbler. Ta hänsyn till din planlösning, den riktning som dörrar och lådor öppnas och tillgängligheten av väggutrymmen för montering av monterade enheter.

Vad är små badrumsmöbler?

Slimline badrumsmöbler är viktiga när det gäller att få ut det mesta av begränsat utrymme. Detta är särskilt viktigt när man utformar ett nytt badrum, till exempel ett badrum eller en källargarderrum, eftersom varje tum måste användas för att rymma alla nödvändiga komponenter. Hörnlagring, liksom höga väggskåp och slimlino -toalettenheter, kan alla vara effektiva alternativ i denna situation. Trots att Slimline Furniture sparar utrymme, bör det inte offra funktionaliteten - se till att dina val fortfarande kan användas av alla familjemedlemmar. Användningen av en neutral färgpalett för möbler, golv och väggar skapar utseendet på mer utrymme.

När det gäller badrumsstorlekar, hur liten kan du gå?

Layouterna i typiska badrumsstorlekar visas i tabellen nedan. Vanligtvis är det minsta tillgängliga utrymmet 15 kvadratmeter, vilket är tillräckligt stort för att rymma en diskbänk och en toalett. Det är nödvändigt att ha minst 30-36 kvadratmeter utrymme tillgängliga för att konstruera en dusch. För att rymma ett komplett bad som inkluderar både en dusch och ett badkar behöver du minst 40 kvadratmeter.

Hur kan du få ut det mesta av det tillgängliga utrymmet i ett litet badrum?

 • Hitta det minsta badkaret, duschen och toaletten som passar i det tillgängliga området.
 • Med lagringsområden kan du hålla ditt utrymme fritt från röran.
 • Se till att dina plattor är rätt storlek för utrymmet.
 • Använd lämpliga färger och belysning.
 • Glöm inte de extra beröringarna av lyx!

Vad är moderna moderna badrumsmöbler och hur skiljer det sig från traditionella badrumsmöbler?

Färg och struktur är de dominerande elementen i stil med moderna, moderna badrumsmöbler. Förvaringsskåp och fåfänga enheter med taktila kurvor eller vassa fyrkantiga linjer, samt färgade glansfinish och Matt Wood Faneers, kan hittas i denna samling. Handtag är vanligtvis antingen dolda eller hålls till ett minimum när det gäller design. När dessa komponenter kombineras skapar de ett riktigt snyggt och uppdaterat utseende.

Hur ser traditionella badrumsmöbler ut?

Skapa en tidlös elegans i alla badrum genom att använda historiskt utformade badrumsmöbler som hyllar klassiska former från det förflutna samtidigt som det är lämpligt för dagens hus. Dölj de samtida fångarna i vardagen i lagringsbehållare som har förbättrat detaljer, mjuka kurvor och glansiga strukturer, bland andra funktioner. Användningen av klassisk design i badrumsmöbler som fåfänga enheter, skåp och toalettenheter skapar en luft av tidlöshet i rymden och fungerar bra i alla byggnader.

Vad är lyxiga badrumsmöbler, och hur fungerar det?

Lyxtillverkare ger konsumenterna fullt nöje när det gäller mode utan kompromisser. Ett lyxigt badrum är ett sinnligt nöje, som vanligtvis imiterar utseendet som uppnåtts av avancerade hotell, butiksspas och samtida fastighetsutvecklare genom att använda de finaste materialen, vanligtvis i neutrala naturliga toner, överlägsna teknikutvecklingar, anpassade val och handfinishing.

Vad är fåfänga enheter och hur fungerar de?

Badrum fåfänga enheter, även kända som sjunkande fåfänga enheter, är nödvändiga för att konstruera ett vackert och funktionellt modernt badrumsutrymme. De erbjuder tillräckligt med utrymme för att du ska vara organiserad och redo för en hektisk dag framför dig. I samband med badrumsmöbler definieras en fåfänga enhet som en som har en tvättställ på toppen och förvaringsskåp under den. En fåfänga enhet är en badrumsvask som har omvandlats över tid för att rymma modernt liv. Vanity -enheter finns i många olika stilar och storlekar och är sakkunnigt utformade i en mängd olika ytor för att rymma badrum i olika storlekar, liksom för mindre badrum. Vi har också fåfänga enheter tillgängliga i olika färger och material, så att du kan ha en trevlig badrumsupplevelse oavsett hur litet eller stort ditt badrum är. En mängd små fåfänga-enheter finns tillgängliga, inklusive 500 mm och 600 mm kompakta fåfänga enheter, vägghungade fåfänga enheter, golvstående fåfänga enheter, dubbelfliskenheter och hörnfänga enheter, bland andra alternativ. Genom att erbjuda massor av badrumslagringsutrymme samtidigt som man lägger till en touch av elegans, är fåfänga enheter en snygg möbel som helt kan förändra även de minsta badrumsrummen. En rymdbesparande fåfängsenhet hjälper dig att tappa bort det mesta av överskottet och därmed skapa en känsla av ordning och harmoni i ditt badrum.

 • För ett modernt, funktionellt badrum måste sänkor vara utrustade med fåfänga enheter.
 • Det finns utrymme som hjälper dig att bli redo för en hektisk dag framöver.
 • Vanity Sinks utvecklas alltid för att passa moderna trender.
 • Det finns en mängd olika fåfänga stilar och storlekar, liksom många efterbehandlingsalternativ för att matcha alla typer av badrum.

moderna badrumsmöbler

Vad är tvättställen och hur fungerar de?

En tvättstand, även känd som en bassängstativ, är en möbel som består av ett litet bord eller skåp som vanligtvis stöds av tre eller fyra ben och är oftast konstruerad av en mängd olika material. Tvättar har ett tydligt utseende som förmedlar elegans och långvarig sofistikering. På grund av deras strömlinjeformade form bevarar de inte bara utrymme utan ger också en touch av elegans till alla badrum. Den olika samlingen av bassängtvättar inkluderar stilar som är klassiska, eleganta, moderna och samtida i utseende. De finns i olika storlekar och kostnader, som varierar beroende på objektets storlek och pris.

Vad är syftet med ett fåfänga i ett badrum?

Per definition är ett badrum fåfänga en kombination av en diskbänk och lagringsstrukturen som omger den i badrummet. Det döljer också exponerad VVS, vilket hjälper till att hålla saker ser rena och snyggt ut. I andra fall är badrumsvängar mycket strömlinjeformade, döljer majoriteten av VVS och erbjuder ingenting i vägen för lagring.

Badpaneler är exakt hur de låter.

Inget badrum är komplett utan badpanel, som skiljer badrumsviten och lägger ännu mer karaktär till rumets övergripande design. Designad för att komplettera alla våra badrumsartiklar, badpaneler, slutpaneler och främre paneler finns i olika ytor och färgval för att ge ett konsekvent utseende och känsla i hela din svit. Badpaneler är avsedda att ge ett bad ett färdigt utseende, och de finns tillgängliga i olika ytor. De garanterar också att allt vatten som flyr från badet inte sjunker under badet och undviker potentiellt dyra reparationer från att vara nödvändiga.

Vilka är fördelarna med utrustade badrumsmöbler?

Monterade möbler är ett utmärkt tillskott till processen att utforma ett snyggt badrum. Det är möjligt att ha sådana möbler anpassade för att integrera perfekt med alla badrumsform och dekor, vare sig det är stort, litet eller eget badrum. Fördelar med att ha ett badrum som är skräddarsydda de hjälper till att dölja fula rör, vilket resulterar i en ren och snygg finish. De utnyttjar ditt tillgängliga utrymme genom att kombinera lagrings- och arbetsytor. Vad är definitionen av ett utrustat badrum? De grundläggande väsentligheterna i en badrumsplan är en toalett, en diskbänk och bad, dusch eller duschbad för att nämna några alternativ.

Är plywood ett lämpligt material för ett badrum fåfänga?

Med tiden kommer plywood att visa sig vara mer stabilt än fast trä när det gäller strukturell integritet. Detta beror på det faktum att plywood inte kommer att förändras till följd av förändringar i fukt, fuktighet eller temperatur, som riktigt trä skulle göra. Våra butiker erbjuder plywood eftersom det är ett underbart material för badrumsvänger, och vi tror att det är ett bra alternativ.

Är duschväggpaneler mer kostnadseffektiva än kakel?

Duschväggspaneler är praktiska i denna situation. De är ofta billigare än laknad. De kan vara dyrare än det ursprungliga inköpspriset för brickor (beroende på vilken typ av kakel du väljer), men de ser fantastiska ut och kommer att spara pengar på underhållskostnader på lång sikt.

Är det värt att investera i duschpaneler?

Duschpaneler är billigare och enklare att installera än duschsystem, men de kommer aldrig att ge samma komfortnivå som duschsystem. Som ett alternativ är duschsystem både kostsamma och tidskrävande att bygga, men resultaten är oslagbara när det gäller duschar för spa-kvalitet. Vilken som kommer att vara den mest effektiva för dig är dock helt upp till dig!

Hur ofta ska du installera din badrumsvit?

Enligt historiska mönster är svaret cirka fyra till fem år. Eftersom badrumsutrustning har en relativt kort livslängd är svaret lite svårare att förutsäga - kanske 15 till 20 år, beroende på kvaliteten på badkaret och/eller duschsystem i fråga.

Vilken typ av trä är den mest lämpliga för ett badrum fåfänga?

Vanligtvis är fast trä det perfekta materialet för ett badrum fåfänga skåp, särskilt om pengar inte är en övervägande. Massivt trä är det starkaste och mest varaktiga av allt material, med massiv ek som är den starkaste av alla skogen.

Vad är den ungefärliga kostnaden för ombyggnad av ett badrum?

Den genomsnittliga kostnaden för en badrumsrenovering är $ 11 000. Den genomsnittliga husköparen spenderar mellan $ 8000 och $ 18 000. Du kan spendera så lite som $ 4000 till $ 8000 för att uppdatera grunderna i ett litet eller medelstort badrum, beroende på din budget. Ett dyrt sovrum eller masterbad kan kosta upp till $ 4000 eller mer att bygga.

Vad är livslängden för en badrumsvit?

Med tanke på att det typiska badrummet har en livstid på cirka tio år finns det inget undantag från denna långvariga norm när du utformar ditt badrum. Ingen kan förutse framtiden. Låt oss vara ärliga om det. Det finns emellertid några enkla steg du kan vidta för att säkerställa att ditt badrum är så framtidssäkert som mänskligt möjligt.

Kritiska överväganden när du väljer badrumsmöbler bör hållas i åtanke?

 • Ett badrumsskåp är fäst vid väggen.
 • Sätt i tre-tums gipsväggskruvar i fåfängens bas.
 • Fäst din fåfänga på väggen med väggförankringar.
 • En dusch kräver 30 till 36 kvadratmeter utrymme.
 • Ett badkar med dusch måste vara minst 40 kvadratmeter stor.
 • Traditionella badrumsmöbler är inte detsamma som moderna moderna badrumsmöbler.
 • Det finns en mängd olika fåfänga stilar och storlekar, liksom många efterbehandlingsalternativ för att matcha alla typer av badrum.
 • Våra fåfänga enheter finns i olika material och färger, beroende på om du har ett litet eller stort badrum.
 • Fashionabla fåfänga skåp kan helt omvandla även de minsta badrumsrummen.
 • Ett badrum måste innehålla en toalett, en diskbänk och ett bad av något slag.
 • Badrumsrenovering kostar 12 000 dollar.
 • Typiska husägare spenderar 8000 till 18 000 dollar.
 • De flesta badrumsrenoveringar kostar mellan $ 4000 och $ 8000, oavsett budget.
 • Fördörbara steg för att säkerställa att ditt badrum kommer att vara framtidssäker.
 • Bestäm först hur mycket lagringsutrymme du behöver för de saker du vill lagra.
 • De bästa varumärkena har rykte för överlägsen design och utförande och för betydande besparingar.
 • Traditionella, moderna eller lyxiga badrumsmöbler används.
 • Det finns många badrumsmöbler.
 • Möbler används mest för att dekorera en plats.
 • Fixturer, särskilt badkar, kan hittas i detta sammanhang.
 • Fristående badrumsmöbler är det som läggs i badrummet och länkar inte till andra möbler.
 • Mer och mer hänvisar ordet till både väggmonterade och fåfänga förvaringsskåp och speglar.
 • Möbler borttagning rensar badrumsgolvet.
 • Använd väggmonterade föremål för att maximera utrymmet i ett litet badrum.
 • För att designa fåfänga enheter, ta hänsyn till inlopp och avlopp.
 • För att stärka din vägg, kontakta en professionell byggare.
 • Med konventionella fåfängar sparar du pengar eftersom de tar mindre golv- och väggytan.
 • Tänk på att väggmonterade fåfängar är mycket anpassningsbara, men har begränsade lagringsval.

Skriven av
BrookPad Team

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.