How To Choose Bathroom Taps?

Hur väljer jag badrumskranar?

Mer information om hur man väljer badrumskranar?

Modernt badrumskran

Hur väljer jag badrumskranar?

Det finns ett brett utbud av alternativ för badrumskranar och kranval. Den ideala metoden för att använda bassängkranar är att snurra handtag moturs, vilket gör att vatten kan flyta så snart handtaget svänger moturs. Traditionella kranar kan vara en underbar passform för din Edwardian-svit, men hur är det med en modern designer? Innan installationen är bassängblandare anslutna till bassängen. Krickhålen på botten av vissa bassänger kastas delvis ut nedan.

Moderna och antika mönster tillgängliga i olika storlekar. Verifiera alltid dimensionerna på kranen du köper såväl som installationsutrymmet. Kolumnkranar kan läggas på väggen, den normala metoden. En Bath Mixer Tap är en badkran som serverar två distinkta funktioner. Badduschblandare är vanligtvis stångventiler med integrerade kranar och dusch.

Kombinera kran- och duschfunktioner i ett praktiskt paket. När du använder ett slag blandar det och gör att du kan spela med kraninställningarna tills du når lämplig vattentemperatur. Det lägger ut samma vatten genom duschhuvudet som tidigare. Mixer TAPS samlar samtidigt vatten från både varma och kalla vattenkällor och blandar de två strömmarna innan de dispenseras via en enda pip. Badblandare kranar är berömda dåliga och inte till hjälp för bad.

Reglera helt enkelt vattentemperaturen när den rinner från kranarna med en blandningskran. På grund av pågående tekniska framsteg och ökande kundbehov har designertapparna sett betydande popularitetsökningar under de senaste åren. Traditionella kranar finns i ett brett utbud av mönster för att komplettera ett badrum eller bassäng i vintage, vilket ger klienten flera val. Tre typer av hålkranssystem finns: enkel hål, dubbel hål, trippelhål. Svarta kranar från modern industristil är omedelbart tilltalande.

De accentuerar en modern layout medan de är lätt att underhålla. Guldbadrumskranar är ett bra sätt att lägga till rikedom, färg och individualitet till ett badrum samtidigt som du ger omedelbar lyxökning. Traditionella badrum är vanligtvis dekorerade med guldkranar. Nu tillgängligt i ett antal nyanser, inklusive rosaguld och förbränt guld, som kan användas i moderna bad- och bassängdesign.

Vad ska du leta efter när du köper badrumskranar?

När det gäller badrumskranar finns det en mängd alternativ. Bassängkranar och badkranar klassificeras i många kategorier. Pillar kranar, som har en kran för vart och ett av de varma och kalla vattenfoderna, är kanske den mest forntida typen av kran. Badrumsblandare Kopplar kombinerar de varma och kalla vattenmatningarna till ett enda utlopp som kan användas för att fylla badet eller bassängen. Ett fashionabelt alternativ till traditionella badspigar är att installera väggmonterade kranar eller golvstående uppsättningar. När du väljer bassäng- och badkranar finns det några tekniska faktorer att tänka på. Vi föreslår alltid att du söker råd från en professionell rörmokare.

Att ersätta gamla kranar med nya är enkelt om du använder samma typ och storlek som de du ersätter. Om du bor i en lågtrycksregion, sök efter badrumskranar som anger att de är avsedda för användning med lågt vattentryck. Andra kan specificera ett klart tryck. Det finns ett brett utbud av alternativ för badrumsrenoveringar och nybyggnadsprojekt. Planera arrangemanget av ditt badrum och ta hänsyn till storleken och typerna av badet och sänkor som kommer att behövas. Efter det kan du överväga vilka kranar som är mest lämpliga för dem. Ta råd om en ansedd rörmokare när det gäller placeringen av rören och vilken typ av kranar som kommer att fungera korrekt.

Då kan du filtrera ner dina alternativ ännu mer beroende på den designstil du gillar. Traditionella kranar kan vara en bra match för din Edwardian-svit, men hur är det med en banbrytande designer-kran för att göra ett uttalande? Och glöm inte färgval: traditionell glansig krom, matt svart eller till och med guld är alla alternativ.

Vad är det rätta sättet att använda en badrumskran?

Vridning av handtaget frigör en inre ventil, vilket gör att vatten kan börja strömma så snart handtaget vrids moturs. Mixer -kranar fungerar på samma koncept som standardkranar, med undantag för att de behöver både en varm och kallt vattenförsörjning för att anslutas. Beroende på var du vrider handtaget blir du kallt, varmt eller varmt blandat vatten.

Vad heter badrumskranen?

Enhandtag-bassängkranar, även kända som monobloc-kranar, är den vanligaste typen av diskbänk som används i moderna badrum. De flesta kranar har en enda spak som styr flödet och temperaturen; Det finns emellertid andra som har två spakar, en för varmt vatten och en annan för kallt vatten, vilket gör att du kan ha mer kontroll över temperaturen.

Vad exakt är Basin Mixer -kranar?

Majoriteten av konventionella bassängblandare kranar är helt enkelt anslutna till bassängen. Tryckhål är ofta förborrade eller förformade i bassängen innan till installationen. Kaphålen på undersidan av vissa bassänger, främst tyska bassänger, kastas delvis ut på undersidan. Hålen utnyttjas av din rörmokare efter behov. Kranar som placeras på väggen ger ett mer modernt utseende. De är bultade på badrumsväggen, och all VVS döljs under brickorna för att hålla saker städade. De har ett vackert utseende och är enkla att rengöra. Höga pipar, svängande pip, klassiska mönster för historiska sänkor och digitala som kontrolleras elektroniskt är några av variationerna som finns tillgängliga idag. Basinblandartappar är utformade för att kombinera varma och kallt vattenförsörjningar, möjliggör enkel temperaturjustering via en enda pip, vilket gör dem idealiska för badrumssänkor. Detta garanterar att vattentemperaturen förblir konstant, vilket är viktigt för både komfort och säkerhet.

Vad är driften av en bassängkran?

Den del av kranen som du snurrar är den övre änden av en skruv som är gängad i kranens hus. När du slår på kranen stiger skruven, lyfter brickan tillsammans med den och gör att vattnet kan rusa upp från röret och flyta ut ur pipen, som visas.

Är storleken på alla bassängparker densamma?

Du vill se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan toppen av din bänkskivbassäng och den punkt där pipen lämnar kranen eftersom inte alla kranar och bänkskivbassänger är i samma storlek ... Kontrollera alltid mätningarna av kranen Du köper såväl som det utrymme där det kommer att installeras.

Vad sägs om Basin Pillar Taps, existerar de?

Det här är de typiska varma och ett kalla kransystemen som har hittats i badrum genom historien och ofta kallas det "klassiska" typ av kransystem. De kan placeras på bassängen, som är den vanliga proceduren, eller de kan fixas på väggen. Moderna och antika mönster finns i olika storlekar. Basinblandartappar är utformade för att kombinera varma och kallt vattenförsörjningar, möjliggör enkel temperaturjustering via en enda pip, vilket gör dem idealiska för badrumssänkor. Detta garanterar att vattentemperaturen förblir konstant, vilket är viktigt för både komfort och säkerhet.

Vad är driften av en bassängkran?

Den del av kranen som du snurrar är den övre änden av en skruv som är gängad i kranens hus. När du slår på kranen stiger skruven, lyfter brickan tillsammans med den och gör att vattnet kan rusa upp från röret och flyta ut ur pipen, som visas.

Är storleken på alla bassängparker densamma?

Du vill se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan toppen av din bänkskivbassäng och den punkt där pipen lämnar kranen eftersom inte alla kranar och bänkskivbassänger är i samma storlek ... Kontrollera alltid mätningarna av kranen Du köper såväl som det utrymme där det kommer att installeras.

Badduschmixertappar är exakt hur de låter.

En Bath Shower Mixer Tap är en Bath -krananordning som utför två olika uppgifter. Två funktioner finns tillgängliga: Först för att kombinera de varma och kalla foderna för att fylla badet, och för det andra för att ta en dusch istället vid en knapptryckning om så önskas. De finns i olika konfigurationer, inklusive badmonterade, väggmonterade och golvstörande. I det senare fallet är badkaret avsett för användning med ett fristående badkar. Användningen av duschblandare är ett fantastiskt rymdbesparande alternativ när det inte finns tillräckligt med utrymme i badrummet för en fristående dusch. Alternativt, när alternativet till en extra duschfunktion önskas. Det faktum att det är en blandningsenhet gör det enkelt att välja den perfekta temperaturen, som också är termostat reglerad. Badduschblandare är vanligtvis barventiler som har både kranar och en dusch integrerad i dem, vilket ger användaren det bästa av båda världarna genom att kombinera funktionerna i en kran och en dusch i ett bekvämt paket.

badrumskranar

Vad är driften av en badduschblandare kran?

När du använder en typ av badblandningskran blandas den helt enkelt och låter dig experimentera med kraninställningarna tills du hittar vattentemperaturen som är bekväm för dig. När du byter till duschläge skickar det samma vatten via duschhuvudet som det gjorde tidigare.

Kan du berätta om Bath Shower Mixer -kranar är utmärkta eller dåliga?

Inte en duschventil, utan en badblandningskran. Badblandare kranar är notoriskt dåliga och är inte särskilt användbara för dusch. Se till att dina leveranser också är välbalanserade. Det kommer inte att fungera om en leverans levereras och den andra matas.

Vad är mixer -kranar och hur fungerar de?

Vad är mixer -kranar och hur fungerar de? Mixer -kranar är helt enkelt en slags krandesign där både varmt och kallt vatten kommer ut ur en enda kran snarare än från separata pipar där varmt och kallt vatten kommer ut separat.

Vad sägs om Bath Mixer -kranar?

Med hjälp av en enda pip tar Mixer -kranarna vatten från både de varma och kalla rören och blandar det ihop innan du släpper ut det i ditt bad eller bassäng. Användningen av dessa enheter gör det enkelt att erhålla lämplig vattentemperatur. Att spara tid, vatten och energi är en prioritering. När det gäller en termostatisk badduschblandare används en stångventilbeslag som innehåller både kranar och en dusch. Genom att kombinera kapaciteten hos en kran och en dusch ger det användarna en temperaturreglerad badmiljö att njuta av.

Vad är driften av Bath Mixer -kranar?

En mixer -kran tar vatten från både de varma och kalla vattenkällorna samtidigt och kombinerar de två strömmarna innan de dispenserar det via en enda pip. Traditionella metoder för att få vatten inkluderar att använda separata varma och kalla pelarkranar för att hålla vattnet flödande i olika riktningar.

Vad är mixer -kranar och hur fungerar de?

Vad är mixer -kranar och hur fungerar de? Mixer -kranar är helt enkelt en slags krandesign där både varmt och kallt vatten kommer ut ur en enda kran snarare än från separata pipar där varmt och kallt vatten kommer ut separat.

Kan du berätta om Bath Shower Mixer -kranar är utmärkta eller dåliga?

Inte en duschventil, utan en badblandningskran. Badblandare kranar är notoriskt dåliga och är inte särskilt användbara för dusch. Se till att dina leveranser också är välbalanserade. Det kommer inte att fungera om en leverans levereras och den andra matas.

Är det att föredra att använda mixerkranar?

Du kan helt enkelt styra temperaturen på vattnet när det häller från kranarna genom att använda en blandarkricka. Detta gör det lättare att exakt reglera temperaturen på vattnet medan du rakar eller tvättar med vatten som kommer ut ur kranen, eller när du badar med vatten som kommer ut ur kranen.

Vad exakt är Bath Pillar Taps?

Den typiska badkrankonfigurationen, som består av en kran för kallt foder och en annan kran för det heta fodret. Även medan antika stilar fortfarande är på mode, finns det en mängd samtida alternativ tillgängliga. Badpelare -kranar kan bytas ut på ett ganska enkelt sätt. Bad- och bassängkranar med två hål kallas pelarkranar. De är en mer traditionell typ av kran som kan användas i två-håls badkar och bassänger. De har två distinkta kranar, en för varmt vatten och en för kallt vatten, och de kan användas i hem med lågtrycksvattensystem på grund av deras design.

Är det möjligt att installera badkranar på en diskbänk?

Mångsidighet. Mixer -kranar kan användas på ett bad såväl som badrumsvask eller bassäng med liknande framgång. En mixer -kran på badet och separata varma och kalla kranar på bassängen, till exempel, kan användas tillsammans eller separat.

Är det möjligt att installera bassängkranar i ett bad?

Sänkta kranar har också olika storlekar trådar (1/2 BSP mot 3/4 BSP), och om du vill använda dem måste du ändra kranförbindelserna/flexi -slangarna för att rymma dem. Det är viktigt att notera att de verkliga badborrhålen kommer att bli större och kan orsaka problem om du inte använder 1/2 i BSP Top Cap -brickor.

Vad sägs om de gammaldags kranarna?

Traditionella kranar finns i en mängd olika stilar för att matcha ett badrum eller bassäng i vintage, vilket ger kunden många alternativ. Det finns tre typer av hålkranssystem: enkelhål, dubbelhål och trippelhål. Dessutom finns det iögonfallande golv-stående kranar som är avsedda att fungera med ett fristående badkar.

Vad är designer kranar och hur fungerar det?

Designertappar har upplevt en betydande ökning av populariteten under de senaste åren tack vare kontinuerliga tekniska framsteg och ökad konsumenternas efterfrågan. Badrumskranar har nu stigit till toppen av modehierarkin när det gäller design. Att lägga till övergripande efterbehandling till bassänger eller badkar är möjligt. Vissa av formerna har förändrats till kurvor och virvlar som nästan är organiska i utseende. Strukturer med skarpa kanter och tydliga strukturella linjer finns i motsatt extrema av designområdet. Some designer faucets are a great combination of the two. Nyligen har nya färger som förbränd mässing, guld och Matt Black lagts till i produktlinjen.

Vad tycker du om svarta badrumskranar?

Svarta badrumskranar finns i olika stilar och storlekar för att komplettera den färska, rena vita keramiken i ditt badrum. De är ofta tillgängliga i en Matt -finish, och de ger en dramatisk accent till ett samtida arrangemang samtidigt som de är enkla att underhålla. Svarta kranar, som härstammar från den trendiga industriella stilen, är omedelbart snygga. Genom att använda bara vitt och svart kan du betona den samtida monotonkylningen i eran. Alternativt kan en accentvägg, kakel eller golvfärg användas för att ge rummet en mer excentrisk karaktär.

What do you think about Gold Bathroom Taps?

Gold bathroom taps are an excellent way to add richness, color, and uniqueness to a bathroom while also providing an immediate luxury boost. Traditional bathrooms have traditionally included gold faucets as a decorative element. However, they are now available in a variety of colors, including rose gold and burnished gold, that may be used in contemporary bath and basin designs. Combining a contemporary suite with contemporary gold bathroom taps is just beautiful.

Main points on choosing Bathroom Taps?

 • Pillar taps, which contain one tap for each hot and cold water supply, may be the oldest kind of faucet.
 • Badrumsblandare KOMPURERA VARMA OCH KALT VATTEN MATER till ett enda utlopp som kan fylla badet eller bassängen.
 • På botten av vissa bassänger, särskilt tyska bassänger, kastas hål delvis ut.
 • Din rörmokare tappar hålen efter behov.
 • Basinblandartappar är utformade för att kombinera varma och kalla vattenkällor, möjliggöra enkel temperaturkontroll via en enda pip, vilket gör dem perfekta för badsänkor.
 • Detta säkerställer jämn vattentemperatur, vilket är viktigt för komfort och säkerhet.
 • Två åtgärder finns tillgängliga: först kombinerar varma och kalla flöden för att fylla badrummet, och för det andra, om så önskas, ta en dusch istället genom att röra vid en knapp.
 • Tidsbesparande, vatten och energi är en prioritering.
 • Mixerkranar kan användas i ett bad, samt en bassäng eller handfat med lika resultat.
 • Till exempel kan en mixerkran på badet och separera varma och kalla kranar användas tillsammans eller separat.
 • Sänkta kranar har också olika storlekar trådar (1/2 BSP mot 3/4 BSP), så om du vill använda dem måste du ändra kontakterna/flexi -slangarna för att passa dem.
 • Guldbadrumskranar är ett bra sätt att lägga till rikedom, färg och individualitet till ett badrum samtidigt som du ger omedelbar lyxökning.
 • Traditionella badrum är vanligtvis dekorerade med guldkranar.
 • De finns nu i många nyanser, inklusive rosguld och förbränt guld, som kan användas i moderna bad- och bassängdesign.
 • Det är underbart att kombinera en modern svit med moderna badrumskranar.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.