How to install smart bidet?

Hur installerar jag smart bidet?

Lär dig mer om att lägga till en smart toalett och installationsrekommendationer för din vanliga toalett.

Hur byter jag en vanlig toalett med en smart toalett?

Låt den här artikeln läsas till dig med en naturlig röst så att du kan göra andra saker:

Hur lägger jag till en smart toalett på din vanliga toalett?

Har du någonsin kasserat konceptet att fästa tillbehör på din toalett på grund av svårigheterna med att montera dem? De flesta kommer att ha svårt att installera smarta toaletter, vid första anblicken. Men i själva verket, om du har alla faciliteter nära dina toaletter, är det väldigt enkelt. Har du försökt hitta lösningen på frågan, "Hur lägger du till en bidé till en normal toalett?" Och det verkar som en utmanande uppgift? Oroa dig inte över det.
Att veta hur du passar en bidé på din vanliga toalett kan vara svårt. Men om du vet vad stegen och kraven för att montera en bidé till toaletten är, kommer det att vara lätt för dig. För att bättre förstå vad du ska göra måste du bestämma vilken typ av bidé du har, den utrustning du behöver och så småningom de bitar du ska använda. Du måste bestämma om din toalett är lämplig att lägga till en bidé till den. Det finns också några enklare allmänna åtgärder för att installera de tre formerna av bidetter. Det finns några saker du behöver se upp för när du väljer en bidé. Förhoppningsvis kommer du i slutet av denna läsning att vara mer positiv än någonsin när det gäller att montera en bidé.
 • Det kommer att vara enkelt för dig om du förstår metoderna och kriterierna för att fästa en bidé på toaletten.
 • För att ha en bättre uppfattning om vad du ska åstadkomma måste du ta reda på vilken typ av bidet du har, vilka verktyg du behöver och slutligen vilka komponenter du kommer att använda.
 • Du måste först avgöra om din toalett är lämplig för tillägg av en bidé.

Vad är bidettyperna?

Förutom att förstå formen av bidet, bör du också kontrollera om andra funktioner som: utdragbara munstycken, nattljusläge, vattenvärmare, uppvärmd säte, stänkskydd eller inkluderade delar. Att känna till de andra funktionerna är kritiskt eftersom de också bidrar till installationsprocessen.
De flesta av de nödvändiga delarna för dig att effektivt montera en bidé tillhandahålls i uppsättningen. Men eftersom varje badrum är annorlunda och har en annan rörsystem med 1/2 "eller 3/8" vattenventil eller ibland till och med annan typ. Adapter 1/2 till 3/8 Det är viktigt att förstå ditt vattensystem och välja lämpliga adaptrar som gör att du kan ansluta enheten till vattensystemet. Två saker som nästan alltid krävs är T-ventilen och vattenförsörjningsslangen. Det beror på att nästan alla bidetter kräver dem för installation. T-ventilen är en fog som används i röret som passar för att separera eller slå samman vattenflödet. Det ser ut som bokstaven t och låter dig omdirigera vattenflödet till bidén. En vattenförsörjningsbidetslang är en slang som kan fästas på vattenförsörjningsledningarna. Med en slang fäst vid avstängningsventilerna där vattenförsörjningen är huvudsektionerna installeras. Detta vatten kommer att flyta sedan till din bidé.
 • Bortsett från bidetens form inkluderar ytterligare funktioner att leta efter utdragbara munstycken, nattljusläge, vattenvärmare, uppvärmd säte, stänkskydd och inkluderade komponenter.
 • Det beror på att de krävs för praktiskt taget alla bidetinstallationer.
 • T-ventilen är en rörmonteringskorsning som skiljer eller smälter samman vattenflödet.
Hur installerar jag en bidé på en vanlig toalett?

Hur lägger jag till en bidé till en normal toalett?

Det enda positiva med att lägga till bidetter på din toalett är att även om du har att göra med olika rörkonstruktioner, är de flesta steg desamma. Stäng av den primära vattenventilen. Detta är ventilen från vilken allt vatten för din toalett kommer, och den kan i allmänhet vara belägen vid toalettens bas som är ansluten till väggen. För dem som vill montera SplashLet Smart toalettstol eller EcoSplash -bidetfästbidetter, lossnar först toalettstolen genom att använda knopparna på vardera sidan av sätet. Däremot, om du vill använda handhållna bidetter, hitta en lämplig plats för att fästa handtaget.
Om du har en enda vattenventil måste du dela den med T-ventilen i två riktningar. Den första riktningen är för badrumsapparaten, och den andra är för att driva bidén med vatten. Allt du behöver göra är att fästa den genom att använda en skruv. För närvarande bör du ha en fri vattenventil för bidén. Anslut slangen till denna ventil. Vissa slangar arbetar lätt med bara lite böjning. Om du använder en handhållen bidett, vad du måste göra är att vila munstycket på handtaget och du är klar.
För dusch toalettstolar, montera enheten till toppen av toalettskålen på en fixeringsplatta. Du är klar. Men när det gäller bidetfästet, se till att munstycket är i mitten. Om det är en Bidet-fästsprutning, måste du fästa toalettstolen och se till att sprutfästet under den inte pressas. Öppna din vattenventil och testa din bidé. Om du ser läckage, vad du behöver göra är att dra åt de anslutna delarna och testa en till.
 • Om du vill använda handhållna bidetter måste du dock hitta en lämplig plats för att fästa handtaget.
 • Om du bara har en vattenventil, använd T-ventilen för att dela upp den i två riktningar.
 • Biden drivs av vatten i den första riktningen och badrumsapparaten i den andra.

Enkel Bidet -installation.

Det är enkla steg för att koppla en bidé till en vanlig toalett. Dessa steg är vanligtvis möjliga med majoriteten av bidén. Var dock säker på att stegen som ges här är allmän vägledning. Notera bara de två viktiga delarna, som slangvattenventiltyp så kommer du aldrig att gå förlorad. Nu vet du hur du kan förbättra din hygien genom att lägga till en bidetfunktion på din toalett. Det är enkelt att installera en bidé på din befintliga toalett.

 • Följ dessa enkla steg för att ansluta en bidé till en konventionell toalett.
 • Majoriteten av bidéerna kan användas för denna fas.

Är det möjligt att konvertera en vanlig toalett till en bidé?

Du kan inte installera en fristående bidé om du inte har några VVS -färdigheter, men du kan installera en Bidet -toalettstol! Detta indikerar att vattnet i din bidet är lika rent som vattnet i din dusch eller diskbänk. Det smutsiga vattnet rinner sedan in i toalettskålen när du använder Bidet -tvätten.

Är det nödvändigt att ha kraft för bidétoaletter?

Vissa bidetter behöver inte ens använda kraft. Bidetter med ytterligare funktioner, å andra sidan, behöver nästan alltid kraft. För funktioner som fjärrstyrd åtkomst och säteuppvärmning använder till exempel en multifunktionell Bidet-toalettstol, kraft.

Är pengarna värda det att köpa en smart toalett?

Bättre-för-miljön toaletter hjälper inte bara miljön, utan gör att ditt badrum verkar mycket trevligare. Oavsett om du renoverar ditt badrum eller helt enkelt funderar på att få en ny toalett, bör smarta toaletter vara på din lista. De är inte bara coola och mycket tekniskt avancerade, utan de gör också ditt liv enklare.

Kan en vanlig toalett konverteras till en bidé?

Jag kan inte se varför jag skulle behöva en smart toalett.

En underbar produkt för äldre vuxna och den utmanade befolkningen. Smarta toaletter är mer lämpade för personer med funktionsnedsättningar eller för äldre individer som har svårare att ta hand om sig själva, vilket i sin tur hjälper deras övergripande välbefinnande. Exceptionell vatteneffektivitet: Det använder inte bara mindre vatten, utan det spolar med rätt mängd varje gång.

Finns det en fördel med att få en smart toalett?

En högteknologisk toalett kan vara utrustad med en mängd innovativa tekniker som gejsrar som kontrollerar vattenförbrukning och flöde, så att du kan få en mer lyxig badrumsupplevelse. Detta gör dem till ett utmärkt alternativ för den miljömässiga kunden och de som är intresserade av att spara på energiutgifter. Bekvämligheter som självstängande lock och nattljus erbjuds också av varumärket.

Föredrar du att vattnet från bidén är kallt?

I alla elektroniska bidetstolar finns varmt vatten och uppvärmda säten. Att justera temperaturen på bidetens fjärrkontroll ger dig de mest bekväma resultaten. Varmt vatten är bra för att koppla av dina muskler och ta bort eventuella föroreningar från kroppen. Efteråt kommer du att känna att du bara hade en dusch.

Det är värt det att ha en uppvärmd bidé, är det inte?

Så länge vattnet är varmt ökar känslan av renlighet ofta, men detta indikerar inte att det resulterar i renare hud. När det gäller verklig prestanda finns det en anmärkningsvärd skillnad mellan varmt vattenfäste på toalettstolar och kallt vattenfästbidtoalettstolar.

Behöver jag uppdatera min toalett?

Som är sant för många ombyggnader, håll toalettuppdateringen i proportion till det nuvarande marknadsvärdet i ditt hus, hävdar fastighetsvärderare BrookPad. När första gången husköpare köper ett starthus är det inte idealiskt att spendera tusentals dollar på en lyxtoalett och bidet. Prisvärd och praktisk på en budget Även om din toalett inte behöver ersätta, bör du fortfarande inte spendera pengar på en ny.

Ska du anställa en rörmokare för att installera en bidé?

Du behöver inte tjänster från en rörmokare för att använda en Bidet -toalettstol, men du behöver tjänster från en elektriker. För att installera ett elektriskt utlopp Stäng toaletten behöver du en elektriker.

Är det enkelt att installera en bidé?

Bidetter blir i popularitet i USA, särskilt i hushåll där huvudtvättbassängen är för att tvätta din kropp efter att ha använt toaletten. Att installera en fristående bidé i ditt hus kommer att behöva dedikerade VVS -linjer, bidettoalettstolar och handhållna bidetsprutor. Bidtoalettstolar och handhållna bidetsprutor är dock enkla att installera och tar inte mycket utrymme i ditt badrum.

Är en bidet ren?

Är en bidet ren? Ja, svaret är korrekt. Det mest hygieniska alternativet är att använda en bidé innan du går i duschen, varefter den använder sin torkningsfunktion eller endast en liten mängd toalettpapper för att torka regionen. Placera istället din hud på ett sådant sätt att den inte kommer att ha något smetat på den, och det torra papperet kommer att vara mindre irriterande.

Installationen av bidet har avslutats.

 • För att veta vad du planerar att göra måste du ta reda på vilken typ av bidet du har, vilken utrustning du kommer att behöva och i slutändan vilka komponenter du kommer att använda.
 • Toalettkonstruktion är nödvändig innan du kan installera en bidé.
 • En T-ventil är en passning som förenar eller delar upp vattenflödet.
 • T-formad och låter dig styra vattenflödet i bidén.
 • En bidetslang är en slang som ansluter till vattenförsörjningsrören.
 • Använd en slang ansluten till avstängningsventilerna belägna nära de viktigaste delarna av vattenförsörjningen.
 • Därefter flyter vattnet till din bidé.
 • Heat-and-water features are included in all electronic bidet seats.
 • Använd temperaturkontrollen på Bidet -fjärrkontrollen för att uppnå de mest bekväma resultaten.
 • Using a bidet before entering the shower is the most hygienic option, as it allows for a more thorough drying process afterwards.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.