Ideas for a modern garden.

Idéer till en modern trädgård.

Intresserad av att lära sig mer om moderna trädgårdsidéer?

 

Idéer till en modern trädgård.

Moderna trädgårdsidéer

Med en modern trädgård kan du uppdatera ditt yttre bostadsområde. Nyckeln till en modern trädgård är enkla planteringsmetoder och vackra blommor och bladverk. Evergreen växter är ett underbart alternativ eftersom de ser bra ut hela året. Om du har en liten gårdsträdgård eller balkong är detta ett av de bästa utseendena. En modern eller modern trädgård är elegant och elegant.

Modernt landskapsarkitektur inkluderar vanligtvis betongvägar, uteplatser, trappsteg och planterare med trä- eller metall accenter. Ljusgrönt bladverk och robusta käppar blir glansiga svarta under andra säsongen. Wisteria har en träig stam med doftande lavendelblommor som är ärtliknande. Utomhusbelysning gör att du kan njuta av ditt moderna landskap efter mörker. Om du har en stor trädgård kan en slående bro lägga till höjd, fokus och intresse för alla områden.

Ett modernt utseende uppnås genom användning av landskapsarkitektur och fascinerande växter.

Intresserad av något mer organiserat än en stuga trädgård, men ändå mindre konventionell än en klassisk trädgård? Sök inte mer. Med en modern trädgård kan du injicera lite modern stil i ditt utomhusboende. När det gäller samtida trädgårdar är det lätt att anta att de handlar om raka linjer och lysande rostfritt stål. Men detta är inte fallet. Men de kan vara så mycket mer än så också. Genom att kombinera alla vädermaterial på oväntade sätt kan du förvandla ditt utomhusutrymme till en snygg, aktuell destination för underhållande. Oavsett hur stort eller lite ditt yttre område är, kommer den moderna trädgårdsstilen att se fantastisk ut. Det fungerar för både stora och små utrymmen, och det kan vara ett av de finaste utseenden om du har en gårdsträdgård eller en balkong men är begränsad i rymden. Och det har den extra fördelen att vara lågt underhåll, behöver minimal vård medan han ändå ser bra ut. Verkar det som den typ av stil du letar efter? Fortsätt läsa för några användbara idéer om hur du kan integrera en modern stil i ditt landskap.

Landskapsdesignidéer för den moderna trädgården.

Landskapsfunktionerna är ofta den primära kontaktpunkten i den moderna trädgården. Däck har blivit ett vanligt inslag i många samtida trädgårdar som ett resultat av dess attraktivitet samtidigt som den är funktionell. Det kan rymmas i nästan alla storlekar, och vårt urval av däckoljor och fläckar gör att du kan anpassa den för att matcha din trädgårds estetik. Inkorporera ett andra landskapsmaterial, om du har det tillgängliga utrymmet, för att skapa ett område med kontrasterande struktur. Blandningen av lövträ däck och släta trottoarsten är en av våra favoriter. Utforska de många naturstenbeläggningsalternativ som vi har tillgängliga i våra moderna beläggningskollektioner, som inkluderar material som kalksten, granit och skiffer för ett riktigt polerat utseende. Användningen av färgad grus eller stenar för att kontrastera med ett däck eller asfalterat område fungerar också bra i mindre trädgårdar. Även experimentera med olika grader av landskapsarkitektur för att ge en iögonfallande estetisk påverkan.

Planteringsförslag för den moderna trädgården.

Nyckeln till att skapa en modern trädgård är att använda grundläggande planteringstekniker och att inkludera attraktiva blommor och grönska. Evergreen växter är ett utmärkt val eftersom de upprätthåller sin estetiska tilltal under året. När de har fastställts behöver de dessutom minimalt underhåll annat än vattning och enstaka utfodring, vilket gör dem till ett utmärkt val för trädgårdsmästare med begränsad tid. Gräs är också ett utmärkt alternativ för den moderna trädgården eftersom de svänger och ruffle i vinden och upprätthåller sitt attraktiva utseende hela året. Bambu är vår favorit. Detta vintergröna gräs är högt och dramatiskt, och det är tillgängligt i ett antal olika sorter. Om du letar efter ett särskilt vackert exempel, leta inte längre än svart bambu, som har ljusgröna blad och starka käppar som blir en glansig svart under deras andra säsong. Ett flexibelt alternativ, bambu kan odlas i marken eller i behållare, och det kan odlas i solen eller i delvis skugga, vilket gör den idealisk för ett brett utbud av utomhusinställningar.

Rosemary är ett annat populärt alternativ för moderna utomhusinställningar, särskilt i containrar. Även om denna vintergröna ört har doftande, tunna blad som kan användas i köket, är dess lila/blåa blommor, som blommar från mitten av våren till sommaren, särskilt attraktiva för bin och fjärilar. Plantera den i soliga sängar, gränser eller behållare för att få ut mesta möjliga av din trädgård. Om du letar efter ett robust men ändå attraktivt träd är den japanska lönnen ett bra alternativ. Detta lövträd, som har odlats i generationer i Japan, är tillräckligt liten för att planteras i en kruka såväl som i marken. Den har en mängd färgade blad som sträcker sig från mörkaste brons till ljusröd och limgrönt, och dessa färger förändras ofta under säsongen, vanligtvis kulminerade med spektakulära apelsiner och röda under hösten. Klättrare är ett bra tillskott till alla trädgårdar, och Wisteria är ett utmärkt val för moderna trädgårdar! Den har en träig stjälk med lavendelblommor som är aromatiska och ärtliknande utseende. Det kan tränas att växa över väggar, pergolor eller till och med andra träd, eller det kan tränas att växa som en fristående växt.

Vad är en trädgård i modern stil?

En modern eller modern trädgård kännetecknas av dess eleganta, strömlinjeformade och eleganta utseende. Designen och materialen i en modern trädgård ägnas ofta mer uppmärksamhet än växterna och gröna i en modern trädgård. Arkitektoniska former och återkommande mönster används ofta i moderna utomhusinställningar för att skapa en känsla av plats.

Vad exakt är modern landskapsdesign?

Modern landskapsdesign kännetecknas av dess skarpa linjer och oklart utseende. Materialet som används i utformningen av en modern landskapsplan är lika viktiga som själva växterna, om inte mer. Modern landskapsarkitektur innehåller ofta betongvägar, uteplatser, trappor och till och med planterare - som alla är accentuerade med trä- eller metallelement.

Vad är exakt en trädgårdsstil?

En lägenhet i trädgårdsstil är en slags hyreshus som är designad i en utomhusstil (trädgård) och kan vara en, två eller tre våningar höga (låg stigning), varav majoriteten av dem är två eller tre våningar. Parkering finns ofta framför byggnaderna eller runt komplexets omkrets.

Vilka är de fem grundläggande principerna för landskapsdesign?

Estetiskt tilltalande eller vackra landskap skapas genom att följa principerna för sammansättning, som är de grundläggande begreppen sammansättning (proportion, ordning, upprepning och enhet). Principerna fungerar som riktlinjer för att ordna eller organisera funktionerna i ett estetiskt tilltalande eller vackert landskap.

Ytterligare förslag för en modern trädgård.

Utomhusbelysning låter dig få ut det mesta av ditt samtida landskap när solen går ner. Det ger inte bara ytterligare skydd, utan det bidrar också till skapandet av en trevlig nattmiljö. Däcklampor hjälper till att binda hela designschemat. Falls Prevention -enheter som är inbyggda i dina däckbrädor presterar exceptionellt bra på trappor för att hålla alla säkra från att falla. Alternativ inkluderar ljus i enkla former; Till exempel är de borstade rostfria stålen subtila men ändå distinkta. Koppla av och ta allt från lyxen i en utomhus soffa eller stol. De är mer avslappnade än matuppsättningar och är idealiska för att umgås med vänner och familj, samt att sträcka ut och njuta av lite utomhusavslappning. I en modern trädgård gillar vi sådana med rena, raka linjer, som dessa. Dessutom, om du har en stor trädgård, kan du överväga att investera i en iögonfallande bro. Användningen av dessa kan ge höjd, betoning och intriger på alla utrymmen. De kan användas för att rama in allt från gångvägar till uteplatser, vilket skapar en riktigt dramatisk effekt. Vi gillar metall eftersom de är perfekta för att få en modern touch till ett rum.

Huvudaspekter angående samtida trädgårdsbegrepp.

  • Med en modern trädgård kan du uppdatera ditt yttre bostadsområde.
  • Nyckeln till en modern trädgård är enkla planteringsmetoder och vackra blommor och bladverk.
  • Evergreen växter är ett underbart alternativ eftersom de ser bra ut hela året.
  • Om du har en liten gårdsträdgård eller balkong är detta ett av de bästa utseendena.
  • En modern eller modern trädgård är elegant och elegant.
  • Modernt landskapsarkitektur inkluderar vanligtvis betongvägar, uteplatser, trappsteg och planterare med trä- eller metall accenter.
  • Ljusgrönt bladverk och robusta käppar blir glansiga svarta under andra säsongen.
  • Wisteria har en träig stam med doftande lavendelblommor som är ärtliknande.
  • Komposition används för att producera tilltalande eller fantastiska landskap (proportion, ordning, upprepning och enhet) efter mörk, utomhusbelysning gör att du kan njuta av ditt moderna landskap.
  • Om du har en stor trädgård kan en slående bro lägga till höjd, fokus och intresse för alla områden.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.