Is Crosswater a well-known bathroom manufacturer?

Är Crosswater en välkänd badrumstillverkare?

Kontrollera om du är av hög kvalitet.

Kontrollera om du är av hög kvalitet.

Hur välkänd är Crosswater?

Crosswater är ett badrumsmärke som leder marknaden. Från duschar och duschkapslingar till badrumskranar, möbler och keramik är badrum med tvärvatten en one-stop-butik för kvalitet och stil. Verksamheten grundades 1998 men har redan förändrat hur vi tänker på kranar och duschar. Crosswater är ett välkänt badrumsmärke i Storbritannien och Europa. Egon-, bas- och Alvero -samlingarna är smala och eleganta.

Arkitekter använder Hey Joe -sortimentet av bassäng- och pelarkranar för att skapa estetiskt attraktiva badrumsdesign. Det innehåller några av de bästa duschutrustningen och tillbehör som finns tillgängliga idag. I vissa fall har duschbrickor med tvärvattenprofiler så låga som 25 mm. Förutom att spara tid och pengar innehåller duschkit med tvärvatten allt du behöver för ditt duschsystem. Crosswater -kranuppsättningen inkluderar bad-, bidet- och bassängkranar för att komplettera utseendet på ditt badrum.

Crosswater Ltd. producerar duschhuvuden, badfyllmedel, kroppstrålar, duscharmar och skenor. Crosswater Holdings driver av ett lager på 94 tusen kvadratmeter i Dartford, Kent, Storbritannien. Det är 100% återvinningsbart och har utmärkta eko-kriterier. Crosswater är ett badrumsvarumärke som omfattar allt och är i framkant inom branschen. Från duschar och duschkapslingar till badrumskranar, möbler och keramiska varar är badrum med tvärvatten en one-stop-butik för alla dina badrumsbehov när det gäller både kvalitet och designestetik som är rätt på trenden. Badrum med tvärvatten är elegant enkla i sin design, men de är magnifika i sitt utseende. Trots att det först grundades 1998 har denna Dartford-baserade verksamhet haft en betydande effekt på hur vi tänker på kranar och duschvaror.

Vilka är fördelarna med Crosswater?

Crosswater har en tvång att använda toaletten. De är bekanta med toaletter. Badrummen har utvecklats under de senaste tjugo åren från ett funktionellt område för tvätt och rengöring till en psykologisk zon där avslappning och förnyelse är lika viktiga som tvätt och rengöring. Crosswater har reagerat med ett fantastiskt och omfattande urval av varor som säkert kommer att behaga även de mest diskriminerande konsumenterna. Designalternativ ger olika stilalternativ såväl som föremål som gör att du kan bygga unika badrum.

Vad tycker du om tvärvattensstil?

För att skapa atmosfären i ett lyxhotellspa bör perfekta detaljer och funktionsbelysning inkluderas i utformningen av ditt badrum. Letar du efter en avkopplande och föryngrande miljö att koppla av i. Jag föreställer en sofistikerad kombination av mörkare toner och industriella accenter. Jag vill ha ett badrum som är minimalistiskt i design, med rena, grundläggande linjer och gott om utrymme. Ett badrum som är lugnt och snyggt kan hjälpa dig att må bättre och tänka tydligare. Naturligt trä och milda färgpaletter kombineras med elegant och vacker porslin i dessa samlingar.

Är det en korsningsdesign?

Välj ett elegant badrum som ger en väl genomtänkt och lugn atmosfär. En lugn fristad där du kan ta dig tid att tänka och njuta av dig själv. Användningen av delikata pastellfärger, neutrala vita och slående designer Brassware används alla för att skapa områdena. Gå efter ett dramatiskt badrum, ett livligt utrymme med framstående element som ger dig friheten att vara djärv och original. Djupa färger, livliga mönster och utmärkt vintage -design, som alla använder sig av vågiga mässingsprogram, används.

Arkitektoniska kranar och showstoppande duschar, någon?

Crosswater tillverkar en mängd olika fashionabla kranar som alla täcks av 10 års garanti. Dessa kreativa kranar är anmärkningsvärda konstverk som inte bara är funktionella utan också vackra att titta på. Att utforma ett lyxigt badrum kan vara svårt, men Egon, bas- och Alvero -samlingarna är unika genom att de är smala och sofistikerade, och de kommer att komplettera alla lyxiga badrum. Implementera Hey Joe -linjen med bassäng och pelarkranar, som är det föredragna valet av arkitekter när det gäller att skapa en visuellt tilltalande badrumsdesign. Crosswater -duschlinjen innehåller några av de finaste duschanordningen och tillbehör som finns på marknaden idag. Vackert designade ventiler, multifunktionsventiler, fasta duschhuvuden och riktigt unika specialiserade duschhuvuden är bland de alternativ som finns tillgängliga. Duscharmar, kroppstrålar, duschskenor och telefoner samt en mängd olika duschhuvuden finns alla tillgängliga i dessa omfattande och attraktiva samlingar som kommer att komplettera alla badrumsdekor.

Vad handlar det om Toaletter på korsning?

Toaletter mellan vatten finns i ett antal olika konfigurationer, varav de mest populära är deras utmärkta WCS och sortiment av moderna flushplattor och cisterner, vilket gör att du kan skapa en vacker modern vägg hängande toalettutrymme. Ett av de mest kända badrumsvarumärkena i Storbritannien och Europa, Crosswater Badrum är välkänd för att erbjuda ett marknadsledande urval av produkter som är välgjorda och alltid mode framåt, vilket gör att någon kan skapa ett fantastiskt designbadrum på En lägre kostnad än du kan förvänta dig! Crosswaters toaletter är inget undantag från denna regel, och de finns tillgängliga i en rad vackra samtida mönster för att komplettera alla badrumsdekor.

Crosswater nära kopplade toaletter, tvärvatten tillbaka till väggtoaletter och toaletter med tvärväggsvägg är alla alternativ för ditt badrum. Crosswater tillverkar också ett brett utbud av toalettcisterner och ramar; Ett ram- och cisternpaket kommer att krävas för varje toalett med vägghung, eftersom denna design kräver att en stödram läggs i väggen för att hålla WC ordentligt på plats. För att uppnå det inbyggda möbelutseendet kräver toaletter mellan vatten på väggen en dold cistern. Dessa, såväl som några av rammodellerna, kan kombineras med de härliga WC-möblerna i Crosswater för att uppnå det inbyggda möbelutseendet i en mängd olika färger och strukturer som passar alla designsmakar!

Crosswater badrumskranar, vad är de?

När det gäller kreativ design och produktvision är Crosswater TAPS -serien en vacker illustration av företagets strategi för produktutveckling. Det borde inte överraska att de är en av de mest populära samtida kransamlingarna på den nuvarande lyxiga badrumsmarknaden. Crosswater Taps-samlingen, som inkluderar bad-, bidet- och bassängkranar, ger dig möjlighet att slutföra utseendet på ditt badrum med högkvalitativ mässing.

Finns det några duschar på korsning?

För badrum i viktoriansk stil erbjuder Crosswater ett brett utbud av duschstilar som sträcker sig från eleganta moderna till moderna mönster i mässing, svart eller stål, samt mer klassiska mönster för mer traditionella badrum. Våra crosswater -duschkit är extremt populära eftersom de inkluderar allt du behöver för ditt duschsystem i ett enda paket, vilket sparar tid och pengar. Crosswater-duschar är både attraktiva och välkonstruerade. Förutom att erbjuda ett brett urval av banbrytande uppträdanden, tillåter Crosswater-duschar också kunden att skapa en mängd olika trendiga badrumsdesign tack vare det faktum att de är designade först. Som ett resultat av att de har så mångfaldigt urval av val som kan kombineras och kombineras för att skapa den perfekta duschuppsättningen, är de en dröm som går i uppfyllelse för inredningsarkitekter överallt.

Vad är det så att duschkabinhöljen handlar om?

Förutom att de är trendiga och stilfulla, konstrueras korsningskåpor med korsvatten med den mest uppdaterade produktutvecklingen och ledande produktteknik för att ge en vinnande blandning av stil och funktion. Förutom att de är exceptionellt välbyggda och tillgängliga i ett brett utbud av fashionabla färger och mönster för att matcha de nuvarande trendiga stilarna, duschkabin, våta rumskärmar och gå i duschar gör det möjligt för alla husägare att skapa ett vackert modernt badrum.

Crosswater duschbrickor, vad är de?

Crosswater-duschbrickor är banbrytande, med strömlinjeformade former och låga profiler som är så låga som 25 mm i vissa fall. Med populära material som akryl- och stenharts, såväl som anpassade alternativ tillverkade av plus+ton keramik, finns det en duschbricka som passar varje applikation och badrumsdesign. Klicka här för mer info. Crosswater-duschbrickor har fått ett välförtjänt rykte för att skapa nya riktmärken inom innovation och val genom att alltid integrera de senaste kreativa inspirationerna. Det finns i olika ytor, inklusive vitt eller grått, för att komplettera samtida dekorer. Den reducerade profilen 25 mm stenhartsfack finns i olika storlekar och former. Deras effektivitet förbättras genom användning av rostfritt stålavloppskåp, medan det linjära dräneringsalternativet ger utmärkt prestanda och transporterar upp till 30 liter avloppsvatten per minut. Crosswater har utvecklat en anpassad lösning med Diamond Hard Ceramic, med hänsyn till branschtrender och tekniska framsteg under processen. Dessutom, eftersom de är 100 procent återvinningsbara, är dessa 30 mm djupa plus+ton-brickor helt skrapbeständiga och erbjuder enastående eko-kriterier. De är eleganta i design, med en robust och resistent keramisk yta som har en mycket tunn profil och ett vackert djup av glans, och de är extremt hållbara.

Är Crosswater ett brittiskt företag eller ett amerikanskt?

Crosswater Ltd. är en tillverkare av flera produkter. Duschhuvuden, badfyllmedel, kroppstrålar, duscharmar och skenor, bland andra mässing och tillbehör, finns tillgängliga från företaget. Crosswater är ett företag som arbetar i Storbritannien.

Vad som ska användas i ett badrum bör vara kompletterande.

De flesta designers rekommenderar att du matchar finishen på dina badrumsarmaturer till mål på din fåfänga. Detta kommer att hjälpa till att utveckla ett ämne och underlättande av valprocessen. En glansig silverpolerad finish kan göra att ett redan ljust rum verkar ännu ljusare genom att det verkar ännu mer rent.

Var får korsvattenvaror sin start?

Crosswater tillverkas mestadels i Italien. Crosswater Holdings har ett massivt lager på 94 tusen kvadratmeter i Dartford, Kent, Storbritannien, som de driver ur.

Crosswater Badrumsnyckelpunkter

Crosswater är ett badrumsmärke som leder marknaden.

 • Från duschar och duschkapslingar till badrumskranar, möbler och keramik är badrum med tvärvatten en one-stop-butik för kvalitet och stil.
 • Verksamheten grundades 1998 men har redan förändrat hur vi tänker på kranar och duschar.
 • Crosswater är ett välkänt badrumsmärke i Storbritannien och Europa.
 • Egon-, bas- och Alvero -samlingarna är smala och eleganta.
 • Arkitekter använder Hey Joe -sortimentet av bassäng- och pelarkranar för att skapa estetiskt attraktiva badrumsdesign.
 • Det innehåller några av de bästa duschutrustningen och tillbehör som finns tillgängliga idag.
 • I vissa fall har duschbrickor med tvärvattenprofiler så låga som 25 mm.
 • Förutom att spara tid och pengar innehåller duschkit med tvärvatten allt du behöver för ditt duschsystem.
 • Crosswater -kranuppsättningen inkluderar bad-, bidet- och bassängkranar för att komplettera utseendet på ditt badrum.
 • Crosswater Ltd. producerar duschhuvuden, badfyllmedel, kroppstrålar, duscharmar och skenor.
 • Crosswater Holdings driver av ett lager på 94 tusen kvadratmeter i Dartford, Kent, Storbritannien.
 • Det är 100% återvinningsbart och har utmärkta eko-kriterier.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.