Is Geberit a well-known bathroom brand?

Är Geberit ett välkänt badrumsmärke?

Titta på om Geberit är ett välkänt badrumsmärke.

Geberit badrum toalett

Är Geberit ett pålitligt varumärke?

Geberit är världens största tillverkare av toalettramar med uppvärmda säten och fjärrstyrda pulserande rengöringsstrålar. I nästan 140 år har Geberit lett vägen inom produktinnovation, tillförlitlighet och hållbarhet. Företaget uppfann den nu vanliga pop-up-sopmekanismen. Cessna gör också Villeroy & Boch Cisterns, som använder badet för att fylla badkaret istället för kranar eller pipar. Geberit Aquaclean är en toalett och bidé i en.

I vissa fall innehåller maskinen en torktumlare, en massagerande dusch och en fjärrkontroll. Cisterner finns i ett antal färger och ytbehandlingar för både golv- och väggmonterade toaletter. Geberit Omega -serien med pushplattor är en nyare produkt. Den kombinerar det bästa av Kappa- och Sigma -serien med ett brett utbud av snyggare tryckplattor. Tryckplattorna finns i en rad former och finish.

För Omega -serien har Geberit samarbetat med lokala leverantörer. Geberit har ett urval av ramar som är mer specialiserade. Sigma cistern är 1080 mm hög för golvmontering och 1120 mm hög för väggmontering. Sigma -serien innehåller också en 8 mm djup ram för installation i väggar och mindre områden. En designerfinish för bak-till-vägggolvmonterade toaletter, bidets, urinaler och tvättbassänger, Geberit Monolit.

Geberit är den ideala designern för alla eleganta badrumsutrymmen, med en stark känsla av modern estetik och banbrytande rengöringsteknik. Verksamheten kommer ständigt med färska och innovativa sätt att hålla badrumets skönhet intakt. Geberit har varit banbrytande i många dolda toalettinnovationer, inklusive ramar, cisterner och spolmekanismer. Geberit har väggmonterade WC-stödramar och cisterner. Icon -serien är tillgänglig i rundade eller fyrkantiga ytor och är elegant underskattad.

Smyle -linjen var utformad för att vara funktionellt tilltalande. Det finns något för varje badrum med alternativ inklusive vägghängning, tillbaka till väggen och nära par. Dolda toalettcisterner och ramar från Geberit är designade för detta. Geberit Acanto höjde tillbaka till väggtoaletten är elegant och lämplig för högre användare. Omega och Monolith är helt justerbara toaletter.

Du kan också välja mellan enstaka och dubbla flush, såväl som spolplattdesignen. Aquaclean 4000 toalettstol av Geberit är en lätt att installera toalettstol med justerbar vattenspray och en ergonomisk design. Geberit Citterio Wall Hanging Bidet har ett organiskt flödande utseende som ger en klassisk touch till alla badrum. Vår Geberits Aquacleans Mera Comfort Shower Toalett är ett bra alternativ för banbrytande toalettteknologi. Geberit är en tysk tillverkare av högkvalitativa toaletter och badrumstillbehör.

Den väggmonterade toalettserien är tillförlitlig och snygg. Golvstående Bidet -serien är modern och tekniskt avancerad. Geberit är väl etablerad i de flesta europeiska länder. Geberit har tillverkat väggmonterade toalettbärare i nästan 50 år. Vi installerade det som en del av en full badrumsrenovering eftersom den kräver att ta bort väggar och rörliga rör. En vägghängd toalett måste installeras på en av Geberits duofix-ramar, som kommer i en mängd ytor. Deras kromflushplattor, isolerade cisterner, enkel serviceåtkomst och lister i ett stycke gör att ditt badrum verkar lyxigt.

Varför ska du välja Geberit?

Geberit är världens största producent av toalettramar. De skapar också världsklass AquaClean duschbidtoaletter, som inkluderar uppvärmda säten och pulserande rengöringsstrålar som styrs av fjärrkontroller. Denna schweiziska verksamhet har en global närvaro och är branschledande inom sanitär teknik. Geberit har varit i framkant inom produktinnovation, pålitlighet och hållbarhet i mer än 140 år, och de överträffar sina rivaler i forskning och utveckling. Geberit har sitt huvudkontor i Tyskland.

Geberits innovation är en välskött hemlighet.

Kvaliteten på varor som inte kan ses eller som är svåra att få måste vara av största möjliga standard. Toalettavfallsbeslag, inre komponenter i cistern och majoriteten av tekniken som reglerar vattnet i badrum utvecklas och tillverkas av Geberit men används också av andra större varumärken i badrumsindustrin. Geberit är företaget som tillverkar Villeroy & Boch Cisterns. Geberit har tagit ledningen när det gäller att förse tillverkarna med de tekniker de behöver för att fortsätta förbättra keramik och badrumsdesign i framtiden. Introduktion av ny teknik i den keramiska cisternen, till exempel utvecklingen av dolda cisterner, som används för att dölja arbetskomponenterna i väggar eller möbler, vilket gör badrumsdesignen mer estetiskt tilltalande samtidigt som de är enklare att underhålla. Dessutom är Geberit ledande inom avfallshanteringsteknologi och erbjuder avkastning av duschavfallslösningar för både de grundläggande duschbrickan och mer komplicerade våtrumssituationer. AB Initio, Geberit banade i skapandet av pop-up-avfallssystem, som nu oftare används. Geberit fortsatte sedan med att skapa en teknik som gör att badflödet kan användas för att fylla badet, vilket eliminerar behovet av badkranar eller pipar helt.

Geberit är en enkel att använda produkt.

Produkter skapas med installationsprogrammet i åtanke, och som ett resultat passar de inte bara in i befintliga installationer, utan de är också avsedda att installeras snabbt och enkelt. Bultar för installation och standardavfallsanslutningar för varorna ingår, och eftersom ett stort antal Geberit -produkter är monterade under det första fixsteget, är täckningskåpor för att förhindra att damm och skräp också kommer in i produkterna.

Geberit duschtoaletter, vad är de?

Införandet av ett antal innovativa Geberit-artiklar under de senaste åren har resulterat i en minirevolution på det sätt vi ser och använder våra badrum. Geberit var en pionjär i introduktionen av duschtoaletter på den europeiska marknaden. AquaClean WC -serien har hjälpt till att överbrygga klyftan mellan bidén, som för närvarande är underutnyttjad, och toaletten. Förutom monoliten finns det andra kompletterande artiklar tillgängliga, till exempel monolit, som erbjuder attraktiva mönster och enkelhet i installationen för dolda cisterner.

Vad är Geberit Aquaclean, och hur fungerar det?

Geberit Aquaclean är en revolutionerande ny produkt från Geberit. Denna toalett med dubbla funktioner och bidé från Geberit hjälper dig att upprätthålla renheten samtidigt som du ger dig en ny, ren känsla efter varje besök på badrummet. Geberit Aquaclean den här maskinen tvättar dig inte bara, utan den innehåller också en torktumlare såväl som en massagerande dusch och en fjärrkontroll i vissa fall. Om du vill garantera att ditt badrum är så rent som möjligt är AquaClean det bästa alternativet. Det sparar inte bara pengar, utan det hjälper också miljön genom att minska mängden toalettpapper du köper. Det finns ännu fler val tillgängliga beroende på modellen du väljer, som programmerade användarprofiler, fjärrkontrolltoalettflush och extra munstång.

Vad sägs om Geberit Cisterns, vet du något om dem?

Tillhandahållandet av en omfattande variation av dolda cisterner för varje applikationscisterner från Geberit är tillgängliga för installation i möbler i låg höjd för både golvmonterade och väggmonterade toaletter, och de finns i olika färger och ytor. Små enstaka flush -pneumatiska tryckknappar, liksom oftare använda tvillingflush -pneumatiska tryckknappar, erbjuds som alternativ. När du köper en cistern får du en grundläggande knapp; Men om du vill ha något mer distinkt erbjuder Geberit ett brett urval av knappar i en rad stilar och färger för att passa alla installationer. Underhållstillträde krävs för cisterner utrustade med tryckknappar.

Geberit Kappa, Sigma och Omega?

Det är möjligt att få skräddarsydda plattor som matchar badrummet om detta behövs. När du väljer en tryckplatta måste extrem försiktighet användas eftersom geberitplattor endast är kompatibla med rätt cistern. Geberit har nyligen gjort saker lite lättare för sig själva genom att introducera tre distinkta cisterner till sin produktlinje. Cisterns of the Kappa, Sigma och Omega -bröderna. Tryckplattor för Kappa Cistern, Sigma Cistern och Omega Cistern måste således väljas från Kappa -serien, Sigma -serien för Sigma Cistern och Omega -serien för Omega Cistern. Geberit har skapat en mängd olika cisterner genom åren för att tillgodose olika installationsbehov. Nästan alla cisterner har en konventionell 6 gallon och 3 liters spolkapacitet. För installationer med lägre höjd, till exempel de under fönster eller i specifika möbler, används kappakistern ofta. Cistern -kroppen är kortare och bredare än vanligt, vilket gör att vatten- och spolkapaciteten kan hållas på en lägre höjdnivå. Sigma -cisternen är högre och smalare än de andra cisternerna. Detta möjliggör en mer omfattande installation, som kan vara fördelaktig i vissa fall. Till exempel, när toalettstolen lyfts, kan den antingen täcka eller kollidera med tryckplattan på väggen. Det är nödvändigt att sänka sätet för att använda spolningen.

Det finns väldigt lite som kan gå fel med cisternen, men små smuts eller partiklar kan göra att spol- och ingångstvättarna sliter snabbare än väntat. Tillgångspanelerna kan lätt ändras, och Geberit kommer att ha ersättare till hands, men det är avgörande att ha en åtkomstpanel på plats för att förhindra skador på finish eller möbler, eftersom detta inte är så enkelt att reparera efter ett antal år. Tillverkarna har skapat tryckplattan för cisterner för att förhindra liknande åtkomstproblem i framtiden. Tryckplattan, som är tillgänglig från Geberit i enstaka spolkonfigurationer men är vanligare i dubbla flush -konfigurationer, ger åtkomst till cisternen för allt nödvändigt underhåll. Plattan är installerad vid installationen och kan helt enkelt dras tillbaka vid behov, varefter den kan bytas ut efter att nödvändigt underhåll har slutförts. Beroende på installationen kan plattorna monteras på toppen eller framsidan av dörrramen för att ge åtkomst. Tryckplattorna finns i olika former och finish för att passa dina behov. Mässingsplattor med en metallisk yta eller en glasfront kan emellertid också tillhandahållas utöver den högkvalitativa plasten med lämplig finish.

Vad handlar Geberit Omega -samlingen om?

Geberits Omega -samling är ett relativt nyligen tillägg till deras produktlinje. Den innehåller många av egenskaperna hos Kappa- och Sigma -serien, samt ett omfattande urval av snyggare tryckplattor. 82 cm, 98 cm och 112 cm installationshöjder finns tillgängliga, liksom ledningar för kablar och flöden som krävs för duschtoaletter och luktutvinningsfunktioner, vilket hjälper till att säkerställa att omega-linjen är framtidssäker. Som en del av Geberits specialiserade positionering är Omega -linjen endast tillgänglig via specialleverantörer, till exempel butiker som har fått omfattande produktutbildning och hålls upp till hastighet på den senaste produktutvecklingen. Produkten görs inte nödvändigtvis svårare att installera eller mer komplicerat till följd av detta; Snarare ges den bästa vägledningen till slutanvändaren för att garantera att rätt cistern används för lämplig omständighet. Geberit duofix-ramar används för att helt omsluta lämplig cistern i väggmonterade system. Ramen erbjuder strukturellt stöd för att montera WC -väggen hängande panna på väggen och har testats till en lastbärande kapacitet på mer än 400 kg. Väggbeslag ingår i majoriteten av cisterner, och de används för att säkra ramen till fasta väggar, torra väggar och lämpliga träväggar. En lämplig förankringsplats för ramen måste tillhandahållas noggrant av installationsteamet. Bots är fästa vid ramen för att ge en monteringspunkt för den väggmonterade pannan. Fästningshöjden har förutbestämt och ramen kan justeras för att rymma olika golvnivåer vid behov. För att garantera att den slutliga höjden på pannan är rätt höjd i det andra fixsteget måste installationsprogrammet vara noggrann medan du ställer in bulthöjderna.

Vad vet du om Sigma Cistern?

Detta mindre problem löses av Sigma Cistern, som har en installationshöjd på 1080 mm för golvinstallerade toaletter och 1120 mm för väggmonterade toaletter. Det har också fördelen att vara något tunnare än standardversionen. Det finns också en 8 mm djup ram tillgänglig i Sigma -serien, som är idealisk för installation i väggar och tunnare utrymmen, liksom i områden där utrymmet är på en premium. Det är viktigt att vara försiktig när du använder denna produkt eftersom jordavfallet måste kasseras direkt i golvet eller ut genom väggen; I de flesta fall kommer det inte att finnas tillräckligt med utrymme för att bortskaffa papperskorgen via sidan. Geberit erbjuder ett antal ramar som är mer specialiserade i naturen. En är avsedd för ett handikappt rum och är monterat på väggen. Ramen kommer att erbjuda ytterligare stöd när W.C. sticker ut mer än 60 cm från väggen. Det kommer också att ge dig fler alternativ när det gäller alternativ för höjdjustering. Hörninstallationer av vägghungtoaletter rymmer av den andra special cistern-typen. Detta används oftare som ett designelement av inredningsarkitekter eller badrumsdesigners som är specialiserade på små utrymmen eller när utrymmet är till en premium.

Geberit Monolith Series.

Slutligen ingår Geberit Monolith -serien i Geberit Cistern -produktlinjen. Denna avancerade designerfinish utvecklades för att erbjuda en high-end designerfinish för back-to-vallgolvmonterade toaletter, väggmonterade toaletter, bidetter, urinaler och tvättbassänger som installerades mot väggen. Geberit Aquaclean Shower Toalett Series är en annan användning för denna produkt. Monolith är mycket enkel att installera och behöver inte använda ytterligare lådor eller finish för att dölja produkten. Det används ofta som en eftermontering när mindre badrumsrenoveringar behövs utan att orsaka skador på befintliga ytor och ytbehandlingar. Sleka glaspaneler, som finns tillgängliga i fem olika färger, används för att täcka cistern och beslag, vilket resulterar i ett ultrahögt slutdesignerutseende. Modulerna har ett totalt djup på 106 cm och är helt fristående inuti sig själva.

Vad är Geberits avfall och fällor?

Som tidigare sagt tillverkar Geberit ett brett utbud av beslag för en mängd olika tillverkare, och deras produktlinje är enorm. Dessutom säljer de ett begränsat antal skräp och fällor direkt till allmänheten via sin detaljhandelsportfölj. En flaskfälla för tvättbassänger med ett modernt utseende erbjuds. Geberits prissättning är mycket konkurrenskraftig, och du kan vara säker på att produktens kvalitet kommer att uppfylla dina förväntningar. Det finns två typer av kontrollbadavfall tillgängliga: Turn Control Bath Pop Up Wastes och Push Control Bath Wastes. De finns i olika storlekar för att rymma storleken och djupet på badet. Geberit -pop -up badavfallet skulle vara vårt "gå till" -alternativ med pop -up badavfall för alla våra installationsprojekt. De är extremt prisvärda, och eftersom vi har att göra med en produkt som kan vara svår att nå när installationen är klar förlitar vi oss på geberitkvaliteten för att inte låta oss svika. Dessutom erbjuder Geberit ett överflödesbadfyllmedel med ett pop-up-avfall i turn, som finns i både vanliga och utökade varianter, beroende på storleken på ditt bad igen. När det gäller badavfall kommer den grundläggande versionen att fungera bra för badkar med dimensioner upp till 1700x750mm, så länge baden har normalt djup. Badavfall som är längre än det vanliga badavfallet kommer att behövas för djupare bad och allt större än så.

Vad handlar det om Geberit -toaletter?

Det är här som du hittar avancerade lösningar för det moderna WC-området, inklusive ramar, cisterner och spolningssystem som har utvecklats och levereras av globala ledare Geberit till de högsta standarderna. Med dolda toalettsystem, cisterner och spolningsoperationer sätter Geberit standarden för samtida WC -lösningar. Företaget utvecklar alltid nya och kreativa metoder för att garantera att estetiken i ett badrum inte äventyras. Deras varor är alla av den bästa kvaliteten, och de har alla testats noggrant för att garantera att de uppfyller Geberits höga standarder för kvalitet och prestanda. Geberit är den perfekta designern för alla trendiga badrumsområden tack vare en överväldigande känsla av samtida estetik och den mest avancerade inom rengöringsteknologier. Geberit har varit i framkant av många framsteg inom dolda toaletter, cisterner och spolningsmekanismer. Geberit -komponenter, som tillverkas och testas enligt de strängaste standarderna, ger en fast grund att bygga en modern, strömlinjeformad miljö som utstrålar en stark känsla av renlighet.

Geberit erbjuder en rad supportramar och cisterner för väggmonterade WC: er, vilket säkerställer att funktionalitet inte behöver komma på bekostnad av estetik. I det offentliga toalettutrymmet finns en rad urinalflushplattor och komponenter tillgängliga, vilket hjälper till att skapa en gents tvättstuga med en ren och professionell kant. Geberit erbjuder en mängd olika produktlinjer, som var och en är avsedd att komplettera de andra komponenterna i samlingen. Ikonsamlingen finns till exempel i ett val av rundade eller fyrkantiga ytor, och den förkroppsligar subtil, modern elegans. Varje badrum kommer att ha något som passar det tack vare de olika tillgängliga valen, inklusive vägghängning, tillbaka till väggen och nära paralternativ, samt matchande bidetter. Sortimentet skulle också vara ett perfekt komplement för alla moderna badrumsviter. Smyle -kollektionen skapades med målet att tillhandahålla attraktiv nytta. Dess klassiska mönster och eleganta linjer gör det till ett utmärkt val för alla badrumsområden, och det är tillgängligt i nära parade, vägghängande och tillbaka till väggkonfigurationer, bland andra alternativ. Det finns ingen bättre plats att gå till det bästa inom samtida design än samlingen av monoliter som erbjuds från Geberit. Glasfronterad cistern och ram, som är utformad för att matcha alla väggmonterade toalett eller bidé, är en fashionabel lösning för att undvika att behöva katta eller ompllumpa badrummet för att installera toaletten. Det prisbelönta Monolith Plus har också ett integrerat luktutvinningssystem såväl som ett sensorstyrt bakljus, vilket gör att den verkligen kan främja tekniska framsteg utan att offra elegans.

Geberit Wall Hung WCS, vad är de?

I ett badrum är en vägghängd toalett symbolen för elegans och charm. Det är ett utmärkt tillskott till alla badrumsdekor på grund av dess rena linjer och klassisk stil. Vägghängda WC: er är upphängda på en dold ram, så att dina plattor kan installeras ända upp till väggen. En dold cistern hjälper till att få rummet att verka större samtidigt som det gör det enklare att rengöra. En mängd väggmonterade WC: er erbjuds från Geberit, var och en med sina egna unika funktioner. Det skulle vara svårt att matcha den ultramoderna fyrkantiga formen på Geberit-ikonen fyrkantig rimfree vägghungtoalett med allt annat i dagens moderna badrum, men dess tidlösa design av Geberit Smyle-väggen hängde toaletten skulle komplettera alla badrumsdesign.

Geberit dolda toalettcisterner och ramar, vad är skillnaden?

Omega och Monolith är två av Geberits dolda ramar och cisterner som är tillgängliga. Våra dolda toalettramar är helt justerbara, så att du kan välja höjden på din toalett. Du kan också välja mellan olika spolval, inklusive enstaka eller dubbla flush, samt stilen på spolplattan. Vi är mycket nöje med att tillhandahålla högkvalitativ, pålitlig VVS och våra dolda toalettcisterner och ramar är byggda med detta i åtanke.

Geberit WCS som är inbyggda i väggen?

Säkerhetskopiering-till-väggen WC: er har starka, rena linjer som verkar vara hemma i ett modernt badrum som de skulle göra i en mer traditionell miljö, vilket hjälper till att maximera rymden utan att offra elegans. För att en tillbaka till väggtoaletten ska fungera korrekt måste cisternen döljas. Detta säkerställer att ditt badrum förblir stort och öppet. Bland de många olika typer och mönster som finns tillgängliga från Geberit är tillbaka till väggtoaletter bland de mest populära. En lektion i minimalistisk design, Geberit Citterio Rimfree tillbaka till väggtoaletten är ett konstverk med dess subtila linjer och praktiska design. Denna tillbaka till väggtoaletten är också miljöansvarig, efter att ha byggts med både ett helt och ett halvt spolalternativ. Geberit Acanto höjde tillbaka till väggtoaletten har ett elegant och snyggt utseende, och dess upphöjda höjd gör den idealisk för högre användare. Geberit Acanto höjt tillbaka till väggtoaletten

Vad kan du berätta om Geberits stängda kopplade WCS?

Förutom att spara utrymme är nära kopplade toaletter också bekvämare eftersom cisternen och pannan är "nära kopplade", vilket innebär att de tar mindre plats än en konventionell toalettenhet. På grund av deras klassiska utseende och lilla natur är de allmänt lämpade för alla olika typer av badrumsdekor och design. Geberit -ikonen Square Close -kopplad RimFree -toalett är en av de vackraste nära kopplade WC: erna tillgängliga. Den kombinerar hantverk av hög kvalitet med material av hög kvalitet för att skapa en toalett som är både funktionell och attraktiv. Med en dubbel flush cistern kompletterar dess diskreta design inredningen för de flesta badrum. När den installeras i ett badrum ger Geberit Smyle Close -kopplad toalett ett estetiskt tilltalande tillägg. Dess hygieniska referenser inkluderar en tvättfunktion och en rimfri design, vilket gör det enkelt att upprätthålla rent.

Geberit duschtoaletter: vad du borde veta

Duschtoaletter förvandlar hur människor använder toaletter över hela världen. De smälter in med alla badrumsdekor tack vare deras diskreta mönster, men deras banbrytande teknik sätter dem i framkant av lyxtoalettkomfort. Bland Geberit-duschtoaletterna är Geberit Aquaclean 4000, en lätt att installera toalettstol som erbjuder din toalett en snabb makeover genom att låta dig kontrollera intensiteten i vattensprayen och erbjuda en ergonomiskt byggd plats. Geberit Aquaclean 4000 toaletten erbjuds i två konfigurationer: som en ersättning för din nuvarande toalett eller som en uppsättning med en matchande panna. För dem som letar efter banbrytande toalettteknologi är vår Geberit Aquaclean Mera Comfort Shower Toalett ett utmärkt val. Det är en allt-i-ett-lösning för alla som behöver den här typen av toalett. Ett varmt vatten, oscillerande spray kombineras med en uppvärmd säte och varm lufttorkning efter användning, och på natten är ett mjukt ljus inbyggt i botten av toalettenheten, vilket eliminerar behovet av badrumsljuset. Alla huvudoperationer styrs av en fjärrkontroll, och ett automatiserat öppnings- och stängande lock utlöses av sofistikerade detektorer när behållaren närmar sig.

Mer information om Geberit Bidets?

Bidetter kan vara en viktig del av alla badrumsvitar design och funktionalitet. Bidetter är en standardarmatur i de flesta badrum på hela kontinenten, och de ger en känsla av elegans till alla tvättstugor. Geberit erbjuder en mängd ange, inklusive Geberit Acanto golvstående bidet, som är utformad för att passa in i olika inställningar. Dess eleganta, vasformade form ger den en tidlös skönhet, och dess rygg-till-vägg installation säkerställer att den sömlöst kommer att integreras i det övergripande utseendet på ditt badrum. Medan Geberit Citterio Wall Hanging Bidet har ett organiskt flödande utseende som ger en klassisk touch till alla badrum, ger det faktum att det är Wall Hung en modern touch till stycket. Det finns också Geberit Duofix Bidet -ramen, som innehåller allt du behöver för att installera en bidé som är monterad på väggen.

Vad exakt är Geberit -urinaler?

Bland de många egenskaperna i duofix justerbar ram är dess justerbara galvaniserade ben och rostresistenta pulverbeläggning, som kombineras för att skapa en stark och hållbar design som är tänkt att hålla livet ut. När du använder Geberit Sigma50 hytronisk infraröd urinalkontroll är det enkelt att analysera användningsmönster och utföra lämplig konfiguration för saker som spolintervall och spolning-och det väntar inte på att fördelarna ska bli uppenbara eftersom systemet börjar Arbetar omedelbart efter att den har installerats. Kontakta Geberit nu för att lära dig mer om det stora utbudet av bidraginstallationstillbehör som vi har att erbjuda. Vår kontaktinformation finns längst ner på denna sida, och vår vänliga personal är redo att hjälpa dig med alla frågor du kan ha.

Urinalsystem uppfyller en anläggningens tillförlitlighet och ekonomiska effektivitet med en hög användarfrekvens, liksom att vara ett förväntat drag i alla fashionabla manliga badrum. Urinalsystem finns i olika stilar och storlekar. Geberit -linjen för installationstillbehör bidrar till att säkerställa att effektiviteten inte behöver offras till förmån för estetisk överklagande. En modern stil i kombination med banbrytande teknik är något som Geberit verkligen är i framkant när det gäller att uppnå. Från väggen Hung Toalett, som erbjuder pålitlig funktionalitet utan att offra estetik, till duschtoalettområdet, som har den senaste tekniken, till de moderna stylingarna på deras vägg hängda och golvstående bidéområden, finns det något för alla som vill ha en vacker Ändå funktionell badrumsvit. Med så många mönster och val att välja mellan har design av ditt drömbadrum aldrig varit enklare. Och när du väljer Geberit kan du vara säker på att kompromisslös stil och design kombineras med högkvalitativ teknik som du kan vara beroende av.

Vad handlar Geberit Flushing System om?

Varje geberit dold toalettbehållare är utrustad med den mest tekniskt sofistikerade spolningsmekanismen som finns någonstans i världen. Füll- och spolventiler från Geberit är konstruerade av korrosionsbeständiga högkvalitativa plast .... I stället för att minska överföringen av brus från spolning och fyllning är hela systemet avsett att minimera det.

Vad är en Geberit -toalett, och hur fungerar det?

Toalett med en täckning av cisterner och ramar är två typer av cisterner. De erbjuder VVS och stöd för ditt badrum utan att förringa utrymmet. Omega och Monolith är två av Geberits dolda ramar och cisterner som är tillgängliga.

Är Geberit -toaletter av hög kvalitet?

Dessutom har Geberit tillverkat väggmonterade toalettbärare i mer än 50 år, så jag är säker på att denna väggbärare kommer att uthärda länge. Vår toalett är robust, men hur bra den presterar kommer att bestämmas av hur bra den är installerad.

Var börjar geberitvaror?

Geberit har en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder och erbjuder ett distinkt mervärde när det gäller sanitär teknik och badrumskeramik. Geberit arbetar med en stark lokal närvaro i majoriteten av europeiska länder. Produktionsnätverket består av 29 tillverkningsplatser, med sex av dem belägna i utländska länder. Rapperswil-Jona, Schweiz är hem för gruppens huvudkontor.

Är Geberit ett ansedd varumärke?

Med tanke på att Geberit är ett högkvalitativt företag som har producerat väggmonterade toalettbärare i mer än 50 år, är jag säker på att denna väggbärare kommer att tåla länge. Vi installerade detta som en del av en komplett badrumsrenovering eftersom det kräver att väggarna tar bort och flyttningen av rör.

Grunderna i Geberit -toaletter.

 • Geberit är världens största tillverkare av toalettramar med uppvärmda säten och fjärrstyrda pulserande rengöringsstrålar.
 • I nästan 140 år har Geberit lett vägen inom produktinnovation, tillförlitlighet och hållbarhet.
 • Företaget uppfann den nu vanliga pop-up-sopmekanismen.
 • Cisterner finns i ett antal färger och ytbehandlingar för både golv- och väggmonterade toaletter.
 • Geberit Omega -serien med pushplattor är en nyare produkt.
 • Tryckplattorna finns i en rad former och finish.
 • Geberit har ett urval av ramar som är mer specialiserade.
 • Geberit är den ideala designern för alla eleganta badrumsutrymmen, med en stark känsla av modern estetik och banbrytande rengöringsteknik.
 • Geberit har varit banbrytande i många dolda toalettinnovationer, inklusive ramar, cisterner och spolmekanismer.
 • Du kan också välja mellan enstaka och dubbla flush, såväl som spolplattdesignen.
 • Aquaclean 4000 toalettstol av Geberit är en lätt att installera toalettstol med justerbar vattenspray och en ergonomisk design.
 • Geberit Citterio Wall Hanging Bidet har ett organiskt flödande utseende som ger en klassisk touch till alla badrum.
 • Vår Geberits Aquacleans Mera Comfort Shower Toalett är ett bra alternativ för banbrytande toalettteknologi.
 • Geberit är en tysk tillverkare av högkvalitativa toaletter och badrumstillbehör.
 • Den väggmonterade toalettserien är tillförlitlig och snygg.
 • Golvstående Bidet -serien är modern och tekniskt avancerad.
 • Geberit har tillverkat väggmonterade toalettbärare i nästan 50 år.
 • Vi installerade det som en del av en full badrumsrenovering eftersom den kräver att ta bort väggar och rörliga rör.

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.