Is Hansgrohe a good bathroom brand?

Är Hansgrohe ett bra badrumsmärke?

Ta reda på om Hansgrohe är en ansedd badrumstillverkare.

Hansgrohe moderna kranar

Gillar du Hansgrohe badrumsprodukter?

Hansgrohe är en ledande innovatör inom badrumsdesign och teknik. Våra varor har testats omfattande och eftertänksamt utvecklats. Bland de många tekniska framstegen skiljer endast pneumatiska duschkontroller och Eco Smart Technology dessa artiklar från sina konkurrenter. Hansgrohe kommer att se till att komponenter är tillgängliga i minst 15 år. Sedan 1901 har Hansgrohe inrättat standarden för badrumsdesign. Hans Grohes omedelbara ättlingar och familjemedlemmar utgör verksamhetens styrelse. Förutom skenan och ibland huvudet, Hansgrohe duschkit inkluderar ventilen. RainDance Select Combi Shower Set betraktades som en föregångare av ett nytt århundrade i dusch. CROMA 100 1JET/UNICA C är en ganska prissatt duschuppsättning, det är säkert. Hansgrohe EcoStats termostatiska duschventil är omtyckt av kunder.

Detta rum är idealiskt för inkludering i en badanläggning från 2000 -talet. Vid en flödeshastighet på 37,9 lpm kan den rymma duschhuvuden med större mängder vattentryck. RainDance är ett bra alternativ om du vill ha ett duschhuvud som är riktigt innovativt, innovativt och unikt. HANSGROHE ECOSTAT E Termostatiska duschventil med avstängning är avsedd att vara så enkel och användarvänlig som möjligt. Raindance Rainfall Shower Head har ett unikt utseende och funktionalitet som är långt ifrån vanliga duschhuvuden. Det finns två varianter, som var och en används för en eller två duschuttag. Verktyg, estetisk tilltalande och originalitet går hand i hand när du väljer Hansgrohe -kranar och fixturer. För att växla mellan sprutlägen trycker du bara på en knapp på handtaget. Ett fantastiskt duschalternativ, Hansgrohe Crometta 85 Green 1 Jet Hand Dusch använder mindre vatten medan du levererar utmärkt prestanda. Samlingen av samtida kranar och blandare från Hansgrohe är idealisk för alla moderna, lyxiga badrumsutrymmen.

En av ledarna inom innovation av badrumsutrustning är mycket erkänd. Du kommer att kunna blanda varmt och kallt vatten i ditt badrum tack vare bassängblandare. Specialiserade tekniker, som QuickClean, låt dig hålla dina kranar ser bäst ut hela tiden. Hansgrohe's väggmonterade tre-håls kran har en krompip som är flankerad av separata heta och kalla inställningar. Focus Monotrou är en härlig enkelspak som är gjord av mässing och har en kromfinish med hög glans. Logis 2 -hålsbasinblandaren har en enda pip och eleganta linjer, vilket gör det till ett utmärkt alternativ. I ett kompakt paket erbjuder Hansgrohe Bath Shower Mixer -kranar ett duschhuvud och badfyllmedel. Denna eleganta Hansgrohe -dusch och badblandare kommer att se lika hemma i ett modernt eller historiskt badrum. För en minimalistisk look är en dold mixer med alla rör som är gömda bakom en kaklad vägg ett lämpligt val. Hansgrohe Axor är det världsberömda tyska företagets toppnivå.

Bad- och duschkranar är en specialitet i verksamheten. Att visa bara det nakna minimumet av kranar är genomförbart med fokus doldt bad- och duschblandare. Tveka inte att ringa vårt team av experter om du har några frågor. Hansgrohe Showerselect System använder både fyrkantiga och cirkulära former. I kombination med Ibox Universal-backing-ventilen säkerställs en snabb och problemfri installation. Detta senaste tillägg för badlösning har mjuk beröringsteknik. Hansgrohe, ett tyskt badrumsföretag, sysselsätter några av världens mest begåvade designers och är välkänd för sina tekniska framsteg. Vårt urval av Hansgrohe -kranar, duschar och tillbehör inkluderar populära linjer som Logis, Focus, Metropol och Raindance. Bläddra i vårt val nu. Bland deras erbjudanden är Axor -varumärket, som har vunnit många designutmärkelser för sin innovativa stil.

Varför ska du välja Hansgrohe?

Hansgrohe är ledande inom badrumsdesign och teknisk innovation. De drivs av önskan att skapa enstaka kranar och duschar, och de samarbetar med världsberömda designers som Ronan och Erwan Bouroullec, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud, Antonio Citterio, Philippe Starck, bland andra .

Vad sägs om Hansgrohe Engineering, vet du något?

Alla Hansgrohe -bassängkranar, badkranar och duschar har genomgått omfattande tester och har utformats noggrant. Välj teknik, som inkluderar pneumatiska duschkontroller och Eco Smart Technology, som konserverar vatten, är bara några av de innovationer som skiljer dessa produkter från tävlingen.

Vad är tillförlitligheten hos Hansgrohe?

Hansgrohe tillverkar 80 procent av sina produkter i Tyskland, ett faktum som företaget är mycket stolt över. De säljer sina varor i 140 länder, därför måste de se till att deras föremål är av högsta möjliga kvalitet. Dessutom garanterar Hansgrohe tillgängligheten för reservdelar under en period av 15 år. Hansgrohe är det märke som människor vänder sig till när de vill vara på lätthet. Vi har bara inga problem med sina varor, och varje personal kommer att berätta samma sak om du helt enkelt frågar dem.

Behöver du hjälp på Hansgrohe?

Deras tekniska hjälp för både förinstallation och efterinstallation är oöverträffad i sin kvalitet och tillgänglighet. De kan erbjuda dig och din montör med all den hjälp du någonsin kommer att behöva garantera att dina Hansgrohe -produkter fortsätter att göra ditt badrum till en underbar plats att vara. Installationsvideor och specifikationer kan hittas på Hansgrohe Pro -webbplatsen, liksom all annan information du kan behöva för att säkerställa en sömlös installation.

Letar du efter Hansgrohe badrumstillbehör?

Testa de one-of-a-kind och innovativa Hansgrohe badrumstillbehören. Det skapades av kända designers och branschfolk för att ge de sista handen som kommer att förvandla din egendom till ett hus med minnen. Det perfekta äktenskapet med elegant tysk design och teknisk excellens. -

Duschar av Hansgrohe

Hansgrohe -duschar ger dig möjligheten att designa ditt eget vackra och helt kontrollerade duschsystem från grunden. Det finns ett komplett utbud av duschhuvuden, satser och tillbehör som använder EcoSmart -teknik för att spara driftskostnader.

Duschar från Hansgrohe blandar historia med innovation.

Det är omöjligt att inte märka den höga hantverksnivån som går in i Hansgrohe -duschar. Duschar och blandare från den tyska verksamheten, som ligger i Black Forest, kombinerar enkelt historia och innovation i deras sortiment av vackert utformade produkter av hög kvalitet.

Hansgrohe har satt baren för badrumsdesign sedan grundandet 1901, och det har alltid varit ett steg före tävlingen. Denna potential för handduschen som ett praktiskt alternativ till den då traditionella overhead-duschen sågs av Hans Grohe, företagets grundare. Även vid 82 års ålder, när han utvecklade den första duschväggstången som kunde justeras till lämplig höjd, ansågs han vara ett geni. Även om detta nu är standardpraxis i badrum över hela världen, ansågs det vara ett betydande genombrott i badrumsbranschen när den först introducerades på 1950 -talet.

För närvarande består företagets styrelse av direkta ättlingar och familjemedlemmar till Hans Grohe, som bedriver familjearv. När det gäller Hansgrohe -duschar är nöjet att ta en dusch den första prioriteringen. Förutom Hansgrohe-duschar erbjuder vi också ett brett utbud av duschrelaterade varor och tillbehör. Oavsett om du behöver handduschar, overhead regnbyger eller fulla duschsystem, har vi en mängd olika alternativ. Ta en titt på några av de senaste, högkvalitativa varorna som nu finns tillgängliga.

Mer information om Hansgrohe -blandningsduschar kan hittas här.

Den har ett stort urval av kompletta duschkit från Hansgrohe, som inkluderar ventilen, huvudet och hållaren. En av de mest populära är Hansgrohe Raindance Select 150 Combi -duschuppsättning, som finns i många färger. När Raindance introducerades 2003 sågs det allmänt som att jaga början på en ny tid i dusch. Det skapar extra stora, glittrande droppar vatten, vilket resulterar i den mest lyxiga duschupplevelsen som möjligt. Hansgrohe kallar "XXL -prestanda" som tillhandahålls av de stora dropparna som "extraordinära." Tillsatsen av en betydande mängd luft i form av luftkraftsteknologi resulterar i en mycket trevlig duschupplevelse. Ditt nöje med Raindance kommer att förlängas under en lång tid tack vare "snabb rengöring." Raindance -duschar är också utrustade med en EcoStat Select Thermostat, som ger bästa möjliga prestanda.

Duschsatser från Hansgrohe innehåller skenan och i vissa fall huvudet, men de inkluderar inte ventilen. Vi erbjuder ett brett utbud av val för att passa alla preferenser. Med sin bländande kromreglage, transparent konsol, 22mm duschskena och Isiflex 1.6m duschslang, är Hansgrohe Unica C duschstång (0,9 m) ett populärt alternativ på grund av dess attraktiva design. Det förbättrar inte bara estetiken i något badrum, utan det ger också en överlägsen duschupplevelse för användaren.

Det är bland de mest prisvärda CROMA 100 1JET/UNICA C -uppsättningarna på marknaden eftersom den innehåller väggstången, duschhuvudet och tvålskålen, allt till ett rimligt pris. CROMA 100 VARIO/UNICA RENO LIFT-duschuppsättningen finns i vår samling och är lämpad för användning med högtryck pumpade och trycksatta system. Den har fyra distinkta spraylägen: regelbundet, regn, massage och tvätt. Normal är standardinställningen. En justerbar höjdväggstång gör att du kan ändra duschens över huvudet med 20 cm upp och ner, medan duschens höjd också kan modifieras för att rymma olika kroppstyper. Den innehåller också en 2M Isiflex duschslang på en lutning med en glidjusterbar markör och en glidjusterbar markör. Den snabba rena tekniken gör det enkelt att ta bort limescale från systemet. Kunder gillar också Raindance Select 150 Unica S Puro, vilket är ett annat populärt alternativ. Duschskenan kan beställas i olika längder, och handenheten kan beställas i olika färger. Förutom att det är praktiskt är skenan också estetiskt tilltalande för dess högglansiga kromyta.

Har du några frågor angående Hansgrohe duschventiler?

Hansgrohe erbjuder ett brett val av Hansgrohe duschventiler, inklusive ekostater och duschalternativ för att möta olika preferenser och ekonomiska begränsningar. Hansgrohe EcoStats termostatiska duschventil är en omtyckt duschventil bland konsumenterna. Det är tillgängligt med eller utan Ibox Universal Installation Kit, och den har en snygg kromfinish för att komplettera alla dekor. Det är rent, enkelt och professionellt, vilket gör det till ett utmärkt val för inkludering i ett badområde från 2000 -talet. Dess lilla design, lysande kromfinish och användarvänliga gränssnitt är perfekta för dagens moderna, kosmopolitiska badrum. Duschventilen har utformats med både komfort och effektivitet i åtanke, och den har den extra fördelen med en 40-graders säkerhetsavstängningstemperatur. Duschen kommer att vara säker och trevlig till följd av detta, och det kommer inte att bli någon brännande. Med en flödeshastighet på 37,9 liter per minut kan den hantera de högre mängderna vatten som behövs av duschhuvuden som är mer kraftfulla i sin drift. Dess enda styrventil är toppen av användarvänlighet när det gäller kontroller. Vid behov kan ventilen vara försedd med lämplig IBox dold ventil, vilket gör installationen till en bris.

Vår Hansgrohe Ecostat e termostatiska duschventil med avstängning är ett effektivt och snyggt alternativ designad för dagens samtida duschområde. Rör och VVS är dolda inuti skåpet, vilket överensstämmer med den nuvarande trenden för minimalistiska interiörer. Det är tillverkat med en elegant look. Denna typ finns i två varianter, som var och en ägnas åt driften av antingen en eller två duschuttag. Dessa kan ha en overhead dusch samt en separat handdusch. Varje ventil har en flödeshastighet på 26 liter per minut och är utformad för att vara så användarvänlig som möjligt med en öppen, intuitiv stil som är lätt att använda. Det är möjligt att manuellt ändra temperaturen på denna duschuppsättning, som har låsts ut med högst 40 grader för säkerhet och komfort. Denna ventil kan tillhandahållas i samband med den nödvändiga IBox dolda enheten, vilket möjliggör en enklare installation och ta bort behovet av att köpa den dolda enheten separat.

Vill du ha mer information om Hansgrohe duschhuvuden?

Ta en titt på vårt urval av Hansgrohe duschhuvuden, som inkluderar bland annat de berömda Raindance och Raindance Select -typer. Raindance-serien med duschar har banbrytande teknik som erbjuder den bästa duschupplevelsen. Hansgrohe's Raindance Rainfall 150 duschhuvud är ett utmärkt val om du vill ha ett duschhuvud som är verkligen annorlunda, kreativ och modern. Det lägger direkt till ett element av banbrytande inredning i ditt badrum. Med sin unika form och funktionalitet är Raindance Rainfall Shower Head en uppfriskande avvikelse från konventionella duschhuvuden, som uppnåddes via en innovativ designmetod. Den ovanligt formade pipen, trots sin lilla storlek på 150 mm över, producerar en bred, kraftfull spray tack vare sin kreativa design, vilket också är ovanligt. I kombination med den glänsande kromfinishen är detta ett utmärkt alternativ för det mode-framåt, moderna vardagsrummet som är mer populärt i dagens hus.

Raindance Select S150 är en perfekt illustration av den eleganta designen som har blivit förknippad med Hansgrohe. Det är tillräckligt litet för att inbäddas bekvämt i handflatan. Färdig i Chrome och med en smidig, elegant design ger denna handenhet tre distinkta duschinställningar, som var och en kan nås via urvalsomkopplaren, som är bekvämt beläget på handenheten. Mix ger en konstant ström av vatten, medan regnluft och balans luft ger olika grader av luft- och vattenförhållanden, vilket ger distinkta effekter för att förbättra användarupplevelsen. Regnluft och balansluft finns också som alternativ. Dess unika EcoSmart -teknik kan spara upp till 60% på vattenanvändningen jämfört med en standarddusch. Resultatet är en minskning av företagets miljöpåverkan såväl som dess driftskostnader, vilket gör det till en klok investering runt omkring. Det är möjligt att använda duschhuvudet med vattentrycket från 1,5 till sex staplar. Hansgrohe erbjuder banbrytande alternativ för att skapa ett djärvt, modernt badrum som blandar verktyg med ett estetiskt tilltalande utseende. Raindance Select kan växlas mellan dess två spraylägen med tryck på en knapp på handtaget. Regninställningen erbjuder ett spännande bad, medan Rain Air -alternativet ger en mer avkopplande upplevelse tack vare tillägget av luft. Duschhuvudets projektion är tillräcklig för en fullständig och trevlig dusch på grund av längden på den bifogade armen, som mäter 380 mm. Med en snygg, kontinental stil kommer detta duschsystem att vara en samlingspunkt i alla moderna badrum, med dess lysande krom som kompletterar majoriteten av high fashion interiörer.

Är Hansgrohe handhållna duschhuvuden ett bra val?

Många av våra Hansgrohe -handhållna duschhuvuden inkluderar regnluften och balanserar luftinställningarna, som gör att du kan anpassa mängden luft och vatten som levereras till dig, vilket ger olika effekter. Mixalternativet, som ger ett konstant vattenflöde, är också tillgängligt. Om du söker efter ett vattenbesparande duschalternativ är Hansgrohe Crometta 85 Green 1 Jet Hand Dusch ett utmärkt val eftersom det förbrukar minimalt vatten samtidigt som du ger enastående duschprestanda samtidigt. Kunder kommer att kunna öva miljövänlig vattenresurshantering medan de tar en trevlig dusch och bidrar till att bevara miljön. Denna geniala handdusch, som också finns i en overheadform, ger bara sex liter vatten per minut genom att kombinera ett centralt luftintag med ett adaptivt flödeskontrollsystem. Oavsett vattnet erbjuder det fortfarande en fantastisk duschupplevelse för användaren. När det gäller ett typiskt duschhuvud som arbetar vid tre stångtryck är den genomsnittliga flödeshastigheten cirka 16 liter per minut.

En av funktionerna i Hansgrohe Crometta 85 Green 1 Jet Hand Dusch är dess vattenbesparande spray, som har en flödeshastighet på cirka sex liter per minut vid tre barer. Den har också EcoSmart -teknik, som möjliggör utmärkt prestanda med en reducerad flödeshastighet, enligt tillverkaren. Trots att den ger utmärkt prestanda kan den gröna telefonen spara upp till 75 procent på vattenanvändningen. Crometta 85 Green Shower Head kommer att betala för sig själv i vattenbesparingar, och dess snabba rena mekanism gör det enkelt att ta bort kalkskalan, vilket gör det till ett alternativ med lågt underhåll också. Det ger en trevlig duschupplevelse via användning av luftinjektion. HANSGROHE CROMETTA 85 Green 1 Jet Hand Dusch har tilldelats årets miljöinnovationsprodukt, liksom Water Marque -certifieringsprogrammet.

Vad är det som Hansgrohe Badrumskranar handlar om?

Hansgrohe -kranar är ett vackert urval av samtida kranar och blandare som är perfekta för alla moderna, lyxiga badrumsområden. Företaget betraktas allmänt som en av föregångarna inom innovation av badrumsutrustning. Bassängkranar och badkranar från Hansgrohe finns i en rad eleganta spraymönster och mönster, vilket gör dem idealiska för modern VVS.

Vad är Hansgrohe kranar och blandare, och hur fungerar de?

Den typ av kranar du behöver kan dikteras av den badstil eller bassäng du äger. Vissa badkar kommer med kranhål som redan förborats, medan ett stål- eller gjutjärnbad ofta skulle komma med kranhål som har bearbetats av tillverkaren. Dekorativa metallbadkar som inte har kranhål är avsedda att användas med väggmonterade kranar eller med ett golvstående fyllmedel. Om du bestämmer dig för att installera mixerkranar i ditt hus måste du bestämma mängden vattentryck som finns i din egendom. Hansgrohe design och tillverkar intervall av högkvalitativa kranar och blandare för användning i badet eller bassängen.

De har djärva, rena linjer och finns i en mängd olika mönster för att komplettera både moderna och klassiska badrumsdekor. Vissa Hansgrohe -produkter har specialiserade metoder, som så snabbt, som gör det enkelt att underhålla dina kranar ser bäst ut hela tiden. Hansgrohe design och tillverkar intervall av högkvalitativa kranar och blandare för användning i badet eller bassängen. De har djärva, rena linjer och finns i en mängd olika mönster för att komplettera både moderna och klassiska badrumsdekor. Vissa Hansgrohe -produkter har specialiserade metoder, som så snabbt, som gör det enkelt att underhålla dina kranar ser bäst ut hela tiden. EcoSmart är en vattenbesparande anordning som kan minska din vattenanvändning avsevärt genom att begränsa mängden vatten som rinner per minut.

Vad är det med Basin Mixer -kranar?

Bassängblandare gör det möjligt för dig att blanda varmt och kallt vatten för att få den exakta temperaturen du behöver i ditt badrum. De är särskilt väl lämpade för familjer med små barn som föredrar varmt vatten snarare än varmt vatten. Detta är ett utmärkt exempel på en enda spakkromblandare för bassänger, till exempel Logis 70. Denna startnivå kran representerar stort värde för pengarna, och den är konstruerad till de höga kvalitetsstandarder som har kommit att förväntas från Hansgrohe-varumärket . Höga badrumskranar, såsom Logis Basin -blandaren 210 i polerad krom med en svanhals, ger till exempel en touch av förfining till rymden. Ett annat alternativ är Talis Single Spake Basin Mixer, som har en pop-up-avfallsbeslag samt en enda spak. Vattendimmerfunktionen låter dig begränsa vattenflödet till 7,2 liter per minut (snarare än standard 12 liter per minut), vilket gör att du kan minska din vattenanvändning. För att hålla din bassäng fri från fixturer, gå till en som placeras på väggen, till exempel Hansgrohe-väggmonterad tremålsuppsättning, som har en elegant kromutnöring som är flankerad av separata heta och kalla kontroller, vilket gör den perfekt för en minimalistisk estetik.

Alternativt är Logis 2 -hålsbassängblandaren, med sina rena linjer och en enda pip intill kontrollhandtaget, ett bra val. Denna artikel är byggd så att du kan välja om handtaget är till vänster eller höger om pipen, beroende på hur du vill att det ska passa in i det övergripande arrangemanget av ditt badrumsutrymme. Med en enda kontroll och pip som placeras på en panel är Metris 110 Basin Mixer ett ytterligare tilltalande väggmonterat alternativ att överväga. Axor Starck Twin Handle Monobloc Basin Mixers diskreta elegans är idealisk för att få en touch av lyx till alla badrumsinställningar. Denna mixer är utrustad med en pop-up-avfallsbeslag, och du har möjlighet att ange om du behöver högt eller lågt vattentryck när du beställer. Enstaka spakbassängblandare från Axor Starck -kollektionen finns i både små och stora storlekar för att rymma proportionerna i din bassäng eller handfat.

HANSGROHE BATH Mixer kranar med ett enda hål?

En badmixer med ett håls badmixar distribuerar varma och kalla vattenströmmar via en enda kran, vilket gör det enkelt att använda. Följaktligen har badet ett mycket rent och enkelt utseende som inte försämrar den övergripande utformningen av badet. Enskilda hålblandare, ibland kända som monobloc -kranar, ses ofta på bassänger, även om de kan användas också på ett bad om utrymmet är tillgängligt. Focus Monotrou-mixern är en vacker men robust enkelspak som är konstruerad av mässing och färdig i en högglanskrom nyans. Det erbjuder exceptionellt värde för pengarna och är ett utmärkt val för det moderna badrummet. Denna mixer är tillgänglig med eller utan en duschfäste, beroende på din preferens.

Är Hansgrohe Bath -fyllmedel ett bra val?

Ett badfyllmedel ger två distinkta strömmar av vatten, som kombineras vid pipen när badet är fyllt. Enskilda varma och kalla rör är vanligtvis synliga innan de når korsningen vid pipen, där de förenas. Denna typ av kran kan ha en enda temperaturkontroll eller två temperaturinställningar, en för varmt och en för kallt vatten. Majoriteten av dem placeras på badet, men det finns också väggmonterade modeller tillgängliga. Hansgrohe's Focus Collection har den moderna enstaka spaken Bath Filler -kranen, som kombinerar elegans med miljövänlighet och hållbarhet. De mjuka kurvorna på passningen, som är klar i glänsande krom, kontrast till de rena linjerna i montering. Beslagens inuti är utrustad med luftkraftsteknologi, som blandar luft med vattnet för att minska mängden vatten som används. Det har den extra fördelen att vara lämplig för hus med lågt vattentryck, vilket är en extra bonus.

Är Hansgrohe Bath Shower Mixers en bra investering?

Badduschmixer -kranar ger både ett duschhuvud och ett badfyllmedel i ett bekvämt paket. Vissa mönster har en vagga för duschhuvudet på samma sätt som en telefon, där duschhuvudet huvudsakligen används för hårtvätt eller sköljer badkar och dusch. Andra inkluderar en fästning som gör att du kan hänga duschhuvudet på väggen, så att du kan använda duschhuvudet som en komplett överbaddusch. Dessutom finns blandare som kan ge en handhållen duschfäste samt ett duschhuvud över badkaret. Avledningsventilen ansvarar för att rikta vattenflödet från badet till duschhuvudet. När duschen är avstängd överför många blandare automatiskt vattenförsörjningen från duschen till badpipen och sparar tid och energi. En dold mixer, där alla rören är dolda i ett urtag bakom en kaklad vägg, är ett bra alternativ om du vill skapa ett minimalistiskt utseende med ditt badrum. En fördel med synliga beslag är att de är enklare att installera än dolda. Även om en dold mixer kan behöva tjänster hos en erfaren installatör, kommer den färdiga produkten att erbjuda ditt badrum ett mycket rent och vackert utseende. Talis Classic -serien från Hansgrohe innehåller en vacker bad- och duschmixer som skulle se lika hemma i ett badrum i periodstil eller ett modernt badrum. Alternativt kommer Focus 4-håls kantmonterad mixer, som har separata varma och kalla kontroller samt ett handhållet duschhuvud med utdragbar slang, göra ett starkt uttalande. Bad- och duschblandare som är monterade på golvet ger en touch av elegans samtidigt som alla delar av badytan är fria från kontroller.

Vad är Hansgrohe Coolstart, och hur fungerar det?

Talis Classic -serien från Hansgrohe innehåller en vacker bad- och duschmixer som skulle se lika hemma i ett badrum i periodstil eller ett modernt badrum. Alternativt kommer Focus 4-håls kantmonterad mixer, som har separata varma och kalla kontroller samt ett handhållet duschhuvud med utdragbar slang, göra ett starkt uttalande. Bad- och duschblandare som är monterade på golvet ger en touch av elegans samtidigt som alla delar av badytan är fria från kontroller. De utsökta golvstående blandarna i Axor Starck -kollektionen är både estetiskt tilltalande och praktiska, och de utstrålar en känsla av elegans. Det är möjligt att minska antalet beslag som visas till ett minimum med fokus dolda bad- och duschblandare. Skivpanelens glansiga kromfinish är en studie i enkelhet, och den skulle se bra ut i alla moderna badrum eller våta områden. TALIS S2 Hidden Shower Mixer och Talis E2 duschmixer och avledare, som båda är tillgängliga med en separat samordnande baduttag, är båda lika vackra. Oavsett om du byter kran i en garderob eller helt gör om ditt badrum, är det viktigt att du väljer lämpliga kranar för utrymmet och din livsstil. Om du har några frågor kommer vårt team av specialister gärna att hjälpa dig - bara ringa och be att prata med en av våra rådgivare. TALIS S2 Hidden Shower Mixer och Talis E2 duschmixer och avledare, som båda är tillgängliga med en separat samordnande baduttag, är båda lika vackra. Oavsett om du byter kran i en garderob eller helt gör om ditt badrum, är det viktigt att du väljer lämpliga kranar för utrymmet och din livsstil. Om du har några frågor kommer vårt team av specialister gärna att hjälpa dig - bara ringa och be att prata med en av våra rådgivare.

Vilka är fördelarna med Hansgrohe Axor?

I världen av badrumskraftverk är Hansgrohe Axor det bästa varumärket från det världsberömda tyska företaget Hangrohe. Nedan hittar du det ideala urvalet från världsberömda designers. Basinblandare kranar, badduschblandare, duschhuvuden, duschventiler och badrumstillbehör är bland de produkter som verksamheten är specialiserad på. En fin massering av regndimma kommer att rengöra dig och omge din kropp på ett sätt som du aldrig har upplevt tidigare.

HANSGROHE RAINDANCE Series.

Hansgrohe är en badrumsexpert vars uppfinningsrika duschsorter är välkända över hela branschen. Det är en blandning av Raindance Overhead -duschen, Raindance Select Hand Shower och EcoStat Select Thermostat från Hansgrohe Raindance Select Shower Collection. RainDance Select Shower Pipe, duschsatser och duschhuvuden är alla tillgängliga individuellt som en del av detta sortiment samt Raindance Select Shower Pipe och duschkit. Förutom att svara på en knapptryckning har den ett 150 mm duschhuvud och en utvald funktion. Genom att trycka på SELECT -knappen kan kunder välja mellan tre olika slags strålar för deras overhead -dusch; De kan välja mellan regnluften (en mild jet), Cleesse Air (en massagerande jet) och blanda luft (en kombination av båda) (en blandning av de två.) Användare kan välja mellan en krompläterad sprayskiva eller en vit och kromkombination för utformningen av deras sprayskiva.

Vad exakt är Hansgrohe -duschningssystemet?

Detta senaste tillägg till Hansgrohe's världsslagande serie duschlösningar använder sig av både fyrkantiga och cirkulära former i duschkollektionen. I kombination med den senaste inom mjuk beröringsteknik är det enkelt att byta duschtyper som att trycka på en knapp på deras röriga fasas. Installation är alltid ett plus, och när IBox Universal -backing -ventilen används i samband med den är en snabb och ofluktad installation säker på att uppnås. Bortsett från det gör de stora temperaturkontrollerna livet enklare om ditt grepp inte är särskilt fast, och det faktum att vissa ytor har en integrerad duschhandenhetshållare ökar bekvämligheten ännu mer. Hansgrohe har fått ett stjärnnamn i badrumssektorn och detta tyska företag har mycket kunskap och expertis som säkerhetskopieras av en omfattande garanti i det sällsynta evenemanget att allt går fel i framtiden. Spendera lite pengar på duschar och bli en del av en designrevolution som kommer att förvandla ditt nya badrum till en avkopplande fristad.

Vad tycker du om Hansgrohe Talis?

HANSGROHE TALIS -samlingen innehåller en mängd samtida blandare. Varje modell i denna anpassningsbara samling är mycket praktisk, eftersom pipen kan vridas enligt dess avsedda användning, och designen har skapats för att användas bekvämt och enkelt. Hansgrohe Talis -serien, som innehåller modeller som Hansgrohe Talis Single Spake Basin Mixer och Hansgrohe Talis Single Spak Bidet Mixer, gör det möjligt för användaren att få ut det mesta av det tillgängliga utrymmet ovanför deras diskbänk, bidet, bad eller dusch. Bad och duschar med Hansgrohe Talis E2 -badpipen och den dolda badduschblandaren har ett mer modernt utseende. Hansgrohe Talis Classic-kollektionen erbjuder samma funktionalitet som ovannämnda modeller, men med en mer traditionell estetik. Denna samling inkluderar Hansgrohe Talis Classic Natural Basin Mixer och Talis Classic Bath/Shower Mixer, som båda är färdiga i Chrome. Alla talisblandare är utrustade med automatiserade vattenbegränsare, vilket gör att intervallet är mer ekologiskt medvetet.

Vill du se mer av Hansgrohe Croma?

Hansgrohe är badrumsexperter, och deras linjer med bassäng, bidet och badkranar, liksom deras unika variation av duschar, är välkända över hela världen. Hansgrohe Croma -samlingen av duschar inkluderar duschar, handduschar, duschventiler och duschrör. Croma Collection är en ekologiskt vänlig och kostnadseffektiv variation av duschar. I HANSGROHE CROMA 100 -samlingen hittar du en mängd olika modeller, inklusive 100 Showerpipe Ecosmart, 100 1Jet/Dusch, Porter's Croma 100 Vario/Shower Porters uppsättning, och Croma 100 Vario/Porter's Shower Set, alla tillgängliga i en sorts sort av storlekar, såväl som tillbehör som Hansgrohe duschstänger och Hansgrohe duschrör. HANSGROHE CROMA 100 Duschpipe Ecosmart, som indikeras med dess namn, är utrustad med ekoteknik som blandar luft med vatten, vilket minskar vattenförbrukningen varje dusch med hälften. Lyckligtvis är denna kostnadseffektivitet något som är införlivat i var och en av Croma-modellerna, som alla inkluderar inbyggda vattenbegränsare som tjänar jämförbara uppgifter.

Vad är Hansgrohe Logis, och hur fungerar det?

Att designa Logis Mixer-serien var en samarbetsinsats mellan Hansgrohe och Phoenix Design, som har varit länge kollaboratörer i företaget. Logis Mixer -serien skapades och utvecklades av Hansgrohe för att ha böjda, rundade och unika former, vilket resulterade i en samling som är visuellt tilltalande, trevlig att beröra och ett kompletterande tillägg till andra keramiska fixturer. Förutom Hansgrohe Logis Basin Mixer 70 finns det också Hansgrohe Logis Basin Mixer 90 och Hansgrohe Logis Basin Mixer 100 i olika storlekar för att tillgodose olika behov och preferenser. Var och en av dessa modeller är utrustade med EcoSmart -teknik, som konserverar vatten. Logis -mixern är också tillgänglig med olika alternativ. Det finns många applikationer för logisblandare utöver tvättstället. Logis Bath -pipen, med sin luftkraftsfunktion som förbättrar badupplevelsen genom att introducera luft till vatten när den passerar genom den, ger användarna samma nivå av design och bekvämlighet för deras bad som deras Logis -tvättställ.

Vill du ha mer information om Hansgrohe Metris?

Det består av en mängd olika prisvärda blandare för användning i tvättstaden, bidet, bad eller dusch som tillverkas av Hansgrohe. Samlingen är funktionell, modern och minimalistisk, och det ger badrummet en mer modern luft. Metrisblandare är designade med inbyggda vattenvolymbegränsare för att garantera att de både är billiga och ekologiskt fördelaktiga. Produkter i serien inkluderar Hansgrohe Metris 110 Basin Mixer (som kan vara väggmonterad, har en enda spak eller har en låg flödeskran), liksom Hansgrohe Metris Select Basin Mixer (som har en enda spak eller har en lågflödeskran) (som kan användas i köket såväl som badrummet.) Metris Select är utformad för att vara enkel att använda; Den utvalda tekniken integrerad i enheten gör det möjligt för användare att starta och stoppa vattenflödet med en enda knapptryckning. Detta behöver inte använda kraft, och för ytterligare bekvämlighet placeras knappen på framsidan av kranen och reagerar på rörelse oavsett om användarnas händer är smutsiga, fulla eller upptagna med andra aktiviteter.

Vad är Puravida av Hansgrohe?

Puravida -blandare av Hansgrohe har ett modernt och modernt utseende, liksom en hög funktionalitet. Wash -basin, Bidet, bad- och duschblandare från Puravida finns i vitt och krom (dualfinish), lyfter omedelbart upp ett utrymme och ger en modern touch till alla badrum. De kombinerar en kombination av komfort, elegans och banbrytande funktioner och tillägg. Puravida -blandare från Hansgrohe är utrustade med ekologiskt vänliga funktioner som gör att användaren kan spara både energi och vatten. Puravida bassängblandare finns i ett antal olika höjder och storlekar, inklusive Puravida bassängblandaren med avfall eller liten bassängblandare, Hansgrohe Puravida 3 -hålsbassängblandare med avfall, och Hansgrohe Puravida tallbassinblandare med avfall. Genom ComfortZone -designen gör modeller som Bidet -blandaren med avfall kunder att noggrant välja den temperatur som är mest lämplig för deras behov och krav. Hansgrohe Puravida -exponerad badduschblandare är en del av Puravida -serien, som också inkluderar ett duschhuvud.

Är Hansgrohe ett ansedd företag?

Ingen kan argumentera med det faktum att Hansgrohe är en ansedd tillverkare. De använder sig av högkvalitativa material som inte bara är långvariga, utan också har certifierats för användning med dricksvatten. Deras material och komponenter utsätts för ett antal uthållighetstester. Kvalitetshantverk är mycket mer för verksamheten än för den genomsnittliga personen.

Vad är exakt skillnaden mellan Grohe och Hansgrohe -produkter?

Vi får många förfrågningar från kunder som undrar om Hansgrohe och Grohe är samma verksamhet eftersom Grohe visas i båda titlarna. Svaret är ett rungande nej ... Hansgrohe var det första företaget som etablerades i Tyskland, av Hans Grohe, 1901. Hansgrohe är fortfarande i affärer idag. Masco -gruppen, som också äger andra märken som Delta Faucet och Brizo Faucets, har för närvarande en kontrollerande andel i företaget.

Hansgrohe är dyrare än Grohe, eller hur?

Vilka kranar är mer överkomliga och vilka är dyrare? Eftersom både Grohe och Hansgrohe erbjuder artiklar i sina portföljer med mycket olika prismål, finns det ingen lösning som gäller för alla omständigheter. I teorin är de två varumärkena utan tvekan i premiumkategorin, och som ett resultat kan de hittas i det dyrare slutet av prissättningen.

Vad är den överlägsna produkten, Grohe eller Hansgrohe?

Grohe, å andra sidan, koncentrerar sig på traditionella mönster, övning och tanke på en hög användarnas säkerhet. Hansgrohe är en förespråkare för innovativ, till och med påkostad, design, vattenbevarande och tekniska framsteg. Oavsett om du väljer Grohe eller Hansgrohe som din leverantör, tillhandahåller båda företagen varor som är av utmärkt kvalitet och livslängd.

Är Hansgrohe en kinesisk tillverkad produkt?

Produktutveckling sker i Hansgrohe's anläggningar i USA såväl som Tyskland, Frankrike och Kina. Med 34 dotterbolag och 21 försäljningskontor har verksamheten en närvaro på varje kontinent på planeten.

Anses Hansgrohe av high-end?

HANSGROHE är vårt premiummärke för duschar, duschsystem, badrum och kökskranar, samt köksänkor och kökskranar. Informerade av en stark känsla av form, en äventyrlig karaktär och tysk teknisk expertis, utvecklas artiklar som är visuellt tilltalande och funktionellt effektiva.

Hansgrohe's huvudpunkter

 • Hansgrohe är en ledande innovatör inom badrumsdesign och teknik.
 • Varorna har testats i stor utsträckning och noggrant utvecklats
 • Bland de många tekniska framstegen skiljer endast pneumatiska duschkontroller och Eco Smart Technology dessa artiklar från sina konkurrenter.
 • Hansgrohe kommer att se till att komponenter är tillgängliga i minst 15 år.
 • Hansgrohe has long been setting the standard for bathroom design.
 • Hansgrohe EcoStats termostatiska duschventil är omtyckt av kunder.
 • RainDance är ett bra alternativ om du vill ha ett duschhuvud som är riktigt innovativt, innovativt och unikt.
 • Raindance Rainfall Shower Head har ett unikt utseende och funktionalitet som är långt ifrån vanliga duschhuvuden.
 • Verktyg, estetisk tilltalande och originalitet går hand i hand när du väljer Hansgrohe -kranar och fixturer.
 • En av ledarna inom innovation av badrumsutrustning är mycket erkänd.
 • Bassängblandarna kommer att kombinera varmt och kallt vatten för att få önskad temperatur i ditt badrum.
 • Hansgrohe's väggmonterade tre-håls kran har en krompip som är flankerad av separata heta och kalla inställningar.
 • I ett kompakt paket erbjuder Hansgrohe Bath Shower Mixer -kranar ett duschhuvud och badfyllmedel.
 • Denna eleganta Hansgrohe -dusch och badblandare kommer att se lika hemma i ett modernt eller historiskt badrum.
 • För en minimalistisk look är en dold mixer med alla rör som är gömda bakom en kaklad vägg ett lämpligt val.
 • Hansgrohe Axor är det världsberömda tyska företagets toppnivå.
 • Verksamheten fokuserar på att blanda badkar, duschhuvuden, duschventiler och badrumstillbehör.
 • Att visa bara det nakna minimumet av kranar är genomförbart med fokus doldt bad- och duschblandare.
 • Hansgrohe Showerselect System använder både fyrkantiga och cirkulära former.
 • Detta senaste tillägg för badlösning har mjuk beröringsteknik.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.