Is Ideal Standard a well-known bathroom brand?

Är Ideal Standard ett välkänt badrumsmärke?

Undersök Ideal Standards rykte som badrumstillverkare.

Är Ideal Standard ett välkänt badrumsmärke?

Hur välkänd är idealisk standard?

Estetiskt tilltalande linjer och en högkvalitativ finish kombineras med lyx och förvaring. Conca -serien har en geometrisk design som kombinerar funktion och stil. Waverley kombinerar Edwardian och viktorianska element för att skapa evig skönhet. Aquablade är utformad, konstruerad och drivs för att maximera rengöring och vatteneffektivitet. Ideal Standard's Trevi Shower Series är en grundläggande termostatisk ventil.

Alto -toaletten finns i nära kopplade och dubbla spolalternativ. Uppdatera ditt hem med Playa Contemporary Ceramic Dielsware Collection. Denna fantastiska samling skapades av Studio Leviens prisbelönta designteam under ledning av David Tilbury. Plaza Pedestal Basin har två kranhål för krom- eller guldpelare. Brilliant Simplicity definierar Ideal Standards Ceraplan Brassware -sortiment.

Conceala 2 Cistern -serien är skyddad av polykarbonat med hög påverkan. Designern Robin Levien har utvecklat ett nytt bad- och toalettsamling. En ny samling keramiska plattor och badidéer av Jasper Morrison för idealisk standard den tillverkas enligt en berömd brittisk tillverkare. Deras kromspakare och pneumatiska luftlinjer finns också.

En mängd olika och dubbla kontrollblandare finns i det perfekta standardsilverområdet. Bad i det 1800 mm asymmetriska badet med breda gränser och en djup krökt interiör. Jasper Morrison är en tidlös designikon. Idealiska standardbadrum är utan tvekan de bästa i kvalitet och design. Tillverkade med de senaste metoderna och materialen erbjuder idealiska standardbad alla nödvändiga egenskaper.

Badkarnas komfort, värmehållning, pålitlighet och renlighet är kopplade till deras popularitet bland konsumenterna. Vårt stora variation av badkar, sänkor och bidetter kan enkelt göra ett fullt hem. Ideal Standards avancerade badrumsvaror är endast tillgängliga via andra nationella och oberoende butiker.

Varför använda Ideal Standard?

Alla har en stil. Alla dessa funktioner finns i konceptlinjen. Dessa idealiska standardbadkar, sänkor och toaletter är byggda för att hålla i alla miljöer. Med så många stilar och storlekar att välja mellan kan du skapa ditt eget badrum från grunden. Konceptserien har attraktiva linjer och en högkvalitativ finish, medan de ännu erbjuder lyx och lagring. CONCA -serien har en distinkt geometrisk konstruktion som blandar praktiska och estetik. Concas enkelhet påverkas av tidigare idealiska standardsamlingar. För en mer traditionell look blandar Waverley -serien historisk skönhet med samtida innovation och tillförlitlighet. Waverley lägger till tidlös skönhet till ett hem genom att kombinera Edwardian och viktorianska stilfunktioner. Samlingen inkluderar bassänger, toaletter och tidens distinkta cistern på hög nivå.

Vad sägs om idealisk standardinnovation?

Idealisk standard leder branschen med innovativ teknik som Aquablade och Diamatec. Aquablade® är en renare, tystare och smartare flush. Den tystaste toaletten på marknaden, med en stänkfri, högeffektiv spolning. Aquablade sätter nya standarder inom design, teknik och drift samtidigt som man ger maximal rengöring och vatteneffektivitet. Otroligt små mönster kan skapas med Diamatec®, ett nytt keramiskt material som är starkt och hållbart. Att använda delikat, vackert porslin i badrummen var tidigare okänt.

Hur fungerar den ideala standardgarantin?

När du köper en idealisk standard badrumsprodukt, vet du att den kommer att hålla. Idealisk standardkeramik har en livstidsgaranti. Material- och utförandefel täcks i 25 år på idealiska standardbadkar och duschbrickor. Duschhöljen och badskärmarna har 10 års garanti, medan kranar och blandare har en 5-årig.

Finns det en "gyllene standard"

Denna verksamhet är en global ledare inom badrum och värmeprodukter. Skapa ditt drömbadrum med vårt brett utbud av badkar, toaletter, sänkor, kranar och blandare, duschar, badrumsbeslag och fåfänga. Idealisk standard startade 1872 i en tennware -butik i Massachusetts. Sedan dess har det blivit världens största tillverkare av bad- och köksprodukter. Vårt produktsortiment innehåller välkända namn som Armitage Shanks, Jado, Marc Newton, Sottini, Trevi-duschar och David Chipperfields vita och silverlinje. Armitage Shanks är synonymt med högkvalitativa brittiska badrum, och verksamheten går tillbaka till 1850. Armitage Shanks producerar ett brett utbud av keramiska badrumsvaror, och det är troligt att vi alla har använt en av deras produkter någon gång i våra liv. Armitage erbjuder kompletta badrumssviter, femton badtyper, åtta kran- och mixervarianter och en mängd olika fåfänga bassängformer.

Armitage Collection har allt du behöver för att bygga ditt eget badrum, anpassat efter dina krav, budget och livsstil. Idealisk standard banbrytande keramisk skivteknologi för exakt blandning av varmt och kallt vatten i duschar. I Trevi Shower -serien från Ideal Standard är Trevi -blandningsblandaren en enkel ventil som gör att du kan styra temperaturen. Det kan monteras utanför eller inomhus. Varje Trevi-blandningsblandare har en inbyggd säkerhetsfunktion för att förhindra bränning. Trevi -termostatiska blandare låter dig välja den temperatur som är mest bekväm för dig. Temperaturen ändras inte ens om en kran öppnas eller vattentrycket faller. Ideal Standard har nyligen släppt en ny rad badrumskeramik, mixertappar och duschar designade av Jasper Morrison. Detta välkända designföretagets sortiment av keramik och utrustning är en stor komplimang till företagets produkter. Ideal Standard har sin egen designpersonal, men de samarbetar också med välkända designers från hela världen för att förbättra sitt produktsortiment, särskilt Jado-varumärket.

Vilken standardalo är bäst? Vilken standardalo är bäst?

På grund av dess flexibilitet söks ofta alternativ med idealstandard av arkitekter och designers. Det är också populärt bland husägare eftersom det kan innehålla allt från en liten garderob till ett stort dubbelt slutat badkar för lyxigt bad. Bassängerna finns i fyra storlekar: 450 mm, 500 mm, 550 mm och 600 mm. De har en fin rund form med böjda kanter och de flesta har ett eller två kranhål. Vi tillhandahåller fällskydd och hål i full längd för att dölja ditt rör samtidigt som det håller det funktionellt. Alto -toaletter finns i en rad mönster, från den traditionella nära kopplade spolningen till vattnet som sparar dubbla flush, tillbaka till väggen och till och med vägghängning. Fåfänga och WC -enheter kan också läggas till alla projekt för att ge en polerad touch. Fåfänga och WC -enheter kan läggas till för extra lagring. Alto har en tidlös stil som sträcker sig till deras duschventiler, som inkluderar en säkerhetsavstängning för att förhindra bränning om din kalla vattenförsörjning avbryts.

Dina tankar om idealisk standard playa?

Den ideala normen Playa -linjen för modern keramisk servis är perfekt för att uppdatera ett daterat hushåll. Playa har en unik design som ger lugn och elegans till alla badrum, oavsett om det är en liten uppdatering eller en komplett makeover. Materialen av hög kvalitet och vackert skulpterade former i denna samling kompletterar enkelt de andra komponenterna i ditt badrum. Typiska familjebassänger har rena, skarpa kanter mjukt böjda över bassängens kurvor. De finns i två storlekar: 500 mm och 550 mm, med matchande piedestaler och ett eller två kranhål. Semi-countertop och fullt infällda bänkskivor finns också för användning med befintliga möbler. Din toalettens smidiga action mjuka slutstolar, matchande omslag och krom gångjärn ger ditt badrum en elegant känsla. Stora interiörer med försiktigt sluttande kurvor gör det enklare än någonsin att varva ner i det perfekta bubbelbadet efter en hård dag på kontoret.

Vill du veta mer om Ideal Standard Plaza?

Ideal Standard's Plaza Series är en designvinnare. Studio Leviens enastående designteam, som leds av den prisbelönta designern David Tilbury, utvecklade denna vackra samling. Denna vackra Art Deco -klassiker, trots sin position, är ett bra alternativ för att föra elegans och gnista till alla badrumsinställningar. Många av de vackraste mönster under det tjugonde århundradet inspirerar fortfarande längtan i oss idag. Plaza piedestalbassängen har två kranhål för eleganta pelarkranar i krom eller guld. Plaza piedestalbassängen är 580 mm bred, 465 mm djup och 580 mm djup. Den 450 mm handsköljbassängen ser vacker ut i kombination med en blank kromflaskfälla och en matchande kran. Den iögonfallande geometriska designen har ett fantastiskt utländskt utseende. Sex-liters cistern drivs av en spak och är lättillgänglig. Medan en standardtät säte krävs, kan den köpas i antingen vitt eller svart för ytterligare stil. Plaza IdealForm 1700mm brett bad kommer att tillföra ditt badrum med en känsla av antik elegans och 1930 -talets pizazz.

Letar du efter idealisk standard? Ceraplan?

Ceraplan Brassware -linjen enligt idealisk standard kännetecknas av dess slående enkelhet. Dess utmärkta design har en subtil, universell vädjan till den stilmedvetna hemägaren och använder den senaste tekniken. Ceraplans vackert avsmalnande enkelspak hanterar en mängd olika kranar. Dess keramiska skivventiler förhindrar droppar och låter dig styra flödet och temperaturen med en hand. Du kan välja mellan en grundläggande mixer med ett hålsbassäng till ett däck eller väggmonterat badfyllmedel, av vilka många har integrerat enstaka funktionsluckor som är färdiga i matchande Chrome. Ceraplan har också blandare med ekoflödesregulatorer som ger samma förtjusande tvätt medan de använder betydligt mindre vatten än konventionella blandare. Ideal Standard's Ceraplan, med sin miljövänliga filosofi, är guld.

Vilka conceala 2 -cisterner är bäst?

Ideal Standard skapade Conceala 2 Cistern -serien med detta i åtanke. Dessa högklassiga cisterner är gjorda av polykarbonat med hög påverkan för att förhindra skador. De är förinstallerade med alla komponenter, så din installatör har inga problem. De kan användas med rygg-till-vägg-toaletter och placeras i en möbelenhet eller en vägghålrum. De har ett standardmätare vattenförsörjningsrör med släta krökningar för maximalt vattenflöde och spolkvalitet. Vattenintaget kan också placeras på sidan eller botten av cisternen, som täcker alla alternativ. Conceala 2 är också utformad för att spara vatten, med antingen en sex eller fyra liters dubbla flush, eller så lite som 2,6 liter för en enda flush. Det finns olika spolaktiveringsalternativ som är lämpliga för omständigheterna. Det bästa valet är att använda en krom dubbel spolplatta med en WC. Du kan också använda deras högkvalitativa kromspakar och pneumatiska luftlinjer.

Idealisk standardkon Brassware -information.

På grund av bristen på resurser har många företag betonat minimering av vattenavfall. Idealisk standard agerade snabbt på detta koncept och integrerade det i flera av deras produktlinjer, särskilt Cone -serien. Den starka, banbrytande överklagandet av den prisbelönta designern Robin Levien har översatts till produkter som kommer att uppfylla kraven för varje konsument. Bassängblandarens cylindriska form inkluderar ett pop-up-avfall och en vattenbesparande eko-flödesregulator som kan minska vattenflödet till så lågt som fem liter per minut. Tillbehör inkluderar dekorativa pelarkranar och en bidetblandare med ett justerbart luftat munstycke. Badkranuppsättningar sträcker sig från traditionella dubbla pelarkranar till ett däckmonterat fyllmedel med mittavledare, alla färdiga i glittrande krom och har en enda funktionshandenhet för bekvämlighet. Det är nu trendigt att ta bort alla badkranar och fylla badet från avfallsöverflödet med en dold pip. Idealisk standard erbjuder unika funktioner till vardagspriser, till exempel en dold ventil med två små kontroller som ingår i sortimentet samt produktpriset.

Vad är den perfekta definitionen av frihet?

Den berömda designern Robin Levien har visat att flexibilitet inte bara är för de rika. Den kombinerar två välformade designkoncept som kan kombineras och blandas för att skapa ditt eget distinkta utseende. Alla bassänger görs enligt de krävande standarderna som du kan förvänta dig av en känd brittisk tillverkare. Med diametrar som sträcker sig från 450 till 550 och en semi-realiserad variant för enhetsinstallation kommer ditt nya badrum att utstrålar en känsla av diskret elegans. Dessutom har en bänkskickskål skapats som kan användas med vägg- eller höga bassängblandare. För en koordinerad look, välj från en rygg till vägg eller vägg hängande toalett. Stäng parade, tillbaka till väggen eller väggmonterade toaletter uppfyller alla dina krav.

Den bästa praxis Jasper Morrison?

Jasper Morrison, en världsberömd europeisk designer, samarbetade med Ideal Standard på en ny serie keramiska plattor och badkoncept. Med skarpa vinklar och flödande form har han producerat en kapselkollektion som är både vacker och modern. Var uppmärksam på bassängerna och toaletterna; De verkar vara handgjorda, med större definition och skärpa än vanligt. Mindre badrum kommer att dra nytta av 400 mm garderobbassängen, medan större badrum kommer att tjäna på 500 och 550 mm bassänger. Fällskydd och avsmalnande piedestaler är också tillgängliga för att dölja rör. Ett badrum kräver vanligtvis förvaring och möbler, så för att spara ännu mer utrymme kan den halvreponerade bassängen införlivas i en fåfänga-enhet. För en vacker hög kran eller till och med väggmonterade kranar är 500 mm fartygskålen en prisbelönt design. Toaletter finns i en rad stilar, från nära kopplade till väggmonterade. Dessutom ingår ett 1800 mm asymmetriskt bad med breda gränser och en djup konturerad interiör som kommer att hålla dig varm och bekväm medan du vilar. Jasper Morrison är en designklassiker med känsliga linjer och tidlös överklagande.

Vad gör Ideal Standard Silver Brassware unik?

Perfect Standard's Silver Brassware Collection är idealisk för dem som prioriterar kvalitet och excellens. Varje bit har utformats noggrant för att lyfta fram sin starka geometriska tilltal och vackra konturer. Silverlinjen innehåller olika enstaka och dubbla kontrollblandare för användning i bassänger och bad. Det finns många blandare med enstaka och flera kontroller. Piporna har en härlig krullad svanhalskurva och är avsedda att skicka vatten exakt där det ska flyta utan att stänka. De eleganta kurvorna för krankropparna står i kontrast till de grova vinklarna på driftspakarna. Specialblandare för bänkskivor eller fartygskålar har skapats med extra höjd för att nå över kanten av bassängerna. Alternativ inkluderar väggmonterade enheter med separat varm och kallt utbud. Badfyllmedel kan monteras på däck eller vägg, där väggmonteringsalternativet föredras för att hålla badkanten borta från skräp och krom. En dubbel kontrollblandare eller en ultimat termostatisk ventil som både duschar och fyller ditt bad, lägg till attraktionen i denna estetiskt tilltalande duschlinje. Idealiska standardbadrum är utan tvekan guldstandarden när det gäller kvalitet och stil.

Vad är idealiska standardbassänger?

Idealiska standardfat är robusta och anpassningsbara till ett brett utbud av inredning. Allt detta till en låg kostnad. Det är ingen överraskning att det perfekta standardbassängen är ett populärt alternativ för bostads-, kommersiella och offentliga tvättstugor på grund av dess tillförlitlighet, överkomliga priser och mångsidighet. Miljontals badrum i hela landet har idealiska standardbassänger och sänkor, från avancerade hotell till privata badrum. Finns i väggmonterade, bänkskivor och halvreponerade modeller.

Det är lätt att se varför Ideal Standard Ceramic Ware fortfarande är en favorit bland husägare, hyresgäster och hotell. En idealisk standardbassäng är ett slags tvättställ som ofta ses i offentliga och kommersiella miljöer. Det finns bänkskivor, halvreaktioner, väggmonterade och rymdbesparande enheter. Många av dessa produkter börjar med enkla former och högkvalitativa material, som står ensamma. Concept Arc använder enkla kurvor för att producera en smidig och neutral finish, medan Plaza -bitar har en arkitektonisk stil för att matcha ett mer traditionellt hus. Enstaka och tvillingkranuppsättningar är kompatibla med de flesta bitar, och väggmonterade föremål kan lätt samordnas för ett elegant, europeiskt utseende.

Vad är idealiska standardbad?

Idealiska standardbad tillverkas med de senaste teknikerna och materialen, och de har alla önskade funktioner man kan förvänta sig. Popularitet bland kunder inom både bostads- och kommersiella sektorer tillskrivs idealiska standardbadkarnas komfort, värmehållning, tillförlitlighet och renlighet. Oavsett om du vill ha ett rymdbesparande, billigt enkelslutet bad eller ett lyxigt fristående bad, är den perfekta standardbadkollektionen värt att undersöka. Idealiska standardbad är konstruerade av akryl av högsta kvalitet och är byggda för att hålla kvar.

Dessa välplanerade lösningar, tillgängliga i de ideala standardutrymmen och konceptutrymmen, är utformade för att utnyttja de tillgängliga interiördimensionerna. Hörnbadkar och offset Bad/duschkombinationer är idealiska för små badrum eller sviter. Idealisk standard har ett brett utbud av produkter som sträcker sig från det rymdbesparande altduschbadet till den eftertraktade Aqua Duo Twin Plus Whirlpool-badet. Dessa har många jetgenererande butiker, så det är som att ha din egen personliga jacuzzi att koppla av efter en hård dag.

Idealiska standardkranar

Förutom priser på överkomliga startnivå ger idealisk standard också eleganta kranar. Med vårt breda urval av badkar, bassänger och bidets kan du enkelt utrusta ett helt badrum eller hus. Idealiska standardkranar är avund av badrumsvarudesignvärlden med sina eleganta och eleganta badrumskranar och blandare. Idealisk standardbassäng och badkranar finns i ett brett utbud av mönster och prissättning.

Den perfekta standardserien Silver kännetecknas av dess starka geometri och lätt aktiverade spakhandtag, bland andra egenskaper. Modeller för enskilda hålbassänger och vägg- eller däckmonterade badfyllmedel gör att användaren kan matcha utseendet på hela badrummet. Förutom modeller som arbetar med både lågtryck och högtrycks VVS-system, designar Ideal Standard också modeller med vattenflödesbegränsare för att spara långsiktiga driftskostnader samtidigt som du behåller prestanda. Ideal Standards glans definieras av dess kreativa design och miljövänliga konstruktion.

Toaletter som är lämpliga för vardaglig användning.

Denna ideala standard WC -enhetsuppsättning omfattar nära kopplad, vägghängning och tillbaka till väggvarianter, samt ett urval av bidets. Deras rena, okomplicerade mönster är populära bland företagsägare och hotell eftersom de är lätta att arbeta med och använda. Överväg konceptrum WC -enheter, som är avsedda att spara utrymme utan att kompromissa med skönhet. Denna väggmonterade serie, med dolda cisterner och matchande bidetalternativ, är idealisk för kompakta badrum. Concept Freedom -serien består av WC -enheter som både är förstorade och höjda i höjd, vilket gör dem lättare att använda. Dessa enheter är kompatibla med en mängd dolda cisterner och spolplattor, vilket möjliggör snabb och enkel installation. Idealisk standard är expertdesigners av samtida badrumsartiklar, och de har utvecklat en vacker och praktisk mängd produkter. Det finns stängda kopplade och vägghungade toaletter. Idealiska standardtoaletter är snygga och praktiska.

Är Ideal Standard ett pålitligt namn?

Ideal Standards avancerade badrumsprodukter är exklusivt tillgängliga via andra badrumshandlare, både nationella och oberoende. Du kan utforska företagets produkter online, ta reda på var de är tillgängliga och ladda ner en produktbroschyr.

Poäng för att notera den ideala standardens berömmelse.

 • Conca -serien har en geometrisk design som kombinerar funktion och stil.
 • Waverley kombinerar Edwardian och viktorianska element för att skapa evig skönhet.
 • Aquablade är utformad, konstruerad och drivs för att maximera rengöring och vatteneffektivitet.
 • Ideal Standard's Trevi Shower Series är en grundläggande termostatisk ventil.
 • Uppdatera ditt hem med Playa Contemporary Ceramic Dielsware Collection.
 • Brilliant Simplicity definierar Ideal Standards Ceraplan Brassware -sortiment.
 • Conceala 2 Cistern -serien är skyddad av polykarbonat med hög påverkan.
 • Designern Robin Levien har utvecklat ett nytt bad- och toalettsamling.
 • En ny samling keramiska plattor och badidéer av Jasper Morrison för idealisk standard
 • Det är tillverkat enligt en berömd brittisk tillverkare.
 • En mängd olika och dubbla kontrollblandare finns i det perfekta standardsilverområdet.
 • Jasper Morrison är en tidlös designikon.
 • Idealiska standardbadrum är utan tvekan de bästa i kvalitet och design.
 • Tillverkade med de senaste metoderna och materialen erbjuder idealiska standardbad alla nödvändiga egenskaper.
 • Badkarnas komfort, värmehållning, pålitlighet och renlighet är kopplade till deras popularitet bland konsumenterna.
 • Vårt stora variation av badkar, sänkor och bidetter kan enkelt göra ett fullt hem.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.