Is Ideal Standard a well-known name in the bathroom industry?

Är Ideal Standard ett välkänt namn i badrumsbranschen?

Kontrollera om Ideal Standard är en välkänd badrumstillverkare.

Idealisk standardbadrum

Är Ideal Standard ett välkänt badrumsmärke?

Alla dessa funktioner finns i konceptlinjen. Dessa idealiska standardbadkar, sänkor och toaletter är byggda för att hålla i alla miljöer. Idealisk standard leder branschen med innovativ teknik som Aquablade och Diamatec. Waverley -linjen har aspekter av Edwardian eller viktoriansk stil. På bad- och köksmarknaden dominerar Armitage Shanks.

Armitage Collection har allt du behöver för att bygga ditt eget badrum, anpassat efter dina krav, budget och livsstil. Butiken erbjuder kompletta badrumsviter, femton badtyper, åtta kran- och mixermodeller och en mängd olika fåfängsformer. Den ideala standard Playa -linjen för modern keramisk servis är perfekt för att uppdatera ett daterat hushåll. Alto har en tidlös stil som sträcker sig till deras duschventiler, som inkluderar en säkerhetsavstängning för att förhindra bränning om din kalla vattenförsörjning avbryts. Den ideala Standard Plaza-serien är ett måste för den snygga husägaren.

David Tilbury designade den perfekta standard Ceraplane Brassware -linjen. Den använder banbrytande teknik som är noggrant integrerad i varje komponent. Dina sinnen kommer att stimuleras av dess vackra geometriska design. Plaza piedestalbassängen har två kranhål för eleganta pelarkranar i krom eller guld. Conceala 2 cisterner är tillverkade av polykarbonat med hög påverkan för att förhindra skador.

De är förinstallerade med alla komponenter, så din installatör har inga problem. De kan användas med rygg-till-vägg-toaletter och placeras i en möbelenhet eller en vägghålrum. Cone Collection skapades av den prisbelönta designern Robin Levien och har ljusa, banbrytande mönster som tilltalar alla kunder. Gör ditt eget utseende med Create Collection: s välformade designkoncept. Alla bassänger görs enligt de krävande standarderna som du kan förvänta dig av en känd brittisk tillverkare.

Mindre badrum kommer att dra nytta av 400 mm garderobbassängen, medan större badrum kommer att tjäna på 500 och 550 mm bassänger. Den perfekta Standard Silver Brassware Collection är idealisk för dem som prioriterar kvalitet och excellens. Allt är handgjorda för att lyfta fram den starka geometriska överklagandet och vackra konturer. Silverlinjen innehåller olika enstaka och dubbla kontrollblandare för användning i bassänger och bad. Piporna har en härlig krullad svanhalskurva och är avsedda att skicka vatten exakt där det behövs utan att stänka.

Den ideala Standard Baths-kollektionen inkluderar varor på överkomliga startnivå samt avancerade designerkranar. Din egen personliga jacuzzi väntar på dig efter en hård dag på jobbet med Alto Shower Bath och Aqua Duo Twin Plus Whirlpool Bath. Konceptbågen och torgekomponenterna är mer arkitektoniskt inriktade på att matcha ett mer traditionellt hus. Idealiska standardtoaletter leder vägen inom toalettdesign. De har utvecklat en modern och praktisk variation av varor.

Ideal Standards glans definieras av dess kreativa design och miljövänliga konstruktion. Deras rena, okomplicerade mönster tilltalar företagare och hotellägare. Ideal Standard är en internationellt erkänd ledare inom utformningen av badrumsarmaturer och beslag. I mer än ett sekel har de varit ett hushållsmärke i badrumsbranschen. När du väljer idealiska standardbadrum investerar du i både kvalitet och elegans. Bad, toaletter, bassänger, fåfänga enheter, kranar och duschar är bland de tillgängliga produkterna, som kompletteras av olika tillbehör och beslag. Välj idealisk standard för alla dina badrumskrav och designa badrummet i dina drömmar.

Vilka är fördelarna med idealisk standard?

Det finns stilar för alla. Med konceptlinjen kan du ha allt: skönhet, prestanda, mångsidighet och prisvärdhet. Idealisk standardkvalitet säkerställer att dessa badkar, bassänger och toaletter är utformade för att uthärda lång tid i alla miljöer. Med ett brett urval av mönster och storlekar att välja mellan kan du designa ditt eget badrum från grunden. Konceptserien har vackra linjer och en högkvalitativ finish, samtidigt som den ger den övergivenhet och lagring som ett modernt badrum kräver. CONCA -samlingen har en geometrisk struktur som kombinerar praktiska och estetiska egenskaper på ett sätt som är unikt italiensk. Concas minimalism drar inflytande från tidigare idealiska standardsamlingar - Conca kommer att finnas tillgängliga våren 2020. Waverley -linjen, för dem som föredrar ett mer klassiskt utseende, kombinerar historisk elegans med uppfinningsrikedom och pålitlighet av modern tillverkning. Waverley tar med sig en tidlös elegans till ett hus genom att integrera delar av Edwardian eller viktoriansk design samt prydnadsacenter. Samlingen består av bassänger och toaletter, liksom den unika högnivå cistern som är karakteristisk för eran.

Vad sägs om idealisk standardinnovation, kanske du undrar.

Med banbrytande innovationer som Aquablade och Diamatec ställer Ideal Standard standarden för branschen. Aquablade® är en flush som är renare, tystare och mer intelligent. Levererar en stänkfri, extremt effektiv flush och är den tystaste toaletten på marknaden. Genom att tillhandahålla de största nivåerna av renlighet och vatteneffektivitet samtidigt som den är miljövänlig, etablerar Aquablade nya riktmärken inom design, teknik och funktion. DIAMATEC® är ett revolutionerande keramiskt material som möjliggör skapandet av mönster som är omöjligt tunna samtidigt som det bibehålls styrka och hållbarhet. Denna fantastiska uppfinning möjliggör användning av känslig, elegant keramik i badrum som tidigare var okänt.

Vad är den perfekta standardgarantin och hur fungerar det?

Du kanske är säker på att när du köper en idealisk standard badrumsprodukt köper du en kvalitet som kommer att uthärda. Idealisk standardkeramik stöds av en begränsad livslängdsgaranti. Idealiska standardbadkar och duschfack stöds av 25 års garanti mot defekter i material och utförande. Duschhöljen och badskärmarna är garanterade i tio år, medan kranar och blandare är garanterade i 5 år.

Vad är den perfekta standardhistoriken?

Inom området med badrum och uppvärmningsapparater är detta företag en riktig världsomspännande spelare. Skapa ditt perfekta badrum från det omfattande urvalet av badkar, toaletter, sänkor, kranar och blandare, duschar samt ett komplett urval av badrumsbeslag och fåfänga som finns i butiken. Idealisk standard började existensen i USA 1872 med en blygsam början i en tennware -butik i Massachusetts. Sedan dess har företaget vuxit till att bli världens största producent av bad- och köksvaror. De olika varorna som finns tillgängliga för oss för att hjälpa dig i utformningen av ditt nya badrum, duschområde eller på Suite Facility är enorma och inkluderar välkända märken som Armitage Shanks, Jado, Marc Newton, Sottini, Trevi-duschar och The White and Silver Collection av David Chipperfield. Armitage Shanks är förknippat med högkvalitativa brittiska badrum, och företagets ursprung kan spåras hela vägen tillbaka till år 1850. Ett brett utbud av keramiska föremål för badrummet är tillgängliga från Armitage Shanks, och det är troligt att vi har alla hade erfarenhet av en av sina produkter någon gång i våra liv. Hela badrumsviter, femton stilar med bad, åtta kran- och mixermodeller, ett urval av fåfänga bassängstilar och fler är alla tillgängliga från Armitage.

Du hittar allt du behöver för att designa ditt perfekta badrum och skapa ett utrymme som är skräddarsytt efter dina behov, budget och livsstil i Armitage -serien. I flera år var Ideal Standard i framkant inom designen, banbrytande keramisk skivteknologi för exakt blandning av varmt och kallt vatten i duschar. Ideal Standards Trevi -duschlinje fortsätter denna tradition. Trevi -blandningsblandaren är en enkel ventil som gör att du kan välja temperaturen du väljer. Det kan installeras externt eller inuti. Varje Trevi-blandningsblandare är utrustad med en inbyggd säkerhetsmekanism som kan användas för att undvika brännande. När du väljer från Trevi -termostatiska blandare kan du välja den temperatur som är mest bekväm för dig. Temperaturen kommer inte att ändras även om någon slår på en kran eller vattentrycket sjunker. En ytterligare samling av badrumskeramik, mixertappar och duschar av designern Jasper Morrison har just lanserats av Ideal Standard och utvidgar valet av produkter från vilka du kan välja. Denna samling keramik och utrustning från ett välkänt designföretag är ett underbart komplement till de varor som erbjuds av företaget i fråga. Naturligtvis har Ideal Standard sitt eget designteam, men de drar också nytta av samarbetet med välkända designers från hela världen för att förbättra deras produktsortiment, inte mer än de som ingår i Jado-linjen av varor.

Vad är den perfekta standardaloen? Vad är den perfekta standardaloen?

Alternativ med Ideal Standard är ett fantastiskt värdeintervall som ofta begärs av arkitekter och designers för dess mångsidighet. På grund av samma anledning är det lika populärt bland husägare: det kan tillgodose alla delar av dina badrumskrav, från en liten garderob till ett stort dubbelt slutat badkar för överdådigt bad. Bassänger finns i fyra olika storlekar: 450 mm, 500 mm, 550 mm och 600 mm. De har en trevlig cirkulär form med en krökande kantdesign, och de flesta erbjuder valet av ett eller två kranhål. Trap-täcken och socklar i full längd finns också för att hålla alla dina rörningar ur synen medan du fortfarande håller den funktionell. Alto -toaletter finns i en mängd olika stilar, från den konventionella nära kopplade flushen till vattnet som sparar dubbla flush till ryggen till väggen och till och med väggen hänger för fullständig integration i ditt badrum. Dessutom kan fåfänga enheter och WC -enheter införlivas i alla installationer för att ge en känsla av förfinad atmosfär. Om du behöver mer lagringsutrymme kan fåfänga och WC -enheter också inkluderas. Alto har en ren och mild design som kommer att uthärda länge, och detta kan också ses i deras kompletterande duschventiler, som har en säkerhetsavstängning för att undvika att bränna i händelse av att din kalla vattenförsörjning går förlorat helt .

Vad tycker du om Ideal Standard Playa?

Den perfekta standard Playa -samlingen av modernt keramiskt porslin är idealisk för alla som vill uppdatera ett daterat hem med en modern twist. När det gäller stil har Playa en distinkt personlighet som ger lugn och elegans till alla badrum, oavsett om det är en blygsam uppdatering eller en fullständig översyn. Denna samlings högkvalitativa material och vackra skulpterade former ger det ett handgjorda utseende som lätt matchar de andra komponenterna i ditt badrum. De typiska familjebassängerna har rena, skarpa kanter som försiktigt är krullade över bassängens kurvor. För maximal flexibilitet erbjuds de i två storlekar: 500 och 550 mm, med matchande piedestaler och ett val av ett eller två kranhål. Ytterligare val inkluderar semi-countertop och helt infällda bänkskivor, som båda är idealiska för användning i samband med befintliga möbler. Ditt badrum kommer att fyllas med en sofistikerad atmosfär tack vare de smidiga actionmjuka slutstolarna, matchande omslag och krom gångjärn som medföljer din toalett. Bad med bredder 1700 och 1600mm avrundar snyggt av kollektionen, och du kommer att dra nytta av deras stora inredning, som försiktigt sluttar kurvor, vilket gör det enklare än någonsin att koppla av i det perfekta bubbelbadet efter en lång dag på kontoret.

Vill du ha mer information om Ideal Standard Plaza?

En designframgång, Plaza-kollektionen från Ideal Standard är ett måste. Denna fantastiska kollektion har skapats av det lysande designteamet på Studio Levien, som leds av den prisbelönta designern David Tilbury. Dess ageless överklagande, trots sin plats som inte är så långt tillbaka som den viktorianska perioden, gör denna härliga Art Deco Classic till ett utmärkt val för att lägga till elegans och glitter till alla badrumsmiljöer. Det föddes i en ålder av storhet och lyx, och några av de mest fantastiska mönster under det tjugonde århundradet framkallar fortfarande en känsla av nostalgi i oss nu. Det finns två kranhål på Plaza Piedestal Basin, som gör att du kan installera vackra pelarkranar i krom eller guld om så önskas. Plaza piedestalbassängen är en generös 580 mm bred och 465 mm djup, med ett friskt 580 mm djup. Den 450 mm handsköljbassängen är idealisk för ett litet badrum eller garderob och skulle se fantastisk ut när det är parat med en lysande kromflaskfälla och en matchande kran. Det iögonfallande geometriska mönstret erbjuder ett slående internationellt utseende som kommer att stimulera sinnena. Sex-liters cistern styrs av en spak och ligger på ett bekvämt läge för enkel åtkomst. Även om ett normalt tätt säte behövs är det möjligt att köpa en i antingen vit eller dramatisk svart för extra glam -överklagande. Plaza IdealForm 1700mm Broad Bath kommer att förvandla ditt badrum till din ideala gömställe och infusera det med en känsla av vintage elegans och 1930 -talets pizazz.

Letar du efter information om idealisk standard Ceraplan Brassware?

Enkel design och användarvänlighet är i mitten av Ceraplan Brassware Collection med Ideal Standard, som kännetecknas av dess fantastiska enkelhet. Förutom att använda den mest uppdaterade tekniken, som noggrant har införlivats i varje komponentprodukt, har dess enastående design en subtil, universell vädjan till den stilmedvetna husägaren och använder den senaste tekniken. Förmodligen är en av de mest attraktiva egenskaperna hos Ceraplan den elegant avsmalnande enstaka spaken som hanterar ett stort antal kranar. Det gör att du kan reglera både flödet och temperaturen med en enda hand, och de keramiska skivventilerna gör snabbt arbete för att förhindra droppar. Det finns många olika typer av kranar tillgängliga, allt från den enklaste enhålsbassängblandaren till däck eller väggmonterade badfyllmedel, med många av dem som är försedda med integrerade enstaka funktionsbeting polerade i matchande glänsande krom. Om att bevara vatten är en viktig fråga för dig, kan Ceraplan också tillgodose dina behov, med många blandare med en eko-flödesregulator som ger samma trevliga tvätt medan du använder mycket mindre vatten än traditionella blandare. Ceraplan från Ideal Standard, med sitt miljövänliga koncept, uppfyller guldstandarden.

Vilka är de bästa standarden conceala 2 cisterner?

Bakom varje utmärkt toalett finns en bra cistern, varför Ideal Standard utvecklade conceala 2 -linjen med cisterner med detta i åtanke. Dessa premiumkvalitetscisterner är konstruerade av plast med hög effekt för att undvika skador under installationen. De levereras med alla komponentkomponenter som redan är installerade, vilket säkerställer att din installatör inte har några svårigheter. För användning med rygg-till-väggen toaletter kan de installeras i en möbelenhet eller i en vägghålrum. De är utrustade med ett standardmätare vattenförsörjningsrör med släta kurvor som möjliggör maximal vattenleverans och bästa möjliga spolkvalitet. Ytterligare varianter gör det möjligt att placera vattenintaget på sidan eller botten av cisternen, vilket säkerställer att alla möjligheter täcks. Conceala 2 har också byggts med vattenbesparande i åtanke med antingen sex och fyra liters dubbla flush eller till och med ner så låga som 2,6 liter för en enda flush. Det finns många alternativ för flushaktivering som är väl lämpade för situationen. Att använda en Chrome Dual Flush Plate med en toalettenhet är det perfekta alternativet. Alternativt kan du installera deras specialiserade samling av spakar och pneumatiska luftlinjer, som alla är färdiga i krom av hög kvalitet.

Detaljerad information om idealisk standardkonbrassware.

Eftersom världens resurser är begränsade har många företag prioriterat att minska vattenavfallet högst upp i sina prioriterade listor. Idealisk standard svarade snabbt på denna idé, och principen om att optimera vattenhantering har integrerats i många av deras produktlinjer, särskilt konlinjen. Det designades av den prisbelönta designern Robin Levien, och dess djärva, banbrytande överklagande har förvandlats till varor som uppfyller varje kunds behov. Med sin cylindriska form innehåller bassinblandaren både ett pop-up-avfall och en vattenbesparande eko-flödesregulator, vilket kan minska vattenflödet till så lite som fem liter per minut vid behov. Dekorativa pelarkranar och en bidetblandare med ett justerbart luftat munstycke avrundar kollektionens tillbehör. Renovera ditt bad med en av fem badkapsuppsättningar, allt från klassiska tvillingpelare -kranar till ett däckmonterat fyllmedel med centrala avledare, som alla är färdiga i bländande krom och har en enda funktion för enkel användning. Det har nyligen varit fashionabla att avskaffa konventionella badkranar helt och fylla badet från avfallsöverflödet med en dold pip, vilket är en helt ny idé. Unika funktioner till vardagskostnader finns tillgängliga med idealisk standard, inklusive en dold ventil med två små kontroller som inte bara ingår i sortimentet utan också ingår i priset på produkten.

Vad är det ideala standardbegreppet frihet?

Med hjälp av sitt riktnings- och kreativa tänkande har den kända designern Robin Levien visat att flexibilitet inte bara är tillgänglig för de med de största ekonomiska medel. Create -samlingen är designad av Ideal Standard och blandar två välformade designidéer som kan blandas och matchas för att skapa ditt eget unika utseende. Med bara de bästa kvalitetsmaterialen tillverkas alla bassänger enligt de stränga standarder som du kan förvänta dig av en ledande brittisk tillverkare av detta slag. Det krävs en kombination av piedestaler och fällskydd för att få det utseende du vill ha, och med storlekar som sträcker sig från 450 till 550 och en halvreponerad version för enhetsinstallation kommer ditt nya badrum att utstrålas en känsla av subtil elegans. Det är också värt att nämna att en bänkskivskål har utvecklats som kommer att integreras sömlöst och kan användas med vägg- eller höga bassängblandare. Stäng kopplad, tillbaka till väggen eller vägghängande toaletter finns tillgängliga för att komplettera resten av keramiken i rummet. Stäng kopplad, tillbaka till väggen eller vägg hängda toaletter kommer alla att uppfylla dina behov, oavsett vilken design du väljer.

Den optimala standard Jasper Morrison, kanske?

I samarbete med Ideal Standard har Jasper Morrison, en världsberömd europeisk designer, fört sin enorma skicklighet att bära på en ny samling keramiska rätter och badidéer. Med exakt definierade skarpa vinklar och sinuous form har han skapat en kapselkollektion som utstrålar elegant lyx medan han är modern. Var noga med att uppmärksamma bassängerna och toaletterna; De verkar vara något mer definierade och skarpare än normen, nästan som om de var handgjorda. Små badrum kommer att dra nytta av 400 mm garderobbassängen, medan större badrum kommer att hitta 500 och 550 mm bassänger som är trevligare att använda med en större familj. För dem som vill dölja rör, fällskydd och avsmalnande piedestaler finns också tillgängliga. Förvaring och möbler krävs vanligtvis i ett badrum, och om du vill spara ännu mer utrymme kan du helt enkelt integrera det halvreponerade bassängen i en fåfänga-enhet för ett helt integrerat utseende. 500mm fartygskålen är en prisbelönt design som kommer utan kranhål, så att du kan använda en snygg hög kran eller till och med väggmonterade kranar för att slutföra ditt badrum. Toaletter har tillverkats i en mängd olika mönster, allt från tätt kopplade till väggmonterade. Den sista beröringen är ett vackert 1800 mm asymmetriskt bad med breda gränser och en djup konturerad interiör som kommer att hålla dig varm och bekväm medan du slappnar av i badkaret. Jasper Morrison är känd för sina känsliga linjer och ageless charm och betraktas som en designklassiker.

Vad är det som gör idealisk standard Silver Brassware så speciell?

Ideal Standards Silver Brassware Line är den ideala lösningen för människor som värderar kvalitet och excellens framför allt annat. Det är viktigt att notera att varje objekt har skapats noggrant för att accentuera dess starka geometriska tilltalande och eleganta konturer. Det finns många blandare tillgängliga med både enstaka och dubbla kontroller i silverområdet, som täcker alla element i vattenleverans från bassänger till badkar. Detta är ett exceptionellt stort antal blandare tillgängliga med både enstaka och dubbla kontroller. Piporna har en vacker krullad svanhals krökning och är utformade för att exakt rikta vattnet till den exakta platsen det ska flyta utan att orsaka stänk. Mot de hårda vinklarna på de arbetande spakarna ger krankroppens vackra, känsliga kurvor en slående kontrast. Specialblandare har utvecklats för bänkskivor eller fartygskålar, som ger ytterligare höjd att nå över sidan av bassängerna. Alternativt kan väggmonterade enheter med separata varma och kalla förnödenheter köpas som ett alternativt alternativ. Badfyllmedel kan installeras på antingen däck eller vägg, där väggmonteringsalternativet är det föredragna alternativet om du vill hålla kanten på ditt bad fritt från röran och krom. En dubbel kontrollblandare eller en ultimat ventil med termostatisk styrning, som inte bara duschar dig utan också fyller ditt bad, lägg till lockelsen av detta visuellt tilltalande intervall i duschrummet .. Badrum från idealisk standard är utan tvekan guldstandarden när den är kommer till kvalitets- och designalternativ.

Vad är det så att idealiska standardbassänger handlar om?

Idealiska standardfat är utformade i grundformer och finns i ett antal storlekar och modeller och är hållbara och anpassningsbara till ett brett utbud av inre stilar. Allt detta samtidigt som en prisvärd prissättning upprätthålls. Som ett resultat av dess pålitlighet, överkomliga priser och kompatibilitet med nästan alla inredningar är det inte konstigt att den idealiska standardbassängen har varit ett "go-to" -val för bostads-, affärs- och offentliga tvättstugor överallt. Idealiska standardbassänger och handfat kan hittas i miljoner badrum i hela landet, allt från avancerade hotell till privata badrum. Finns i en mängd olika konfigurationer, inklusive väggmonterade, bänkskiva och semi-realiserade.

Det är inte konstigt att Ideal Standard Ceramic Ware fortsätter att vara ett populärt val bland husägare, hyresvärdar och hotell på grund av de grundläggande egenskaperna som definierar varumärket. En idealisk standardbassäng är ett slags tvättställ som ofta ses i offentliga och kommersiella utrymmen och kan användas i ett antal inställningar. Bänkskivor, halvreponerade, väggmonterade och rymdbesparande enheter är alla alternativ. I många fall är enkelhet utgångspunkten för många av dessa artiklar, med grundläggande former och högkvalitativa material som står på egen hand. När det gäller konceptbågen används grundkurvor för att skapa en smidig och neutral finish, medan torgstycken har en mer arkitektonisk lutning för dem för att komplettera ett mer klassiskt utformat hem. Att koppla ihop dessa bassänger med rätt brassware är en enkel process, eftersom enstaka och dubbla kranuppsättningar är kompatibla med de flesta bitar, och väggmonterade föremål kan enkelt matchas för ett svalt, europeiskt utseende.

Vad är det så att idealiska standardbad handlar om?

Idealiska standardbad är konstruerade med de mest uppdaterade metoderna och material, och de har alla de önskvärda egenskaper som man skulle förutse. Idealiska standardbadkar är kända för sin komfort, värmehållning, pålitlighet och renlighet, som alla bidrar till deras popularitet bland konsumenterna inom både bostads- och kommersiella sektorer. Den perfekta standardbadlinjen är definitivt värt att utforska, oavsett om du letar efter ett rymdbesparande, kostnadseffektivt enda slutat bad eller en topp i sortimentet, fristående bad. Idealiska standardbad är tillverkade av den finaste akrylkvaliteten, och de ser inte bara vackra ut, utan de är också utformade för att hålla.

Dessa väl genomtänkta lösningar, som erbjuds i de ideala standardutrymmen och konceptutrymmen, är avsedda att utnyttja de interna dimensionerna som finns tillgängliga. För det mindre badrummet eller badrummet är hörnbadkar och offset kombinerade bad- och duschområden de perfekta föremålen att ha. Idealisk standard erbjuder ett brett utbud av varor, med början med föremål på startnivå som det rymdbesparande altduschbadet och fortskrider till den mycket önskade Aqua Duo Twin Plus Whirlpool-badet. Dessa har ett stort antal jetgenererande butiker, som i huvudsak ger din egen personliga jacuzzi att vila och varva ner efter en lång dag på jobbet.

Vilka är de bästa standardkranarna och blandarna?

Idealisk standard erbjuder ett brett utbud av produkter, allt från billiga startnivåer till avancerade designerkranar. Med de olika badkar, bassänger och bidetter tillgängliga på vår webbplats är det helt genomförbart att göra ett helt badrum eller hem med dessa vackra inventarier och beslag. Idealiska standardkranar är avund av badrumsvarudesignvärlden när det gäller deras samlingar av badrumskranar och blandare, som är eleganta och vackra i sin design. Idealiska standardbassängkranar och badkranar finns i olika stilar och priser för att passa alla budgetar.

En magnifik illustration av Ideal Standards engagemang för kvalitet, innovation och design, den ideala standardserien Silver -serien kännetecknas av dess starka geometri och enkelt drivna spakhandtag, bland andra funktioner. Modeller för enskilda hålbassängen, såväl som vägg- eller däckmonterade badfyllmedel, ger användaren möjlighet att harmonisera utseendet på hela badrummet, oavsett vad behovet är. Idealisk standard är experter i sin bransch, och de designar modeller som är kompatibla med både lågtryckssystem med lågt tryck, samt versioner som inkluderar vattenflödesbegränsare för att minimera långsiktiga driftskostnader samtidigt som prestanda upprätthålls. Ideal Standards excellens kännetecknas av sin innovativa design, liksom dess miljömedvetande i dess konstruktion.

Toaletter som är idealiska för standardanvändning.

Denna samling av idealiska standard WC -enheter, som inkluderar nära kopplad, vägghängning och tillbaka till väggversioner, såväl som en mängd ange, kommer att ge en hel del användbarhet till det moderna badrummet. Deras eleganta, rena mönster är populära bland företagare och hotell eftersom de förmedlar en känsla av renlighet och professionalism samtidigt som de är helt bekväma att arbeta med och använda. Det är också värt att överväga WC -enheter i konceptrummet, som är utformade för kunder som vill spara utrymme utan att offra elegans. Denna serie, som är monterad på väggen och i kombination med dolda cisterner, samt matchande bidetval, är särskilt väl lämpad för mindre badrum. Concept Freedom -serien är designad specifikt för badrum som behöver bättre tillgänglighet och innehåller WC -enheter som både är utvidgade och förhöjda i höjd, vilket gör dem mer praktiska att använda. De tillhandahåller också en mängd dolda cisterner och spolplattor som är kompatibla med deras vägg hängande och tillbaka till väggenheter, vilket möjliggör snabb och enkel installation. Idealisk standard är masterdesigners av moderna badrumsvaror, och de har skapat ett komplett utbud av produkter som är både snygga och funktionella. Toaletter som är stängda kopplade och vägghung är tillgängliga. Snygg och funktionella, idealiska standardtoaletter är i framkant inom innovation för toalettdesign.

Är Ideal Standard ett ansedd varumärke?

Det är bara via andra badrumsbutiker, som nationella kedjor och små oberoende, att den idealiska standarden kan erbjuda sina avancerade badrumsvaror. På sin webbplats kan du bläddra igenom alla företagets varor, ta reda på var var och en säljs och få en produktbroschyr.

Vad är Ideal Standard, ett välkänt badrumsmärke?

 • Alla dessa funktioner finns i konceptlinjen.
 • Dessa idealiska standardbadkar, sänkor och toaletter är byggda för att hålla i alla miljöer.
 • Idealisk standard leder branschen med innovativ teknik som Aquablade och Diamatec.
 • Waverley -linjen har aspekter av Edwardian eller viktoriansk stil.
 • På bad- och köksmarknaden dominerar Armitage Shanks.
 • Armitage Collection har allt du behöver för att bygga ditt eget badrum, anpassat efter dina krav, budget och livsstil.
 • Butiken erbjuder kompletta badrumsviter, femton badtyper, åtta kran- och mixermodeller och en mängd olika fåfängsformer.
 • Den ideala standard Playa -linjen för modern keramisk servis är perfekt för att uppdatera ett daterat hushåll.
 • Den ideala Standard Plaza-serien är ett måste för den snygga husägaren.
 • David Tilbury designade den perfekta standard Ceraplane Brassware -linjen.
 • Mindre badrum kommer att dra nytta av 400 mm garderobbassängen, medan större badrum kommer att tjäna på 500 och 550 mm bassänger.
 • Den perfekta Standard Silver Brassware Collection är idealisk för dem som prioriterar kvalitet och excellens.
 • Silverlinjen innehåller olika enstaka och dubbla kontrollblandare för användning i bassänger och bad.
 • Den ideala Standard Baths-kollektionen inkluderar varor på överkomliga startnivå samt avancerade designerkranar.
 • Din egen personliga jacuzzi väntar på dig efter en hård dag på jobbet med Alto Shower Bath och Aqua Duo Twin Plus Whirlpool Bath.
 • Konceptbågen och torgekomponenterna är mer arkitektoniskt inriktade på att matcha ett mer traditionellt hus.
 • Idealiska standardtoaletter leder vägen inom toalettdesign.
 • De har utvecklat en modern och praktisk variation av varor.
 • Ideal Standards glans definieras av dess kreativa design och miljövänliga konstruktion.
 • Deras rena, okomplicerade mönster tilltalar företagare och hotellägare.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.