Is Roca a good toilet brand?

Är Roca ett bra toalettmärke?

Lär känna Roca bättre genom att läsa den här artikeln.

Roca badrumsdesign

Är Roca ett kvalitetsmärke?

Roca är ett spanskt företag som är fokuserat på att utveckla vackra och innovativa badrumsprodukter. Roca grundades 1999 när Keramik Holding Laufen förvärvades av Roca S.P.A. Denna W+W -enhet kombinerar en tvättställ och en WC till en enda enhet, vilket sparar värdefullt utrymme. Cistern och Flush är integrerade i den keramiska skålen för toaletten. Roca är ett berömt globalt varumärke som grundades 1929 i Gavà, nära Barcelona.

Roca -toaletter och bidetter är av exceptionell kvalitet, både vad gäller design och tillverkning och inkluderar de moderna klassiska formerna. Heima -serien låter dig anpassa ditt badrum genom att välja från tre finish och fyra storlekar. Den fantastiska designen av roca kranar och blandare gör dem lämpliga för snygga, moderna vardagsrum. För att säkerställa långsiktig funktionalitet designades mässingskropparna och keramiska patroner med sunda tekniska principer i åtanke. Välj mellan ett antal layouter, inklusive enstaka eller dubbla slutade bad, infällda eller fristående modeller och i olika storlekskategorier. Hela samlingen av fint tillverkade möbler kan ses på Roca. Gap är en av deras mest framgångsrika serier och bland de mest populära. Deras Victoria-N och Dama-N-kollektioner använder rena linjer och friskhet för att modernisera badrumsutrymmet. Roca gör ett komplett urval av attraktiva, praktiska badrumsprodukter, som alla är designade och producerade i Europa. Roca erbjuder ett omfattande sortiment som inkluderar stora och små armerade akrylbadkar i många olika former och storlekar.

Roca erbjuder föremål för vägg, piedestal och fåfänga samt färdiga alternativ för sina sänkor och kranar. DAMA N är ett avancerat varumärke för möbler och sanitetsvaror som utvecklats av experter på Roca för en smidig integration i den nuvarande livsmiljön. Dessa förvaringsskåp och fåfänga, tillverkade av trä, krom och keramik, projicerar en känsla av lugnt förtroende när de placeras. Dama n Debba är ett riktigt enkelt smal stycke med tändljus för en elegant look. Meridian-N-serien skapades med tillgänglighet, flexibilitet och elegans i åtanke. Många WC -enhetsdesigner och bassänguppsättningar finns i Laura -kollektionen. Super Eco -toalettsviten från Roca använder halva vattnet på en konventionell toalett, vilket resulterar i billigare spolningskostnader och en mer ekologiskt medveten toalettupplevelse. Roca Hall Sanitaryware använder vinklar på kreativa sätt för att skapa ett vackert och modernt sortiment. Roca Senso är utformad för att injicera modern professionell stil i moderna hemmiljöer. Denna Roca Kalahari -badrumsuppsättning förvandlar helt badrumsinredningen med elegans, delikatess och attraktivitet.

Roca -element visar modern lyx. Slutanvändaren som vill skapa en modern livsmiljö som slår rätt balans mellan rymden och ljus för högsta möjliga grad av komfort och lätthet kan använda detta val. Denna David Chipperfield -kollektion byggdes för att enkelt fungera i samklang. Roca -element finns i White, Taupe och Greyish Anthracite. Roca Nexo är en rad sanitära varor designade av Roca för att vara vacker, skulpturell och uppfriskande enkel. Nexo erbjuder en praktiskt taget konstnärlig uppmärksamhet på detaljer i jämförelse med andra moderna möbler. Stycket kan användas i det moderna huset såväl som arbetsplatsen.

Vad kan du berätta om Roca -varumärket?

Roca är ett av de mest kända märkena i Spanien, och det har en närvaro i mer än 135 olika länder över hela världen. Roca -gruppen grundades 1999 när den schweiziska tillverkaren Keramik Holding Laufen köptes av det italienska företaget Roca. Roca -gruppen är nu den globala ledaren inom tillverkning av badrumslösningar. Efter att ha köpt indisk sanitetsvartillverkare parryware 2006 har Roca -gruppen fortsatt sin utvecklingsbana, ökat sin tillverkningsförmåga och utökat sin närvaro på den indiska marknaden. Roca är ett spanskt företag som ägnas åt utvecklingen av attraktiva och kreativa badrumsvaror; Som ett resultat av deras ansträngningar har de stigit för att bli en global ledare på detta område. Allt för badrummet tillverkas av dem, och deras högkvalitativa variation av varor inkluderar bad- och bassängenheter, kranar och duschar, fåfänga enheter och badrumsmöbler, badrumssviter, duschbrickor och olika hydroterapidenheter, bland annat.

Varför ska du välja Roca -badrum?

Spara miljön och utrymmet i ditt badrum. Införandet av denna betydande uppfinning har haft en gynnsam miljöeffekt genom att minska vattenanvändningen på ett mycket smart sätt. W+W är ett keramiskt objekt som kombinerar en tvättställ och en WC till en enda enhet. Denna klassiska design kombinerar två väsentliga badrumskomponenter till en enda enhet och bevarar en betydande mängd utrymme. Det är alltså ett utmärkt val för garderober och badrum. Vatten från bassängen filtreras och återanvänds för att spola WC, så att du kan spara vatten och i sin tur pengar med varje flush. W+W är i framkant inom design och innovation.

Överväger du en karriär inom innovation? Tänk på termen "in-tank." Roca har återigen revolutionerat badrumsvärlden med introduktionen av meridian i tanken, ett system som integrerar cistern och spolar inuti keramiken i själva WC, vilket möjliggör en mer kompakt design. Vatten dras in i tanken och sedan tillförs luft via användning av ett banbrytande fläktsystem. Detta gör att vattnet tvingas genom toalettkanten och spolar toaletten. Detta sparar både utrymme och vatten eftersom toalettbassänger inte längre behöver cisterner för att införlivas i väggar eller ses på baksidan av toaletten, som är fallet nu.

Badrumsmöbler med olika stilar. Heima -kollektionen ger dig möjlighet att verkligen anpassa ditt badrumsområde. Heima finns i tre ytor och fyra storlekar och kan kombineras med en matchande kolonnenhet och en mängd väl matchade bassänger för att skapa en design som är skräddarsydd efter dina krav och smak. Lådor kan utvidgas helt på grund av närvaron av inre lådor som är idealiska för att lagra små föremål på ett säkert sätt. Heima-möbler är en praktisk lösning.

Är Roca ett välkänt internationellt varumärke?

Det var på Gavà, nära Barcelona, ​​som Roca grundades 1929 som ett företag som tillverkade gjutjärnsradiatorer för användning i hemvärmeindustrin. Under 1990 -talet tog gruppen de första stegen mot världsomspännande utveckling, främst via inrättandet av kommersiella filialer och förhandlingar om avtal med lokala företag. Idag sträcker sig Rocas affärsnätverk 170 länder, med sina 85 tillverkningsanläggningar och mer än tusen arbetare på olika platser över hela världen.

Vad kan du berätta om Roca -toaletter?

TOALETT. Enheter från Rocas stora samlingar, som The Gap och Laura, kännetecknas av deras okomplicerade, moderna mönster och ett engagemang för slutanvändarens komfort. Tillbaka till vägg- eller vägghängande enheter visas, redo att erbjuda intrycket av ett nytt och avsprutat utseende, medan nära kopplade versioner sparar vatten med varje spolning och finns i olika färger. Roca -toaletter och bidetter är av största kvalitet, både när det gäller design och konstruktion, och har former som har blivit själva symbolen för samtida lyx.

Vattenbevarande är en högsta prioritet för ROCA, som skapade ECO -linjen, som begränsar vattenanvändningen samtidigt som full funktionalitet och prestanda bibehålls. Hemmet eller företaget som antar dessa modeller kommer att upptäcka att de gynnas avsevärt av de minskade långsiktiga driftskostnaderna som de tar med sig själva. Roca -toaletter är lyxiga föremål som har studerats noggrant när det gäller design. Det är lika trevligt att använda produkter som Roca Veranda nära kopplad toalettsvit eller Roca -elementen stänger kopplad toalettsvit som det är att titta på dem på grund av deras distinkta design. Roca -toaletter beskrivs som "samtida lyx", och de representerar toppen av samtida WC -design.

Vad är Roca -kranar och blandare, och hur fungerar de?

Roca -kranar och blandare kännetecknas av deras slående estetiska tilltal, vilket är förenligt med deras position som ett av de bästa märkena inom lyxbadrumsutrustning. Modeller som de i Roca Singles Pro -serien kännetecknas av deras slående blandning av raka vinklar och en form som passar bekvämt i handen, som visas av spakhandtaget som placeras på sidan av fallet. Dessa samtida kranar och blandare från Roca demonstrerar företagets designskick på ett djärvt och attraktivt sätt, vilket gör dem idealiska för det trendiga, moderna vardagsrummet.

Roca Urban Mono Mixer kännetecknas av en känslig, flödande form som exemplifierar Roca -åtagandet att utforma innovation på ett vackert sätt. Vattenflödet och temperaturen styrs av ett spakhandtag som ligger på baksidan av enheten, och pipen är utformad för att se ut som den svepande vattenströmmen som släpps. Badrumsdesign är en spännande möjlighet för alla designer som har en stark visuell inställning till det utrymme där de arbetar. Ett starkt engagemang för kvalitetskontroll går hand i hand med denna inställning till betydelsen av yttre uppträdanden. Varje bit mässingskroppar och keramiska patroner är byggda med sunda tekniska principer i åtanke, vilket säkerställer att de kommer att uthärda under många år framöver.

Vad vet du om Roca -bad?

Med de rymliga designen av Roca -badkar, taktila inuti skinn och exceptionell värmebehållning är det svårt att känna sig stressad när man blötlägg i det lugnande vattnet i ett av deras badkar. Priserna varierar från postnivåer till lyxiga fristående versioner, så oavsett vad din budget är Roca ett märke som definitivt är värt att undersöka! Roca -bad kännetecknas av deras rena linjer och en rensade inställning till produktdesign, vilket säkerställer optimal komfort för användaren samtidigt som man förmedlar en känsla av lugn via deras oklädda former.

Roca -badkar finns i en mängd konfigurationer, inklusive enstaka eller dubbla slutade bad, infällda eller fristående versioner och en mängd olika storlekar för att rymma en mängd olika badrumsgolvlayouter. Bad från Gap -samlingen är en perfekt följeslagare till deras motsvarande föremål i möbelsamlingen, vilket möjliggör fullständig stil harmoni över hela hemmet. Badkar som Roca Elements Bath fungerar som en lysande illustration av företagets engagemang för excellens. Denna elegant enkla design, som är både arkitektoniskt designad och trevlig att använda, vilket gör den till den perfekta kontaktpunkten i ett modernt, lyxigt badrum som omfattar idéerna om rena linjer och färskt öppet utrymme.

Vad vet du om Roca badrumsmöbler?

Gap -samlingen, som är ett av Rocas signaturprojekt, är en av deras mest framgångsrika serier och en av deras mest populära serier. Enheter i ren vit eller lockande druva är organiserade på ett rent och modernt sätt för att ge dem ett friskt, ljust och knäppa utseende. Deras fåfänga skåp, som kombinerar ett praktiskt tvättområde med viktigt lagringsutrymme, är ett måste för alla med en modern modekänslighet som vill se bra ut. Roca är där High Fashion möter toppnivådesign, som visas av deras intervall av vackert utformade möbler. Fantastiska designval för ett brett utbud av moderna badrumsdesigner som kännetecknas av deras tidlösa elegans tillhandahålls av moderna material och utsökta ytor.

De som letar efter något som lite mer skandinaviska kommer att gilla sina Victoria-N och Dama-N-samlingar, som är baserade på principerna för rena linjer och friskhet för att föra badrumsområdet till modern ålder. De kan matchas med ett antal inställningar, oavsett om de ges i de slående tonerna av svartvitt eller det mer organiska utseendet som tillhandahålls av träbitar, beroende på deras design. Det finns både väggmonterade och golvmonterade versioner, vilket gör att användaren kan vara kreativ med arrangemanget av deras badrumsområde. Det rekommenderas att du tittar på enskilda objekt för att avgöra vilka färger som finns tillgängliga.

Mer information om Roca -bassängerna kan hittas här.

En stark känsla av förtroende för europeisk design kan ses i varje objekt som produceras av företaget Roca. Detta inkluderar allt från möbler till sanitetsvaror. Det är viktigt att dessa bassänger ingår i deras samlingar eftersom de ger en touch av kontinental stil till det moderna vardagsrummet. Vi är glada över att erbjuda denna samling Roca -bassänger och sänkor som gör en omedelbar effekt på badrumsområdet. Utsökta former och starka mönster är alla en del av Roca -metoden för design, som vi är glada att visa ut.

När den halvreponerade bassängen och bassängen placeras i inställningen av ett badrumsområde är charmiga omtolkningar av den europeiska livsstilen. Deras öppna form gör att de enkelt kan matchas med antingen väggmonterade möbler eller arbetsbordet, vilket gör att användaren kan vara kreativ och skapa ett tvättområde som passar deras behov. De är färska, attraktiva och öppna i design. Produkter designade av Roca är inte rädda för att vara djärva, med ovanliga svep och former, såväl som oortodoxa materialkombinationer, i deras konstverk. I Roca Bol-bassängen, en iögonfallande bassäng som slutfördes i den bländande argenta-glasyren, har de visat sin vilja att ta risker för att skapa något helt unikt. Hörnbassängenheter, små garderob-tvättbassänger och andra rymdbesparande lösningar är alla tillgängliga för projektet som måste utnyttja det tillgängliga utrymmet.

Vad är kvaliteten på Roca -badrum?

Verksamheten har vuxit till att producera sina varor på fem kontinenter och verkar i mer än femtio länder och kan betraktas som ett verkligt globalt företag enligt vilken standard som helst, med produktdesign och kvalitet som de viktigaste faktorerna att tänka på. Roca tillverkar en omfattande variation av vackra, funktionella badrumsartiklar som utvecklas i Europa och finns till en mängd priser för att passa alla budgetar. De mönster som kommer från Roca -samlingen kommer att inkludera både grundläggande och mer utsmyckade och kommer att finnas tillgängliga i olika storlekar för att rymma alla badrumsutrymmen. Den stora variationen av badrumssviter som finns i Roca-sortimentet innebär att alla badrum, oavsett om det är familjebadrummet, badrummet eller garderoben, kan förvandlas till en vacker plats, med något som passar alla, även om Space är begränsad.

Enligt vad du kan förvänta dig av en modern Go -tillverkare har Roca en omfattande samling som inkluderar både stora och små helt förstärkta akrylbadkar som finns i olika former och storlekar. Inte bara är akryl mindre vikt än andra material, utan det möjliggör också ett större utbud av former, vilket är en av dess primära fördelar. Naturligtvis erbjuder Roca både gjutjärn och stålbadkar i sin samling, i en mängd olika former och stilar som sträcker sig från klassiska till moderna. Om du letar efter något som får dina vänner och grannar att ta mer än en förbipasserande blick när de använder ditt badrum eller garderob, leta inte längre än Roca -samlingen av bassänger. Designmässigt är de ur denna värld. Deras produkter sträcker sig från vägghung till piedestal till fåfänga enheter, och när de kombineras med Roca-kranar och fixturer är de redo att använda direkt.

Vad är Roca klyftan och hur fungerar det?

Endast inre föremål som har planerats och konceptualiserats kan konkurrera med det förtroende och stil som gapet utstrålar när det kommer in i rummet. En samling som utstrålar enkel cool hela tiden, gapet har mycket att erbjuda i samband med en modern livsmiljö. Möblerna i gapet är svelte och sinnliga, och de realiseras i vackra färgfinish som kall beige eller den rika lyxen av druva. När badrumsdesignen matchas med Sanitary Ware produceras ett badrum som är både estetiskt tilltalande och användarvänligt. Förutom höga förvaringsskåp och golv- och väggmonterade fåfänga enheter finns det tillräckligt med utrymme för att hålla badrummet rent och rörigt, skapa en snygg och uppfriskande miljö att varva ner. Golv- eller väggmonterade WC-sviter, såväl som en mängd olika bassängval, är ordnade i en naturlig, kompakt men ändå flexibel konfiguration för att skapa ett sammanhängande utseende. Dessa säkra färger och en trevlig uppförande ger denna avslappnade men samordnade outfit intrycket av Scaninavian elegans, utan att vara för formell. En ytterligare funktion är möjligheten att välja mellan olika badkar, vilket gör att användare kan fullfölja sina badrum med gapmöbler om de så vill.

Vad är Roca Dama-N-serien?

Som en uppfriskande samling av varor tar DAMA N -serien riskabla steg för att tänka om konventionella badrumsartiklar med färska och kreativa perspektiv och koncept som är både snygga och funktionella. Dama n möbler blir en unik och identifierbar karaktär av sina egna när man ser WC -enheter och bassänger ur detta nya perspektiv. Dama N är ett premiummärke av möbler och sanitära varor som har designats av specialister på Roca för att sömlöst integreras i inställningen av det moderna bostadsytan med lätthet. Från vägghängande enheter till rygg-till-väggskomponenter finns ett urval av bassängstilar och WC-pannor tillgängliga för att komplettera bassängerna i olika former och storlekar. Skåp och fåfänga enheter, som ger förvaring och finns i en mängd olika färgfinish som sträcker sig från mörkt texturerat trä till vitt för att matcha deras omgivningar, är tillgängliga att gå med dessa sanitetsvaror som ett komplement.

Vad kan du berätta om Roca Victoria-N Unik?

Victoria-n Unik-bitarna, som kombinerar trä, krom och keramik för att skapa en uppsättning förvaringsskåp och vanlighetsenheter, utstrålar en känsla av lugn försäkring när de är placerade. Genom att välja dessa föremål förvandlas interiören till en mycket attraktiv miljö som utstrålar en känsla av renlighet och ordning över hela området. Enstaka och tvillingfängsenheter har en stor potential för att skapa en mycket snygg kontaktpunkt i ett inre område. Deras eleganta utseende, som förbättras av infällda kromhandtag, bidrar till den övergripande känslan av lugn. Essential lagringsutrymme ger en rörig miljö, som är perfekt för alla som gillar en ren badrumsmiljö. Unik -spegeln, en fashionabelt grundläggande slimline -objekt som kommer med sin egen luftbelysning för den perfekta ljusbalansen, är en att ta hänsyn till. Unik är en frisk andedräkt när den hängs ihop som en grupp, och det är mer än kapabelt att återuppliva en interiör bara genom att vara där.

Har du någon information om Roca Debba?

Debba Furniture and Sanitary Ware är en vacker samling som är lika omfattande i bredd som den är visuellt tilltalande. Debba Furniture and Sanitary Ware skapas med det moderna bostadsområdet i åtanke. Sedan det öppna och fräscha utseendet, och eftersom det är tillgängligt i en mängd olika färger för en bred färgpalett att leka med, fortsätter Debba att vara en stark favorit bland våra kunder som gillar moderna klassiker. Valet av fåfänga enheter är samlingspunkten för denna samling, vilket gör att användaren flexibiliteten ska inkludera en fashionabla och trendiga möbler som proportionellt proportionerar i omgivningen. Dessa enheter, som finns tillgängliga med antingen lådor eller skåp, kombinerar bekväm förvaring med ett öppet och tillgängligt tvättområde som kan användas som en fokalbit i badrummet eller som ett unikt element i gästrummet. Genom att integrera fyra distinkta färgscheman av ljus och mörkt trä, kommer svarta eller vita ytbehandlingar i dessa bitar, ett fashionabelt hem som gynnar grundläggande, begränsade preferenser kommer att vara betydligt stöd av Debba -möbler.

Mer information om Roca Laura är tillgänglig på begäran.

Produkter från Laura -kollektionen är mjuka, moderna och har en feminin aspekt för dem. De är ett prisvärt alternativ när det gäller att köpa en ny möbel eller till och med en hel badrumsrenovering. Laura har utformats med tillgänglighet, flexibilitet och stil i åtanke och innehåller en mängd WC -enhetsstilar samt en mängd olika bassängpaket. Detta är ett sortiment som har mycket att rekommendera det: det är bekvämt att använda, det är behagligt för ögat, det är billigt och det är kompatibelt med en mängd olika mässingsval. Laura tillhandahåller en förbättrad version av den redan resursbesparande nära länkade toalettuppsättningen, som exakt har utformats för att vara ännu mer energieffektiv. Super Eco -toalettsviten använder bara hälften av vattnet på en standardtoalett, vilket sänker spolkapaciteten till 3 liter, vilket resulterar i minskade driftskostnader och en mer miljövänlig toalettupplevelse totalt sett. Det har alla egenskaper hos verklig designkompetens och garanteras under en period av 25 år.

Information Vad är Roca Meridian-N?

Varje designer av badrumsutrustning har en svår uppgift när det gäller att närma sig de grundläggande komponenterna i varje badrum med ett nytt perspektiv. Årets Meridian-N-kollektion från Roca är utformad för att visa företagets förmåga att tolka det bekanta på ett nytt sätt. Genom att samla ett så mångfaldigt urval har klienten en mängd val för att organisera och ordna deras badrum, eget badrum eller garderob, som alla är moderna, fräscha och fashionabla. När det gäller design finns bassänger tillgängliga i en mängd konfigurationer, med infällda val som existerar tillsammans med asymmetriska enheter och små garderobsalternativ. Den dubbla bassängenheten, som är uppdelad i två skålar för att upprätthålla tvättområdet distinkta men förenade, ingår för paret som tycker om att vara fashionabla. På grund av den distinkta tablettformen som skiljer Meridian-N-samlingen är den kompatibel med ett brett utbud av inre dekorer och stilar.

Är Roca Hall trevligt plockning?

Hall Sanitaryware spelar med vinklar på innovativa sätt att skapa en samling som är både snygg och modern i design. Denna samling, som kombinerar flexibilitet med elegans, lägger individualitet till badrummet utan att offra praktiska eller komfort på något sätt. Dessa komponenter, som ger användaren en mängd olika val för bassänger och WC -sviter, är lika lämpliga för det offentliga badrumsområdet som för den privata bostaden. Searbassänger finns i en mängd olika konfigurationer, inklusive smalare väggmonterade varianter och ett svalt hörnmonterat alternativ för situationer när utrymmet är på en premium. Hål med en enda kran borras i varje komponent och förbereder den för att vara i par med en snygg mono -mixeruppsättning. Var och en av WC -enheterna i Hall -serien kännetecknas av användning av stegade, vinkelskärningar i huvudpanenheten, vilket skapar ett estetiskt tilltalande och distinkt utseende. Det finns delar som är nära kopplade, väggmonterade och tillbaka till väggen. Bitarna använder sig av vatten för att minska driftskostnaderna till ett minimum.

Vill du lära dig mer om Roca Senso?

Förutom att utvecklas av en av världens bästa specialister inom samtida sanitetsartiklar, är Roca Senso -sortimentet utformat för att tillföra en känsla av cool professionalism i det moderna hushållet. Senso är en samling med en unik personlighet som sticker ut från de andra. Senso har en manlig känsla som är både elegant och ren, och den är både stark och polerad. Med en mängd olika bassängval, allt från små garderobsbassänger till eleganta vägghungade badrumsbassänger, som var och en har en mängd olika fäll- och piedestalalternativ för att matcha din övergripande önskade finish. Med hjälp av en kombination av en av dessa bassänger och en av toalettenheterna ger Senso det yttersta i garderobsalternativ för användaren. Stäng länkade eller vägghängande WC -enheter ger moderna WC -lösningar som använder mindre vatten, sänker driftskostnaderna och har en mindre miljöeffekt. Senso Bidet Suites, som är tillgängliga för badrum med tillräckligt med utrymme, lägger till en obemärkt aspekt av renhet och elegans till rummet.

Vad är exakt Roca Kalahari?

Kalahari är en absolut vacker samling som har all elegans, delikatess och vädjan som krävs för att helt förändra badrumsdekoren. I Kalahari -bassängen tillverkas skålen genom att använda en enda kammad skål som är utformad av ett enda boradark keramik. Dessa bassänger, som finns tillgängliga i antingen en enda enhet eller ett coolt dubbelt bassängutrymme för att skapa det idealiska hans och hennes område, kommer säkert att ha en god effekt på tvättstugan. Ett elegant handdukhandtag fungerar inte bara som ett bekvämt förvaringsområde, utan det fungerar också som ett snyggt visuellt accent i sig själv. Utöver dessa magnifika föremål är en samling möbler som utstrålar en oöverträffad känsla av verkställande kyla i hela rymden. Vanity Basin -enheter inkluderar Kalahari -bassängerna som är införlivade i ett vackert förvaringsområde, som finns i tre olika ytor: glansvit, glans taupe och antracitgrå. På grund av de dämpade tonerna och tillgängliga monokromatiska valen är Kalahari en utmärkt match i samband med samtida, öppna bostadsområden som presenteras med största enkelhet och prydnad.

Vill du veta mer om Roca Element?

Roca -element är symbolen för samtida lyx. Det är öppet, skarpt och självförtroende, vilket gör det till det perfekta alternativet för slutanvändaren som strävar efter att skapa en modern livsmiljö som slår rätt blandning av utrymme och ljus för största möjliga nivån av komfort och bekvämlighet. Denna kompletta samling av bitar, designad av den kända designern David Chipperfield, är designad för att fungera enkelt tillsammans ... det är möjligt att skapa sanitetsvaror från keramik som är snyggt förverkligad, anta formen på en kub och mjukgör kanterna och hörnen med mjuka kurva. Det är möjligt att göra ett helt badrum med elementartiklar som sträcker sig från badkar till bidetter för ett sammanhängande utseende av tidlös elegans. Brassware -beslagen är belägna i närheten av sanitetsartiklarna. Dessa väggmonterade bitar, som har utformats för enkelhet och effektivitet, utstrålar en stark känsla av kontinental kyla och deras användarvänliga arrangemang bidrar till den totala effekten. När det gäller att organisera layouten för ditt badrumsområde, gör det möjligt att använda olika duschkit, badfyllmedel och kombinerade bad- och duschuppsättningar praktiskt taget alla kombinationer.

Vad är ROCA MINI?

Det säger sig självt att Mini Furniture Packs av Roca är ett utmärkt alternativ för alla som letar efter ett tillägg till deras badrum som är krångelfritt, elegant och samtida. Med noggrant hänsyn till hur de enskilda komponenterna kommer att fungera tillsammans kan dessa buntar vara beroende av att göra mirakel i badrummet eller badrummet. Det finns två möjliga konfigurationer som visas här, med antingen en väggmonterad spegel eller ett speglat skåp i kombination med Vanity-enheten som ett alternativ. Trots att kabinettenheten ger tydliga fördelar när det gäller extra lagring, erbjuder Single Mirror ett alternativ i situationer när utrymmet är begränsat. Att införliva en reflekterande yta i utformningen av fåfängenheten är ett uppenbart beslut, eftersom dessa val ger chansen att skapa ett färdigt, personligt område för alla dina skötselkrav. Dessa attraktiva bitar, som är fästa vid väggen, kombinerar tvättområdet med förvaring. De är en väsentlig komponent i det samtida huset, som kräver en infusion av ljus och rymd. De är kompakta, rena och snygga.

Vill du veta mer om Roca Nexo?

Nexo är en komplett rad sanitära varor skapade av Roca som är elegant, skulpturell och uppfriskande grundläggande i sin design och konstruktion. Dess breda ytor, svepande bågar och nästan estetisk trohet för varje bit skiljer Nexo från andra moderna möbler. Nexo -bitar kan kombineras och matchas efter funktion och behov, vilket gör dem lämpliga för användning i det moderna hemmet samt det kommersiella pensionat eller hotellmiljö. När utrymmet är på en premium är hörn garderobbassängen ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ. Breda asymmetriska bassänger är ett starkt och krävande uttalande för dem som har utrymme för att rymma dem och uppmärksamma alla som kommer in i rummet. Nexo WC -pannorna, som är utrustade med anpassade toalettlock och säten, har en enkel men ändå effektiv design som är fri från dammfällor och onödig dekoration. Nexo kännetecknas av en stark betoning på minimalism, så om du letar efter ett mer diskret utseende kan det vara det för dig.

Är Roca Polo en bra match för dig?

Polo har en smal design som ger den en nästan willowy look hela tiden, vilket ger det intrycket av en klar ballerina. En varaktig känsla av friskhet är intryckt på badrumsinredningen när Roca Polo Sanitary Ware är färdig i den minimalistiska, känsliga finishen förknippad med aktuella trender, som ses i bilderna nedan. För garderoben är polo -toalettsviterna och bassängerna ett utmärkt val för en kompletterande uppsättning fixturer. Bassängen är tillgänglig med ett eller två kranhål, och en valfri räfflad piedestal kan läggas till för att slutföra utseendet samtidigt som rören är ur sikte. Polo -linjen, som är specifikt avsedd att hålla kostnaderna låga och tillgängliga, är ett populärt alternativ bland hyresvärdar och utvecklare som försöker renovera sitt badrumsområde på en begränsad budget. Rocas framgång med att uppnå detta mål och samtidigt hålla föremålen i samlingen praktisk och aktuell har varit en designseger på deras sida.

Senso Compact av Roca?

I varje steg i design- och tillverkningsprocessen för sina varor, från tavlan till ditt badrum, har Roca stort nöje med sitt arbete. Sensor Compact visar sin uppmärksamhet på detaljer genom att noggrant överväga alla delar av sin produkt. För maximal användarkomfort och bekvämlighet placeras överflödet på kompakta handbassänger asymmetriskt för att spara utrymme och samtidigt öka det tillgängliga fyllningsområdet. Senso Compact är en tvättställare som tar den traditionella designen och lägger till en fräsch och intressant twist till den. Det har en nyckfull aspekt av det samtidigt som man upprätthåller en stark känsla av syfte och en hållbar byggkvalitet. WC -enheter är installerade med diskreta golvbeslag, och enhetens totala påverkan i badrummet beaktas. Att göra valet för ett grundläggande fotavtryck utan krokar och krokar gör att renheten är en bris med ett snabbt svep. V Senso Compact -linjen erbjuder också en hög effektivitet, Eco Water Saving WC Suite, som är idealisk för den informerade konsumenten. Senso Compact är ett populärt val i både den offentliga och privata sektorn på grund av dess förmåga att främja en känsla av renlighet, effektivitet och en hållbar byggkvalitet.

Är Roca Senso Square en produkt av hög kvalitet?

Senso Square är en uppsättning designerbassänger som täcker alla nödvändigheter. Stil och styrka kombineras i denna väl genomtänkta samling, som har användningar i ett antal situationer och inställningar. Dessa bassänger, som har formats med ett minimum av dekoration, låter deras användarvänliga former och ny modernism tala för sig själva. Från enorma, 1000 mm breda bassänger för huvudbadrummet till små handbassänger för garderoben eller garderoben finns det en lösning för varje smak och budget. Varje bassäng har samma designelement, vilket gör det möjligt för dem att samarbeta harmoniskt i ett enda område eller från rum till rum över ett hem, pensionat eller till och med ett hotell. De två Vanity Unit -valen kommer att erbjuda en hel del inspiration för interiörarkitekten med ett öga för stil och estetik. De släta åtgärderna drar ut lådor och släta hörn, som finns tillgängliga i en mängd fashionabla färgval inklusive rött, svart och vitt, ger en känsla av tyst elegans och skandinavisk stil.

Roca badrumsmärke detaljer

 • Roca är ett spanskt företag som är fokuserat på att utveckla vackra och innovativa badrumsprodukter.
 • 1999 förvärvades det schweiziska företaget Keramik som innehöll Laufen av den italienska affärer Roca.
 • Denna W+W -enhet kombinerar ett tvättställ och en WC till en enda enhet, vilket sparar värdefullt utrymme.
 • Cistern och Flush är integrerade i den keramiska skålen för toaletten.
 • Roca är ett berömt, länge varumärke som är baserat i Gavà, nära Barcelona.
 • Roca -toaletter och bidetter är av exceptionell kvalitet, både vad gäller design och tillverkning och inkluderar de moderna klassiska formerna.
 • Heima -serien låter dig anpassa ditt badrum genom att välja från tre finish och fyra storlekar.
 • Den fantastiska designen av roca kranar och blandare gör dem lämpliga för snygga, moderna vardagsrum.
 • Roca erbjuder ett omfattande sortiment som inkluderar stora och små armerade akrylbadkar i många olika former och storlekar.
 • Många WC -enhetsdesigner och bassänguppsättningar finns i Laura -kollektionen.
 • Super Eco -toalettsviten från Roca använder halva vattnet på en konventionell toalett, vilket resulterar i billigare spolningskostnader och en mer ekologiskt medveten toalettupplevelse.
 • Roca Hall Sanitaryware använder vinklar på kreativa sätt för att skapa ett vackert och modernt sortiment.
 • Roca Senso -linjen skapades för att injicera cool professionalism i samtida hushåll.
 • Denna Roca Kalahari -badrumsuppsättning förvandlar helt badrumsinredningen med elegans, delikatess och attraktivitet.
 • Roca -element förkroppsligar modern lyx.
 • Slutanvändaren som vill skapa en modern livsmiljö som slår rätt balans mellan rymden och ljus för högsta möjliga grad av komfort och lätthet kan använda detta val.
 • Denna David Chipperfield -kollektion byggdes för att enkelt fungera i samklang.
 • Roca -element finns i vitt, taupe och antracitgrå.
 • Roca Nexo är en rad sanitära varor designade av Roca för att vara vacker, skulpturell och uppfriskande enkel.
 • Stycket kan användas i det moderna huset såväl som arbetsplatsen.

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.