Is Villeroy and Boch good quality, brand review.

Är Villeroy och Boch god kvalitet, varumärkesgranskning.

Allt du behöver veta om Villeroy och Boch -toaletter och keramik.

Modernt badrum med gröna växter

Är Villeroy och Boch ett bra varumärke?

Vad är historien om Villeroy & Boch?

Villeroy & Boch grundades 1748 av Iron Master François Boch och hans tre söner, som alla utbildades som smeder. Verksamheten började i Lorraine Hamlet i Audun Le Tiche, där Iron Master etablerade ett keramikföretag med hjälp av sina lärlingar. 1766 fick det tillstånd att bygga en keramikugn i staden Septfontaines, Luxemburg, där den driver en porslinfabrik vid den tiden. Det var den 14 april 1836, som affären sammanslags med den för sin rival, Nicolas Villeroy, och blev känd som Villerory - Boch. 1869 etablerade företaget världens första kakel tillverkningsanläggning tillägnad uteslutande till arkitektoniska plattor.

Villeroy & Boch AG är ett tyskt företag som tillverkar servis, toalettartiklar och hälso- och hälsoartiklar. På dagens marknad är företaget uppdelat i två avsnitt: bordsartiklar och badrum och wellnessprodukter. Under 2006 spinnades brickan i ett separat företag (V & B Fliesen GmbH). Eczacbaş Holding förvärvade en andel på 51 procent i V & B Fliesen GmbH 2007, då familjen Villeroy sålde sin andel. Vandebfliesens aktiekapital innehas nu endast av 2,29 procent av aktieägarna, vilket representerar en liten procentandel av det totala aktiekapitalet.

Grundat i Mettlach, Tyskland, av Jean-Baptiste Stahl, Villeroy & Boch är ett lyxigt heminredningsföretag. Phanolith porslin, producerad av keramikbranschen, är välkänd för sitt halvtransparent utseende. Designen visades ursprungligen vid Paris Exposition Universelle (1900), och den har upprätthållit en betydande närvaro på den tyska marknaden sedan dess. Villeroy & Boch har vuxit till att bli ett av världens största keramiska tillverkningsföretag.

 • François Boch och hans tre söner utbildade alla som smeder grundade Villeroy & Boch 1748.
 • Audun Le Tiche är där Iron Master skapade ett keramikföretag med hjälp av sina lärlingar.
 • Villeroy & Boch AG är ett tyskt företag som tillverkar bordsartiklar, toalettartiklar och hälsoprodukter.

Vad är Villeroy & Boch Technology, och hur fungerar det?

Titanceram är en egen blandning av lera, kvarts, fältspat och titandioxid som, när den används i samband med specifika tillverkningstekniker, möjliggör skapandet av extremt exakta former utan att kompromissa med långsiktig hållbarhet. DirectFlush är en kantlös toalettdesign som var särskilt utformad för att vara enklare att rengöra än traditionella toaletter. Quaryl är ett sammansatt material som kombinerar egenskaperna hos naturlig kvarts med egenskaperna hos akrylharts för att skapa ett nytt material med unika egenskaper.

Är Villeroy och Boch ett varumärke av hög kvalitet?

Villeroy Boch har mycket högkvalitativa krav, och bordsartiklar kan avvisas som första kvalitet för att till och med ha det minsta felet .... Majoriteten av deras standardformade servislinjer tillverkas i Tyskland. Trots detta tillverkas inte alla Villeroy & Boch -varor i Tyskland. En stor del av deras presentprodukter tillverkas i Kina.

Vad är en Villeroy & Boch -toalett, och hur fungerar det?

Villeroy och Boch har en lång och berömd historia av att tillhandahålla högkvalitativa keramiska och sanitetsprodukter. Denna kunskap har använts för utvecklingen av ett omfattande utbud av attraktiva, moderna och bekväma WC -enheter och bidéer för hemmet. Allt från vägghung och rygg-till-vägg toaletter till matchande ramar, spolplattor och dolda cisterner, bidets, enheter anpassade för ungdomar eller personer med rörlighetsproblem och nära kopplade enheter med ett reducerat vattenavtryck samlas i detta avsnitt . Under dessa sidor hittar du ett urval av Villeroy & Boch -intervall, som var och en har alla de val du behöver för att designa en WC som är vacker, modern, ren och effektiv.

Vad är Villeroy & Boch Avento -toaletter, och hur fungerar de?

Avento -kollektionen är nöjd med att inkludera alla egenskaper hos klassisk design. Vissa artiklar har en innovativ fälglös design som betonar renlighet och användbarhet medan de fortfarande är visuellt tilltalande. Avlägsnande av den inre kanten ihålig resulterar i mindre utrymme för farliga bakterier att frodas. Skålar som är ergonomiskt designade och smart lutade för att minimera stänk finns tillgängliga, medan väggfästen ger en europeisk känsla samtidigt som inre ljus och utrymme ökar.

Vad är Villeroy & Boch Subway 2.0 toaletter, och hur fungerar de?

Elegant enkelhet och praktiska är perfekt integrerade i hela Subway 2.0 -produktlinjen, som innehåller en mängd strömlinjeformade föremål. Toalettpannor och bidéer placerade på väggarna är gjorda av fint hygieniskt porslin som har blivit böjd mjukt. Dessa artiklar är inte bara vackra, utan de är också snabba och enkla att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt val för modern, kreativ inredning. CeramicPlus -behandlingen, som är speciellt utformad för att förhindra fläckar och kalkskala, kan till och med läggas till ett antal modeller.

 • Hela Subway 2.0 -produktsortimentet integrerar stil och fungerar felfritt.
 • Bidetter och toalettpannor består av sanitära porslin, som har vikts försiktigt.
 • CeramicPlus kan läggas till i flera av modellerna.

Betraktas Villeroy och Boch som ett avancerat varumärke?

Medan Villeroy & Boch-produkter är av hög kvalitet och estetisk tilltal, ger de också multifunktionella lösningar för det moderna hemmet och arbetsplatsen.

Vad exakt är Villeroy & Boch Architectura -toaletter, och hur fungerar de?

Hela Architectura -samlingen är inspirerad av en designfilosofi som betonar noggrann byggnad och utförande. Ett bra exempel är det fyrkantiga nära paret WC, som har kraftfulla linjer och starka vinklar, men är mjukade med subtilt vackra kurvor för att skapa en harmonisk helhet. Detta skulle vara ett uppenbart val för alla moderna inredningar, vare sig det är ett privat badrum eller ett high-mode offentligt garderob på grund av dess kraftfulla visuella form. Det finns ett val av toalettstolar med antingen en vanlig eller mjuk nära, snabb frisättningsmekanism som ingår i paketet.

Vad är Villeroy & Boch Hommage -toaletter?

Traditionella WC Pan -former ges en distinkt modern twist med Villeroy och Boch Hommage Wall Hung Toalett från Villeroy & Boch Collection. Ett omedelbart äkta uttalande görs av den nuvarande versionen av den traditionella WC Pan, som passar in väl med ett modernt urbant boende av alla storlekar. Mjuka nära platser, som ger en extra nivå av tyst lyx, finns tillgängliga som ett alternativ. Lyx i överflöd i Villeroy & Boch Hommage Floor Standing Bidet, som är utformad från det finaste sanitära porslinet som finns. Fabriksbehandlingen med den unika CeramicPlus-finishen ger en fläckbeständig barriär som gör att den alpina vita glansen kan upprätthållas under en längre tid, medan anpassning erbjuds via ett eller tre kranhålval för att matcha kranen du väljer.

Vad är sammansättningen av Villeroy och Boch?

Villeroy & Boch har åtagit sig att leverera högkvalitativt porslin och benporslin, kristallglas, rostfritt stålbestick och heminredning för att hjälpa dig skapa den perfekta tabellen för din nästa samling eller evenemang. Oavsett om du förbereder ett stort evenemang eller en avslappnad vardaglig middag, kommer du säkert att hitta rätt föremål för att tillgodose dina behov.

Finns bly i Villeroy & Boch -produkter?

Från början av produktionsprocessen har Villeroy & Boch stått för högsta kvalitet: från det noggranna urvalet av högkvalitativa råvaror till exklusiv användning av blyfria, extremt till och med dubbla glasyror och dekorativa färger som har varit Testat för skadliga ämnen, till användning av banbrytande teknik.

modernt svartvitt badrum

Vem gör Villeroy och Boch?

Vilka Villeroy & Boch -platser, cisterner och knappar är en del av Viclean & Viconnect -serien?

Denna samling visar hur Villeroy & Boch alltid är i framkant när det gäller användning av tillväxteknologi. Detta engagemang för progressiv innovation visas med fjärrkontrollteknologi, vilket bara är ett exempel. Den kan anpassa användarupplevelsen till den minsta detalj med Viclean U -sätet, eftersom den kommer med sin egen fjärrkontrollenhet. Tillsatsen av ett värmeelement ger konsumenterna den yttersta komforten. Ytterligare kontroller inkluderar förmågan att öppna och stänga sittskyddet samt fem olika vattentemperatur-, flödes- och munstyckspositioner. VI Clean L -versionen, som är mer minimalistisk i utseendet, uppnår en stor balans mellan elegant utseende och enastående funktionalitet, samtidigt som den är billigare.

Vad exakt är Villeroy & Boch Aveo -toaletter, och hur fungerar de?

Villeroy & Boch's Aveo -kollektion är toppen av badrums lyxware, som kombinerar modern kontinental design och tilltalande geometri med noggrant hantverk och stark teknik för att skapa ett badrum som är både funktionell och lyxig. Den nya generationsbiden, som är delvis formad och helt enkelt attraktiv, för att skapa ett badrum som är både funktionell och lyxig. Den nya generationsbiden, som är delvis formad och helt enkelt attraktiv, är attraktiv, är ett välkommet tillskott till alla moderna badrum. Aveo New Generation Wall-Hung Toalett, å andra sidan, kan verkligen fungera som grunden för ett modernt bostadsyta. Dess enkla linjer och användning av det bästa sanitära porslinet gör det till en utmärkt följeslagare till andra delar från Aveo -samlingen.

Vem är tillverkaren av Villeroy och Boch?

När François Boch och hans tre söner började producera keramiska servis och prydnadskonstartiklar 1748, betraktades de som pionjärer i branschen. Maison Villeroy & Boch grundades 1836 när Jean-François Boch gick samman med den framgångsrika stengodsproducenten, Nicolas Villeroy. Deras fusion resulterade i skapandet av en av de första globala spelarna under 1800 -talet.

Vad är Villeroy & Boch Subway (SOHO) toaletter?

Det finns ett antal val för matchande ramar, spolplattor och dolda cisterner tillgängliga med dessa vägghung och back-to-vägg toaletter. Som ett resultat av dess vintergröna utseende och minskade vattenpåverkan är nära kopplade enheter ett sundt långsiktigt investeringsalternativ. Kompakta versioner finns tillgängliga med ett dold fästpaket, vilket eliminerar behovet av skrymmande väggmonterade cisterner helt.

Miniatyrenheter, såsom tunnelbanan kompakt vägghungtoalett, har en kompakt design som är väl lämpad för eget badrum eller badrum med begränsat utrymme. Samtidigt säkerställer specialiserade avdelningar att individer med rörlighetsproblem har en trevlig upplevelse när de går in och lämnar byggnaden.

Vad är Villeroy & Boch Subway (SOHO) toaletter, och hur fungerar de?

Det finns ett antal val av matchande ramar, spolplattor och dolda cisterner tillgängliga med dessa vägghung och back-to-vägg toaletter. Som ett resultat av deras vintergröna utseende och minskad vattenpåverkan är nära kopplade enheter ett sundt långsiktigt investeringsalternativ. Kompakta versioner finns tillgängliga med ett dold fästpaket, vilket eliminerar behovet av skrymmande väggmonterade cisterner helt.

Miniatyrenheter, såsom tunnelbanan kompakt vägghungtoalett, har en kompakt design som är väl lämpad för eget badrum eller badrum med begränsat utrymme. Samtidigt säkerställer specialiserade avdelningar att individer med rörlighetsproblem har en trevlig upplevelse när de går in och lämnar byggnaden.

Hur fungerar Villeroy & Boch O.Novo toaletter?

Washdown Wall-Hung Pan är en av bitarna i O.Novo-kollektionen som visar Villeroy & Bochs förmåga att kombinera design och funktion. Enheten, som är gjuten i en mycket modern design, använder endast 4,5 liter vatten för varje flush, vilket resulterar i betydande vattenbesparingar. En rimlös design ger mer spoltäckning och skapar en mer sanitär atmosfär genom att eliminera behovet av att bakterier växer runt pannan när den är monterad och därmed optimerar det tillgängliga området. Individuell anpassning och enkel installation möjliggörs av en mängd olika tillbehör tillgängliga i hela sortimentet. Bland de valfria tillbehören är ett ljudisoleringssats, ett säte och täckningsalternativ med en snabb frigöringsmekanism och mjuka stängning gångjärn och ett armstöd med en snabb frigöringsmekanism.

 • Villeroy & Boch kan blanda stil och fungera med tvättväggen-hängande pannan från O.Novo-linjen.
 • Tillbehörsalternativ inkluderar ett ljudisoleringssats, ett säte och täck med en snabb frigöringsmekanism och ett armstöd med en snabb frigöringsmekanism.

Vad är Villeroy & Boch Omnia Architectura -toaletter och hur fungerar de?

Den robusta Omnia Architectura -linjen, som är idealisk för offentliga anläggningar som barnkammare eller skolor, samt små badrum i privata hus, innehåller ett antal kompakta versioner för rum med begränsat utrymme. Den nära kopplade WC-sviten är designad för att vara enkel, strömlinjeformad och modern i utseende och har alla kvaliteter att smälta enkelt in i alla moderna badrum, garderob eller badrum. En nära kopplad design har uppenbara ekonomiska fördelar, eftersom det minskar mängden fysiskt utrymme som tas upp av cisternen såväl som mängden vatten som behövs för varje spolning. Uppgraderingar till den grundläggande sätet, som inkluderar ett mjukt nära alternativ som är både tyst och elegant, samt behandlingar med den egenutvecklade Villeroy och Boch CeramicPlus finish, finns att köpa. Detta avvisar aggressivt kalkskala och hjälper till att hålla enheten ser yngre under en längre tid.

Villeroy & Boch Joyce -toaletter är, som namnet antyder, Villeroy & Boch toaletter.

Joyce -kollektionen är fokuserad på bitar som är estetiskt tilltalande och funktionella, samtidigt som den utmärkta kvalitet som har kommit att förväntas från Villeroy och Boch till ett överkomligt pris. Det utstrålar också elegans, rymlighet och praktiska. Joyce Wall Hung Pan är en elegant möbel som har alla dessa egenskaper. Det är lämpligt för modern inredning i både bostads- och gästfrihetsinställningar. Det är utrustat med Villeroy & Boch Aquareduct System och har ett effektivt och miljövänligt flush på 3 eller 4,5 liter, vilket minskar vattenförbrukningen. Dess släta ytor och rena linjer gör det till en bra match för alla badrum eller eget badrum som är baserat på begreppet estetisk enkelhet. Bidetter ignoreras eller avfärdas ibland som föråldrade fixturer, men Joyce FloStanding Bidet är idealiskt lämpad för användning i en modern miljö. På grund av dess oklädda utseende och tydliga linjer, liksom dess utmärkta vita alpinfinish och enkla form, är den sömlöst kompatibel med resten av Joyce -samlingen. Joyces djärva moderna mönster visar att du kan få banbrytande europeiska badrumsvaror till ett tillgängligt pris genom att integrera dem i samlingen.

 • Joyce -linjen fokuserar på föremål som är visuellt attraktiva och praktiska, samtidigt som de förblir i överensstämmelse med Villeroy & Bochs kvalitet och värde.
 • Det är elegant, rymligt och funktionellt.
 • Joyce Wall Hung Pan är en snygg möbel med flera funktioner.
 • Det är väl lämpat för både hem- och gästfrihetsdekor.
 • Den använder Villeroy & Boch Aquareduct Technology, som skär vattenanvändningen och spolar ut 3 eller 4,5 liter, vilket sparar vatten.

modern porslinsset

Är Villeroy och Boch en Bone China -tillverkare?

Vad är Villeroy & Boch Memento -toaletter och hur fungerar de?

Memento Wall Hung WC är ett verk som är stolt över det tjugoförsta århundradet. Elite tyskt utförande är tydligt i det här stycket, som är trassigt vägghängt och fantastiskt rent i sin form. Dolda fästelement hjälper till att hålla linjerna rena, och den exklusiva CeramicPlus -finishen ger en glans som är resistent mot kalk och fläckar. Memento Bidet är en traditionell artikel som är både hållbar och tidlös i sin design. Det har flexibiliteten att matcha andra artiklar i Memento -linjen såväl som produkter från andra märken. Dess linjer, som är gjutna i bländande vita hygieniska porslin, passar idealiskt för den moderna badrumsinredningen.

Vad är Villeroy & Boch La Belle -serien, och hur skiljer sig den från andra serier?

La Belle -väggmonterad bidet 5427 00R1 är ett lyxigt tillskott till alla badrum. Det är klassiskt inspirerat och sant till dess namn och blandar nytta med estetik. Designens subtila skönhet, som integrerar rena, flödande linjer i den övergripande designen, fungerar som grunden för den höga konstruktionskvaliteten. Denna bidé, som är klar med en vit glans och har behandlats med den exklusiva fläckbeständiga keramiska plus-behandlingen, kan användas med en mängd andra sanitetsvaror för att skapa ett sammanhängande utseende. Det är ett smart alternativ för moderna, rena bostadsområden att ha en väggmonterad toalett och säte, till exempel La Belle 5627 10R1. Designad för att minska röran samtidigt som badrumsområdet kan andas, passar dess eleganta geometri perfekt med någon modern badrumsdesign. En mjuk-nära plats som matchar resten av möblerna ger en touch av extra avkoppling och subtil elegans. Denna breda samling av högkvalitativa badrumsvaror visar exakt varför Villeroy och Boch är ett så välkänt och känt varumärke i världen av europeisk badrumsproduktdesign och tillverkning. Alla företag förstår att upplevelsen av att använda offentliga toaletter ska förfinas och sanitära, eftersom det reflekterar på företagets image. Villeroy och Boch erbjuder en mängd syfoniska urinaler som en del av deras produktlinje. Det är en dubbel känsla av renlighet och elegans projicerade av dessa, eftersom de är effektiva, eleganta och luktfria. Det omfattande urvalet av WC -enheter och bidetter, som alla är av högsta kvalitet, ger en mängd olika alternativ för både privata och offentliga områden. Oavsett om du vill uppdatera ditt befintliga badrum eller skapa ett helt nytt utrymme i en modern design, erbjuder Villeroy & Boch den högkvalitativa keramiska och sanitära varan du letar efter.

 • La Belle -väggmonterad bidet 5427 00R1 är ett påkostat badrumstillbehör.
 • Det är traditionellt men banbrytande och kombinerar praktiska med skönhet.
 • Den vita glansade, fläckbeständiga keramiska plus-behandlade bidet kan användas med annan sanitär utrustning för att skapa ett enhetligt utseende.
 • Moderna, obefläckade vardagsrum, som La Belle 5627 10R1, bör innehålla en väggmonterad toalett och säte.
 • Det var utformat för att rensa röran, samtidigt som det hjälpte badrumets ventilation genom att ha en attraktiv geometrisk form.

Är Villeroy och Boch ett brittiskt företag?

Villeroy & Boch (franska uttal: [Vilwa E BK], Tyskt uttal: [Vlr. NTBX]) är en tysk keramikproducent baserad i Mettlach, Saarland. Företagets huvudkontor är i Mettlach.

Kan Villeroy och Boch -produkter tvättas i diskmaskinen?

Den stora majoriteten av Villeroy & Boch -porslin och benporslin är diskmaskin och mikrovågsugn. Vi föreslår att du använder skåltvål som inte är parfymerad.

Är Villeroy och Boch en tillverkare av Bone China?

Den allra första samlingen av Villeroy & Boch Bone China.Villeroy & Boch har tagit över Heinrich -porslinverket i Selb, som har en lång historia av att producera fint porslin. I mer än tre decennier har denna anläggning producerat Bone China, som Villeroy & Boch var det första företaget som kommersialiserade på den europeiska kontinenten.

Vad är exakt Villeroy & Boch Omnia Classic -produkter?

Omnia Class is a durable and adaptable collection that is suitable for public facilities such as nurseries and schools, as well as for modest bathrooms in private residences. The Omnia Classic Close Coupled WC 6623.10 is a piece of cutting-edge European design that radiates sophistication. This contemporary close-coupled toilet, which is visually unobtrusive, is also an environmentally conscious choice. In addition to decreasing water usage, the fact that it is wall-mounted means that it takes up less room in the home. Those with mobility issues will find the Omnia Classic Pan Vita WC 6683.10 to be a more accommodating vehicle. Its slim design incorporates a duo-flush cistern with the option of a shorter flush, resulting in a decreased environmental effect.

What exactly are the Villeroy & Boch Omnia Pro products?

Providing a versatile variety of bathing items, the Omnia Pro line offers solutions that are appropriate for use in both public areas and the home. The Omnia Pro Child's Pan 7602 is a contemporary combination of functionality and classic style that has been specifically developed with children in mind. This smaller pan is suitably sized for placement in nurseries, primary schools, restaurants, and any other public area where children congregate and interact with one another. The Omnia Pro Siphonic Urinal 7502 is unapologetically one-of-a-kind. This urinal makes a statement in any contemporary urban restroom area because of its extremely unique and striking form, which makes it ideal for use in bars and restaurants, among other places.

What is bone china and how does it differ from porcelain?

Bone china is the most durable of the porcelain or china ceramics, with very high mechanical and physical strength as well as chip resistance, and is well-known for its great hardness.

Is bone china a better quality than fine china?

Porcelain goods are often thicker in texture than bone china ones. Forging porcelain takes place at a greater temperature - often about 1,455 degrees Celsius / 2,650 degrees Fahrenheit. Because of its lower weight and body structure, bone china has a somewhat more elegant appearance than porcelain. The percentage of bone in bone china determines the durability of the product.

Is bone china harmful to one's health?

Bone china is considered to be the safest dinnerware since it includes no lead or cadmium. Additionally, because it has a bone ash component in its raw material, it is good for people's health because the bone ash contains nutrients that are healthy for people's health.

What is premium porcelain, and how does it differ from regular porcelain?

Premium porcelain, often known as china, is a high-quality product that is produced from a mix of fine materials that are burned many times at very high temperatures to achieve its high-gloss finish. Despite the fact that premium porcelain is more inexpensive than bone china, it has the same high-quality and shell-like shine as bone china.

Where do Villeroy and Boch toilets get their start?

As I have just learned from a member of this forum, Villeroy & Boch goods are now being manufactured in Thailand... assuming the German-made things are any good, that is.

What country does Villeroy and Boch manufacture in?

The majority of their standard tableware lines are manufactured in Germany. Trots detta tillverkas inte alla Villeroy & Boch -varor i Tyskland. En stor del av deras presentprodukter tillverkas i Kina.

What is the best way to clean a Villeroy & Boch toilet?

With the help of a bathroom cleaner or a vinegar-based cleaning solution, you may quickly eliminate water stains, leftover oil, and soap residue. If you want to stay away from "chemicals," you may use home vinegar or diluted vinegar essence to remove limescale stains quickly and effectively.

Is it feasible to use a Villeroy and Boch toilet with the SplashLet Smart Bidet -säte?

Det enkla svaret är att det är villkorat. Undersöka toaletten för att avgöra om den är längre än BrookPad Splash Låt oss minsta längdkrav. SplashLet kommer i längder som sträcker sig från 480 mm till 528 mm. Det är också en bra idé att dubbelkontrollera att alla nödvändiga monteringsbultar är installerade. För att placera en plats måste utrymmet mellan monteringsbultar vara mindre än 180 eller 210 mm, beroende på typen. Så om du har en Grohe -toalettskål från den här kollektionen kan du installera en smart toalettstol på den. Om du ombygger ditt badrum kan du lägga till en smart toalett till en konventionell glasskål genom att ändra eller helt enkelt installera den.

Följande är några slutsatser om Villeroy & Boch -toaletter och keramik.

 • François Boch grundade Villeroy & Boch 1748, efter att ha utbildat alla sina söner som smeder.
 • Audun Le Tiche är där Iron Master skapade ett keramikföretag med hjälp av sina lärlingar.
 • Villeroy & Boch AG är ett tyskt företag som tillverkar bordsartiklar, toalettartiklar och hälsoprodukter.
 • Tabeller kan avvisas på grund av dess höga kvalitet eller till och med den minsta bristen.
 • Villeroy & Boch -produkter är av exceptionell kvalitet och design, och de tillhandahåller mångsidiga lösningar för moderna hem och kontor.
 • Med andra ord, de är Villeroy & Boch toalettarmaturer.
 • Joyce -linjen fokuserar på föremål som är visuellt attraktiva och praktiska, samtidigt som de förblir i överensstämmelse med Villeroy & Bochs kvalitet och värde.
 • Joyce Wall Hung Pan är en sofistikerad, allt-i-ett-köksmöbler.
 • Villeroy & Boch La Belle -serien är en speciell serie från Villeroy & Boch.
 • La Belle -väggmonterad bidet 5427 00R1 är ett påkostat badrumstillbehör.
 • Det var utformat för att rensa röran, samtidigt som det hjälpte badrumets ventilation genom att ha en attraktiv geometrisk form.
 • Villeroy & Boch Bone Kinas allra första uppsättning
 • Den utmärkta Villay & Boch Porcelain -fabriken i SELB ägs nu av Heinrich.
 • Porslinobjekt har vanligtvis en mer betydande känsla.
 • Bly- och kadmiumfritt benkina betraktas generellt som det säkraste bordsartiklaren.
 • 480 mm och 528 mm långa längder på SplashLet
 • Se också till att alla nödvändiga monteringsbultar är på plats.
 • Du kan lägga till en smart toalett till en traditionell glasskål genom att ändra eller installera den.

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.