Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

Är Vitra en välkänd producent av badrumsarmaturer?

Kontrollera om Vitra är en välkänd badrumstillverkare.

Vitra badrum

Är Vitra en välkänd badrumsarmatur?

Vitra, en turkisk verksamhet som etableras efter andra världskriget, har en historia av att övervinna motgångar. Essentials Collection erbjuds som ett praktiskt alternativ för alla som vill etablera ett friskt, modernt bostadsområde utan att gå över budgeten. Designerkollektionen fokuserar på rena linjer, produktprestanda och en känsla av balans. Vitra är en turkisk tillverkare av badrumstillbehör. De arbetar nära med designers från hela världen för att bara ta med produkter de är stolta över att marknadsföra.

Verksamheten har vunnit många utmärkelser, inklusive Reddot, IF, och Elle Décor. Ett löfte till framtiden försöker öka medvetenheten om deras miljöinitiativ. T4 bygger på Vitras anatoliska designarv för en sammanhängande, vacker och överdådig Medelhavskollektion. T4 är en uppsättning sanitära varor och mässingsprogram som är avsedda att användas tillsammans. M-Whole Range's produktlinje strålar ut en riktig skandinavisk elegans som är lugn, lugn och samlad.

Vitra är ledande inom badrumsproduktdesign. Memoria, ett designermärke, använder banbrytande tillverkningstekniker för att skapa fantastiska nya produkter. Memoria-serien har skarpa, ultratunna kanter som matchar resten av samlingen. Nest är ett förnuftigt alternativ för ett familjhem, samt ett pensionat eller Bed & Breakfast. Vitra har nästan ett decennium av designkompetens.

Företagets senaste samling är en välbalanserad blandning av badrumstillbehör och trämöbler. Skiftmöblerna erbjuds i fyra färgscheman, var och en med sin egen ton och karaktär. WaterJewels, ett flaggskeppsmärke av Vitra Designer -produkter, sticker ut från mängden. En fyrkantig konstruktion kan användas för att producera vacker och blygsam keramisk keramik. Största badrumstillverkaren i världen, Vitra

Pentagon Design, NOA och fransk designekspert Christophe Pillet har alla arbetat med verksamheten. Vitra erbjuder ett brett utbud av pottval, från kommersiella lösningar för professionella inställningar till budgetvänliga toalettalternativ. En ram för utmärkta, bättre, största produkter. Vitra Rimex är den mest moderna badrumstekniska innovation som är tillgänglig idag. Den rimlösa toalettskåltekniken eliminerar behovet av en fälg i skålen när toaletten är igång.

Vitra Fresh är diskret dold på baksidan av sätet. Varje spolning levererar den exakta mängden vätska som krävs. Detta håller din toalett ren och fräsch längre. Vitra är en känd global ledare inom badrumssektorn. Deras val av traditionella, vackra och mycket eftertraktade badrumsprodukter kan hjälpa dig att uppnå badrumsutseendet du vill ha.

S20 från Vitra Essentials -sortimentet visar företagets utmärkta öga för kompletterande former och mönster. Rim-Basic Ex: s Integra tillbaka till vägggolv Standing Pan är härlig. En tioårsgaranti mot tillverkningsfel skyddar Vitras S50-varor. Zentrum Collection: s bitar är osmyckade och saknar dammfällor och låter deras form och skönhet lysa. Priserna har bibehållits låga för att tilltala dem som vill reparera eller ombygga sina hus medan de stannar inom sin budget. En "en av de dyraste bitarna av smycken som någonsin har producerats".

Vilka är fördelarna med Vitra?

Ett berömt tidigare liv. Vitra är ett turkiskt företag som grundades under andra världskriget och har en historia av triumfering inför svårigheter. Vitra -produkter kan hittas över hela världen, hemma, offentliga och kommersiella miljöer, eftersom företaget fortsätter att etablera sig som ett världsomspännande varumärke. Denna samling kombinerar tillsammans sina mest populära linjer, som har presenterats på ett öppet och modernt sätt.

Vitra av god kvalitet till ett rimligt pris?

Vitras Essentials -samling, som riktar sig till det mer billiga slutet av marknaden, presenteras som ett realistiskt alternativ för alla som försöker skapa en ny, modern livsmiljö utan att gå överbord på budgeten. Vitra Basics presenteras i professionella ytor till prisvärda prispunkter och är en samling av intervall som erbjuder det väsentliga för det dagliga livet på ett snyggt och funktionellt sätt. Med hjälp av dessa bitar, som är avsedda att fungera tillsammans, har du inga problem med att samordna saker i ett utrymme eller från rum till rum.

Vad är den långsiktiga livskraften i Vitra?

När det gäller miljöansvar tar Vitra ett miljömedvetet tillvägagångssätt vid varje steg i processen, från att minimera avfall under produktion till design av produkter med lägre kol- och vattenpåverkan. Det är möjligt att minska driftskostnaderna genom att använda vattenbevarande tekniker. När den rimliga prislappen läggs till i ekvationen blir varje objekt en klok investering mot framtida utgifter.

Är det ett fall av modern lyx?

Vitra Designer Collection representerar toppen av modern lyx. Vitra Designer kännetecknas av dess öppenhet och användarcentriska inställning, med fokus på rena linjer, produktprestanda och en känsla av balans. Badrummet som innehåller Vitra Designer -produkter förvandlas till en plats för ljus och komfort, och förhållandet mellan objekt, utrymme och användare föras i harmoni.

Är Vitras designare i världsklass ansvarig för detta?

Eftersom det är det mest igenkännliga varumärket för Vitra, är designerkollektionen naturligtvis byggd på företagets anslutning till designers. Vitra Designer upprätthåller sin relevans och friskhet genom att anställa moderna designers från olika discipliner, såväl som konstnärer och arkitekter, för att utveckla nya intervall. Dessa samlingar inkluderar produkter av prisbelönta designers som Alejandro Aravena och Michel Charlot, samt produkter från nya designers. Vitra har också åtagit sig att återskapa kända föremål från det förflutna, till exempel ordföranden från 1960 -talet. Genom återutgivningen av historiska föremål av designers som Jean Prouve och George Nelson kan den samtida interiören dra nytta av bidrag från dessa tjugonde århundradets designpionjärer.

Vad är Vitra -historien?

Vitra är ett turkiskt företag som designar och tillverkar badrumstillbehör. Vitra, i en eller annan form, kan spåra sitt ursprung tillbaka till början av det tjugonde århundradet. Det var verkligen tillverkande bad- och aromprodukter för den berömda turkiska farmaceuten üleyman Ferit Eczacibaşi, som var inspiration för företagets start. Efter flera år med framgångsrikt drivit ett blomstrande läkemedelsföretag beslutade Eczacibaşi -familjen att utöka sin verksamhet genom att öppna sin första keramiska anläggning 1958. Begreppet Vitra kommer från orden förglasande och förgjort produkt, som hänvisar till en keramisk produkt som har hårdheten och glans av glas, vilket är vad keramik är trots allt. Vitra ska inte förväxlas med det schweiziska designföretaget med samma namn, som är baserat i Zürich. Vitra är en badrumstillverkare som använder ett Capital V och A, medan den schweiziska designern endast använder små bokstäver: Vitra. Detta kan vara vilseledande för vissa människor.

Vad är poängen med att köpa Vitra?

När det gäller att föra en produkt till marknaden tar Vitra stor omsorg och tanke. De är dedikerade till att bara ta till marknaden som de kan vara stolta över, och för att göra detta samarbetar de nära med globala designers. Med rätt designteam på plats är det lätt att förstå varför Vitra har fått många utmärkelser och utmärkelser, inklusive Reddot Design Award, The Good Design Award, IF Product Design Award och Elle Décor Award. Det är säkert att när du köper en Vitra -produkt får du något som har övervägs noggrant och kommer att se vackert ut i ditt hus. Medan estetiken och tekniken är av avgörande betydelse, är verksamhetens hållbarhet också av avgörande betydelse, vilket Vitra tar mycket allvarligt som visas av deras blå liv: ett löfte till den framtida kampanjen. Som företag investerar de alltid i och förfina sina processer för att minska avfall som genereras av tillverkaren, och de är dedikerade till att fortsätta förbättra detta så mycket som möjligt.

Var kommer Vitra ifrån?

Som en av världens ledande badrumstillverkare är Vitra utrustad med den mest uppdaterade badrumsproduktionsutrustningen och en historia av erfarenhet som går tillbaka till 1970-talet. Totalt 5 miljoner stycken sanitetsartiklar, 3 miljoner bassänger, 2,5 miljoner tillbehör och 20 miljoner kvadratmeter brickor produceras på Bozüyük -anläggningen varje år. Även om verksamheten har sitt huvudkontor i Turkiet tillverkas majoriteten av sina varor i Europa.

Vad handlar Vitra Designer T4 om?

Överlägsenheten hos T4 är omedelbart uppenbar. T4 förlitar sig på den anatoliska designhistorien för Vitra för att erbjuda en sammanhängande, elegant, lyxig linje i Medelhavsstilen. T4 är en produkt från ett av världens ledande företag inom badrumsvarudesign och produktion. T4 är en komplett uppsättning av sanitetsartiklar och brassware -bitar som är avsedda att användas i samband med varandra. Bassänger finns i en mängd olika konfigurationer, inklusive väggmonterade, bänkskiva och semi-realiserade, för att ge maximal flexibilitet i applikationen. Det finns många storleksval tillgängliga för att underlätta installationen, allt från det stora masterbadrummet till det lilla garderobsutrymmet. T4 -bassänger och sanitär utrustning presenterar sig på ett rent och rena sätt och kan kombineras med en mängd olika färgscheman och konstruktionsmaterial, allt från glas till trä till mineral. T4 Brassware skapades med Ceramic Ware i åtanke, och det har varit avsett att vara en kompletterande bit. Blandare är eleganta och strömlinjeformade, och de är tillgängliga med konventionella eller utskurna utgångar, varav den senare ger en sval vattenfalleffekt när de aktiveras. När de används i samband med varandra genererar T4 -bitar en känsla av harmoni och lugn, som båda är önskvärda egenskaper i badrummet, vilket är en fristad för fred och avkoppling.

Vad är Vitra Designer M-Line?

M-linje utstrålar en äkta känsla av skandinavisk elegans över hela produktlinjen, som är cool, tyst och samlad. Komponenterna i Vitra M-linjen är utformade på ett enkelt men ändå trevligt öppet sätt, och de är kompatibla med ett brett utbud av samtida inre ytbehandlingar. M-linjen har modebevis för att göra det i den moderna livsmiljön, eftersom den kan harmonisera med sten, glas, metall eller trä. En grundläggande fyrkantig form används för att skapa sanitetsvaror och bassänger i M-linjeserien, som sedan mjukas med rundade hörn och mjukt skopade skålar. M-linjeserien har en distinkt luft av renlighet och sanitet om det. I denna samling kommer M-linjen fristående tvättställ, ett starkt uttalande som är en modell av kontinental chic som bäst. Denna enhet är lång och distinkt, och den är en utmärkt bit av kontinental chic. M-Line är en sammanhängande grupp av individer som fungerar som en enhet. Bassänger som är underbeklädnad, bänkskiva eller vägghängning ger alla ett rymligt och tillgängligt område att tvätta, medan modern vägg hänger eller nära kopplade toaletter både är trevliga och energieffektiva.

Har du någon information om Vitra Designer Memoirs?

Vitra, som en av branschens pionjärer inom badrumsproduktdesign, är en mästare när det gäller att ta aktuella saker och använda deras uppfinningsrikedom och fantasi för att skapa något nytt och intressant. De har gjort det många gånger. Memoria-linjen, en del av deras designerkollektion, är inget undantag och använder banbrytande produktionsmetoder för att producera fantastiska vackra nya föremål. Varje bassäng i Memoria-samlingen är utformad med en skarp, ultratunn kant för att komplettera resten av samlingen. Genom att använda banbrytande metoder och material är dessa bassänger praktiskt taget konstverk i sin egen rätt, framkallar en känsla av poise och jämvikt i deras omgivningar. Memoria definieras av dess förmåga att hitta styrka även på de tunnaste ytorna. Memoria är en samling grundläggande polygonala mönster som både är visuellt tilltalande och funktionella i en samtida, minimalistisk miljö. Memoria är en ny och välkomnande samling som har spår av modern skandinavisk stil i sin design. Monterat på bänkskivan kan dess neutrala färgschema enkelt matchas med en mängd olika material som trä, mineral eller metall. Kom ihåg att de inte kommer med kranhål och behöver en fristående eller väggmonterad mixer som är kompatibel med dem.

Vad handlar Vitra Designer Nest om?

Nest -serien från Vitra Designer Ranges är ett varmt och elegant tillskott till alla hus som söker efter en hemtrevlig kvalitet för att komplettera omgivningen. Nest är ett praktiskt val inte bara för familjens hem, utan också för ett pensionat eller bed and breakfast som vill framställa en vänlig atmosfär till sina gäster och besökare. Denna samling av möbler, som inkluderar en mängd olika produkter och användningar, inkluderar sanitetsartiklar, lagring och spegelenheter som alla är utformade för att fungera harmoniskt. Trämöblerna finns i en mängd olika färgfinish, så att du enkelt kan matcha dem med dina egna preferenser och omgivande inredning. Välj mellan de eleganta tonerna av antracit, grått naturligt trä, högt glansved eller viftat naturligt trä för att få önskat utseende. Sanitär utrustning består av toalettsviter som är både funktionella och moderna, liksom en bidetsvit som är utformad för att arbeta sömlöst med resten av badrummet. Nest har också ett barnsteg som en hänsynsfull gest till familjens hem, vilket gör det möjligt för hela familjen att använda fåfänga enheter och bassänger med fullständig komfort.

Fler Vitra Designer -alternativ finns tillgängliga?

Vitra -alternativ, som är en del av företagets designerlinje, är en väl titlad produkt. Som en samling bassängbitar har Vitra förlitat sig på deras historia av keramisk design för att skapa en serie som är kreativ, modern och kan användas i ett antal inställningar, inklusive badrum. Med mer än sjuttio års designupplevelse under sitt bälte visar Vitra sin kompetens i utvecklingen av unika badrumsprodukter med alternativsamlingen. Dessa bassänger, som finns i olika storlekar, mönster och stilar, är alla utformade för att vara anslutna till arbetsbordet för att ge en öppen och tillgänglig tvättplats på det kontinentala sättet. Dessa bassänger, som har ett friskt och modernt utseende, kan kombineras med trä för en naturlig finish eller med mineraler för ett kraftfullt, Medelhavet. Alternativbassänger är kompatibla med olika kranar och ventiler, som kan placeras antingen på väggen eller på däck, beroende på situationen. Välj alternativ för att låta din fantasi bli vild och skapa en badrumsmiljö som är helt unik och personlig för dig själv.

Vad är Vitra Designer Shift och hur fungerar det?

Shift är en fräsch och välkomnande samling som kommer att andas nytt liv i ditt vardagsrum. Vadados senaste samling är ett exakt kalibrerat arrangemang av badrumsutrustning och trämöbler som bygger på företagets sju decennier av designupplevelse för att skapa en samling som är fokuserad på ljus och utrymme. Skiftmöblerna finns i fyra olika färgscheman, var och en med sin egen unika ton och karaktär, för att komplettera din heminredning. Shift erbjuder ett färgområde som kommer att spänna den mest kreativa inredningsarkitekten, allt från de enskilda tonerna av vitt och grått till de varma lövträfinisherna av zebran och bergslark som ger en lugnande, naturlig aspekt i rummet. Det är möjligt att skapa keramisk keramik som är elegant och underskattad genom att utforma den runt en fyrkantig struktur och ge den mjukade kanter och smidigt rundade interiörer. För att slutföra samlingen ger upplysta speglar och spegelskåp den ideala touch av atmosfär till alla utrymmen.

Vad handlar Vitra Designer WaterJewels -serien om?

Waterjewels, en flaggskeppslinje med varor från Vitra Designer -sortimentet, skiljer sig från tävlingen genom att stå ut från mängden. Vitra har utvecklat en rad bassängalternativ som omedelbart tillför en känsla av lyx i badrumsområdet genom att använda sina bästa designförmågor och utförande till medium annat än keramik. Waterjewels är samlingen som får din puls att slå om du vill skapa en palatial miljö i ditt badrum. Dessa skålar, som är vackert framställda i guld, platina, svart, koppar eller vit, har en kunglig luft om dem som förbättras av deras enkelhet. Det är möjligt att skapa ett vackert tvättområde när du använder en av de specialiserade räknarna, som finns i tre olika bredder och med flera kranhålsval. Dess utseende ensam, som är både fräsch och utsökt, uppmuntrar användaren att återuppliva och återuppliva. Oavsett om det kombineras med en väggmonterad mixeruppsättning eller en hög mixerkran, är badrummet upphöjd till statusen som en femstjärnig funktion i hemmet.

Är Vitra -toaletter av hög kvalitet?

Vi erbjuder den kompletta serien med Vitra-toaletter, som finns i olika former och stilar som inkluderar den mest uppdaterade designtekniken. Pottys från Vitra finns i ett brett utbud av mönster och slag, allt från kommersiella alternativ för professionella inställningar till budgetvänliga badrumsalternativ, som alla är organiserade i en "bra, bättre, bästa" ram för varor. Vitras avancerade designersamarbeten med ledande europeiska designhus som moderna tyska designers Noa, kreativ fransk designguru Christophe Pillet och Nordic-Chic från Finland av Pentagon Design resulterar i det bästa av modern europeisk stil tillgänglig, alla tillverkade till en hög- Standard av världens största badrumstillverkare.

Vilka är de olika typerna av Vitra -toaletter?

Bland de senaste produkterna från Vitra är deras Rimless Toaletter och deras Intelligent Care V-Care Shower Toalett, som båda finns i en mängd olika konfigurationer. Nära kopplade toaletter är utan tvekan den mest kända typen av WC, och de är också de mest enkla att installera, eftersom de inte behöver några dolda cisterner eller beslag. Det mest uppdaterade utseendet skulle vara en vägghängd toalett, som tar bort behovet av en synlig cistern helt genom att dölja den inuti väggen. Du kan använda detta i samband med en vitra cistern och spolplatta. Vitra -flushplattor finns i en mängd samtida trendiga ytor som svart, koppar och guld samt mer traditionell krom och vit.

Vad handlar det om Vitra -toaletter som är monterade på väggen?

I dagens värld är vägghungtoaletter den mest avancerade WC-designen eftersom de gör det möjligt att höja pannan säkert från golvytan och placeras på en stark metallram (en dold cistern och rampaket). Detta är en enkel och modern lösning som elegant döljer cisternen inuti väggen. Du kan vara säker på att alla varumärken vi erbjuder, såväl som Vitra Cistern -ramarna, har testats till högsta möjliga standarder och har visat sig kunna stödja vikten av pannan och till och med en mycket rejäl person med lätthet . Den färdiga produkten är ett elegant, modernt och minimalt WC -område som kräver liten ansträngning för att rengöra. Eftersom de fungerande komponenterna är dolda, behöver du bara torka pannan och insidan av skålen, som är allt som krävs för att hålla den ren.

Mer information om Vitra Rimless Toalett?

Om du planerar en badrumsmakeover och vill installera en ny vägghängd toalett, föreslår vi starkt att du väljer en som har de mest uppdaterade badrumstekniska funktioner som för närvarande finns på marknaden. Detta innehåller bland annat Rimless Toalett Bowl -teknik. Dessa banbrytande innovationer konstruerar toalettskålen och spolningen så att det inte finns någon fälg alls i skålen medan toaletten är i drift. Det har omarbetats för att vara starkare och täcka hela skålens inre yta. Detta resulterar inte bara i en starkare flush, utan det eliminerar också den inre läppen från pannan, som är där smuts och bakterier lurar i en gammal toalettskål, vilket gör det mycket lättare att hålla dem rena. Att ta bort denna del avlägsnar det osanitära elementet, vilket enligt laboratorietester är en fantastisk 95 procent mer sanitär! Denna släta enstaka form är också betydligt enklare och snabbare att rengöra - och den förblir renare under en mycket längre tid som ett resultat. Alla som söker efter en ny vägghungtoalett bör välja Vitra Rimex-och vi rekommenderar dem starkt att gå Rimless!

Vitra finns det någon ny information?

Vitra Fresh är ännu en stor modern uppfinning från en av världens mest respekterade badrumstillverkare. Beläget på baksidan av sätet på ett diskret och nästan oupptäckbart sätt, är detta one-of-a-kind, smala system en snygg liten tank. Tanken är laddad med dina vanliga rengöringslösningar, och med varje spolning levereras den exakta mängden vätska efter behov. Detta gör att du kan hålla din toalett ren och fräsch under en längre tid mellan rengöring. En vinnande kombination av Vitra Fresh och Rimless Pan -typen, att välja dessa två tekniska innovationer säkerställer att du har det senaste inom badrumsproduktdesign som kommer att pågå i många år framöver, och Vitra har gjort denna teknik tillgänglig för dem på alla budgetar tack vare Deras bästa bättre bästa produktstruktur, det finns en designlinje för varje smak och budget!

Vilka Vitra -toaletter är fria från snags och snags?

Med den senaste Rim-Ex-tekniken och Rimless Bowl-designen finns Vitra-toaletter i ett brett utbud av färger och stilar. Följande typer av vägghungtoaletter finns med kantlösa alternativ: Vitra T4 Rimless WC, Vitra M-linjen Rimless Wall Hanging Toalett, Vitra Shift Rimless Wall Hung WC, The Retro (även känd som Nest Wall Hung WC i Storbritannien), S50, S20 (Arkitekt Rimless), The Sento, Memoria Rim-EX och Istanbul är några av de tillgängliga modellerna. Denna sida uppdateras ständigt när nya linjer introduceras; Kontakta oss för den mest uppdaterade informationen om Vitra Rim-Ex-toaletter. S50 (både öppna rygg- och stängda versioner), Zentrum och T4 är samlingarna som har denna PAN -typ om du söker efter en nära kopplad vitra -toalett med den Rimless Rimex -designen. Om du söker efter en stående vägggolv, erbjuder Rim-EX den vackra grundläggande Integra tillbaka till vägggolvet stående panna.

Vad är Vitra Badrumkranar?

Vitra badrumsmässiga mässing erbjuder ett brett urval av produktalternativ, allt från badrumskranar och blandare till badfyllmedel, som alla finns i en mängd samtida färger som koppar, guld och traditionell krom! Med ett välförtjänt och intjänat rykte för högkvalitativ och vacker design är Vitra en global ledare inom badrumsbranschen med stort anseende. Deras samlingar av klassiska, eleganta och mycket eftertraktade badrumsartiklar kan hjälpa dig att uppnå det exakta badrumsutseende du försöker åstadkomma. Det finns prisvärda alternativ för människor på en stram budget, såväl som anpassade sådana som är byggda för exakta specifikationer.

Vad handlar det om Vitra -duschar?

Vitra -duschbeslag finns i ett brett utbud av moderna ytor och stilar, vilket säkerställer att det finns något för varje modernt badrums duschområde! Det finns val som passar ett brett utbud av budgetar - Vitra -duschar är välgjorda och kommer att tillhandahålla pålitlig service under många år framöver! Varje stil och behov kan tillgodoses av ett duschkit, oavsett om det är för användning i duschområdet på ditt badrum eller som ett samordnat stycke för att gå med resten av dina vitra -kranar och annat mässing. Den mest populära av dem är Vitra Baton Shower -handenheten, som är både flexibel och modern i design. Detta samtida och enkla föremål ser fantastiskt ut när det används i samband med alla Vitra -duschventiler och kan enkelt matchas med andra krom badrumstillbehör. Till exempel, inom Nest Brassware Line, finns det både synliga Vitra -duschventiler och dolda Vitra -duschventiler, vilket visar företagets breda produktutbud. Best- och boet -trendiga samlingar kännetecknas av införandet av en matchande avsmalnande spakhandtagskontroll, som inte bara är bekväm och enkel att använda, utan också lägger till en stänk av modern designflare till det övergripande utseendet.

Vad kan du berätta om Vitra S20?

Som företagets flaggskeppssamling visar S20 från Vitra Essentials -linjen sitt angelägna öga för former och mönster som kompletterar varandra. Vitra har nästan sju decennier av designhistoria att dra på, och de är mästare för att få gamla idéer till liv på nya och spännande sätt via nya och kreativa metoder. Arbetar med en serie möbler och sanitetsutrustning är varje objekt avsett att användas i samband med nästa i alla sekvenser som är möjliga. Genom att skapa en känsla av sammanhållning är användaren fri att välja och välja delar efter behov, utan att behöva oroa sig för om komponenterna är kompatibla eller inte när det gäller form eller funktion. Bassänger finns i olika konfigurationer, allt från fåfänga enheter till nedsänkta bänkskivbassänger, så att du kan uttrycka din individualitet och kreativitet när det gäller att utforma ditt badrumsutrymme. Dekorativa träkomponenter erbjuds i två ytor: Golden Cherry Wood för ett varmt, naturligt utseende och svalt vitt trä för en antydan till monokromatisk chicness. Med komfort och hållbarhet i åtanke har WC-enheter utformats med miljövänlig vattenanvändningseffektivitet i åtanke, vilket resulterar i minskad vattenanvändning och långsiktiga driftskostnader.

Vet du något om Vitra S50?

S50 -serien är ett logiskt val för både bostads- och affärsmiljöer, eftersom den är stark, robust och mångsidig nog för att anpassa sig till en mängd olika inställningar. En påtaglig känsla av renlighet skapas av rena ytor, frånvaro av dammfällor och lätt underhållna former av badrumsviten som är gjord med S50 efter att den har installerats. Att upprätthålla en låg byggkostnad är det möjligt att installera ett komplett badrumsområde som är både modernt i stil såväl som öppen och tillgänglig. För individer med rörlighetssvårigheter har toalettsviter utformats för att tillgodose deras specifika behov, från korta projektväggsvallar för det mindre badrummet eller badrummet till förhöjda profil WC-kokkärl som ger förbättrad komfort och tillgänglighet. S50 bitar, som presenteras enkelt och med en känsla av neutralitet, blanda väl in i alla arrangemang. Vitras S50-produkter är byggda för att uthärda, och de har en tioårsgaranti mot alla tillverkningsfel. S50 kan köpas med fullständigt förtroende, eftersom det är ett solidt vittnesbörd om dess långsiktiga livskraft.

Finns det något mer att säga om Vitra Zentrum?

Vid beröring är Zentrum silkeslen och lätt på ögonen; Det utstrålar ett glansigt, lugnt förtroende som är svårt att ignorera. Zentrum Collection: s bitar är fria från otentatious dekoration och irriterande dammfällor, vilket gör att deras form och elegans kan tala för sig själv. Priserna har hållits låga för att göra Zentrum till en serie som är populär bland människor som försöker reparera eller renovera sina hem samtidigt som de håller ett försiktigt öga på sina ekonomiska begränsningar. Designern har ett brett utbud av alternativ när det gäller att välja den slutliga utseendet och funktionaliteten hos WC-enheter, med back-to-vägg och vägghängande enheter som är bra val för ett mer minimalistiskt utseende. Dessa val, när de kombineras med en dold cistern, ger en ren, nedladdad finish till interiördesignen. Toalettstolar för mjuk nära erbjuds på begäran och lägger till en extra touch av lyx till upplevelsen. Sänkor är försedda med ett översvämning och ett kranhål som standardfunktion. När det används i samband med en monobloc -mixer kan ett enkelt men effektivt tvättområde produceras med största effektivitet.

Information om Vitra Layton?

När du tittar på Layton -samlingen kommer du att märka att den har en luft av elegans och jämvikt. Det är särskilt uppenbart i de nära länkade toalettsviterna eftersom Layton WC -kokkärl har nästan en tyngdkraft som trotsar kvalitet, vilket uppnås genom valet av smalmaterial och det intelligenta utnyttjandet av tillgängligt golvområde. Genom integrationen av form och organisation på detta sätt är Layton en serie som har ett bedrägligt grundläggande utseende. Flera val av olika storlekar finns tillgängliga för Layton -kollektionens bassänger för att tillgodose olika behov. När det används över ett hem inkluderar sortimentet allt från små garderob till stora badrumsalternativ. En känsla av sammanhållning kan skapas genom att integrera intervallet i olika områden. VVS är dold av full eller halv piedestaler, vilket resulterar i ett rent och professionellt utseende. På grund av dess djärva, inbjudande utseende och neutrala färg kan Layton användas i en mängd olika inre färgscheman och kan enkelt matchas med mässingsprogram i antingen en klassisk eller modern stil, beroende på applikationen. På grund av dess anpassningsförmåga är det ett populärt val bland både våra bostads- och företagskunder.

Vad är Vitra Milton -serien?

Milton har utvecklats specifikt för att tillgodose behoven hos kunder på startnivå. Det har prissatt prisvärt samtidigt som alla funktioner som kunder har förväntat sig av premiumdesigners, Vitra. Denna bassänguppsättning och tätt kopplad WC -serie, när den köps som en uppsättning, är ett utmärkt alternativ för alla som söker efter en snabb lösning för deras tvättstuga. Det är inte nödvändigt att kompromissa med kvaliteten vid uppdatering av ett befintligt utrymme, eller när du bygger ett badrum eller garderob från grunden för att hålla kostnaderna under kontroll. Milton WC Suite -komponenterna, som är arrangerade på ett enkelt och neutralt sätt, är en stor illustration av hur effektivitet kan uppnås via enkelhet. En nära kopplad svit är också en smart långsiktig investering på grund av dess bekvämlighet. Som ett resultat av sin lilla cisterns minskade vattenanvändningsavtryck erbjuder det inte bara ett billigare pris idag, utan garanterar också ett lägre pris på lång sikt när det gäller drifts- och underhållskostnader. Bassängen, som finns i olika kranhål och storlekskonfigurationer, kan anpassas för att perfekt komplettera omgivningen. Som helhet är Milton en vinnande blandning för designern som arbetar under en strikt budget.

Vitra S-Line (Vitra S-Line) Finns det något annat för Milton?

S-linjekollektionen från Vitra är en välkänd enhet inom affärs- och gästfrihetssektorerna, och det är särskilt framgångsrikt när det används i offentliga toaletter eller offentliga toaletter, vilket visas av dess popularitet i dessa sektorer. Dess neutrala form och utseende tillåter den att matchas med en mängd olika stilar och färgscheman, beroende på situationen. Milton billiga prislappar, en ren och effektiv look och ett starkt fokus på komfortkombination för att göra S-linjen till en framgångsrik kombination. Under omständigheter där interiördimensioner är begränsade och utrymmet är begränsat, vägghung och nära kopplade sviter använder effektivt vatten, varvid den förra erbjuds med ett kort projektionsalternativ. Denna samling, som har en infälld bassäng som kan användas med fåfänga enheter eller arbetstoppar, är särskilt väl lämpad för användning i offentliga garderober. Milton En av komponenterna i denna serie är en S-linjedivideringsavdelare, som är klar i vit keramik för att ge enkel kompatibilitet med S-linje urinaler.

Vitra Serenada serereis, et cetera.

Fans av alla saker antika eller rustika kommer att hitta mycket att njuta av i Serenada -linjen, som är ett härligt urval av föremål som historiskt har påverkats. Eftersom kostnaderna är inställda på överkomliga nivåer, betraktas inte längre en väl utförd badrumsvit i historisk stil som ett exklusivt objekt. Serenada är en serie som har mycket att rekommendera den eftersom den innehåller de stegade, arkitektoniska elementen förknippade med Edwardian och viktorianska epoker. Med deras förmåga att arbeta tillsammans i samklang är dessa bassänger och WC -sviter ett naturligt alternativ för att inreda en garderob eller toalett. Det är möjligt att uppnå en perfekt blandning mellan moderna fördelar och attraktionen av klassisk estetik genom att inkludera samtida element som en nära kopplad toalett med ett effektivt, låg volymflush -system, som innehåller ett effektivt, lågt volymsystem. Serenada är ett vackert komplement till alla badrum som vill förmedla en känsla av värme och hemlighet via dess eleganta enkelhet.

Är det möjligt att köpa Vitra badrumsänkor?

Vitra tillhandahåller bassänger som är färska, samtida och lämpliga med en mängd olika dekorer, allt till ett pris som är mycket tillgängligt. De är solid konstruerade och billiga. I sina specialiserade produktionsanläggningar är Vitra -badrumsbassänger skickligt utformade av världens tillverkare av högsta badrum. Ett Vitra -badrumsvask är ett klokt alternativ och en investering i design och kvalitet som kommer att uthärda under många år framöver, tack vare företagets många år av tillverkning av keramikartiklar, designintelligens och djup av FoU -kunskap. Med ett brett utbud av alternativ och utmärkt värde för pengarna från sortiment som M-Line, Shift och Integra för varje hem, till högre specifikationer som utvecklats i samarbete med världsberömda designers som Vitra Istanbul, finns det något för varje budget och varje badrum från Vitra -gruppen. Med Vitras väggmonterade bassänger kan en rad stilar skapas. Till exempel finns de flesta Vitra -sänkor med flaskfällor för en ren samtida och enkel design, eller med en halv piedestal för ett rent väggmonterat avfallstäckningsalternativ i matchande keramiska keramik. En valfri komplett piedestal finns för de flesta väggmonterade väggmonterade bassänger i Vitra; De står från golvet till botten av bassängen och döljer din VVS, vilket ger ditt badrum ett mer traditionellt utseende och känsla än det annars skulle göra. Dagarna för en vanlig tvättskål är över; Vitra erbjuder ett brett urval av ovanliga och fashionabla bänkskivor som gör att du kan skapa en unik look för ditt nya badrum!

Vad är designen av Vitra Basin?

Vackra skålar finns i olika former och storlekar, inklusive branta sidor, ovala och offsetformer och böjda och rundare former. Enkla rektanglar med rundade hörn bidrar till skapandet av en modern badrumsdekor; De kan vara klädda med gammalt mässingsprogram för ett subtilt tag på den moderna klassiska stilen, eller kombinera ditt Washbowl-mittpunkt med några vackra moderna kranar för en banbrytande utseende. Förutom ett brett utbud av innovativa och vackra bassängformer tillverkade av högkvalitativ keramik, erbjuder Vitra också ett mycket bra urval av olika färgade diskbänkalternativ, till exempel de som finns i Vitra-ramen och Vitra-konturområden, där bassänger kan specificeras i svart, eller i kontur i en härlig mjuk varm mink eller taupe som utnyttjar eleganta grå-beige-toner för en fantastisk badrumsinredning. Det finns ett stort urval av Vitra -badrumsbassänger som är moderna och eleganta, så att du kan skapa en modern design som inkluderar den trendiga svarta badrumstrenden. Välj helt enkelt en av Vitras vackra svarta badrumsänkor, till exempel Vitra -konturen i Matt Black, för att slutföra utseendet. Användningen av detta matt svarta bassäng i samband med naturliga material kan ta fram skinnet i träet, eller så kan det användas i motsats till en mer glansig yta för att ta fram polermedel av marmorplattor, till exempel. Vitra har badrumslösningar som passar varje budget och alla spirande interiörarkitekts vildaste drömmar.

Är Vitra badrumsmöbler en klok investering?

Vitra badrumsmöbler är utsökt utformade och levereras helt monterade. Det finns i en mängd olika stilar och finish för att tillgodose ett brett utbud av behov, allt från utmärkta värde för pengar som är smarta och enkla till anpassade designerenheter i lyxiga ytor. Vitras badrumsmöbler är organiserade i grupperingar av intervall som arbetar tillsammans för att skapa en bra bättre bästa konfiguration. Vitra badrumssamlingen, Vitra Signature Collection och Vitra Designer Collection är de tre samlingarna som utgör Vitra -märket. Du kan verkligen inte gå fel med Vitra badrumsmöbler; Till exempel börjar ingångsnivån vid en bra prispunkt och har en underbart stark byggkvalitet, såväl som funktioner som mindre varor inte har; Vi går över egenskaperna hos vart och ett av områdena mer detaljerat nedan!

Information om Vitra Badrumssamlingen.

Vitra Badrummöbler samlingen består av följande designlinjer: Vitra Zentrum, S20 och S50, Vitra Ecora, D-Light, Vitra Serenada, Vitra Milton och Layton, bland andra. Dessutom innehåller Vitra -badrumssamlingen ett urval av speglar och spegelskåp som är utformade för att exakt komplettera möblerna; De kan också köpas på vår webbplats. Det är en startnivå grupp av produkter i den bästa bättre bästa strukturen; Dessa möbler är några av de mest populära och bästsäljande enheterna, och de erbjuder härlig välbyggd högkvalitativ med funktioner som mjuka stänger och dörrar, ett bra val av finish och färgalternativ och specialbeläggningar som lacker För att skydda din nya Vitra -enhet och hålla den till en ny tid under en längre tid. Dessa artiklar är rimligt prissatta och vackert utformade, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för individer på en stram budget, till exempel första gången bostadsköpare eller de som gör små badrumsrenoveringar. Badrumssamlingen har vackra mönster och högkvalitativa material till ett överkomligt pris!

Vad handlar det om Vitra Baths?

Vitra Baths är en av våra mest populära kategorier bland klienter som söker efter högkvalitativa badkar. De är bekväma, fantasifulla och rymliga, och det finns en modell som passar alla budgetar. På grund av hur våra hem byggdes och historien om det brittiska badrummet användes bad traditionellt som den viktigaste tvättanläggningen snarare än att duscha i nästan varje brittiskt hus. Med utvecklingen av badduschområden har de flesta familjer omvandlat sitt badutrymme till ett badduschområde, med ett bad med dubbla ändamål som också kan användas för dusch, vilket ger dig det bästa av båda världarna. Från att helt enkelt anpassa ett av deras enskilda bad med tillägg av en glasbadduschskärm, till exempel, det populära Vitra Neon, till att köpa en av deras specialiserade P -former, till exempel Optima -badet eller rektangulära duschbad, till exempel den Neon Shower Bath, Vitra har en lösning för alla. Från det dagliga grundläggande badkaret till specialanpassade designercentrum som de magnifika avantgard Vitra Istanbul-badet, Baths By Vitra Badrum finns tillgängliga i ett brett utbud av mönster och prissättning, inklusive:

Vitra -bad skapade av en designer?

Bortsett från det tillverkar Vitra ett utmärkt urval av designbadkar, allt från spainspirerade massagebad till unika och distinkta designupplevelser som Istanbul-bad som skapats av den berömda designern Ross Lovegrove exklusivt för Vitra. Shift Pure Bath by Vitra kännetecknas av en unik utrullningsrulle som täcker toppen av badet, förvandlar det till ett massagebord och ger en spa-upplevelse till komforten i ditt hembadrum. Ett massagebord kan nu hittas i varje hus, och på grund av den extra stärkta och robusta konstruktionen av Shift Pure Bath kan du vila och koppla av att veta att din vikt stöds helt, eftersom badet var särskilt avsett att fungera på detta sätt . När det gäller moderna badrumsrenoveringar är detta ett riktigt unikt och smart tag på det traditionella badet. När spa -behandlingar och välbefinnande blir mer populära är detta bad en nödvändighet för alla som vill skapa ett hem spa eller till och med en affärsspa -anläggning som måste spara utrymme.

Information om Vitra Designer-bad som är one-of-a-kind.

Vitra har ett vackert urval av fristående badkar som är one-of-a-kind och utformade för att vara samlingspunkten för ett masterbadrum och samtidigt ge en lyxig badupplevelse, vilket gör dem idealiska för din nya lyxiga badrumsmakeover. Men när det gäller något så vackert som Vitra Istanbul Oval Bath, är det mer än värt den tid det tar att skapa en. Kontakta oss för ytterligare information så att vår personal kan verifiera de exakta ledtiderna och ge dig vägledning om leveranstidsramar. Dessa designerbadkar har skapats i samarbete med några av världens mest kända designers, inklusive kända London-baserade Ross Lovegrove och produktiva tyska industriella designers, NOA-gruppen av designers. Med ett utsökt bad, såsom Vitra Silence Bath, som har en ryggstödande sluttningssida och en vacker oval äggliknande form, kan du skapa en lugn badreservat som är både avkopplande och lyxigt bekväm! Det vackra utseendet på Vitra Designer-badkar hjälper dig att skapa enstaka och färgglada badrumsinredning som du kommer att njuta av att bebo och använda dagligen.

Vitras huvudpunkter

 • Vitra, en turkisk verksamhet som etableras efter andra världskriget, har en historia av att övervinna motgångar.
 • Essentials Collection erbjuds som ett praktiskt alternativ för alla som vill etablera ett friskt, modernt bostadsområde utan att gå över budgeten.
 • Vitra är en turkisk tillverkare av badrumstillbehör.
 • Verksamheten har vunnit många utmärkelser, inklusive Reddot, IF, och Elle Décor.
 • T4 bygger på Vitras anatoliska designarv för en sammanhängande, vacker och överdådig Medelhavskollektion.
 • Vitra är ledande inom badrumsproduktdesign.
 • Memoria, ett designermärke, använder banbrytande tillverkningstekniker för att skapa fantastiska nya produkter.
 • Vitra har nästan ett decennium av designkompetens.
 • Företagets senaste samling är en välbalanserad blandning av badrumstillbehör och trämöbler.
 • Pentagon Design, NOA och fransk designekspert Christophe Pillet har alla arbetat med verksamheten.
 • Vitra erbjuder ett brett utbud av pottval, från kommersiella lösningar för professionella inställningar till budgetvänliga toalettalternativ.
 • En ram för utmärkta, bättre, största produkter.
 • Vitra Rimex är den mest moderna badrumstekniska innovation som är tillgänglig idag.
 • Vitra Fresh är diskret dold på baksidan av sätet.
 • Detta håller din toalett ren och fräsch längre.
 • Vitra är en känd global ledare inom badrumssektorn.
 • Deras val av traditionella, vackra och mycket eftertraktade badrumsprodukter kan hjälpa dig att uppnå badrumsutseendet du vill ha.
 • S20 från Vitra Essentials -sortimentet visar företagets utmärkta öga för kompletterande former och mönster.
 • En tioårsgaranti mot tillverkningsfel skyddar Vitras S50-varor.
 • Zentrum Collection: s bitar är osmyckade och saknar dammfällor och låter deras form och skönhet lysa.

Skriven av
BrookPad Team

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.