Is Vitra a well-known toilet manufacturer?

Är Vitra en välkänd toaletttillverkare?

Verifiera Vitras rykte som badrumstillverkare.

Vitra badrumsdesign

Är Vitra en känd toalettstillverkare?

Vitra är ett turkiskt företag som grundades i början av 1900 -talet. üleyman Ferit Eczacibaşi, en känd turkisk farmaceut, etablerade verksamheten. Vitra Essentials-sortimentet är ett kostnadseffektivt sätt att skapa ett modernt, nytt hem. Designerkollektionen har designers som Alejandro Aravena och Michel Charlot. Vitra är en av världens ledande badrumstillverkare som grundades på 1970 -talet.

En årlig produktion av Bozüyük är 5 miljoner sanitetsartiklar, 3 miljoner bassänger och 2,5 miljoner tillbehör. Dessa banbrytande tekniker konstruerar toalettskålen och spolar så att det inte finns någon fälg. Global ledare inom badrumsbranschen är Vitra känd för sin högkvalitativa och vackra design. Traditionella, eleganta och mycket önskade badrumsartiklar kan hjälpa dig att skapa det utseende du vill ha. I duschområdet på ditt badrum, eller som ett samordnat stycke med dina Vitra -kranar och mässing.

Det finns billiga och specialbyggda alternativ. T4 är en matchande uppsättning av sanitetsartiklar och mässing. M-linje är idealisk för modernt levande med sten, glas, metall och trä. Zentrum är en populär serie bland dem som vill reparera eller renovera sina hem på en budget. T4 är en sammanhängande, underbar och lyxig Medelhavskollektion.

Vitra Designer Nest är lämplig för ett familjhem, pensionat eller B & B. Nest -serien inkluderar sanitetsutrustning, lagring och spegelenheter. Memoria är en modern skandinavisk samling. Vadados nya linje kombinerar badrumsutrustning med lövträ möbler och förlitar sig på företagets 70 års designupplevelse. Icke-keramiska bassänger från Vitra lägger omedelbart en touch av förfining till alla badrum.

Waterjewels är sortimentet att ha för ett posh badrum. En väggmonterad mixeruppsättning eller en hög mixerkran förvandlar badrummet till en femstjärnig funktion. Vitras innovativa V-Care Intelligent Care duschtoaletter. Förutom Zentrum inkluderar Vitras badrumsmöbler LINES S20 och S50 och ECORA. Verksamheten tillverkar också kreativa badkar, till exempel Istanbul -bad som skapats av den berömda designern Ross Lovegrove exklusivt för Vitra.

Priserna börjar på och går upp till för deras S50 -linje. Beroende på produkten, varierna och prissättningen varierar. Layton wc pannar trotsar tyngdkraften genom att använda smalmaterial och maximera golvområdet. Baserat på applikationen kan Laytons djärva, inbjudande utseende och neutral färg smälta in med mässingsprogram i klassiska eller moderna stilar. Vitra S-Line-samlingen är en välkänd enhet inom affärs- och gästfrihetssektorerna, särskilt i offentliga toaletter.

Världens Topp Badrums fixturtillverkare Vitra tillverkar sina badrumsbassänger i dedikerade faciliteter. Ett Vitra -badrumsvask är en klok investering i stil och kvalitet som kommer att uthärda i många år. Gruppens produktlinjer sträcker sig från billig M-linje, skift och Integra till avancerade produkter skapade i samarbete med världsberömda designers som Vira Istanbul.

Vilka är Vitra -fördelarna?

Ett berömt förflutna. Vitra, en turkisk verksamhet som etableras efter andra världskriget, har en historia av att övervinna motgångar. Vitra -föremål kan ses i hem, offentliga utrymmen och affärsinställningar över hela världen. Denna samling samlar sina mest populära linjer på ett öppet och modernt sätt.

Kvalitet Vitra till ett rimligt pris?

Vitras Essentials -linje erbjuds som ett praktiskt alternativ för alla som vill ha en fräsch, modern livsmiljö utan att bryta banken. Vitra Basics är en samling produkter som ger grunderna för vardagen på ett vackert och praktiskt sätt. Med dessa sammankopplade komponenter har du inga svårigheter att organisera föremål i ett utrymme eller över rum.

Vad är Vitras långsiktiga livskraft?

Vitra har åtagit sig att minska sitt kol- och vattenavtryck i varje steg i tillverkningsprocessen. Att använda vattenbevarande teknik kan minska driftskostnaderna. När acceptabla priser tas med i blir varje objekt en smart investering för framtida kostnader.

Är det modern lyx?

Vitra Designer -linjen förkroppsligar samtida lyx. Rena linjer, produktprestanda och en känsla av balans är kännetecken för Vitra Designer. Badrummet med Vitra Designer -föremål blir en plats för ljus och komfort, vilket ger objekt, utrymme och användare till harmoni.

Är Vitras designare i världsklass skylden?

Designerlinjen är baserad på Vitras relation med designers, eftersom det är det mest erkända varumärket. Vitra Designer håller sina intervall aktuella genom att samarbeta med samtida designers, konstnärer och arkitekter. Dessa samlingar inkluderar prisbelönta designers som Alejandro Aravena och Michel Charlot samt framtida talang. Vitra återskapar också ikoniska föremål från det förflutna, som 1960 -talets stol. Den moderna interiören kan tjäna på ansträngningarna från det tjugonde århundradets designpionjärer som Jean Prouve och George Nelson via utgivningar av vintageföremål.

Vad är Vitras historia?

Vitra är en turkisk tillverkare av badrumstillbehör. Vitra har funnits sedan början av det tjugonde århundradet. Verksamheten grundades för att tillverka bad och doftvaror för den berömda turkiska farmaceuten üleyman Ferit Eczacibaşi. 1958 försökte familjen Eczacibaşi växa sin verksamhet genom att etablera sin första keramiska fabrik. En keramisk produkt med hårdhet och glans av glas kallas en vitra -produkt. Vitra ska inte förväxlas med det Zürich-baserade designföretaget med samma namn. Medan Vitra är en badrumstillverkare använder den schweiziska designern bara små bokstäver: Vitra. Detta kan lura vissa.

Varför köpa Vitra?

Vitra tar stor omsorg och hänsyn till en produkt på marknaden. De arbetar nära med designers från hela världen för att bara ta med produkter de är stolta över att marknadsföra. Eftersom Vitra har rätt designteam är det enkelt att se varför det har vunnit så många priser, inklusive Reddot Design Award och den utmärkta Design Award. När du köper en vitra -produkt vet du att den har undersökts noggrant och kommer att se bra ut i ditt hem. Medan estetik och teknik är viktiga, så är företagets hållbarhet, vilket visas av Vitras Blue Life: ett löfte till den framtida annonsen. De investerar alltid i och förbättrar sina processer för att minimera tillverkningsavfallet och de är engagerade i att göra det.

Vad är Vitra?

Vitra är en av världens högsta badrumstillverkare och har en historia som går tillbaka till 1970 -talet. Varje år producerar Bozüyük 5 miljoner sanitetsartiklar, 3 miljoner bassänger, 2,5 miljoner tillbehör och 20 miljoner kvadratmeter brickor. Även om företaget är baserat i Turkiet är de flesta av sina produkter tillverkade i Europa.

Mer information om Vitra Rimless toalett?

Om du bygger om ditt badrum och vill installera en ny vägghängd toalett, rekommenderar vi dig starkt att välja en med de mest moderna badrumstekniska funktioner som finns tillgängliga. Detta inkluderar Rimless Toalett Bowl -teknik. Medan toaletten är igång, designar dessa avancerade tekniker toalettskålen och spolar så att det inte finns någon fälg alls. Det är nu starkare och täcker hela skålens inre yta. En förbättrad flush och enklare rengöring är fördelarna med att ta bort den inre läppen i en gammal toalettskål. Att ta av denna del gör det 95% mer hygieniskt, enligt labbtestning! Denna släta enstaka form är därför enklare och snabbare att rengöra och förblir renare mycket längre. Den som letar efter en ny vägghängd toalett bör välja Vitra Rimex-och gå Rimless!

Vitra finns det något nytt?

Vitra Fresh är en annan utmärkt modern innovation från ett världsberömt badrumsföretag. Denna unika, smala mekanism är undangömt på baksidan av sätet, nästan obemärkt. Tanken är fylld med dina vanliga rengöringsprodukter, och varje spolning levererar det exakta belopp som krävs. Detta håller din toalett ren och färsk mellan rengöring. Med Vitras utmärkta bättre bästa produktstruktur finns det en designlinje för varje smak och budget!

Vilka Vitra-toaletter är snagfria?

Vitra-toaletter använder den senaste RIM-EX-tekniken och Rimless Bowl-design. Det finns rimlösa alternativ för följande vägghungtoaletter: Några typer som erbjuds inkluderar Vitra T4 Rimless WC, Vitra M-Line Rimless Wall Hängande toalett, Vitra Shift Rimless Wall Hanging WC, Retro (även känd som Nest Wall Hung WC i Storbritannien), S50 (The Arkitekt Rimless), Sento, Memoria Rim-Ex och Istanbul. Kontakta oss för den mest uppdaterade informationen om Vitra Rim-Ex-toaletter. Om du vill ha en tätt kopplad Vitra -toalett med en Rimless Rimex -design, gå inte längre än S50 (både öppna och stängda varianter), Zentrum och T4. Rim-EX har den härliga grundläggande Integra tillbaka till vägggolvet stående panna.

Vitra badrumskranar

Vitra Badrumsmässan finns i ett antal nyanser, inklusive koppar, guld och klassisk krom! Vitra är en välkänd global ledare inom badrumssektorn, med ett rykte för högkvalitativ och attraktiv design. Deras val av traditionella, vackra och mycket eftertraktade badrumsprodukter kan hjälpa dig att uppnå badrumsutseendet du vill ha. Det finns budgetvänliga alternativ samt specialbyggda alternativ.

Varför Vitra -duschar?

Vitra -duschbeslag finns i en mängd samtida finish och mönster som passar alla moderna badrumsduschområden! Det finns alternativ för alla budgetar - Vitra -duschar är välgjorda och kommer att pågå i många år! Ett duschkit kan användas i duschområdet på ditt badrum eller som en koordinerad bit för att passa med resten av dina vitra -kranar och mässing. Vitra Baton Shower -handenheten är den mest populära och är både mångsidig och snygg. Denna moderna och enkla bit går bra med alla Vitra -duschventiler och andra Chrome -badrumsarmaturer. Dess breda produktsortiment inkluderar synliga och dolda Vitra -duschventiler i Nest Brassware -linjen. Den matchande avsmalnande spaken Handle -kontrollen på boet och boet för boet är inte bara bekväm och lätt att använda, utan ger också en touch av modern stil till hela utseendet.

Vad vet du om Vitra S20?

S20 från Vitra Essentials -sortimentet visar företagets utmärkta öga för kompletterande former och mönster. Vitra har nästan sju decennier av designhistoria och är en mästare på att tolka gamla koncept på färska och intressanta sätt. Arbetar med en uppsättning möbler och sanitetsutrustning är varje bit tänkt att användas i vilken ordning som helst. Användaren kan välja och välja bitar efter behov, utan att behöva oroa sig för om komponenterna är kompatibla i form eller funktion. Vanity -enheter och nedsänkta bänkskivor finns i ett antal layouter, vilket gör att du kan visa din unikhet och kreativitet medan du bygger ditt badrum. Gyllene körsbärsträ för ett varmt, naturligt utseende och svalt vitt trä för en touch av monokromatisk chicness. WC-enheterna är avsedda för komfort och hållbarhet samtidigt som du sparar vatten och sänker långsiktiga driftskostnader.

Känner du Vitra S50?

S50 -serien är idealisk för både bostads- och kommersiella applikationer eftersom dess styrka, hållbarhet och anpassningsbarhet. De rena ytorna, bristen på dammfällor och lätt underhållna former av S50 badrumsviten efter installationen genererar en konkret känsla av renlighet. Med en blygsam byggkostnad är det möjligt att bygga ett modernt, öppet och tillgängligt badrum. Personer med rörlighetsproblem kan välja mellan korta projektväggsväggsviter för mindre badrum eller sviter för upphöjda profil WC PANS för förbättrad komfort och tillgänglighet. S50 -komponenter, presenterade enkelt och neutralt, passar fint in i alla arrangemang. En tioårsgaranti mot tillverkningsfel skyddar Vitras S50-varor. S50 kan köpas med förtroende eftersom det har visat sin långsiktiga livskraft.

Finns det mer till Vitra Zentrum?

Zentrum är smidigt vid beröringen och utstrålar en lugn försäkring som är omöjlig att ignorera. Zentrum Collection: s bitar är osmyckade och saknar dammfällor och låter deras form och skönhet lysa. Zentrum är en populär serie bland individer som vill reparera eller renovera sina hus samtidigt som de håller ett öga på sin budget. Back-to-Wall och Wall-Hung WC-enheter är utmärkta alternativ för ett mer minimalistiskt utseende. Dessa alternativ, i kombination med en dold cistern, skapar en minimalistisk inredning. Toalettstolar för mjuknivå är tillgängliga på begäran, vilket lägger till lyxen. Sänkor har standard med ett överflöde och ett kranhål. Med hjälp av en monobloc -mixer kan ett enkelt men effektivt tvättområde skapas.

Vad är Vitra Designer T4?

T4: s överhöghet är uppenbar. T4 bygger på Vitras anatoliska designarv för en sammanhängande, vacker och överdådig Medelhavskollektion. T4 är en produkt av en av världens tillverkare av badrumsvaror. T4 är en uppsättning sanitära varor och mässingsprogram som är avsedda att användas tillsammans. Väggmonterade, bänkskivor och semi-beslutade bassänger erbjuds för optimal applikationens mångsidighet. Installationen är enkel och tillgänglig i olika storlekar, från det stora masterbadrummet till det lilla garderoben. T4 -bassänger och sanitetsutrustning finns i ett brett spektrum av färger och material, från glas till trä till mineral. T4 Brassware var utformad för att matcha keramiska varor. Blandare är eleganta och strömlinjeformade, med standard- eller utskuren utgångar, den senare ger en cool kaskadeffekt. T4 -bitar ger en känsla av harmoni och lugn när de används tillsammans, båda idealiska egenskaper i ett avkopplande badrum.

Vad är M-Line Vitra?

M-Whole Range's produktlinje strålar ut en riktig skandinavisk elegans som är lugn, lugn och samlad. Ett brett utbud av moderna inre ytbehandlingar är kompatibla med Vitra M-linjekomponenterna. M-linje smälter väl med sten, glas, metall och trä, vilket gör det lämpligt för modernt boende. M-linjelinjen har en grundläggande fyrkantig form som är mjukad med rundade kanter och försiktigt skopade skålar. M-linjeserien utstrålar en känsla av renlighet och hygien. M-linjen fristående tvättställ är ett djärvt uttalande som visar kontinental elegans. Denna höga, unika enhet är ett bra exempel på kontinental chic. M-Line är ett team av människor som arbetar tillsammans. Samtida väggmonterade eller nära kopplade toaletter är både bekväma och energieffektiva.

Har du Vitra Designer Memoirs?

När det gäller att anta aktuella trender och använda deras kreativitet och fantasi för att skapa något friskt och spännande är Vitra en mästare. De har gjort det tidigare. Memoria, från deras designersamling, använder banbrytande tillverkningstekniker för att skapa fantastiska nya produkter. Memoria-serien har skarpa, ultratunna kanter som matchar resten av samlingen. Dessa bassänger är skönhetsverk i sin egen rätt, vilket skapar en känsla av poise och balans i sina omgivningar. Memoria kännetecknas av dess draghållfasthet på tunna ytor. Memoria är en samling enkla polygonala mönster som fungerar bra i en modern, minimalistisk miljö. Memoria är en fräsch och varm samling med en modern skandinavisk flare. Dess neutrala färgschema gör att det lätt kan kopplas ihop med trä-, mineral- eller metallelement. De kommer inte med kranhål och kommer att behöva en lämplig fristående eller väggmonterad mixer.

Vad är ett Vitra Designer Nest?

Nest Collection av Vitra Designer är ett varmt och vackert tillskott till alla hem som söker en hemtrevlig kvalitet. Nest är ett förnuftigt alternativ för ett familjhem, samt ett pensionat eller Bed & Breakfast. Denna uppsättning möbler består av sanitetsartiklar, förvaring och spegelenheter som alla fungerar tillsammans sömlöst. Du kan helt enkelt matcha trämöblerna till din personliga smak och omgivande inredning. För att få önskat utseende, välj mellan antracit, grått naturligt trä, högt glansved eller vinkat naturligt trä. Det inkluderar toalett- och bidet -sviter som är avsedda att smälta in i resten av badrummet. Nest har också ett barnsteg för att låta hela familjen använda fåfänga enheter och bassänger bekvämt.

Fler alternativ för Vitra Designer?

Vitra -alternativ, en del av företagets designerområde, heter väl. Vitra har använt sitt arv av keramisk design för att utveckla en serie bassängstycken som är innovativa, moderna och kan användas i många sammanhang, inklusive badrum. Med över 70 års designupplevelse demonstrerar Vitra sin expertis i att utveckla distinkta badrumsartiklar med alternativsamlingen. I kontinental stil är dessa bassänger avsedda att vara anslutna till arbetsbordet och erbjuder ett öppet och tillgängligt tvättområde. Dessa moderna bassänger kan kopplas ihop med trä för en naturlig estetik eller mineraler för en stark medelhavseffekt. Det är möjligt att montera bassängen på väggen eller på däcket beroende på omständigheterna. Välj alternativ för att släppa loss din kreativitet och designa ett badrum som är unikt ditt.

Hur fungerar Vitra Designer -skift?

Shift är en ny och spännande samling som kommer att vitalisera ditt hem. Den senaste Vado -kollektionen är en noggrant kalibrerad kombination av badrumsutrustning och lövmöbler som förlitar sig på företagets sju decennier av designkompetens. Skiftmöblerna erbjuds i fyra färgscheman, var och en med sin egen ton och karaktär. Skift finns i en mängd olika färger, från den monokromatiska vita och gråa till de varma lövträets ytor av zebran och bergslark som ger ett lugnande, naturligt utseende till rymden. Elegant och subtil keramisk keramik kan göras med en fyrkantig konstruktion, mjukade kanter och släta sfäriska interiörer. Töjda speglar och spegelskåp kompletterar uppsättningen.

Vad är Vitra Designer Waterjewels?

WaterJewels, ett flaggskeppsmärke av Vitra Designer -produkter, sticker ut från mängden. Vitra har skapat en mängd olika icke-keramiska bassängalternativ som omedelbart injicerar en känsla av elegans i badrummet. Waterjewels är samlingen att ha om du vill skapa ett lyxigt badrum. Dessa eleganta guld, platina, svarta, koppar eller vita skålar har en regal aura som accentueras av deras enkelhet. Använd en av specialbänkskivorna i tre olika bredder och med flera kranhålalternativ för att skapa ett fantastiskt tvättområde. Dess fräscha och vackra utseende ensam främjar återupplöst. Med en väggmonterad mixeruppsättning eller en hög mixerkran blir badrummet en femstjärnig höjdpunkt i huset.

Är Vitra -toaletter bra?

Vi har hela Vitra -toalettområdet, som inkluderar de senaste designteknikerna och formerna. Det finns en mängd olika potta val från Vitra som sträcker sig från kommersiella lösningar för professionella inställningar till budgetvänliga toalettalternativ. Samtida tyska designers NOA, innovativ fransk designekspert Christophe Pillet och Nordic-Chic från Finland av Pentagon Design alla samarbetar med Vitra för att tillhandahålla den finaste av modern europeisk stil som möjligt, allt producerat till en hög standard av världens största badrumstillverkare.

Vilka är Vitra -toaletttyperna?

V-Care Intelligent Care Shower Toaletter är två av Vitras senaste innovationer, båda tillgängliga i en rad kombinationer. Nära kopplade toaletter är de vanligaste och enklaste att installera på grund av bristen på dolda cisterner eller beslag. En vägghängd toalett eliminerar behovet av en synlig cistern genom att omsluta den inuti väggen. Använd med en vitra cistern och spolplatta. Vitra -flushplattor finns i ett antal ytor inklusive krom, guld och svart.

Vad är det med vitra väggmonterade toaletter?

Vägghungtoaletter är dagens mest sofistikerade WC-design eftersom de säkert lyfter pannan från golvet och lägger den på en robust metallram (en dold cistern och rampaket). Detta döljer cistern i väggen. Du kanske är säker på att alla våra varumärken, såväl som Vitra Cistern -ramarna, har testats noggrant för att motstå vikten av pannan och till och med en stor person. Resultatet är en elegant, modern och lätt att rengöra WC. Eftersom arbetskomponenterna är dolda, allt du behöver för att rengöra det är pannan och skålens inre.

Är Vitra badrumsmöbler ett bra köp?

Vitra badrumsmöbler är vackert tillverkade och helt installerade. Det finns i ett brett utbud av mönster och finish för att passa ett brett spektrum av krav, från budgetvänliga enheter till skräddarsydda designerenheter i lyxiga ytor. Vitras badrumsmöbler grupperas i intervall som fungerar bra tillsammans. Vitra -märket består av tre samlingar: Vitra Badrum, Vitra Signature och Vitra Designer. Vitra badrumsmöbler är oöverträffad; Ingångsnivån börjar till ett bra pris och har en fantastisk byggkvalitet, liksom funktioner som billigare produkter saknar; Vi går över funktionerna i varje intervall i mer djup nedan!

Vitra badrumssamlingen.

Vitra badrumsmöbler samlingen inkluderar Vitra Zentrum, S20 och S50, Ecora, D-Light, Serenada, Milton och Layton Design Lines. Vitra Badrumssamlingen innehåller också speglar och spegelskåp som kan köpas på vår webbplats. Denna grupp av produkter är den mest populära och bästsäljande i den bästa bättre bästa strukturen, och den erbjuder härlig välbyggd hög kvalitet med funktioner som mjuka stänger och dörrar, ett bra val av finish och färgalternativ och specialbeläggningar som Lackar för att skydda din nya Vitra -enhet och hålla den till en lång tid. Dessa produkter är prisvärda och attraktivt designade, vilket gör dem idealiska för första gången hemägare eller blygsamma badrumsrenoveringar. Vackra mönster och högkvalitativa material till ett bra pris!

Varför Baths?

Kunder som söker högkvalitativa badkar älskar vår kategori Vitra Baths. Det finns en modell för varje budget. På grund av utformningen av våra hus och historien om det brittiska badrummet användes baden historiskt som den primära tvättanläggningen snarare än att duscha. Numera har de flesta familjer ett badduschområde, med ett bad med dubbelt ändamål som också kan användas för dusch, vilket ger dig det bästa av båda världarna. Från att köpa en av deras specialiserade P -former, till exempel Optima -badet, till rektangulära duschkar, till exempel Neon Shower Bath, har Vitra en lösning för alla. För att skräddarsydda designercentrum som den spektakulära avantgarden finns Vitra Istanbul-badet tillgängligt i en mängd olika stilar och prispunkter, inklusive:

Designer Vitra Baths?

Företaget producerar också ett brett utbud av designerbadkar, från spainspirerade massagebad till unika designupplevelser som Istanbul-baden designade av den kända designern Ross Lovegrove särskilt för Vitra. Med Shift Pure Bath från Vitra kan du ha en spa-upplevelse i ditt eget hem med en unik utrullningsrulle som täcker toppen av badet. Ett massagebord finns nu i varje hem, och Shift Pure Baths extremt starka och robusta konstruktion innebär att du kan koppla av att veta att din vikt är fullt stöd, eftersom badet var utformat för att fungera på detta sätt. När det gäller moderna badrumsmakeovers är detta en ny twist på det klassiska badet. Detta bad är viktigt för alla som vill bygga ett hem spa eller till och med en företags spa -anläggning som måste spara utrymme.

Vitra Layton info?

Layton -samlingen utstrålar elegans och balans. Layton WC -kokkärl har praktiskt taget en tyngdkraft som trotsar känslan, som åstadkommes genom att använda slimline -material och använda tillgängliga golvutrymme intelligent. Denna kombination av form och arrangemang ger Layton ett bedrägligt enkelt utseende. Layton -kollektionens bassänger finns i olika storlekar som passar dina krav. Samlingen kan användas i alla områden i huset, från små garderober till enorma master badrum. Att integrera intervallet i flera platser skapar en känsla av enhet. Fullt eller partiella piedestaler döljer VVS, vilket skapar ett rent och professionellt utseende. Laytons starka, välkomnande utseende och neutrala nyans gör det enkelt att kombinera med brassware i antingen en traditionell eller modern stil, beroende på applikationen. Dess flexibilitet gör den till en favorit bland både våra hem och kommersiella kunder.

Vad är Vitra Milton?

Milton var utformad för att tillgodose konsumenterna på startnivå. Det innehåller alla funktioner som konsumenterna har förväntat sig av toppdesigners, Vitra. Denna bassäng- och WC -serie är ett utmärkt val för alla som letar efter en snabb lösning för deras tvättstuga. För att hålla utgifterna nere är det inte nödvändigt att offra kvaliteten samtidigt som man renoverar ett befintligt utrymme eller konstruerar ett nytt badrum eller garderob. Milton WC Suite -komponenterna är ett underbart exempel på hur enkelhet kan ge effektivitet. Bekvämlighet gör en nära kopplad svit till en bra långsiktig investering. Genom att använda mindre vatten ger en kompakt cistern inte bara ett reducerat pris nu, utan också ett lägre pris på lång sikt när det gäller drifts- och underhållskostnader. Bassängens kranhål och storlekskombinationer kan modifieras för att exakt matcha omgivningen. Milton är ett utmärkt val för en designer på en budget.

S-Line (Vitra S-Line) Finns det mer till Milton?

S-linjekollektionen från Vitra är en välkänd enhet inom affärs- och gästfrihetssektorerna, där den är särskilt populär i offentliga badrum eller toalett. Dess neutrala form och utseende gör det möjligt att paras med ett brett utbud av stilar och färgpaletter. Milton S-linjen kombinerar låga priser, ett rent och effektivt utseende och en betydande betoning på komfort. Vägghung och nära kopplade sviter möjliggör effektiv användning av vatten i små utrymmen, den förstnämnda med ett kort projiceringsalternativ. Denna samlings infällda bassäng kan användas med fåfänga enheter eller bänkskivor, vilket gör den idealisk för offentliga garderober. Milton Denna serie innehåller en S-Line-urinal som skiljer avdelare i vit keramik för enkel kompatibilitet med S-linjelinärer.

Vitra Serenada sereis

Serenada -samlingen är en vacker samling historiskt inspirerade föremål. Dessutom, med rimliga priser, är en välgjord vintage badrumsvit inte längre en exklusiv artikel. Serenada är en serie som är värd att se. Dessa bassäng- och WC -sviter är ett naturligt val för en garderob eller toalett eftersom de fungerar bra tillsammans. Moderna funktioner som en tätt kopplad toalett med ett effektivt, lågvolymflush -system kan skapa en stor kombination av moderna fördelar och traditionell skönhet. Serenada är ett härligt tillskott till alla badrum som vill kommunicera en känsla av värme och hemlighet.

Kan jag köpa Vitra badrumsänkor?

Vitra erbjuder prisvärda, färska, moderna bassänger som går med ett brett utbud av dekorer. De är robusta och billiga. Världens ledande badrums fixturproducent hantverkar Vitra badrumsbassänger i specialiserade tillverkningsanläggningar. Dess många års ceramicware -produktionskompetens, designskick och djup av FoU -kunskap gör ett Vitra -badrumsvask till en smart investering i design och kvalitet som kommer att pågå i många år. Från prisvärda linjer som M-Line, Shift och Integra till avancerade artiklar designade i samarbete med världsberömda designers som Vitra Istanbul, har Vitra-gruppen något för varje budget och badrum. Stilar kan upprättas med hjälp av Vitra -väggmonterade bassänger. För en ren modern stil kommer de flesta vitra -sänkor med flaskfällor, eller med en halv piedestal för ett rent väggmonterat avfallsbeklädnadsalternativ i matchande keramisk keramik. De flesta väggmonterade bassänger i Vitra Badrum har en valfri full piedestal som döljer din VVS och ger ditt badrum ett mer klassiskt utseende och känsla. Vitras breda utbud av distinkta och eleganta diskbänkskonstruktioner gör att du kan skapa ett unikt utseende för ditt nya badrum!

Vad är Vitra Basin's design?

Vackra skålar har fulla sidor, ovala och offsetformer, böjda och rundare former. Enkla rektanglar med rundade kanter kan vara klädda med antik mässingsprogram för en subtil twist på aktuell klassisk design, eller i kombination med fantastiska moderna kranar för ett banbrytande utseende. Vitra-ramen och Vitra-konturintervallen ger ett brett utbud av innovativa och vackra bassängformer tillverkade av högkvalitativ keramik, samt ett brett utbud av färgade diskbänkalternativ. Det finns ett brett utbud av Vitra -badrumsbassänger som är moderna och vackra. Slutför designen med en av Vitras fantastiska svarta badrumsänkor, till exempel Vitra -konturen i Matt Black. Detta matt svarta bassäng kan användas med naturliga material för att markera träskornet, eller med en glansig yta för att markera glansen av marmorplattor. Vitra erbjuder badrumsalternativ för varje budget och varje blivande inredningsarkitekt.

Unik information om Vitra Designer -bad.

Vitra erbjuder en fantastisk samling fristående badkar som är avsedda att vara huvudpoängen i ett masterbadrum och samtidigt erbjuda en trevlig badupplevelse. Den ansträngning som krävs för att bygga något så underbart som Vitra Istanbul Oval Bath är väl värt det. Kontakta oss för ytterligare information så att vårt team kan bekräfta exakta ledtider och ge råd om leveransdatum. Dessa designerbadkar utvecklades i samarbete med världsberömda designers inklusive London-baserade Ross Lovegrove och NOA-gruppen av designers. Skapa en lugn badflykt med ett utmärkt bad som Vitra Silence Bath, som har en ryggstödande sluttningssida och en härlig oval äggliknande form! Den eleganta designen av Vitra Designer -badkar hjälper dig att skapa unik och färgglad badrumsdekor som du kommer att älska att använda varje dag.

Pekar att veta om Vitra.

 • Vitra är ett turkiskt företag som grundades i början av 1900 -talet.
 • üleyman Ferit Eczacibaşi, en känd turkisk farmaceut, etablerade verksamheten.
 • Vitra Essentials-sortimentet är ett kostnadseffektivt sätt att skapa ett modernt, nytt hem.
 • Designerkollektionen har designers som Alejandro Aravena och Michel Charlot.
 • Vitra är en av världens ledande badrumstillverkare som grundades på 1970 -talet.
 • En årlig produktion av Bozüyük är 5 miljoner sanitetsartiklar, 3 miljoner bassänger och 2,5 miljoner tillbehör.
 • Global ledare inom badrumsbranschen är Vitra känd för sin högkvalitativa och vackra design.
 • Traditionella, eleganta och mycket önskade badrumsartiklar kan hjälpa dig att skapa det utseende du vill ha.
 • I duschområdet på ditt badrum, eller som ett samordnat stycke med dina Vitra -kranar och mässing.
 • Det finns billiga och specialbyggda alternativ.
 • T4 är en sammanhängande, underbar och lyxig Medelhavskollektion.
 • Vitra Designer Nest är lämplig för ett familjhem, pensionat eller B & B.
 • Priserna börjar på och går upp till för deras S50 -linje.
 • Beroende på produkten, varierna och prissättningen varierar.
 • Layton wc pannar trotsar tyngdkraften genom att använda smalmaterial och maximera golvområdet.
 • Baserat på applikationen kan Laytons djärva, inbjudande utseende och neutral färg smälta in med mässingsprogram i klassiska eller moderna stilar.
 • Vitra S-Line-samlingen är en välkänd enhet inom affärs- och gästfrihetssektorerna, särskilt i offentliga toaletter.
 • Världens Topp Badrums fixturtillverkare Vitra tillverkar sina badrumsbassänger i dedikerade faciliteter.
 • Ett Vitra -badrumsvask är en klok investering i stil och kvalitet som kommer att uthärda i många år.
 • Gruppens produktlinjer sträcker sig från billig M-linje, skift och Integra till avancerade produkter skapade i samarbete med världsberömda designers som Vira Istanbul.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.