Minimalistic Bathroom Design

Minimalistisk badrumsdesign

Mindre är mer, och hur kan du skapa ett minimalistiskt badrum?

minimalistiska badrum

Och hur kan du designa ett minimalistiskt badrum?

Idén om minimalistisk arkitektur är att minska allt till dess mest grundläggande konsistens och förenkla den. Minimalistiska arkitekturdesigners är fokuserade med att länka två ideala flygplan, använda förenklad belysning, vilket möjliggör tillräckligt med rum. Begreppet enkelhet kan hittas i ett antal civilisationer, men särskilt i Zen Buddhisms traditionella japanska kultur. Minimalistisk produktdesign är konst av ner till deras barest väsentligheter. Minimalism är en rörelse i produktdesign som betonar enkelhet genom att ta bort allt tills endast de väsentliga kraven kvarstår, vilket resulterar i ett intryck av estetisk renlighet.

Ren och rena design uppnås genom att eliminera de flesta dekor eller använda praktiska föremål. Minimalistiska badrum är baserade på "mindre är mer", vilket betyder "mindre är mer" ett ensamt ljus, en orkidé eller en glasstenskopp kan användas för att skapa ett minimalistiskt badrum. Målet bakom minimalistiska badrum är att få ett litet område att verka större och mer öppet samtidigt som man fastställer enhetlighet.

Mindre är mer i detta fall.

Minimalism är en designmetod som definieras av bristen på prydnad och brist på utsmyckning. Det uppnås mestadels genom användning av funktionella möbler och inre föremål, såväl som abstrakta former. Minimalistiska arkitektoniska designers är upptagna med att ansluta två perfekta plan, använda strömlinjeformad belysning och lämna massor av ledigt utrymme. Begreppet minimalistisk arkitektur är att minska allt till dess mest grundläggande konsistens och att uppnå enkelhet via förenkling. Även om konceptet inte förbjuder dekoration helt kräver det att alla komponenter, funktioner och snickeri är begränsade till den punkt där inga ytterligare element kan tas bort för att förbättra designen.

Den enkla designen av badrumslayouterna

Idén om enkelhet kan hittas i en mängd olika kulturer, men den är särskilt utbredd i den traditionella japanska kulturen av Zen -buddhismen. För att påverka Zen -kulturen använder japanerna de estetiska och prydnadselementen i deras hus till deras fördel. Sedan mitten av 1700-talet har denna uppfattning om arkitektur påverkat det västerländska samhället, särskilt i USA. Japan har många smarta toaletter som bevarar utrymme och tar bort behovet av både en bidé och en toalett. Du kommer att se dem överallt i japanska badrum. Den minimalistiska designen är fortfarande modern, och detta är sant inte bara när det gäller badrumsorganisation. Eftersom minimalismen har en lugnande och lugnande effekt på sinnena, förbättrar det i en minimalistisk miljö dess attraktivitet. Denna design hjälper dig att skapa ett funktionellt utrymme som också är enkelt att underhålla och säkra.

Vilka åtgärder ska du vidta för att utforma ett minimalistiskt badrumsarrangemang?

Kontrollera att du har tillräckligt utrymme för att lagra alla dina ägodelar. Fortsätt genom din dagliga rutin. Kontrollera att du har tillräckligt utrymme för att lagra alla dina ägodelar. Utför din dagliga rutin och samla de artiklar du behöver regelbundet för att hålla dig igång. Om du inte använder din toalett minst en gång om dagen hör den inte på din toalettstol. Förvara istället några föremål i ditt garderobsskåp som du sällan någonsin använder. Ytor som är fria från röran är viktiga för ett minimalistiskt badrum. Vita handdukar kan hjälpa dig att upprätthålla ett lugnt och bekvämt utseende. Först och främst håll alla saker, både vitala och icke-väsentliga, dolda. Möblerfronter som öppnas med ett klick eller som har malade kanter istället för traditionella handtag är två distinkta val. För att skapa en minimalistisk badrumsdesign är dämpad grädde, beige och gröna färger de bästa valen.

minimalistisk badrumsdesign

Vad är minimalismens historia?

Minimalism är en konsttrend som startade i Western War II Western Art efter andra världskriget och spridda över hela världen. Donald Judd, Agnes Martin, Dan Flavin, Carl Andre, Robert Morris, Anne Truitt och Frank Stella är bara några av de konstnärer som har kopplats till minimalism genom åren. Allt som är gles eller reducerat ner till dess nakna ben kallas vara en minimalistisk på samtalsspråk. Det har använts för att karakterisera verk som Samuel Becketts teaterstycken och romaner, Robert Bressons filmer, Raymond Carver's Tales och Colin Chapmans bildesign, bland annat. Både La Monte Youngs drone -musik och John Cages 4′33 ′ ′ kan spåras tillbaka till Yves Kleins Monotone Symphony (1949), som var en föregångare för båda.

Minimalism var också ett svar mot den målerliga subjektiviteten för abstrakt expressionism, som hade varit framträdande i New York -skolan under 1940- och 1950 -talet. Minimalism var också en reaktion mot den målerliga subjektiviteten för surrealism, som hade varit dominerande på 1960- och 1970 -talet. Medan många konstnärer kopplade till minimalism accepterade etiketten "minimalism", många andra utövare av konst som klassificerades minimalistisk av kritiker erkände inte det som en rörelse i sin egen rätt. Konstnären och teoretikern Robert Morris författade en tredelad artikel, "Notes on Sculpture 1–3", som först publicerades i tre nummer av Artforum 1966. Morris är mest känd för sitt verk som en konceptuell konstnär. Morris försökte upprätta en konceptuell ram och formella komponenter för sig själv i dessa skrifter, liksom ett ramverk och formella element som skulle omfatta praxis för hans samtida. Enligt den övergripande förändringen i teorin som denna artikel är ett exempel är postminimalism på väg att ta över från minimalism som det dominerande tankesättet.

Arbetet av George Earl Ortman, som hade konkretiserat och reducerat målningens former till hårda, grova, filosofiskt belastade geometrier, gjorde Judds "preliminära" intresse för minimalism. Modernistiska formalistkonstrecensenter och historiker var hårda i sin kritik av denna trend. Vissa kritiker trodde att minimal konst visade en missförstånd av den samtida dialektiken i målning och skulptur, som beskrivs av kritikern Clement Greenberg, medan andra trodde att den representerade en missförstånd av den moderna dialektiken i målning och skulptur i ett brev till redaktören som publicerades i Oktoberutgåva av Artforum, postminimalistkonstnären Robert Smithson uttryckte sin oenighet med denna synvinkel. "Det som stekt oroar sig mest är att han kommer att bli medveten om vad han gör - nämligen att han kommer att bli själv teatralisk." 1964 genomförde Lee Krasner intervjuer med Hans Hofmann och Jackson Pollock för Smithsonian Institution Archives of American Art (1964), som publicerades av Smithsonian Institution.

Hans Hofmann sa i en intervju med Dorothy Strickler att ju fler saker som finns i det, desto mer upptagna är konsten och desto värre är det. Ögat är ett hot mot att ha god vision. Handlingen att avslöja sin nakenhet är otillbörlig. Naturens borttagning är det första steget i skapandet av konst. Naturen, å andra sidan, var källan till Hans Reinhardts abstrakta expressionistiska målningar, som var i direkt motstånd mot hans eget perspektiv på naturen.

Vad är exakt minimalism när det gäller design?

När det gäller minimalistisk design handlar det om att betona det nödvändiga. För att uppnå en ren form av elegans bör en minimalistisk struktur, föremål eller inredning avsättas till dess väsentliga syfte och uppnås med begränsade material, neutrala färger, grundformer och undvika överdriven dekoration. Minimalistisk produktdesign är konsten att destillera saker ner till deras baraste väsentligheter. I produktdesign är minimalism en trend som främjar enkelhet genom att ta bort allt tills bara de grundläggande nödvändigheterna är kvar - vilket resulterar i ett utseende av estetisk renlighet. Minimalism, i sin mest grundläggande mening, hänvisar till att designers förmedlar bara de mest grundläggande och nödvändiga aspekterna av en produkt eller ett ämne genom att eliminera överskott och därmed överflödiga komponenter och funktioner från deras design.

Är det en bra idé att ha en minimalistisk badrumsdesign?

Badrum, där rena, praktiska mönster är viktiga, passar utmärkt för den minimalistiska estetiken. Denna strömlinjeformade stil innehåller rena linjer, minimal inredning och neutrala färgpaletter i ett utrymme. Med hjälp av hexagonala golvplattor i ett monokromatiskt färgschema kan du lägga till linjer och djup till ditt utrymme. För att hålla saker intressanta, växla mellan svarta och vita tunnelbanplattor. Alternativt kan en backsplash i din dusch eller bakom diskbänken ge ditt badrum ett stilfullt minimalistiskt utseende. Idéer och mönster för minimalistiska badrum är praktiska, exakta och ibland starka i sitt utseende. Den rena och rena stilen åstadkoms genom att ta bort majoriteten av inredningen eller genom att använda utilitariska föremål som också kan användas som inredning på kreativa sätt. Sluteffekten är ett badrum som är attraktivt, rymligt och funktionellt.

Dekorationer för ett badrum med en minimalistisk design

Att använda en liten version av badrumslamporna är det bästa sättet att gå om du vill hålla saker enkla i ditt badrum. Detta innebär inte att du måste spendera mycket pengar på en avancerad kran för att få detta utseende. Fixturer som är enkla och sömlösa kan köpas till rimliga priser från hemförbättringsbutiker. Det är inte helt sant att idén saknar prydnad; Snarare anses alla komponenter och funktioner vara begränsade till en punkt där ingenting ytterligare kan tas bort för att förbättra den övergripande designen.

Badrumsartiklar som är så enkla som möjligt

Material som glas och stål, som används i minimalistiska arrangemang, ger utseendet på att vara i ett sterilt laboratorium. Vita väggar gör att ett litet utrymme verkar större och mer luftiga, samtidigt som de skapar en känsla av homogenitet. Design med en modern känsla Splash Smart Toalett, som innehåller en bidé samt en toalett med en fjärrkontroll, kommer att fungera med denna installation. Ett tillbehör är ett enda prydnadsartikel, till exempel ett enda ljus, en orkidé eller en glasstenskopp, som används för estetiska ändamål. Minimalistiska badrum är baserade på principen om "mindre är mer", vilket innebär "mindre är mer i detta fall."

Slutsats för minimalistisk badrum.

 • Minimalism är en stil definierad av brist på prydnad och attraktivitet.
 • Minimalistiska arkitekturdesigners fokuserar på att länka två ideala flygplan, använda förenklad belysning, vilket tillåter tillräckligt med utrymme.
 • Enkelhet kan ses i en mängd olika kulturer, men särskilt i den traditionella japanska kulturen av Zen Buddhism.
 • För att främja Zen -kultur använder japanska estetiska och dekorativa aspekter av sina hus till deras fördel.
 • Sedan mitten av 1700-talet påverkade detta arkitekturbegrepp västerländskt samhälle, särskilt i Amerika.
 • Japan erbjuder många smarta toaletter för att spara utrymme och eliminera en bidé och toalett.
 • Den minimalistiska designen är fortfarande modern, inte bara när du ordnar badrum.
 • Minimalistisk produktdesign är avgörande för dess barest.
 • Minimalism är en produktdesignmetod som betonar enkelhet genom att avskaffa allt tills bara de grundläggande behoven kvarstår, vilket skapar en känsla av estetisk renhet.
 • Badrum som kräver rena, effektiva mönster passar perfekt för minimalistisk estetik.
 • Badrumssaker så enkla som möjligt
 • Material som glas och stål som används i minimalistiska grupperingar ger känslan av ett sterilt laboratorium. Vita väggar gör att ett litet utrymme verkar större och mer öppen, vilket ger en känsla av homogenitet.
 • Splashs smarta toalett, med en bidé och fjärrstyrd toalett, kommer att arbeta med denna installation.
 • Ett tillbehör är ett enda prydnadsartikel som används för estetiska ändamål, ett sådant ljus, orkidé eller glaskopp.
 • Minimalistiska badrum är baserade på "mindre är mer" idé, vilket betyder "mindre är mer."

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.