Our kitchens are getting smarter by the minute.

Våra kök blir smartare av ögonblicket.

Våra kök blir smartare när hemtekniken går framåt i snabb takt.

 

Smart kök

Smartare kök är på väg.

Goodhome Bamia Kitchen Equipment är Wi-Fi, Bluetooth och NFC aktiverat, vilket möjliggör röststyrning av apparater. Du kan brygga kaffe och förvärma ugnen när du kör hem från stormarknaden. Med Goodhome's Stevia Kitchen kan du ställa in en timer eller fråga om tillagningstider för måltider med röstkommandon. Din smartphone eller smarta högtalare kan använda Goodhome Bamia Smart Kitchen Equipment. Hive Active Heat Series möjliggör sex dagliga uppvärmning och varmvattenregimer, inklusive en sex timmars uppsving.

Du kan också styra dina lampor med din röst eller din smartphone. Samtida kök inkluderar rena linjer, reflekterande ytor och lite röran. Kunder älskar Goodhome Stevia Kitchen eftersom det är både attraktivt och praktiskt. För ytterligare moderna köksidéer, se vår artikel om modern köksdesign. Goodhome Alisma Kitchen -sortimentet är lackerat för rik färg och glans.

Smarta apparater kan hjälpa dig att spara pengar och energi eftersom de är energieffektiva, självdiagnostiserande och anpassningsbara till din dagliga rutin. Vi skulle inte ha rekommenderat dem för ett decennium sedan, men idag tror vi att den överväldigande majoriteten är bra värde.

Förbättra kvaliteten på din matlagning genom att använda ansluten utrustning.

Med den snabba utvecklingen av hemteknologi blir våra kök mer "intelligenta" just nu. Vill du förvärma ugnen medan du är på väg hem från butiken? Inga problem. Vill du göra ditt kaffe medan du ligger i sängen? Du kan programmera din tvättmaskin för att starta när du väljer. Du kan faktiskt göra det! Att kontrollera dina hushållsapparater och enheter med bara ljudet från din röst var okänt tills mycket nyligen. Smarta högtalare är bara början på vad som kommer i framtiden. Med Wi-Fi, Bluetooth och NFC kan du ansluta dina smarta köksapparater från var som helst i världen, från ditt kylskåp till din tvättmaskin. Vi förstår att allt kan verka lite överväldigande, så vi är här för att hjälpa dig att känna till allt. Fortsätt läsa för de finaste tips, tekniker och kreativa idéer för att hjälpa dig att utforma ditt framtidskök.

Gör ditt kök smartare

Röstkontroll finns på Goodhome Bamia Kitchen Equipment. Ett kommando styr tidpunkten, värme och tillagningsperioder för olika måltider. Den geniala kg -funktionen i Hoover -tvättmaskinen använder en sensor för att väga lasten och justerar tvättvaraktigheten och vattenförbrukningen i enlighet därmed. Smart belysning kan förbättra din attityd, dagliga liv och säkerhet. Våra goodhome spishuvor och hällar är också smart anslutna. En Philips Hue Bridge låter dig lägga till upp till 50 lampor. Automatisera dina lampor så att det verkar som om du är hemma. Med geofencing kan dina lampor till och med välkomna dig hem eller stänga av när du lämnar. Våra kunder älskar vårt Goodhome Stevia -kök. Tillgänglig i Argent och Blanc et Argent.

Tala ut själv.

Om vi ​​talar om det är röststyrda högtalare mycket användbara i alla områden i huset, men de är särskilt användbara i köket. Ställ in en timer, konvertera enheter eller fråga om tillagningstider för olika måltider med ett röstkommando om du har ett Amazon Echo eller en Google Smart -högtalare. För att säkerställa att din souffel eller söndagsstekt för familjen kommer ut ordentligt varje gång, följ stegen nedan för att säkerställa att den gör det. Som en extra bonus kan du be din röstassistent att spela musik, vilket är bra för när du underhåller gäster eller vill sjunga tillsammans med diskarna medan du gör diskarna. När du städar upp efter dig själv i köket är båda händerna vanligtvis upptagna med att göra något, oavsett om det är huggen, torkar eller blandar ingredienser tillsammans. En smart högtalare eliminerar behovet av att stoppa och torka händerna innan du slår på ett ljus, trycker på en knapp eller bläddrar igenom en sida i en receptbok, bland annat. En röststyrd assistent är den andra uppsättningen av händer som du alltid har velat men inte riktigt kunde få tag på.

Ta kontakt med andra.

Att ansluta dina smarta apparater till din smartphone eller smarta högtalare via en app gör att du kan få ut mesta möjliga av dem. I Hoover -tvättmaskinen finns det en smart kg -funktion som använder en sensor för att väga lasten och justerar tvättvaraktigheten och vattenförbrukningen beroende på vikten. Fjärrkontroll och övervakning av apparaten är möjlig med en smartphone. Välj ett tvättprogram, lägg till sköljningar, ändra spinnhastigheten och temperaturen så är du klar. Starten på tvättcykeln kan till och med försenas; Inte längre kommer du att ha våta kläder som sitter i din tvättmaskin i timmar i slutet! Med våra Goodhome Bamia -apparater kan du återuppliva din passion för köket. Placera en kastrull på kaminen och vidrör gränssnittet så att din panna omedelbart värms upp. Du kan också stoppa din matlagning när du behöver med en enda touch av gränssnittet. Vi har också anslutit våra Goodhome Cooking Hoods och Hobs tillsammans via Smart Connection, vilket gör att de automatiskt kan ändra sina extraktionshastigheter.

Låt ljuset lysa ljusbrytare?

Vem behöver dem verkligen? Med smart belysning kan du hantera belysningen i ditt hus med ett röstkommando eller genom att använda din smartphone för att styra lamporna. Inte bara det, utan smart belysning kan förbättra ditt humör, göra ditt dagliga liv enklare och hålla dig säker hela tiden. Det är möjligt att ansluta upp till 50 lampor du väljer till en Philips Hue Bridge. Automatisera dina lampor helt för att ge intrycket att du är hemma även om du inte är det. Dessutom, med hjälp av geofencing -teknik, kan dina lampor programmeras för att automatiskt slås på när du kommer hem eller stänger av när du lämnar ditt hem. Philips Hue -lampor ger dig förmågan att förändra atmosfären i ett utrymme. Välj ett vitt ljus, ett varmt ljus eller annan färg som du vill skapa den perfekta atmosfären. Välj bland olika ljus, glödlampor och dimmeromkopplare.

Vänd upp värmen ett hack.

Med Hive Active Heat-serien kan du skapa upp till sex värme- och varmvattenplaner per dag, samt en sex timmars boost-funktion, så att du kan ha full kontroll över din uppvärmning och varmt vatten från var som helst i världen. Om du åker på semester är allt du behöver göra att informera Hive om dina planer och ditt värmesystem kommer att "sova" tills du kommer tillbaka. Och oroa dig inte för frysta rör eftersom frostskyddet automatiskt aktiveras om temperaturen sjunker under 70 grader Celsius. Det är möjligt att spara upp till över hundra pund per år på din uppvärmningskostnad genom att använda smarta värmesystem som bikupa eller bo. Nest 3: e generationens lärande termostat är en annan smart termostat som har fångat vår uppmärksamhet. Efter det lär den vilken temperatur du gillar och programmerar sig själv för att följa din naturliga rytm. Den har en mängd användbara funktioner, inklusive förmågan att reglera din varmvattenbehållare och stänga av sig själv medan du är borta. Även om Nest Smart Thermostat är Wi-Fi och Bluetooth aktiverad, behöver den inte en Wi-Fi-anslutning för att fungera; Men om du har en Wi-Fi-anslutning är ytterligare funktioner tillgängliga via Nest-applikationerna.

Ta ett mer modernt utseende.

Eftersom fler och fler människor använder smart teknik i sina hem är det bara naturligt att utformningen av köket ska återspegla dessa samtida framsteg. Kök designade i modern stil kännetecknas av rena linjer, återspeglar ytor och brist på röran. Vårt Goodhome Stevia Kitchen är ett favoritalternativ bland våra kunder eftersom det är både vackert och funktionellt. Finns i en mängd olika ytor inklusive matt tenngrå, glansantracit, glanskräm och glansvit. Dörrar i vårt Goodhome Alisma Kitchen -sortiment är lackerade, vilket ger dem ett rikt färgdjup och en vacker glans. Att skapa en glasliknande yta som är mycket reflekterande och är idealisk för användning i små områden är målet. Glansgrå och glansvitt är tillgängliga färgerna. Om du letar efter mer modern kökinspiration, kolla in vårt inlägg om moderna kökdesignidéer.

Vad är exakt ett smart kök?

När vi pratar om smarta kök talar vi i allmänhet om allt som är kopplat till Internet of Things (IoT), Bluetooth eller Wi-Fi. Med tanke på att smarta prylar är länkade kan de hanteras på distans via användningen av en smartphone -applikation eller en röstassistent som Amazon Alexa eller Google Home.

Vad betyder "smart kök"?

Smarta kök är de som är avsedda att rädda både energi och tid dagligen. Deras primära mål är att vara miljövänlig och effektiv. Komponenterna inkluderar elektriska komponenter, tankeväckande design och ekologiskt gynnsamma funktioner. Matlagning blir mer populär, och vi finner oss att använda våra prylar för en mängd olika uppgifter.

Är det verkligen värt det att ha ett smart kök?

Användningen av smarta apparater kan hjälpa dig att spara pengar och energi eftersom de är energieffektiva, kan upptäcka sina egna problem och kan anpassa dig till din dagliga rutin och användning. Vi skulle inte ha föreslagit dem för ett decennium sedan, men nu tror vi att de allra flesta av dem representerar ett utmärkt värde för pengarna.

Vad är ett smart kök?

 • Goodhome Bamia Kitchen Equipment är Wi-Fi, Bluetooth och NFC aktiverat, vilket möjliggör röststyrning av apparater.
 • Du kan brygga kaffe och förvärma ugnen när du kör hem från stormarknaden.
 • Med Goodhome's Stevia Kitchen kan du ställa in en timer eller fråga om tillagningstider för måltider med röstkommandon.
 • Din smartphone eller smarta högtalare kan använda Goodhome Bamia Smart Kitchen Equipment.
 • Hive Active Heat Series möjliggör sex dagliga uppvärmning och varmvattenregimer, inklusive en sex timmars uppsving.
 • Du kan också styra dina lampor med din röst eller din smartphone.
 • Samtida kök inkluderar rena linjer, reflekterande ytor och lite röran.
 • Kunder älskar Goodhome Stevia Kitchen eftersom det är både attraktivt och praktiskt.
 • För ytterligare moderna köksidéer, se vår artikel om modern köksdesign.
 • Goodhome Alisma Kitchen -sortimentet är lackerat för rik färg och glans.
 • Smarta apparater kan hjälpa dig att spara pengar och energi eftersom de är energieffektiva, självdiagnostiserande och anpassningsbara till din dagliga rutin.
 • Vi skulle inte ha rekommenderat dem för ett decennium sedan, men idag tror vi att den överväldigande majoriteten är bra värde.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.