Renaissance of the bidet, developed centuries ago growing in popularity

Renaissance of the Bidet, utvecklade århundraden sedan växte i popularitet

Hur bidetter blir mer populära och hur de kan hjälpa till med vardagens hygien.

Hur länge har bidetten funnits?

Hur länge har bidetten funnits?

 Vad är exakt en bidé?

Här är vad du behöver för att läsa om Bidets förflutna, från forntida hinkar till Napoleons silverbid. Bidetter, i sin mest grundläggande form, är små krukor med vatten med en speciell hällkopp. De sträcker sig från de mest grundläggande till helt robotiska toalettstolens fästen med självrengörande antimikrobiell teknik och laserskarp. Vissa människor tycker om bidets, och andra föraktar dem, men oavsett dina känslor, borde du vara nyfiken på var de kommer ifrån och som var den första som använde dem. En bidé är en skål eller behållare som sitter på för att tvätta de mänskliga könsorganen, perineum, inre skinkor och anus. Den nya versionen har en VVS-in vattenkälla samt en dräneringsöppning. Det används efter avföring, såväl som under och under sexuellt samlag. Det kan också användas för att tvätta fötterna, antingen med eller utan att ladda dem med vatten. I många europeiska länder måste alla badrum med en toalettskål ha en bidé. Det var ursprungligen beläget i korridoren, mellan kammarpotten och äktenskapssängen, men den placeras nu i badrummet, nära toalettskålen.

·         I sin mest grundläggande form är bidets små krukor med vatten med en unik hällkopp.
·        De varierar från de mest grundläggande till helt robotiska toalettstolens fästen med självrengöring av antibakteriell teknik och laser-skarpa mål.

Var dök Bidet först?

Har inte termen "bidet" en mycket europeisk ring till den? Argumentet bland forskare är om italienarna eller fransmännen uppfann den första antagna snygga bidetenheten. Aristokratiska fransmän kan tvätta händerna i ett porslinkar med utsökt inlägg och konstverk som är inställt i en utsmyckad mahognitron. Napoleon Bonapartes silverbidet, som han bar med sig för många av sina resor, var en av de mest kända aningarna i modern tid. "Bidet" är den franska termen för "ponny." Detta ord myntades troligen som en eufemism för hur man skulle sträcka sig över den snygga skålen för att rengöra sig själv. De rika medlemmarna i det franska samhället var inte där för att "spola sina bums i en skål", utan snarare för att "besöka Le Bidet" för att "besöka Le Bidet." Låter det inte mycket trevligare? Se vilka länder som har de första bidetterna i vårt interaktiva galleri.

·         Aristokratiska fransmän kan tvätta händerna i ett porslinkar med intrikat inlägg och konstverk placerade i en utarbetad trästäte.
·         Det franska ordet för "ponny" är "Bidet."
·         Denna term har troligen härstammad som en metafor för det sätt på vilket man skulle rengöra sig genom att ströva den snygga skålen.

Hur blev bidén så populär?

En blygsam fransk möbelhantverkare uppfann den första bidén. De är nu designade och utvecklade över hela världen. Människor från så långt borta som Kina var glada över att få de nya franska mode, parfymer och möbler. Andra är vanliga bärbara sprayvapen, medan andra avfyrar en enda ström av vatten och har flera pipar. Du kan också få en helt automatiserad bidé med robotrengöringsprutor, anti-mikrobiell saneringsteknologi och rörelseavkännande lock om du är beredd att spendera mycket pengar. Det visar också att om du utvecklar en anständig teknik finns det inga gränser för hur långt du kan bära den.

·         Den första bidén utvecklades av en ödmjuk fransk möbelarbetare.
·         De utformas för närvarande och skapas över hela världen.
·         Människor från så långt borta som Kina var angelägna om att få tag på de senaste franska kläderna, dofter och möbler.

Hur utvecklades bideten?

En bidé är en lägre skål som placeras bredvid toaletten. Uppvärmda stolar, utdragbara rengöringsstrålar, automatiska sensorer, automatiska torktumlare och till och med deodorisatorer ingår nu i nya bidets. Alla badrumsens estetiska och konsument önskelista kan rymmas av en bidé. Enligt ett New York Times -inlägg var den första bidet en fransk innovation som avskedades av engelska, och känslan spriddes runt dammen efter andra världskriget. Biden var aldrig vanlig i USA eftersom den var synonymt med omoral. Japanarna uppfann den andra bidén, som nu kallas den vanligaste bidén i Japan. De flesta badrum i USA är inte tillräckligt stora för att rymma en ytterligare bidé. På 1980-talet packade det japanska företaget Toto om Arnold Cohens bidet som en kombination toalett-bidet-gadget. De flesta människor som har vuxit upp med bidén anser att det är ohälsosamt att missa det, medan andra som aldrig har använt papper verkar tänka på liknande sätt. Tillverkare som BrookPad utvecklar nya bidetmodeller eller integrerar utrustning på undersidan i toaletter. Den nya strategin kan bara hjälpa bidet att nå fler människor i USA. Biden är fortfarande inte vanligt tillgänglig i USA och vissa europeiska länder, men den ökar populariteten i andra länder som Japan, där den används i mer än hälften av alla hushåll.

Vilka är de viktigaste aspekterna av Bidet Evolution?

·         En bidé är en liten bassäng som sitter bredvid toaletten.
·         Nya bidetter har nu uppvärmda säten, infällbara rengöringsstrålar, automatiserade sensorer, automatiserade torktumlare och till och med deodorisatorer.
·         Den andra bidén, som för närvarande är den vanligaste bidén i Japan, skapades av japanerna.
·         De flesta badrum i USA är för små för att tillåta en andra bidé.

Vilka är utsikterna för bidetter och toaletter?

Smart data kan övervaka sjukdom, sömnmönster och läkemedelsanvändning utöver hjärtaktivitet och träning. Smarta toaletter, enligt företagare som BrookPad, skulle revolutionera personligt välbefinnande genom att göra precisionsmedicinering mer tillgänglig och prisvärd för kunderna. Du använde verkligen termen "maskininlärning". Toaletten kan vara en rik datakälla som kan användas för att förbättra hälsotesterna och meddela dig när något är felaktigt. Med hjälp av träningsdata och maskininlärningsalgoritmer kan matematiska modeller utvecklas för att göra förutsägelser. Den gastrointestinala mikrobiota, som påverkas av mat och näringsstatus, påverkar kroppens förmåga att arbeta ordentligt. Resan till att bli en pallanalytiker är inte väl resande, men analys av mänskligt avfall kan ge banbrytande hälsoresultat. Människor tar också på sig rollen som hälsomedare på egen hand. Toto uppfann det "intelligenta badrummet" på 1980 -talet, med apparater som skulle värma och rengöra dig på toaletten med klick på en enda nyckel. Framtiden för hälsosektorn är ett smart badrum som skannar biometri. Urinforskning kommer att avslöja detaljer om kaffeanvändning och även hur ofta vi tränar. Smarta toaletter används av ett litet antal privatpersoner, liksom medicinska anläggningar som kliniker och bostadsanläggningar på hög nivå. BrookPad Lab kan ta med smarta toaletter till konsumentsektorn i ett nästan funktionellt tillstånd. Med hjälp av en billigare sensor och en sofistikerad databehandlingsenhet är det möjligt att ha tillräckliga detaljer för att övervaka vad som inträffar i ett mänskligt matsmältningssystem. Fler studier om möjliga effekter av att använda denna teknik skulle ge medborgarna mer kunskap och hjälpa dem att göra val inom en snar framtid.

Vilka är de bästa bidé- och toalettmöjligheterna?

·         Förutom hjärtaktivitet och träning kan smarta data spåra sjukdomar, sömnvanor och medicinering.
·         Enligt företag som BrookPad, Smarta toaletter kommer att förändra personlig hälsa genom att göra precisionsmediciner mer tillgängliga och billiga för användare.
·         Du använde också frasen "maskininlärning."
·         Toaletten kan vara en värdefull källa till data som kan användas för att förbättra hälsotestet och varna dig när något är fel.
·         För att göra förutsägelser kan matematiska modeller byggas med hjälp av utbildningsdata och teknik för inlärning av maskiner.

Städa dina händer efter att ha använt bidén?

Det är lätt att städa upp efter att ha använt en bidé. Torka av de våta områdena mjukt eller försiktigt för att absorbera det överskjutande vattnet. Kom ihåg att området redan är rent. En enkel tork eller en dk borde räcka. Vi föreslår att vi använder toalettpapper eller handduk, som de flesta redan har i sina toaletter. Den överlägsna kvaliteten kommer att rengöra din bakdel bättre än någon mängd torkande. Torka av de våta områdena mjukt eller försiktigt för att absorbera det överskjutande vattnet. Att tvätta din rygg påminner om att rengöra en mountainbike-eller nästan allt annat. Det är också troligt att den bidé du använder inte är särskilt bra. De förstår vad som krävs för att skapa en produkt som gör sitt jobb väl. Från högre toaletter med självuppvakande lock till mer ekonomiska bidadettstolar och bidé tillbehör, har vi något för alla.

  • Kom ihåg att området redan är rent. En enkel tork eller en dk borde räcka.
  • Den överlägsna kvaliteten kommer att rengöra din bakdel bättre än någon mängd torkande.

letar efter internationell distributör

Vad är den globala populariteten för bidéer?

Vilken nation har flest bidéer?

Enligt en fransk undersökning från 1995 är Italien den nation där bidéer används mest (97%) följt av Portugal (92%) och Frankrike (85%). (42 procent). I Italien, Portugal, Japan, Argentina, och Venezuela, är bidéer ganska vanliga. Bidet var etablerat i Frankrike på 1600-talet och används för att rengöra kroppen efter att ha gått på toaletten, enligt Atlanten. Åttio procent bidéer är nu vanliga i 80 procent av världens badrum, bland annat Europa, Sydamerika, Mellanöstern och Asien.

Är det möjligt att installera en bidé på en tanklös toalett?

På tanklösa toaletter kan bidéer placeras. Anslutning till vattenförsörjningventiler under badrumsdiskbänken är möjlig med användning av särskilda omräkningskurser. Adaptrar som ansluter leveransen direkt till vattenkranen är också tillgängliga. På tanklösa toaletter kan bidéer placeras. Anslutning till vattenförsörjningventiler under badrumsdiskbänken är möjlig med användning av särskilda omräkningskurser. Adaptrar som ansluter leveransen direkt till vattenkranen är tillgängliga. Det är nästan svårt att utveckla en bidé som fungerar med varje typ av toalett. Majoriteten av bidtillverkarna säger att deras produkter är kompatibla med alla toaletter.

  • Anslutning till vattenförsörjningventiler under badrumsdiskbänken är möjlig med användning av särskilda omräkningskurser.
  • Adaptrar som ansluter leveransen direkt till vattenkranen är också tillgängliga.

Varför har vi inte bidéer i Amerika?

Så varför har inte budet fångats i Amerika? Badrum i USA är å andra sidan faktiskt inte utformade för ange. Bidbeslag är inte möjliga på grund av brist på utrymme eller extra rörledningar. Det främsta skälet till att det inte har tagit fart är på grund av vana. Bidetter används för att rengöra sig efter att ha använt toaletten i Västeuropa, Sydamerika, Mellanöstern och Asien. Eftersom att ströva en ponny är analog med att använda en bidé, betyder termen bidet bokstavligen "ponny" eller "liten häst" på franska. Den första bidén uppfanns på 1700 -talet i Frankrike, även om människor hade tvättat sig med vatten i flera år innan det. Bidetter har fortfarande en fruktansvärd konnotation i Amerika, för deras koppling till sexarbete i europeiska bordeller under andra världskriget. Det främsta skälet till att det inte har tagit fart beror på vana. De flesta amerikaner har vuxit upp med toalettpapper, och många är inte medvetna om att det finns en annan metod för att förbli ren. Bidet förbrukar bara en åttondel av en gallon vatten, men en enda rulle toalettpapper kräver få liter. I genomsnitt spenderar amerikanerna mycket ett år på toalettpapper och konsumerar cirka miljoner rullar varje dag. Att investera i en bidettäte eller bidetfästning kan minska din toalettpapper med upp till 75%. Vattnet som används för att rengöra din bakre ände, som vattnet i diskbänken, är kranvatten.

  • På grund av brist på utrymme eller ytterligare VVS är bidetbeslag inte genomförbara.
  • I Västeuropa, Sydamerika, Mellanöstern och Asien, används bidets för att rengöra sig efter att ha använt toaletten.
  • De flesta i USA har vuxit upp med toalettpapper och är inte medvetna om att det finns ett annat sätt att hålla sig rena.

Vad är syftet med en tvättlett på toaletten?

Washlet (Woshuretto) är ett varumärke som tillhör Toto, en japansk toaletttillverkare. Det hänvisar till en rad rengöringstoalettstolar med en vattensprayfunktion för könsorgan och anal renlighet. Tvätten är en elektrisk bidé som ofta ses på japanska toaletter.

Finns toalettpapper i japanska toaletter?

För att ge den maximala komforten för alla besökare till Japan, är nästan alla badrum noggrant underhållna och hålls fullständigt rena. Toaletter är i allmänhet gratis att använda, och toalettpapper är alltid tillgängligt. Nästan varje toalett i Japan är välskött och obefläckat ren. Toaletterna är alltid öppna och toalettpapper är alltid tillgängligt. Även individer som har toaletter med bidetter och tvättfunktioner använder toalettpapper i Japan. Efter användning kastas toalettpapper i Japan rakt in på toaletten.

Vad är priset på en bidettoalett?

Bidet, Standard (traditionell): Helt enkelt en golvmonterad bassäng med en avlopp och en kran ansluten till ditt hems heta och kalla vattenförsörjning, de är grundläggande efter design. Beroende på varumärket kan de kosta var som helst från $ 200 till $ 600 eller mer. Oroa dig inte om du inte har rummet eller kunskapen att lägga in ett. Efter att ha använt toaletten är en bidé en badrumsanordning som rengör dina nederländska regioner. De är ganska populära i Europa, även om de fortfarande är ovanliga i USA. Det finns många förklaringar till varför bideten aldrig fångats i USA.


Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.