Simple wash with water sprayer and attachment bidet

Enkel tvätt med vattensprutan och fästbidet

Lär dig mer om icke-elektriska sprutor och bidetfästen för tvätt.

enkel tvätt under vattenfallet

Hur använder jag toalettsprutan?

Vilka länder använder toalettpapper?

Många länder runt om i världen använder toalettpapper i sina badrum. Toalettpapper är vanligast i norra och Centraleuropa, USA och östasiatiska länder. I södra Europa och Asien är vatten favorit Välj. Man kan dock observera en hög tendens att ändra rengöringsmetoden efter att ha besökt toaletter. Fler och fler människor börjar använda vatten istället för toalettpapper. Det främsta skälet är ökad hygien. Vattenmolekyler kan bättre nå och ta bort rester än papper.

Hur kan du förbättra hygien med vattenfästbidet?

Om du har vattenventil nära din toalett kan du enkelt uppgradera din toalett och dra nytta av rengöring med vatten. BrookPad erbjuder sådana lösningar genom att erbjuda en serie av SplashLet Produkter. Tack vare detta kan du förbättra din toalett utan att behöva renovera badrummet. Allt du behöver göra är att byta ut det gamla toalettlocket med SplashLet, anslut vattnet, elen och det är klart. Nu har du en intelligent elektrisk bidetstol. Uppvärmd säte, tvätt med vatten, varm lufttorkning, nattljus, bidetläge allt tillgängligt direkt från din toalett.

Är det obehagligt att använda en bidé med kallt vatten?

En bidé med kallt vatten är inte obehagligt kallt. Medan vattnet först kan verka lite kyligt, kommer de flesta så småningom att vänja sig vid känslan av att vara i vattnet.

Varför används inte budet i USA?

Så, vad är det med budet som inte har vunnit över Amerika? Badrummen i USA är inte särskilt utformade för bidetter, för att uttrycka det mildt. Bidbeslag är inte möjliga på grund av brist på tillgängligt utrymme och behovet av extra VVS. Det viktigaste skälet till att det inte har tagit tag beror dock på mänsklig natur.

Vilka nationer har släppt användningen av toalettpapper till förmån för vatten?

I badrummet i nationer som Tunisien, Marocko, Egypten och Jordanien används vatten också för rengöringsändamål, även om "toaletten" inte är så mycket en toalett eftersom det är ett "hål" i golvet. Du måste krama över hålet på samma sätt som individer från asiatiska civilisationer.

Används toalettpapper av alla på planeten?

Det finns cirka fyra miljarder individer som inte använder toalettpapper. Cirka 70 procent till 75 procent av världens befolkning använder inte toalettpapper, enligt uppskattningar. Människor i vissa regioner i världen använder inte toalettpapper eftersom det inte finns tillräckligt med träd i sådana områden.

Vad kan du göra för att förbättra hygien genom att använda vatten?

Genom att utbilda människor kan vi uppmuntra dem att utöva rätt hygien. Handtvätt med tvål och vatten kan minska antalet diarréfall med upp till 35% när det görs korrekt. Regnavverkningssystem bör installeras för att samla in och lagra regnvatten för användning i dricksvatten eller för att fylla på underjordiska akviferer. Grundvattenuttag från underjordiska akviferer uppnås genom att borra brunnar.

Vad är betydelsen av vatten när det gäller hygien?

Att ha tillgång till säkert dricksvatten och sanitet innebär att kunna undvika att utsättas för ett brett spektrum av sjukdomar. Varje år dör miljoner människor till följd av sjukdomar orsakade av otillräcklig vattenförsörjning, sanitet och hygien. Dålig sanitet och farligt dricksvatten är ansvariga för cirka 20% av alla yrkesmässiga dödsolyckor.

Vad är definitionen av vattenhygien?

Förbättringar i servicenivåer mot korrekt kontrollerad dricksvatten eller sanitet, såsom reglerat rörvatten eller anslutningar till avlopp med avloppsrening, har visat sig gynna hälsan genom att sänka diarrédödlighetens dödlighet.

Kvinna som står nära vattenfallet

Är det möjligt att rengöra dig själv med vatten snarare än papper?

Finns det icke-elektriska vattenrengöringslösningar?

Vad händer om du vill använda vatten istället för toalettpapper men du inte heller vill ha någon elektrisk enhet? De BrookPad EcoSplash 250 är lösningen för dig. Det kräver inte el; Allt som krävs är en vattenventil nära din toalett. Det finns i två versioner: en enda (250 -tal) och ett dubbel (250D) munstycke. Du behöver inte byta toalett, bara ansluta ekosplash till vattnet. Om du gillar ditt toalettlock kommer det också att förbli oförändrat. Tack vare den ultra-smala designen kan du placera den mellan toalettskålen och toalettstolen. Båda har högkvalitativa rostfritt stålanslutningsrör, så ditt badrum kommer att se elegant ut. Det finns också ett munstycke för att förhindra att damm kommer in. Ett enda munstycke med en tvätt och självleanfunktion eller ett dubbelt munstycke med en tvätt och en Bidet-kvinnas tvätt finns tillgängliga. Du kan städa upp vad som måste rengöras efter att du har gått på toaletten med tvätt av vatten. Alla hittar något för sig själv.

Behöver Bidet -toaletter användning av el?

Vissa bidetter behöver inte ens använda kraften alls. Tabletter med ytterligare funktioner, å andra sidan, drivs vanligtvis av el. Till exempel kräver en multifunktionell bidettoalettstol, som inkluderar funktioner som fjärrstyrd åtkomst och värme på sätet, kraften för att använda.

Är det säkert att använda bidetter?

Är det säkert att använda bidetter? Svaret är bekräftande. För den bästa hygieniska upplevelsen, använd en bidé för att tvätta området och klappa sedan det torrt med lite toalettpapper eller bidettens torkningsfunktion. Din hud kommer att bli mindre irriterad av det torra papperet, och du behöver inte oroa dig för att få något på dina händer.

Är elektriska bidetter en bra investering?

Sammanfattningsvis, om du inte har något emot de höga kostnaderna och många svårigheter som en elektrisk bidett toalettstol kan orsaka, är de väl värda investeringen ...

Rengör du händerna efter att ha använt bidén?

Att rensa upp efter att ha använt en bidet är enkelt. Torka försiktigt eller tappa de fuktiga områdena för att suga upp extra vatten som kan ha samlats. Tänk på att området tidigare har rengjorts; En lätt torkning eller DAB bör räcka för att slutföra uppgiften. Det rekommenderas att du använder toalettpapper, eftersom de flesta redan har några i sina toaletter eller en handduk i deras badrum.

vacker grön lagun i tropiskt land

Vad är den mest naturliga metoden att rengöra?

Är det möjligt att ha en bidé som inte är elektrisk?

Majoriteten av bidetfästen, till exempel EcoSplash 270HD, placeras helt enkelt under din nuvarande toalettstol och behöver inte ett elektriskt utlopp. De ansluter till den närmaste vattenkällan och erbjuder färskvattenrening som drivs av vattnet.

Vad är driften av en bidé som inte är elektrisk?

Trots att bidetter är elektriskt drivna kan den grundläggande bidetfunktionen (som är att leverera en pressad vattenstråle för att tvätta din privata region) utföras helt utan användning av el. Det vill säga själva strömmen kan drivas helt av det tryck som genereras av hemets vattenförsörjning.

Vad är en icke-elektrisk bidé, och hur fungerar det?

Icke-elektroniska bidetfästen behöver inte ett elektriskt utlopp och drivs istället av vattentrycket på toaletten. Det är nödvändigt att ta bort toalettstolen innan du fäster koppfästet direkt på toaletten för att installera denna typ av anslutning. Sätet installeras sedan om över bidén när den har fästs.

Är det sant att en bidet rengör bågen?

Bidetter är en bekväm och effektiv metod för att ta bort fekala partiklar från skinkorna efter att du har avrett. Tidéer, å andra sidan, använder en ström av vatten för att rengöra ditt A-hål direkt, vilket gör att du känner dig så ren som om du just hade duscha.

Bidfästningsinstallationsguide

För att installera Bidet toalettfäste måste du ha vattenventil nära toalett där du vill. Det är enkelt, så du kan göra det på mindre än fem minuter. Skruva loss toalettlocket. Stäng vattenkranen. Placera EcoSplash på toalettskålen. Plug -anslutningsrör till vatten. Öppna vattenkranen. Placera ditt toalettlock. Det är redo att använda!

Den slutliga slutsatsen om vatten- och bidettoalettsprutor är

 • Toalettsprutor förbättrar hygien.
 • Inte alla länder som använder toalettpapper
 • Toalettpapper är vanligast i Europa, Nordamerika och Östasien.
 • Mer än fyra miljarder människor använder inte toalettpapper.
 • Det uppskattas att cirka 70% till 75% av världens befolkning inte använder toalettpapper.
 • På grund av avskogning använder vissa delar av världen inte längre toalettpapper.
 • Inte alla bidetter kräver el.
 • Tabletter med extra funktioner drivs vanligtvis av el.
 • Bidetter är ett enkelt och effektivt sätt att ta bort fekala partiklar från skinkorna efter att du avrättat.
 • Tidéer, å andra sidan, använder en ström av vatten för att rengöra din bom direkt, vilket ger dig en duschliknande känsla efteråt.
 • Instruktioner för att installera en toalett.
 • Du behöver en vattenventil bredvid toaletten om du vill att budet ska installeras.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.