Small Bathroom Design

Liten badrumsdesign

Vad är det bästa sättet att designa ett litet badrum?

litet blå badrum

 

Hur bäst designar man ett litet badrum?

Du måste använda toaletten flera gånger om dagen, så överväg noggrant om dess storlek. Hur du organiserar badrumsplattor påverkar ofta att ditt badrum verkar större. Med en grunt toalett är ett säkrare alternativ för ett rumsligt intryck att lägga kakel i längdriktningen. För att ditt badrum verkar större väljer du lysande väggspecifika färger. Ett litet badrum kan vara ett av de svåraste rummen att designa, men när det görs ordentligt kan hela området verka ljusare och större än det faktiskt är.

Dessa små badrumsdesign visar att även de minsta rummen effektivt kan innehålla betydande designelement. Om du börjar med din lilla badrumsdesign från grunden kanske du vill överväga att ta bort duschdraperin helt. Håll golvet borta från hinder med en piedestal eller flytande diskbänk, och tillsätt flytande förvaring hjälper till att hålla allt inom räckhåll. Badrumsplattor bör förlängas i duschen för att skapa det utseende som du har mer utrymme än du gör. Om du vill upprätthålla renlighet på hög nivå väljer du en smart toalettstol som kan placeras på vanliga toaletter.

Hur kan du ha ett litet badrum?

Badrummet är en plats som du behöver använda många gånger om dagen. Det är därför det är viktigt för badrummet att byggas efter dina behov. Badrummet är dock alltid ett litet utrymme, så du måste tänka på dess storlek noggrant. Vill du få rymden att se visuellt större ut i ditt lilla badrum? Sedan, på väggarna, välj mjuka färger. Detta erbjuder ett modernt utseende och främjar en känsla av transparens. Om du föredrar mörka färger på väggarna ändå? Använd inte en mattplattor, men istället en högglansplattor. Ditt badrum kan se större ut på grund av reflektionen av denna sten. För det andra, åtminstone i ditt badrum, bestäm vilka element du gillar. En dusch bara? En dusch och ett bad? Eller kanske toalett med bidetfunktion?

Vad är korrekt belysning på en liten toalett?

Ljus i badrummet hjälper dig att göra ditt lilla badrum mer rymligt. Se till att det finns gott om sol på en liten toalett. Faktum är att dagsljus spelar en viktig roll i detta. Titta på fönstren i ditt badrum för att bestämma om det finns gott om solsken. Du kan också installera användbar belysning när det saknas dagsljus. Tänk också annan humörbelysning ovanför spegeln. SplashLet Smart toalett kommer med Build Nightlight som skapar atmosfärisk humör.

Vilken färg föredrar du för ett litet badrum?

Vill du att väggen ska vara en mörk färg? Om ja, välj en högglansplattor, inte en mattplatta. En högglansplatta med hjälp av reflektion gör att ett litet badrum ser större ut. När du tillhandahåller ett litet badrum är rätt färganvändning mycket kritisk. För att ditt badrum ser större ut kan du använda ljusa färger. Det är bäst att använda ljusa färger specifikt för väggarna. På toaletten skapar ljusa färger en öppen atmosfär. Dessutom ser ett lätt badrum fortfarande modernt ut.

Vad är rätt plattor till inte stort badrum?

Hur du ordnar brickorna i badrummet påverkar ofta att ditt badrum verkar större. Att lägga kakel horisontellt är det bättre valet om du har ett smalt, långsträckt badrum. Om du har en grunt toalett är ett säkrare val för en rumslig effekt att lägga kakel i längdriktningen. Detta trick sträcker sig också till brickorna på väggen. Utrymmet verkar högre om du lägger en långsträckt kakel upprätt mot väggen. Detta är ett av trick för att visuellt förstora badrummet. Rummet blir större när du tar det i bredd. Det är bättre att använda stora plattor i ett litet badrum för att ge ditt badrum en rumslig effekt. Du får färre leder i ditt badrum på detta sätt, vilket gör att utrymmet ser större ut.

Att utforma ett litet badrum kan vara utmanande.

Ett litet badrum kan vara en av de svåraste platserna att designa, men när det görs korrekt kan hela utrymmet verka ljusare och rymligare än det verkligen är. I stället för att bara maximera befintligt utrymme visar dessa små badrumsidéer att starka designfunktioner kan implementeras framgångsrikt i även de minsta utrymmen.

Håll en lätt och luftig palett med färger.

Användningen av trä i golvet och fåfänga skapar en trevlig och lugn atmosfär i detta storstadsbadrum. Väggens mjuka mynta-gröna färg återspeglar det naturliga ljuset som kommer in via fönstren. En känsla av utrymme skapas runt det fristående badkaret, som kompletteras med användning av lättviktsgardantyg som gör att flest mängden ljus kan tränga in i området.

Vägg som återspeglar ljuset

Om du har lite badrum kanske du vill prova att spegla hela väggen i din lilla. Den kommer att utföra samma funktion som ett fönster på grund av reflektion av ljus och mönster (såväl som den öppna dörren). För dem som snabbt behöver gå ut ur hemmet kan du placera en spegel över diskbänken eller på toaletten.

Inkorporera ett antal olika speglar.

Om att återspegla en hel vägg inte är ett alternativ i ditt område, kan du helt enkelt lägga till flera speglar till en enda vägg för att få effekten. För dem som finner idén att reflektera en full vägg för överväldigande, kanske du vill experimentera med att lägga till ytterligare speglar på samma vägg.

Välj en glasduschdörr istället för en metall.

Om du börjar från grunden med din lilla badrumsdesign, kanske du vill överväga att ta bort duschgardinen helt. Särskilt om du har en begränsad mängd område att hantera är det viktigt att se till att badkaret har tillräckligt med kapacitet för att rymma alla dina bekvämligheter.

Bakgrundsbelysning spegeln med ett ljus

Enligt skaparen av designen kan sconces vara en "chic och modern metod för att förbättra ljus" om du inte har tillräckligt med utrymme för sconces eller bara vill ha ett mer minimalistiskt utseende.

Ta på sig rollen som kakel

Designern av det nya badrummet i New York City är ett fan av användningen av keramiska golvplattor på badrumsväggarna, vilket han har gjort i andra projekt. Speciellt för små badrumsväggar, "Vi vill välja keramiska plattor som är små", förklarar hon. Hon föredrar också att använda en-för-fyra och två-för-sex golvplattor, som är billigare än golvplattor och kan installeras snabbare.

Håll golvet fritt från hinder.

Med en piedestal eller flytande diskbänk kan du hålla golvet fritt från röran, och att lägga till flytande förvaring hjälper dig att hålla allt du behöver inom räckhåll. Använd inte en fåfänga eller förvaringsbehållare för att ta värdefullt golvutrymme om du har ett stort antal tillgängliga rum att använda.

Badrumsplattor ska förlängas i duschen.

Linjer som inte är trasiga ger djupet till något område. Resultatet är en kontinuerlig yta som ger intrycket av ett större utrymme över rummet. Använd den här idén i ditt badrum genom att sätta samma kakel på golvet och i din dusch för att ge intrycket att du har ett större utrymme än du verkligen har. Testa det hemma genom att installera samma plattor på toaletten och handfat, om du vill vara mer äventyrlig.

Förbättra kvaliteten på dina badrumstillbehör.

Designer av interiörer "Ett rums belysning och badarmaturer liknar de juveler som den bär. Använd dem för att lägga till en touch av glitter och glitter till ditt område" säger en inredningsarkitekt i staden. Handdukar med mönster, antika mattor och sofistikerad belysning är alla fantastiska sätt att injicera lite individualitet i ditt hus.

Vars möbler gör ditt rum större.

Möbler på benen är ett annat sätt att få badrummet att se större ut. Detta gör att utrymmet känns mycket mer rymligt. Detta gör att utrymmet ser större ut i badrummet än det egentligen är. Här kommer också att använda glansig yta att vara bättre på grund av ljus reflektion.

Förstorat badrum med fönster och speglar.

Ett rumsligt inflytande skapas också av genomskinliga material som glas. Du kan välja en glasduschbur eller glasdörr. Det behöver mindre utrymme för att göra detta. Spegel i ett litet badrum skapar en rymlig effekt. Till exempel kan en badrumsspegel med belysning läggas över diskbänken.

Mindre är bättre

Var uppmärksam på antalet artiklar du använder för att tillhandahålla ditt badrum om du vill få ditt badrum att se större ut. För badrumsprodukter är uttrycket "mindre är bättre" sant. Om du vill hålla din hygien på hög nivå välj Smart toalettstol som kan installeras på vanlig toalett. Detta kommer inte att ta något extra utrymme, men du kommer att ha Bidet och vattentvättfunktion allt i ett. För att lagra dina föremål behövs naturligtvis utrymme. Ett enkelt sätt att lägga ytterligare badrumsskåp ovanför toaletten, till exempel.

Huvudpunkter om liten badrumsdesign, vad är det bästa sättet att designa ett litet badrum?

 • Att utforma ett litet badrum kan vara utmanande.
 • I stället för att bara maximera befintligt utrymme visar dessa små badrumsidéer att starka designfunktioner kan implementeras framgångsrikt i även de minsta utrymmen.
 • En känsla av utrymme skapas runt det fristående badkaret, som kompletteras med användning av lättviktsgardantyg som gör att flest mängden ljus kan tränga in i området.
 • en vägg som återspeglar ljuset
 • Om du har lite badrum kanske du vill prova att spegla hela väggen i din lilla.
 • Den kommer att utföra samma funktion som ett fönster på grund av reflektion av ljus och mönster (såväl som den öppna dörren).
 • Välj en glasduschdörr istället för en metall.
 • Ta på sig rollen som kakel
 • Designern av det nya badrummet i New York City är ett fan av användningen av keramiska golvplattor på badrumsväggarna, vilket han har gjort i andra projekt.
 • Håll golvet fritt från hinder.
 • Med en piedestal eller flytande diskbänk kan du hålla golvet fritt från röran, och att lägga till flytande förvaring hjälper dig att hålla allt du behöver inom räckhåll.
 • Använd inte en fåfänga eller förvaringsbehållare för att ta värdefullt golvutrymme om du har ett stort antal tillgängliga rum att använda.
 • Badrumsplattor ska förlängas i duschen.
 • Linjer som inte är trasiga ger djupet till något område.
 • Resultatet är en kontinuerlig yta som ger intrycket av ett större utrymme över rummet.
 • Använd den här idén i ditt badrum genom att sätta samma kakel på golvet och i din dusch för att ge intrycket att du har ett större utrymme än du verkligen har.
 • Testa det hemma genom att installera samma plattor på toaletten och handfat, om du vill vara mer äventyrlig.
 • Förbättra kvaliteten på dina badrumstillbehör.
 • Designer av interiörer "Ett rums belysning och badarmaturer liknar de juveler som den bär.
 • Använd dem för att lägga till en touch av glitter och glitter till ditt område "säger en inredningsarkitekt i staden.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.