Smart toilet, core functions

Smart toalett, kärnfunktioner

Ta reda på mer om de smarta toalettfunktionerna tillgängliga.

Vattenfall, vattenflöde

 

Vad är exakt en smart toalett?

Smart Toalett är en enhet som kombinerar toalettstol med ytterligare funktionaliteter som bidet, bakre tvätt, turbo -tvätt, varmlufttork, uppvärmd säte, nattljus, smart sensor, barnläge, deodorisering eller till och med ekoläge för vattenbesparing. Detta ersätter i princip behovet av att använda vanligt toalettpapper och hjälpa till att förbättra hygien. Denna typ av toalett är vanligast i Japan om de stämmas av mer än 82% av hushållen. I Europa tack vare BrookPad Företaget de får också mer och mer populära förbättring av toalettupplevelsen.

Vad är smarta toalettfunktioner?

En smart toalett är en anordning som kombinerar en toalettstol med extra funktioner som en bidé, bakre tvätt, turbo-tvätt, varmlufttork, uppvärmd säte, nattljus, smart sensor, barnläge, deodorisering eller till och med vattenbesparande eko-läge . Detta tar bort behovet av regelbundet toalettpapper och hjälper till att förbättra renheten. Denna typ av toalett är mest populär i Japan, där över 82% av hem stämmer dem. I Europa, på grund av BrookPad Affärer, de blir också mer populära och förbättrar den dagliga badrumsupplevelsen.

På grund av deras förekomst i Japan kallas japanska toaletter ofta toaletter. De är utrustade med vattenvärmare, bidet, oscillerande spray, uppvärmda stolar, varmlufttork, självrengöringsteknik, nattbelysning och mer. Turbo -tvättläge levererar en stark vattenstråle som hjälper till med toalettanvändning. Det är korrekt, helt rent. Lufttorkningsfunktion kan eliminera fukt från vanligt toalettpapper eller torrt.

Smarta toaletter har vanligtvis ett avlägset trådlöst system som en användare eller vårdgivare kan kontrollera utanför badrumsdörren. Med sidopanelkontroll kan du justera alla inställningar för din smarta toalett. Fjärrkontrollmodeller har en mikrokontrollpanel. Det gör att vi kan använda de flesta grundläggande funktioner inklusive vattentvätt, bidets och stoppfunktion utan fjärrkontroll. BrookPad Erbjuder högkvalitativa produkter med de senaste framstegen inom personlig hygienteknologi.

Innan utgåvan testas produkter noggrant för att säkerställa att konsumenterna har den största användarupplevelsen. För att erbjuda långvariga varor och enkel användning, använd endast högkvalitativa material och komponenter. Certifierade certifierade produkter är certifierade av CE och ROHS för att uppfylla alla nödvändiga standarder. En smart toalett är en smart toalett som gör att du kan reglera sätesvattentrycket och temperaturen. Uppvärmningsfunktionen på toalettstolen hjälper dig att slappna av och göra resan till badrummet snabbare.

En smart toalett ger en distinkt vattenpulseringseffekt genom att förändra vattentrycket. Rimlösa toaletter är enklare att rengöra och sanitära, eftersom de inte har någon fälg. De BrookPad Smart toalett har ett inbyggt vattentemperaturkontrollsystem, vilket gör att du kan duscha i rätt grad. Det rostfria munstycket är standard på de flesta BrookPad Toaletter, vilket gör din smarta toalett extra bättre. Med bara ett klick kan du konvertera din smartphone till arbete, vilket gör den mer praktiskt.

Tvätta vatten

Vattentvättfunktionen gör det möjligt att använda vatten för att rengöra din bakre region efter att ha varit på toaletten. Tvättfaktorer som temperatur och tryck kan ofta ändras. Tvätt med vatten minskar i hög grad behovet av toalettpapper eftersom vatten är den primära rengöringsproceduren, inte torkar med toalettpapper.

Bidet

Det finns också kvinnors bidetläge. Nunstycke har mer än en vattenleveransmetod. Slät vattenström med justerbart vattentryck gör det möjligt att rengöra främre könsorgan omedelbart efter toaletten. Ofta kan Bidets rengöringsinställningar ändras.

Het toalettstol

Uppvärmd toalettstol tillåter varm sittstemperatur, särskilt under kyliga dagar. På grund av sätets uppvärmningseffekt hjälper det dig att slappna av och göra badrumsresan snabbare. På grund av den inbyggda sensorn, medan uppsättningen av sätet, kan uppvärmningen slås på önskad förvelad temperatur.

Turbomvätt

Turbo -tvättläge levererar en stark vattenstråle som hjälper till med toalettanvändning. Det är korrekt, rengöring helt. Det finns i de flesta smarta toaletter med normalt tvättläge och även för baktvätt. Dessutom kan vattentrycket justeras till lämpligt värde.

Nightlight LED

LED Night Light Future låter dig hitta en toalettstol mitt i dina toalettbesök utan att slå på huvudljuset. Omgivningsbelysning gör att ditt badrum verkar vackert. Vanligtvis kommer smart toalett nattljus i ljusblå eller vit.

Varmluftsarbetare

Med hjälp av tvättfunktionen kan du också använda varmluftstorkningsfunktionalitet. Även om du kommer att bli ren kan fukt kvarstår. Du kan eliminera fukt med regelbundet toalettpapper eller använda en torkningsfunktion enligt personliga preferenser. Varma luftströmmar tar bort vattendroppar och hudfuktighet.

Smart sitttoalett

Intelligent toalettstolar inkluderar många funktioner och automatiserade sensorer. De har faciliteter inklusive vattenvärmare, tvättval, bidé, svängande spray, uppvärmda stolar, varmlufttork, självrengöringsteknik, nattbelysning och mer. På grund av deras popularitet i Japan kallas dessa toaletter ofta japanska toaletter.

Integrerad toalett

Detta är den mest lyxiga toaletten med de senaste bekvämligheterna. Tekniken är integrerad i den keramiska skålen, vilket gör att den verkar vacker. Integrerade toaletter inkluderar mer sofistikerade smarta sätesvarianter. Avancerad rengöring eller automatiserat locköppning/stängning är bara ett par.

Fjärrkontroll

Trådlös fjärrkontroll är en praktisk metod för att använda Smart Bidet -säte. Om din bidet har en fjärrkontroll kan du vägga bryggan. Smarta toaletter har vanligtvis ett avlägset trådlöst system som en användare eller vårdgivare kan kontrollera utanför badrumsdörren.

Sidopanelcheck

Med sidopanelkontroll kan du justera alla inställningar på din smarta toalett. Att använda din toalett med bidetfunktion är bekvämt. Sidan är fixerad, så att den alltid kan gå förlorad nära din toalettstol. Vatten- och sätetemperatur, vattentryck, munstycksplats kan alla justeras.

Mikrokontrolltavla

Mikrokontrollpanel i fjärrstyrda modeller. Det tillåter användning av den mest grundläggande funktionen utan fjärrkontroll sådan vattentvätt, bidet eller stoppfunktion. Mikropanelen är placerad på den smarta toalettsidan och ger en mycket bekväm metod för att komma åt huvudtoalettfunktionen med bidet.

Mjuk toalettstol och täckning

Mjuk stängning av både sätet på toaletten och locket är extremt fördelaktigt, eftersom gradvis fallande lock inte ger buller under stängning. Med hjälp av denna dämpningsmekanism kommer du att använda den utan att oroa dig för locket på locket. Långsam stängningsskydd bör inte skjutas till att stänga eftersom det minskar spjälllivet.

Auto Close and Open Cover

Det är en av de mest sofistikerade öppna lockfunktionerna som erbjuds i integrerad toalett. Både täckning och säte kan öppnas eller stängas automatiskt på grund av den inbyggda sensorn utan att röra. En fjärrkontroll kan också öppnas och stängas genom att bara trycka på en knapp.

Billäge

Vissa smarta bidet-toalett kan ha tvätt och torrfunktion för automatisk läge. Automatisk funktionssekvens initieras efter varandra, helt enkelt genom att trycka på en knapp. I barnläge minskar denna funktion också temperatur och vattentryck. Allt i tvättläge.

Aktiv deodorisering

Bidtoaletter kan också vara utrustade med aktiv deodorisering. När du har använt toaletten kan du slå på ventilationen för att rengöra badrumsluften. Luftflödet går rakt genom tryckluftsfiltreringssystemet och tar bort oönskade toalettlukt.

Koldeodorisering

Toalettstolen kan ha bambu koldeodorisering. Ett specifikt bambukol läggs bredvid torktumlaren, där luften kan flyta. Kol absorberade den otäcka toalettduften. Denna förbättring förbättrar luftflödet genom att samla kol och eliminera obehagliga toalettlukt.

Justering av torktemperatur

Om smart toalettstol har varmluftstork kan den justeras. Du kan justera lufttorktemperatur och intensitet. Beroende på modell kan 3 till 5 intensitetsnivåer justeras. Den här funktionen tillåter bättre torkupplevelse, som du önskar, och minskar användningen för toalettpapper.

Lufttvätt

Detta är BrookPadunika rengöringsfunktion, som erbjuds i vissa smarta toalettstolar. Under tvätt införs luft i strömmen som producerar mikrovattenbubblor. Denna funktion förbättrar rengöringseffektiviteten kraftigt och minskar vattenförbrukningen under rengöring.

Hög kvalitet

Vi tillhandahåller varor av högsta kvalitet, inklusive den senaste tekniska innovationen inom personlig hygien. Produkter testas noggrant innan du introducerar för att erbjuda vår klient den bästa möjliga upplevelsen. Endast utmärkta material och komponenter används för att säkerställa produktliv och användarvänlighet. Certifierade certifierade produkter är CE och ROH -certifierade för att uppfylla alla nödvändiga standarder. CE -certifiering visar efterlevnad av EU: s produktsäkerhets- och miljökrav. Enheter har ROHS -certifikat som säkerställer efterlevnad av begränsningar för användningen av vissa farliga kemikalier i elektrisk och elektronisk utrustning.

Barns läge

Barnläge är barnspecifik funktion. Det gör att en-knapp kan använda alla större applikationer. Funktioner som tvätt och torkning startar en efter varandra. Dessutom modifieras tryck och temperatur för att passa yngre användare bättre.

Eco läge

ECO -läge (elbesparingsläge) är en funktion som minskar enhetens effektanvändning. Såvida inte enheten kommer att minska sätetemperaturen och stänga av uppvärmningen på natten. Detta kommer att öka produkteffektiviteten samtidigt som du behåller utmärkta produktprestanda.

Ingen elektricitet

Icke elektriska bidet toaletttillbehör möjliggör bidet drift utan ström. Det behövde bara vattenkoppling. Denna lösning möjliggör varmt och kallt vatten med bidé- och ryggtvättfunktion. Genom smart kontroll kan tvätttemperatur och tryck justeras.

Spärrskydd

Munstycksskydd hjälper till att skydda munstycket från vatten eller damm. Denna funktion hjälper till att bevara ditt munstycke utmärkta utseende och skick. Det erbjuds i icke-elektriska versioner som en skyddande barriär och i smart toalett som ett utdragbart munstycke i sätet.

Munstycksposition

I smart toalett kan du automatiskt ändra munstycksposition genom att trycka på knappen på enhetskontrollen. Icke-elektrisk bidet kan ha manuellt justerbart munstycke. Korrekt munstycksplacering kommer att förbättra tvättkvaliteten och ge bättre tvättupplevelse.

Självrett munstycke

Denna funktion hjälper till att upprätthålla ett anständigt munstycke. Dedikerad vattenström kommer att användas munstycket i smarta toaletttyper. Det finns också i vissa icke-elektriska bidetter. Rengöring av bidetmunstycket kan vara enkelt, tryck helt enkelt på en knapp.

Tvätta pulsering

Pulsationstvätt unik pulsationstvättfunktion. Smart toalett skapar unik vattenpulseringseffekt genom att justera vattentrycket. På grund av fluktuerande vattentryck är effekten av massering av vatten mild. Pulsation tvättfunktion kommer att erbjuda en trevlig och lugnande tvättupplevelse.

Oscillerande massage

Vattenbaserad svängningsmassage i smart toalett. Med den här funktionen kanske du inte bara tvättar dig själv utan också slappnar av. Nunstycke jet vatten fram och tillbaka samtidigt. Detta skapar fin fyllning och förbättrar tvättnoggrannheten.

Rimlös wc

En fälglös toalett saknar traditionell fälg. En direkt flush -metod skjuter vatten runt en platt pannsida istället för att vatten flyter genom skålen runt botten. Lättare att rengöra och mer sanitära än traditionella toaletter eftersom de inte har en fälg.

Sittningstemperatur

Smart toalettstolstemperatur är inställd om uppvärmd funktion erbjuds. Temperatur och värmare är justerbara. Det finns 3-5 temperaturintervall

Vattentryck

En smart toalettstol kan reglera vattentrycket. Dessutom kan tryck justeras med en justerbar ventil i icke-elektriska sprutor. Justering av vattentrycket kommer att öka tvättupplevelsen. Klicka på knappen eller växla kontrollratten för att ändra vattentrycket till önskad mängd. Du kan få så mycket vattentryck som du vill.

Vattentemperatur

Smart toalettvattentemperatur kan ändras. Vatten skulle värmas till rätt temperatur, vilket gör att du kan duscha vid den valda temperaturen. Vissa badrumstillbehör har också inbyggt vattenhanteringssystem. Blanda varmt och kallt vatten i en icke-elektrisk typ för att få nödvändigt vatten.

Oxidabelt munstycke

Rostfritt stålmunstycke hjälper till att upprätthålla ditt munstycke. På grund av dess livslängd kan den tvättas med bomull. Den eleganta rostfritt stålfinishen verkar mycket modern och tilltalande. Det rostfria munstycket är standard på de flesta BrookPad Smarta toaletter, vilket gör din smarta toalett extra bättre.

Följande är de viktigaste smarta toalettfunktionerna.

 • Vattentvätt
 • Bidet
 • Uppvärmd toalettstol
 • Turbo -tvätt
 • LED -nattljus
 • Toppkvalité
 • Auktoriserad
 • Barnläge
 • Eco läge
 • Icke elektrisk
 • Munstycke
 • Munstycke
 • Munstycke självrengöring
 • Svängningsmassage
 • Halllös toalett
 • Pulseringstvätt
 • Sitttemperatur
 • Vattentryck
 • Vattentemperatur
 • Rostfritt stjäla munstycke

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.