Smart Toilet History, Japanese Toilets

Smart toaletthistoria, japanska toaletter

Vad är historien med smarta toaletter, och vad gör japanska toaletter så unik?

smart toaletthistoria

Vad innebär smarta toaletter i Japan?

E-BIDET-berättelse

E-BIDET eller elektronisk bidettstol är ett system som innehåller smarta elektroniska tvättfunktioner inuti toalettstolen. Bygg in ett munstycke för att låta vatten rinna, vilket ger både en ryggtvätt och en kvinnas Bidet -tvättfunktion. Smarta toaletter är de mest populära i Japan, där mer än 80 procent av hushållen använder dem. Detta system kallas ofta Japan -toaletten på grund av dess popularitet i Japan. Förutom Japan är de mycket vanliga i andra delar av Asien, inklusive Sydkorea. Medan smarta toalettstolar ursprungligen utvecklades i början av 1960 -talet i USA av det amerikanska bidetföretaget, var deras användning mycket dålig eftersom huvudsyftet med denna produkt var för användning på sjukhus av patienter som har problem eller smärta i att använda toalettpapper till exempel till hemorrojder.
På senare tid på 1980 -talet lanserade Japans Toto Corporation smarta bidetter till den japanska industrin. Japans nyfikenhet växer efter en serie TV-annonser med en sångare som berättar för tittarna, "Även om det är en botten, vill den också tvättas" sedan dess har flera invånare använt smarta toaletter för att förbättra den dagliga saniteten och förordna Användning av toalettpapper.
 • E-BIDET, även känd som en elektronisk bidettstol, är en toalettstol som har smarta elektriska tvättfunktioner.
 • Smarta toaletter är de vanligaste i Japan, där de används av mer än 80% av hem.

Bästa bidet smart toalett

Den bättre toaletten är en som har alla funktioner du önskar. Smarta toaletter kan vara utrustade med bidé, bakre dusch, torktumlare, aggressiv deodorisering, nästan ljus eller uppvärmd toalettstol. Det förväntas till och med passa in i den nya toaletttanken. Därför bör längden väljas på lämpligt sätt eftersom längden kan variera från 480 mm till 530 mm. Montera smarta toaletter, till exempel BrookPad SplashLet, är relativt enkelt. På grund av den fulla införlivandet av toalettstolen finns det inget behov av att renovera toaletten eller inkludera ytterligare monteringsanläggningar. Det tar bara två saker att arbeta med en vattenlänk och ett elektriskt uttag. Ja, det är allt. Om du har dem bredvid din toalettskål bör du ta bort din gamla toalettstol. Placera fixeringsplattan ovanpå den gamla toalettskålen och sätt in SplashLet. Fäst sedan vattenslangen och anslut till det elektriska uttaget. Bra gjort, du har gjort det!

 • Bidetter, bakduschar, torktumlare, aggressiv deodorisering, nära ljus och uppvärmda toalettstolar är alla alternativ för smarta toaletter.
 • Det förväntas till och med passa in i den nya toaletttanken med lätthet.

Uppvärmd toalettstol och nästan ljus

Uppvärmd säte erbjuder komfort när du är i duschen, justerbar temperatur ger dig en bekväm känsla som hjälper till att göra ditt jobb enklare. Dessutom är den här funktionen till stor hjälp på en svalare dag bara för att ånga din toalett wile. Night Light Future låter dig hitta din toalettstol mitt på natten utan att behöva slå på din huvudkälla.

 • När du är i duschen ger den uppvärmda sätet komfort, och den justerbara temperaturen ger en fin känsla som gör ditt arbete enklare.

Bakre tvätt och självtvättmunstycke

För att hålla munstycket i gott skick, göm dig inuti toalettstolen. Detta undviker utseendet på damm på det. Dessutom, innan du använder din smarta toalett, tvättar munstycket sig med en ström av vatten. Detta hjälper till att hålla saker säkra. Tvätt eller bakre tvätt är en av huvudfunktionerna. Rostfritt stålmunstycke skapar en toalettstol för att rengöra din röv när du är redo. Gentle ström av vatten rengör allt som effektivt eliminerar användningen av toalettpapper. Vattentemperatur och tryck kan ändras för att tillgodose dina behov.

 • Hide the nozzle inside the toilet seat to maintain it in excellent working order.
 • One of the key elements is the wash or back wash.

Bidet och massage

Det finns också en kvinnas dedikerade funktion. Nunstycket är utrustat med mer än ett vattenleveranssystem. Mild vattenström med anpassningsvatten gör det möjligt att rengöra toaletten en gång till att byta ut toalettpapperet kräver. Det finns en viss ytterligare miljö för tvättaktiviteter, till exempel oscillerande massage som skjuter munstycket fram och tillbaka. Detta gör en ännu större rengöringsupplevelse och det tar bort resten.

 • Mer än ett vattenförsörjningssystem installeras i munstycke.
 • Den milda vattenströmmen kan justeras, så att du kan rengöra toaletten en gång innan innan du byter ut toalettpapperet.

Torktumlare och deodorisering

Du kan också använda varmluftstorkningsfunktion efter att ha använt tvättfunktionen. Även om du ska vara ren kan fukten stanna. Enligt personliga önskningar är det möjligt att extrahera fukt med vanligt toalettpapper eller använda en torkningsfunktion. Varma strömmar med luftremsor droppar och fukt från huden. En speciell deodoriserande fläkt extraherar lukten från toaletten och överför den i luftfiltret och kolfiltret.

 • När du har använt tvättfunktionaliteten kan du också använda alternativet för varmluftstorkning.
 • Vattendroppar och fukt avlägsnas från huden av varmluftströmmar.

Smart toalettkontroll

Det sista du behöver komma ihåg är kontrolllägen. Det är möjligt att tillhandahålla sidopanelstyrning som fortfarande finns på plats eller fjärrstyrd. Med en fjärrkontroll toalettstol ser det ut som en normal och behåller det snygga utseendet på ditt badrum. Till exempel kan fjärrkontroll placeras på väggen eller hållas bredvid toaletten. Som ni ser finns det mycket arbete på alla smarta toalett som kommer att öka din vardagliga badrumsupplevelse och vad som är mest kritiskt med din personliga hygien med vattentvätt.

 • Med en fjärrkontroll toalettstol verkar det vara en vanlig toalettstol, som bevarar estetiken i ditt badrum.
 • Fjärrkontrollen, till exempel, kan hängas på väggen eller hållas nära toaletten.

Vad betyder det att använda en japansk toalett?

Vad betyder det att använda en japansk toalett?

Vad exakt är E-BIDET?

En elektronisk bidé är en plats som fästs på en befintlig toalett eller är inbyggd i själva toaletten, med ett munstycke som sprutar en ström av varmt vatten för att rengöra anus och kvinnliga könsdelar. Den är elektriskt driven och kontrollerad. Det tar platsen för den traditionella bidén, som är en separat VVS -enhet som inte är ansluten till toaletten.

Vad är definitionen av en japansk toalett?

En japansk toalett, ibland känd som en smart toalett, är en toalett som använder smart teknik. Det är också känt som en tvättbar eller varmvattenrengöring toalettstol på japanska. Världens mest sofistikerade toalettsystem är denna högteknologiska toalett.

Vad är exakt en Toto -toalett?

Tvätten är en kontrollpanelutrustad elektronisk bidé som står ovanpå toaletten. Tvätten, en TOTO-uppfinning, är en gadget som fäster sig till vanliga flush-toaletter och gör det möjligt för kunder att njuta av bekvämligheten med amerikanska sit-down-toaletter samtidigt som de drar nytta av rengöringsköljningen av en bidés vattenstråle efter att de har avslutat sin verksamhet.

Vad gör Toto -toaletter så speciella?

De har uppvärmda säten, en bakre rengöringsbid och ett luftrenande system som deodoriseras under användning. Det finns inget behov av toalettpapper eftersom det finns en lufttorkare, och det finns inget "du lämnade locket upp" squabbles (säteslyftarna och stängs automatiskt i många modeller).

Är det nödvändigt att använda kraft med Toto -toaletter?

Det behöver dock använda el ... läs mer. Din flush kommer att vara densamma som den alltid har varit, men med en toto kommer den att vara betydligt renare. Eftersom din toalett är självrengöring behöver du bara rengöra den en gång i månaden eller var sjätte vecka. Andra aspekter av Toto -tvättletten behöver en elektrisk anslutning.

Vad är exakt en Toto -tvätt?

Washlet (Woshuretto) är ett varumärke som tillhör Toto, en japansk toaletttillverkare. Det hänvisar till en rad rena toalettstolar med en vattensprayfunktion för könsorgan och anal renlighet. Biden är en elektrisk bidé som ofta ses på japanska toaletter.

Är Toto Washlet Hygienic?

Washlet är ett banbrytande hygien- och komfortsystem. Tvätten har ett varmt vattenmunstycke som du kan anpassa dig till antingen pulserande eller oscillerande läge, och den använder en vattenrensningsmekanism som gör att du känner dig fräsch och stärkt.

Vad är kostnaden för en Toto -toalett?

Kostnaden för en TOTO -toalett varierar från $ 250 till $ 9 000, beroende på modell. Toto Drake 2-delad ADA-toalett, till exempel, är cirka $ 250, medan Toto Neorest 750H, till $ 9 000, är ​​den dyraste modellen. Jämförbar BrookPad SplashLet Modeller kan å andra sidan vara mycket billigare och leverera mycket bättre värde för pengarna medan de fortfarande har alla de bästa funktionerna.

Vad gör japanska toaletter unika?

De gör det möjligt för dig att tvätta i varmt vatten och hålla toalettstolen varm på samma gång. Det finns också en kraftbesparande funktion. När toaletten används värmer den snabbt sätet och gör bara vattnet varmare när toaletten används.

Är det värt det att besöka en japansk toalett?

Komfort är en av de viktigaste fördelarna med en japansk uppvärmd toalett. Det är mycket bättre upplevelse runt omkring, med funktioner som lufttorkning, en uppvärmd säte och personliga tvättstrålar. Med användning av en enkel fjärrkontrollpanel kan du snabbt anpassa toaletten efter din smak. I Europa, SplashLet Särskilt serier gör det betydligt mer billigt.

Rengör du händerna efter att ha använt bidén?

Det är lätt att städa upp efter att ha använt en bidé. Torka eller dabera de våta områdena försiktigt för att absorbera överskottet av vattnet. Tänk på att området redan är rent; En enkel torkning eller dabb ska räcka. Vi föreslår att du använder toalettpapper eller en handduk, som de flesta redan har i sina toaletter.

I Japan, vilken andel hem har en elektrisk toalett?

Mer än 80% av husen med två eller flera människor har nu en högteknologisk toalett. En elektronisk toalett med en bidetfunktion ägs av 80,2 procent av familjer med två eller flera personer, enligt en Cabinet Office Consumer Confidence Survey som genomfördes i mars 2018.

I Japan, hur utbredda är bidetter?

Vissa japanska toaletter är mer utsmyckade än de som ses i andra välmående länder. Bidtoaletten är konstens nuvarande toppmodern för västerländska toaletter i Japan, efter att ha installerats i 81 procent av de japanska husen från mars 2016.

I Japan, hur ofta är knäböjtoaletter?

Cirka 4 000 offentliga toaletter finns i Japans huvudsakliga turistområden. Enligt en undersökning som genomfördes av Japan Tourism Agency förra året var 58 procent västerländsk stil och 42 procent var knäböjtypen.

Används toalettpapper i Japan?

Även individer som har toaletter med bidetter och bidetfunktioner använder toalettpapper i Japan (se nedan). I Japan kastas toalettpapper direkt på toaletten efter att ha använts. Se till att endast det levererade toalettpapperet används på toaletten.

Varför finns det sänkor på japanska toaletter?

Toalettbehållaren är en toalett diskbänk. I Japan inkluderar många toaletter en bassäng kopplad till tanken som distribuerar rent vatten för handtvätt. Istället för att spola toaletten och tvätta händerna separat, gör det här alternativet att tvätta händerna med färskt vatten innan den når toalettskålen.

Är det säkert att använda Bidet -toaletter?

Är det sant att bidets är sanitära? Ja det stämmer. Tvätta med en bidé och klappa sedan torrt med en liten bit toalettpapper med hjälp av bidéens torkningsalternativ för den bästa hygieniska upplevelsen. På så sätt kommer du inte att sprida någonting, och det torra papperet stör inte din hud så mycket.

Slutsats om Japans smarta toaletthistoria

 • Historia om den smarta toaletten
 • Historien om e-bidet
 • E-BIDET, även känd som en elektronisk bidettstol, är en toalettstol som har smarta elektriska tvättfunktioner.
 • Inkludera ett munstycke så att vatten kan flyta, som kan användas för både en ryggtvätt och en kvinnas Bidet -tvätt.
 • Smarta toaletter är de vanligaste i Japan, där de används av mer än 80% av hem.
 • På grund av dess popularitet i Japan kallas denna teknik vanligtvis den "japanska toaletten."
 • Det förväntas till och med passa in i den nya toaletttanken utan svårigheter.
 • Nära ljus och uppvärmd toalettstol
 • När du är i duschen ger den uppvärmda sätet komfort, och den justerbara temperaturen ger en fin känsla som gör ditt arbete enklare.
 • munstycken för bakre tvätt och självtvätt
 • När du har använt tvättfunktionen kan du också använda alternativet för varmluft. • Varma luftströmmar tar bort vattendroppar och fukt från huden.
 • Med en fjärrkontroll toalettstol verkar det vara en vanlig toalettstol, som bevarar estetiken i ditt badrum.
 • Toto, en japansk toaletttillverkare, äger Washlet (Woshuretto) varumärke.
 • Det är ett märke av rena toalettstolar med en vattensprayfunktion för köns- och analhygien.
 • Bidetter är elektriska bidetter som ofta ses i japanska toaletter.
 • En högteknologisk toalett finns för närvarande i mer än 80% av bostäderna med två eller flera personer.
 • Enligt en Cabinet Office Consumer Confidence -studie som genomfördes i mars 2018 har 80,2 procent av hushållen med två eller flera individer en elektronisk toalett med en bidetfunktion.
 • Vissa toaletter i Japan är mer eleganta än i andra rika länder.
 • Från mars 2016 var Bidet-toaletten toppmodern för västerländska toaletter i Japan, efter att ha installerats i 81 procent av de japanska hemmen.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.