Smart toilet of celebrities

Smart toalett av kändisar

Kändis badrum utrustat med japansk smart toalettstol.

Hur ser kändisbadrummet ut?Hur ser kändisbadrummet ut?

Kändisar

Har du någonsin undrat vad berömda skådespelare och sångare kommer upp till när de inte är på scenen? Det finns många fotografier av dem som gör saker som att shoppa, träna, resa och äta middag. Det finns emellertid några platser där integritet krävs, till exempel ett hembadrum. Det finns inte många bilder eller berättelser om kändisbadrum på internet. Vi försökte lära oss mer. Med det nya BrookPad lösning, du kan nu lägga till SplashLet Elektronisk bidé till din toalett. Byt helt enkelt ut den gamla toalettstolen för en SplashLet. Du kan nu njuta av uppvärmda säten, tvätt och lufttorkning. Allt, inklusive luft, vatten och sätetemperatur, vattentryck och till och med tvättmunstycket, kan justeras efter din smak. Skäm bort dig själv i överflöd i ditt badrum.

  • Vi gjorde ett försök att lära oss mer.
  • Byt ut din gamla toalettstol med en SplashLet.

Vad är exakt en smart toalett?

En intelligent toalett, ofta känd som en modern bidé, är en badrums VVS -fixtur eller elektronisk bidettoalett som kombinerar konventionell bidett tvätt för könsdelar, skinkor och anus renlighet med nuvarande smarta hemteknologiska förbättringar. För en lågprofil och modern överklagande bäddar nya intelligenta toaletter elektroniska Bidet-tvättfunktioner i en keramisk toalettskål. Beroende på toaletten amerikansk tillverkare, märke och modell styrs intelligenta toalettbidetfunktioner av röstkommando, smartphone -app eller fjärrkontrollnavigering. En avtagbar toalettstol känd som en elektronisk bidett-e-bidet-säte, som blir mer populär, är ett annat billigt alternativ.

  • Vi gjorde ett försök att lära oss mer.
  • Byt ut din gamla toalettstol med en SplashLet.

Vad är definitionen av en elektronisk bidé?

En elektronisk bidé är en plats som fästs på en befintlig toalett eller är inbyggd i själva toaletten, med ett munstycke som sprutar en ström av varmt vatten för att rengöra anus och kvinnliga könsdelar. Den är elektriskt driven och kontrollerad. Det tar platsen för den traditionella bidén, som är en separat VVS -enhet som inte är ansluten till toaletten. Några bidetter av den här typen av har ett justerbart munstycke på sidokanten för anus- och könsregionerna, eller två munstycken på den bakre kanten, ett för rengöring av regionenOmger anus och de andra delarna av kroppen.

"Varför han?" film och smart bidet toalett

Varför han? är en romantisk komediefilm skriven och regisserad av John Hamburg som släpptes 2016. Berättelsen kretsar på en far som försöker förhindra att hans dotters omogna tekniska pojkvän i teknisk-millionären skulle föreslå för henne. Intelligenta toaletter har presenterats på följande platser.

Bryan Cranston

Vi är inte säkra på om han har sin egen smarta toalett, även om han försökte en i filmen varför honom? Cranstons karaktär svarar på naturens uppmaning medan han stannar hemma för sin dotters rika Silicon Valley -pojkvän, bara för att lära sig att hans värds hem är papperslös. Han är tronad på en japansk importtoalett med icke-intuitiva inställningar och ingen instruktionsbok. Tänk på en högteknologisk, allt-i-ett toalett/bidetkombination.

 

Vad är speciellt med smart toalett?Vad är speciellt med smart toalett?

Leonardo DiCaprio

Totos toaletter är också en favorit hos Leonardo DiCaprio. Enligt många källor har de den smarta toaletten, som är tillräckligt liten för att passa in i små badrum och är utrustade med ett schemalagt självrengöringssystem och en deodorizer, bland annat. Till stöd för Leos miljöprestationer tillhandahåller företaget en del av sin försäljning till Earth Alliance Conservation Organization. Leo känner igen bidetens unika moderna egenskaper såväl som dess gynnsamma miljömässiga konsekvenser.

Dennis Quaid

Efter att ha bevittnat en på ett Las Vegas -hotell köpte Dennis Quaid just en ny smart toalett. Jag stannade nyligen på ett hotellrum i Las Vegas med en smart toalett, vilket jag tyckte var riktigt snyggt. Jag har ägt min egen Toto Smart Toalett i nästan ett år nu. När du kommer in i ett rum känner det igen dig och öppnar upp för dig. Det är som att ha en pålitlig följeslagare.

Whoopi Goldberg

Whoopi gillar bidéer, och i ett Facebook -inlägg 2015 erkände hon oändligt att äga en och uttryckte sin missnöje med varför amerikaner inte hade antagit praxis. Hon hade en speciell affinitet för Toto Toilette, branschens bästa företag. Även om Whoopi erkänner att många amerikaner inte har råd med anbud, hävdar hon att "det första utlägget nu är pennies" för henne. Trots ett brett utbud av alternativ har bidetter aldrig vunnit dragkraft i USA, mycket till Whoopis chagrin.

Jensen Ackles

Jensen Ackles visar sitt favoritelement i badrummet i denna arkitektoniska Digest -video: Bidet, naturligtvis. Hans anpassade toalett har rörelsesensorteknologi, och han kan höja och sänka sin egen plats med en våg av handen. "Jag menar, kom igen," utropar Ackles till kameran när han beundrar budets anmärkningsvärda funktioner. Han har troligen en top-of-the-line tvätt, och resten av hans överdådiga hus fylldes med lika ovanliga bekvämligheter.

Will Smith

Will Smith har inga beteenden med att uttrycka sin tacksamhet för den dyra smarta bidet. "Det är vackert eftersom det är som en dusch mitt på dagen ... det fungerar allt för dig," sade han. Smiths har noterat den avancerade toaletttekniken, som inkluderar uppvärmda säten, robotvattenstrålar och ett auto-luft-torrt system, och det verkar vara lämpligt för en av Hollywoods största skådespelare. Smith skämtade om sin lockelse i en intervju med Access Hollywood och sa: "Du sätter dig ner, det är varmt, det är bara vackert."

 Hur smart toalett förbättrar komforten?

Hur smart toalett förbättrar komforten?

Howard Stern

Robin Quivers, Howard Sterns co-host, kommenterade Stern Show om hennes hoppfulla upptäckt av Toto-toaletten, men Howard höjde reservationer om dess effektivitet. Han påpekade att det aldrig rensade honom ordentligt efter användning, trots att det "börjar spruta din rumpa med vatten", i hans vältaliga ord. Han uppgav att han använde vattensprayen först, sedan blow-torkningsverktyget och sist testturet för att säkerställa att han var obefläckad. Trots några bekymmer om badrumets drift sa Stern: "Jag älskar Totos badrum så mycket."

John Cena är en professionell brottare.

Hej Tushys erbjudande har ett fan i den amerikanska brottaren John Cena, som också är erkänd för sina fantastiska resultat. I det här klippet från dagens Lou's Life Changers skämtar han med sina gäster att "kanske det krävs." Han känner igen användbarheten av denna teknik och säger: "Det är precis hur kroppen fungerar. Det är omöjligt att ignorera." Denna bidé är ansluten till vattenlinjen under toaletten och har en tapp som tvättar dig när du är klar med ditt företag. Trots sina kollegors förvirring marknadsför John Cena till Hello Tushy -kampanjen.

Howie Mandel

Ovanför kan du bevittna Howies entusiasm med den smarta bidet. Med ett citerat pris på nästan 4 000 dollar är denna bidé- och toalettkombination säkert en premiumupplevelse. Om du inte vill lyssna på Howie, dyker upp detta beläge när du går nära den, lyser upp skålen, värmer sätet, deodoriserar vinden och mer! Howies entusiasm över Bidet kan höras i videon när han diskuterar den. Du kan säga att det är mer än bara en vanlig bidé och toalett på det sätt han tittar på det. Detta är toppen av överflöd!

Tom Brady

Under ett besök betalade Wes Welker, med tillstånd av Blogitude Sports, beröm till Tom Bradys toalett, som har en inbyggd bidé. "Du går över och använder hans toalett, och du trycker på den här knappen, och den skjuter vatten på dig och allt det här, och jag är som," Du måste skoja mig, "påminde Welker. Igår informerade Wes pressgruppen. "Det är varmt, det är allt det här, och jag tänker för mig själv," Det här är galen. "" Welker fortsatte med att säga att han helt enkelt behöver åka till Tom Bradys bostad för att använda toaletten. Tom har en Toto-tvättlett, som är en av de topp-of-the-line Bidet-modellerna, enligt Boston Herald's Inside Track. Diskutera en spelvinnande strategi!

Brian Cranston

Brian Cranston är en lycklig smart toalettanvändare. Att snubla i mörkret i jakten på urinblåsan är inte ett tidsfördriv för världsberömda kändisar: Cranston uttryckte sin spänning på smart toalett, och han verkade faktiskt uppskatta toaletten. "Jag älskar den här saken," kommenterade Cranston i en intervju med Kohler och jämför det inbyggda belysningssystemet med en fyr. Han berömde toaletten och tilllade att trots att det "sjunger" till honom, planerade han aldrig att svara. Bidtoalett utöver andra jämförbara toaletter genom att inkludera fotvärmare, omgivningsbelysning och bärbara högtalare för att skapa tonen.

Nanjini Kumail

Kumail Nanjini, komikern, gjorde en fantastisk intervju över-the-top på Conan om sin första användning av ett erbjudande i Singapore. Han grät: "Tills jag går igenom mina häpnadsväckande egenskaper!" "Det är otroligt! Varför har det inte någonsin varit den enda frågan i någons sinne?" Han sa att hans liv kommer att delas upp i två halvor från och med nu: pre-bidet och "upplysning." Conan och publiken skandaliserades när han skämtade att strömmen av vatten från bidéens stråle kändes som beröringen av en gammal älskare. Han fortsatte att tillägga att han gjorde det för att "känna sig som sig själv" efter att ha blivit van vid det.

Vad är smarta toalettfördelar?Vad är smarta toalettfördelar?

Kylie Jenner

När Kris Jenner och hennes dotter, Kylie Jenner, köpte smart toalett, kunde de göra betydande uppgraderingar till sina badrum. Totos officiella webbplats hänvisar till toaletten som en "intelligent toalett" eftersom den steriliserar skålen med UV -strålning och en "speciell beläggning." Den använder också elektrolyserat vatten för att skölja sig själv, har ett luftreningssystem och ett energibesparande system. Toaletten har en manuell flush som en säkerhetskopia, som fortfarande är ganska jordnära. När tidningen Glamour påpekade att Jenners foton av deras glänsande toaletter gör oss avundsjuk på dem, var de korrekta.

Missy Elliott

Missys andra besök på MTV Cribs visar upp sitt expansiva hem stora badrum. Du kan märka (bland annat som två toaletter i samma badrum) att hennes badrum har en separat och traditionell kombination av bidé och toalett i videon ovan. Även om den typen av bidé är trevlig räcker det inte att njuta av fördelarna med en bidettoalettstol eller en bidetfäste. I alla fall är hon ett fan!

Jake Gyllenhaal

När han blev ombedd att köpa ett avancerat badrum för Boston-bombningsoffer Jeff Bauman (som han skildrar i filmen Stronger) kunde Jake Gyllenhaal inte säga nej. Både Conan och många andra intervjuer angående filmen och hans koppling till Bauman, Gyllenhaal tillbringade mycket tid på att förklara sin kärlek till toaletter och bidetter. Jake såg inledningsvis en när han besökte en vän och har sedan dess angett intresse för ange som gåvor. "Detta är den finaste toaletten i världen," kommenterade Bauman när han frågades om en premiumbid- eller toalettgåva.

Adriangrenare

Adrian Grenier kan ha den dyraste toaletten på vår lista. Grenier, en länge förespråkare för miljöorsaker, var i innovativa York för att prata om japanska toaletter och intelligent toalett. Grenier hävdade att smart toalett var exakt den typ av toalett som passade in i hans "hållbara plus lyxiga" konceptkrav efter att ha förhandlat till ett sponsringskontrakt med medan han konverterade sin mors hus till ett grönt teknikhus.

Kevin Nealon

Kevin Nealon, komiker på Jimmy Fallons Tonight Show, avslöjade nästan omedelbart sin kärlek till sin bidé i det här avsnittet. Han sade att han blev förvånad över att se sig själv på programmet eftersom han är "på det hela tiden." Han komplimangerade till och med sin oöverträffade noggrannhet och sa: "Jag berättar för er ... Bull's Eye varje gång." Han sa också att han hade kunnat bli av med sin vattenplockning, vilket framkallade ett rungande applåder från publiken. Han fortsatte med att beskriva de tre hastigheterna, först med "brandhydrant", sedan "hydro-jet eller koloskopi" och sista "fracking." Trots att Nealons vattenkostnad har skyrocket, anser han att den smarta toaletten är väl värt investeringen.

Vem annars kan ha smart toalett?

När populariteten för smart toalett ökar är det möjligt att fler och fler människor kommer att omfamna nytt sätt att rengöra. Men det är möjligt att fler kändisar inklusive Johnny Depp, Jim Carrey, Emma Watson, Tom Cruise, Brad Pitt, Morgan Freeman, Tom Hanks, Hugh Jackman, Matt Damon, Cameron Diaz, George Clooney, Steven Spielberg, Robert de Niro, Russell Crowe , Mark Wahlberg eller Pierce Brosnan har redan omfamnat högteknologisk toalett i sina herrgårdar.

Vad tror du att framtiden rymmer för bidetter och toaletter?

Förutom hjärtaktivitet och träning kan smarta data spåra sjukdomar, sömnvanor och medicinering. Urinstudie kommer att ge information om vår kaffeanvändning och hur ofta vi tränar. Kroppens förmåga att fungera effektivt regleras av tarmmikrobiota, som regleras av diet och näringsstatus. Ett litet antal privata personer, såväl som medicinska företag som kliniker och bostadsanläggningar på hög nivå, använder smarta toaletter. En smart toalett som skannar biometri är hälsosektorns framtid.

  • Smarta data kan övervaka sjukdomar, sovmönster och medicinering av medicinering utöver hjärtaktivitet och motion.
  • Resultaten av en urinanalys kommer att avslöja hur mycket kaffe vi dricker och hur ofta vi tränar.
  • Framtiden för hälsoindustrin är en smart toalett som läser biometri.

Skriven av
BrookPad Team.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.