Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — ai

Smarta toaletter kan få bättre hälsodata

ai Bidfördelar Toalettens framtid hälsoförbättring japansk toalett maskininlärning smart toalett

Smarta toaletter kan få bättre hälsodata

Forskning om mänskligt avfall kommer att ge banbrytande hälsoresultat. Smarta toaletter kommer att spåra sjukdom, sömnvanor och substansanvändning över och över hjärtrytmen och träning. En smart toalett som kontrollerar biometri är en framtid för hälsoindustrin. Urinanalys kan ge information om intag av kaffe och till och med indikera hur mycket vi tränade. BrookPad Lab kan flytta smarta toaletter till nästan funktionskonsumentmarknaden. Vi flyttar till en värld där teknik ger oss mer information om välbefinnande.

Läs mer →


Framtiden för den smarta toaletten

ai elektroniskt toalett Toalettens framtid japanska toaletter maskininlärning smart toalett smart toalettstol smarta toaletter toalettbid

Framtiden för den smarta toaletten

Smarta toaletter kombinerar konventionella bidetter och smart hemteknologi för att skapa en badrums VVS -fixtur eller en slags elektronisk bidettoalett. BrookPad är en högkvalitativ produkt som du är glad att ha i ditt badrum. Den typiska europeiska använder 18 kg toalettpapper varje år. Rengöring med toalettpapper innan du använder bidetsprayen rekommenderas när du använder en bidé för första gången. Den konventionella bidet kan torkas med antingen toalettpapper eller en handduk om du använder en av dessa. Användningen av en pappershandduk är mer sanitär och säker än andra metoder.

Läs mer →