Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — bath

Vad är det bästa sättet att handla ett bad?

bad badrumsdesign badrumsidéer design designidéer guide hur hur man använder

Vad är det bästa sättet att handla ett bad?

Att renovera ett badrum eller bara byta ut badet kräver exakta mätningar för att garantera att det nya badet passar. Om du har utrymme kan du överväga att lägga ditt bad längre i rummet för ett mer lyxigt utseende. Bad- och duschblandare är mekaniska eller termostatiska. Överväg om du behöver ett bad- och duschblandare om du använder badet som en dusch. Raka bad är de vanligaste och kan passa in i alla områden.

Läs mer →


Badrumskonstruktionsidéer som är traditionella.

bad badrum badrumsdesign badrumsidéer design designidéer toalettdesign

Badrumskonstruktionsidéer som är traditionella.

De tidlösa och utsökta kännetecknen för traditionella badrum. De är stilfulla, eleganta och fina med gamla strukturer. Vintage-inspirerade komponenter kan skapa en klassisk badrumsdekorering. Toaletter i ett klassiskt badrum ska hållas enkelt. En toalett med låg nivå är idealisk för att göra en traditionell toalett.

Läs mer →


Badrumsnöje förbättras av dekorativa accenter.

ordna ett badrum bad badrum badrumsdesign badrumsidéer blommig design modern modernt badrum modern badrumsdesign modern design Badrum för modern stil

Badrumsnöje förbättras av dekorativa accenter.

Behöver du ett rum för fritid och reträtt, eller en praktisk plats att fräscha dig själv innan dagen framöver? Allt kokar ner till detaljerna. Lägg till dekorativa detaljer till badrumsglädje. Med hjälp av olika växtkrukor kan du lägga till färgbrister i ditt utrymme, vilket ger det ett nytt utseende. Växter tillhandahåller huvuddelen av färgen och formen i blommor.

Läs mer →


Hur väljer du ditt bad?

ordna ett badrum bad badrum badrumsdesign badrumsidéer badkar badkar eller dusch

Hur väljer du ditt bad?

Alternativ för baddesign bestäms mest av det estetiska du vill uppnå och dina egna preferenser. Tillverkarna tillhandahåller nu ett brett utbud av designalternativ, så lita på dina instinkter när det gäller att välja en stil. Om du vill ha ett modernt, rent modernt utseende, en traditionell känsla som matchar ett äldre hem eller en kombination av de två, välj det högra badet för dig.

Läs mer →


Hur väljer jag badrumskranar?

bassängkranar bad badrum badrumsdesign badrumsidéer badrumskranar dusch kranar

Hur väljer jag badrumskranar?

Det finns ett brett utbud av alternativ för badrumskranar och kranval. Den ideala metoden för att använda bassängkranar är att snurra handtag moturs, vilket gör att vatten kan flyta så snart handtaget svänger moturs. Traditionella kranar kan vara en underbar passform för din Edwardian-svit, men hur är det med en modern designer? Mixer Basin -kranar är anslutna till bassängen före installationen. Krickhålen på botten av vissa bassänger kastas delvis ut nedan.

Läs mer →