Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — bathroom

Du ombygger ditt badrum.

ordna ett badrum badrum badrumsdesign badrumsidéer badrumsrenovering guide hur idéer

Du ombygger ditt badrum.

Ett nytt badrum kan byggas i åtta enkla steg med förtroende. Gör golvritningar för både dina befintliga och framtida badrum för att se vilka elektriska och VVS -förändringar som behövs. Ritningarna kommer att indikera positionerna för den nya sanitetsvaran och möblerna, liksom de varma och kalla vattenrören. Ta bort toaletten, duschen, badet och sjunka från rummet. Stäng av vattnet vid huvudet och alla individuella tillförselpunkter.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att välja ett bassäng?

ordna ett badrum handfat bassängkranar badrum badrumsdesign badrumsidéer guide hur

Vad är det bästa sättet att välja ett bassäng?

Välj rätt bassäng för din garderob eller badrum. Om du renoverar ditt badrum kanske du vill överväga att flytta diskbänken. Fråga om vilken typ av vägg som din bassäng kommer att vara ansluten till och borttagningstiden. Använd våra VVS -artiklar för att se om de kan hjälpa dig. De kommer inte bara att visa dig hur du gör uppgifter, utan hjälper dig också att förstå ditt vattensystem.

Läs mer →


Vad ska du göra om du har ett VVS -problem?

badrum guide hur hur man använder rörmokare rörmokare behövs rörledare toalett

Vad ska du göra om du har ett VVS -problem?

Ett push-pit-rörreparationssats eller en flexibel slanganslutning kan krävas för att laga ett skadat rör. Om inte, måste du installera ett nytt rör. Push-fit-rörreparationssatser är enkla att använda och kan läggas på antingen koppar- eller plaströr. Det bästa tillvägagångssättet är att ta bort röret genom att klippa varje sida med en liten rörskärare. Använd Reparation Putty för att permanent stoppa läckan och spara tid.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att reparera en toalettflush?

badrum hur hur man använder rörmokare rörmokare behövs rörledare toalett toalettspolning

Vad är det bästa sättet att reparera en toalettflush?

Toalettspolning står för 20% av hushållens vattenanvändning. Du måste trycka handtaget för att utlösa en spak inuti cisternen för att spola. På detta sätt kan tanken rinna ut i skålen så snabbt som möjligt. Det är viktigt att hålla ett öga på tankens vattennivå. Om din toalett läcker måste du agera omedelbart.

Läs mer →


Badrumskonstruktionsidéer som är traditionella.

bad badrum badrumsdesign badrumsidéer design designidéer toalettdesign

Badrumskonstruktionsidéer som är traditionella.

De tidlösa och utsökta kännetecknen för traditionella badrum. De är stilfulla, eleganta och fina med gamla strukturer. Vintage-inspirerade komponenter kan skapa en klassisk badrumsdekorering. Toaletter i ett klassiskt badrum ska hållas enkelt. En toalett med låg nivå är idealisk för att göra en traditionell toalett.

Läs mer →