Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — bathroom accessories

Vad är det bästa sättet att handla badrumskranar?

bassängkranar badrum badrumstillbehör badrumsidéer guide hur hur man använder

Vad är det bästa sättet att handla badrumskranar?

Matchande bassäng- och badkranar ändrar direkt ett badrum. Funktioner som hjälper till att hålla din bassäng ren och förlänga livslängden på din kran är en bonus i livliga badrum. Den här artikeln kan hjälpa dig att göra tuffa val som att välja de finaste kranarna för ditt hems vattentryck. Om du bara har två hål behöver du pelarkranar. En lägre pip är idealisk för en garderob med begränsat utrymme.

Läs mer →


Varför använda en handhållen bidetsprut?

badrum badrumstillbehör bidet Bidfördelar guide handhållen handhållna duschar

Varför använda en handhållen bidetsprut?

En av de enklaste bidéerna att använda, även om det kan vara svårt för de oerfarna. Att använda en badsprut för att tvätta barnets känsliga hud är vanligt bland muslimer använder shattafs för att rena sina kinder och hår. De rengör stora föremål, väggar och till och med husdjur. Kontrollera din toalettens spolknapp om du är osäker.

Läs mer →


Är Roca ett bra toalettmärke?

badrum badrumstillbehör badrumsdesign badrumsidéer badrumsrenovering guide historia Roca

Är Roca ett bra toalettmärke?

Roca -toaletter och bidetter är av exceptionell kvalitet, både vad gäller design och tillverkning och inkluderar de moderna klassiska formerna. Heima -serien låter dig anpassa ditt badrum genom att välja från tre finish och fyra storlekar. Den fantastiska designen av roca kranar och blandare gör dem lämpliga för snygga, moderna vardagsrum. För att säkerställa långsiktig funktionalitet designades mässingskropparna och keramiska patroner med sunda tekniska principer i åtanke. Välj mellan ett antal layouter, inklusive enstaka eller dubbla slutade bad, infällda eller fristående modeller och i olika storlekskategorier. Hela samlingen av fint tillverkade möbler kan ses på Roca. Gap är en av deras mest framgångsrika serier och bland de mest populära. Deras Victoria-N och Dama-N-kollektioner använder rena linjer och friskhet för att modernisera badrumsutrymmet. Roca gör ett komplett urval av attraktiva, praktiska badrumsprodukter, som alla är designade och producerade i Europa. Roca erbjuder ett omfattande sortiment som inkluderar stora och små armerade akrylbadkar i många olika former och storlekar.

Läs mer →


Vilka är några små badrumsdesignidéer?

ordna ett badrum badrum badrumstillbehör badrumsdesign badrumsidéer design designidéer modern modernt badrum modern badrumsdesign modern design Badrum för modern stil liten badrumsdesign smart design

Vilka är några små badrumsdesignidéer?

Lär dig hur du får ett litet badrum att verka större genom att använda Glidden Paint. Upptäck de perfekta beslag och armaturer för även det minsta badrummet. Var medveten om några av våra rymdbesparande innovationer för närvarande på marknaden. Applicera dessa idéer för att bygga ett badrum som är perfekt för dig. Nyligen har tvättstäder eller fåfänga enheter utvecklats ganska mycket.

Läs mer →


Hur kommer du med idéer om uppfriskning av badrum?

ordna ett badrum badrum badrumstillbehör badrumsdesign badrumsidéer badrumsbelysning badrums kylare badrumsrenovering badrumsvask badrumskranar badrumsplattor modern badrumsdesign modern design liten badrumsdesign smart design toalettdesign

Hur kommer du med idéer om uppfriskning av badrum?

Ljusen kommer att göra att ditt badrum verkar mer elegant. Överväg att uppgradera din badmatta, tvåldispensrar och tandborstehållare. Att dekorera ditt badrum är enkelt, lägg bara till lite ljus och färg. Du måste ha förmågan att renovera ditt badrum för att göra det. Varje badrumsrenovering inkluderar fåfängar.

Läs mer →