Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — bathroom tiles

Hur kommer du med idéer om uppfriskning av badrum?

ordna ett badrum badrum badrumstillbehör badrumsdesign badrumsidéer badrumsbelysning badrums kylare badrumsrenovering badrumsvask badrumskranar badrumsplattor modern badrumsdesign modern design liten badrumsdesign smart design toalettdesign

Hur kommer du med idéer om uppfriskning av badrum?

Ljusen kommer att göra att ditt badrum verkar mer elegant. Överväg att uppgradera din badmatta, tvåldispensrar och tandborstehållare. Att dekorera ditt badrum är enkelt, lägg bara till lite ljus och färg. Du måste ha förmågan att renovera ditt badrum för att göra det. Varje badrumsrenovering inkluderar fåfängar.

Läs mer →


100 idéer om hur man dekorerar ett litet badrum.

ordna ett badrum badrumsdesign badrumsidéer badrumsbelysning badrumsplattor design designidéer modern badrumsdesign liten badrumsdesign

100 idéer om hur man dekorerar ett litet badrum.

100 Idéer om hur man dekorerar ett litet badrum. Visa dig hur man designar, färg, mönster, och till och med funktionell lagring för att skapa det lilla badrummet i dina drömmar. Djärv, prydnadsdjur ger smak utan att ta upp för mycket plats. Besök våra badrumsidéer för mer kreativ badrumsinspiration. Inköp multifunktionella och friömerande möbler.

Läs mer →


Hur väljer jag badrumsplattor?

badrum badrumsrenovering badrumsplattor smart toalett brickor

Hur väljer jag badrumsplattor?

De plattor som du väljer att gå i ditt badrum kommer att ställa in tonen för det övergripande utseendet och känslan av det färdiga utrymmet. De nio idéerna jag kommer att dela med dig idag kommer att göra det enklare än någonsin att begränsa vad du verkligen vill använda i ditt perfekta badrum och förvandla din vision till verklighet.

Läs mer →


Hur ordnar man ett modernt badrum?

ordna ett badrum badrumsplattor badkar eller dusch aningtoalett små badrum smart toalett

Hur ordnar man ett modernt badrum?

Tills att besluta om ett badrum att dekorera finns det många saker att tänka på. Det är värt att börja med en plan, vad du vill ändra och vad badrumsinredningen kan vara. Badrummet ska vara funktionellt och anpassas efter någon persons behov.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att bricka en vägg?

badrum badrumsplattor guide hur hur man använder brickor

Vad är det bästa sättet att bricka en vägg?

Vi är här för att hjälpa dig att få bästa möjliga finish för din väggplattor. Följande idéer hjälper dig att kämpa ett badrum, en duschkabin, ett kökstänk eller bara ett litet utrymme runt det. Det är viktigt att förbereda i förväg och uppskatta mängden brickor och lim du behöver. Rita en jämn linje en kakel högt över alla fyra väggarna från det högsta sluttande hörnet. För att skydda dina ögon och ansikte från flygplattor och skarpa kanter, använd säkerhetsglasögon och en dammmask.

Läs mer →