Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — bidet function description

Vilka är de olika typerna av smarta toaletter vattenvärmesystem?

ordna ett badrum badrumsdesign bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning bidetinstallation värmesystem

Vilka är de olika typerna av smarta toaletter vattenvärmesystem?

Japanska toaletter har en mängd olika funktioner som gör att det går mer bekvämt på toaletten. Uppvärmda toalettstolar, automatisk spolning och lufttorkare är bara några av de tillgängliga valen. Elektriska eller icke-elektriska, inbehållare eller hybridalternativ finns tillgängliga. En Bidet -toalettkombination är en utrustning som innehåller en toalett och en bidéfunktioner i en enda enhet. Vissa är avsedda att ansluta direkt till ditt VVS -system och ge varmt vatten på samma sätt som din badrumskran.

Läs mer →


Vad är Toalett med bidet?

bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning bidetinstallation japansk toalett smart toalett

Vad är Toalett med bidet?

En bidet är en skål eller behållare som är utformad för att sitta på och användas för att tvätta händerna efter att ha använt toaletten. Olika nationer har olika typer av bidetter; andra har sprutbidetter, och vissa har bidetter med uppvärmda säten, uppvärmt vatten och lufttorkar. Majoriteten av bidet toalettkombinationer måste anslutas för att alla funktioner ska kunna köras. En bidet toalett kombination kombinerar en toalett och en bidet i en enhet. Det finns också en uppvärmd toalettsits, en toalett nattlampa och en automatisk spolning alternativ.

Läs mer →


Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning Japan badrum japansk toalett smart toalett smarta toalettfunktioner smart toalettstol

Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

Det finns flera stilar med smarta toaletter på marknaden. Att välja den typ du vill ha skulle ha en enorm effekt på estetiken i ditt badrum. Tänk på hur och när toaletten skulle användas när du köper en, särskilt om den skulle vara i en svit eller garderob.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att använda en Bidet -toalettstol

bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning anbudsanvändning hur man använder hur man använder bidet japansk toalett smart toalett vattentvätt

Vad är det bästa sättet att använda en Bidet -toalettstol

Bidetter används för rengöringsskäl i 85 procent av de japanska hemmen, enligt statistik. Avancerade alternativ inkluderar minnesinställningar, värmare som cirkulerar inre eller yttre vatten eller luft, uppvärmda stolar och lufttorkare, bland annat.

Läs mer →