Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — bidet spray

Omfattande guide till stilar och fördelar med toalettsprutor

bidet Bidfördelar bidetinstallation bidespray Japan badrum japanska toaletter smart toalett smart toalettstol

Omfattande guide till stilar och fördelar med toalettsprutor

BrookPad SplashLet är en smart toalett som blandar de bästa funktionerna i moderna toaletter med förmågan att rengöra på samma sätt som en bidé. "Mild" och "Smart Toalett" innebär inte bara ett mer bekvämt sinnestillstånd, utan också en lyckligare. Smarta toalettstolar blir mer utbredda i europeiska hushåll. Varmt vatten, lufttorkning, automatiserad på/av och självrenande munstycken med lågt underhåll är bara några av de funktioner som finns tillgängliga i Bidet-toaletter. Användningen av en smarta toaletter kan bidra till global avskogningsminskning samtidigt som du sparar pengar på toalettpapper. Var aldrig rädd för

Läs mer →


Vad är skillnaden mellan elektriska och icke-elektriska bidet-toaletter?

badrum bidet bidespray guide japansk toalett smart toalettstol

Vad är skillnaden mellan elektriska och icke-elektriska bidet-toaletter?

Du fattade beslutet att köpa en bidé, men det finns så många versioner på marknaden att alternativen verkar oändliga. Hitta fördelar och nackdelar med en elektronisk eller en icke-elektrisk bidé innan du ens överväger en ny. En "elektrisk" bidet är mer benägna att använda sin juice för att driva en inbyggd värmare som värmer vattnet tills det når din hud. Elektriska bidetter kan också tillhandahålla extra funktioner som vattenuppvärmning, munstycksplacering och en nattljus.

Läs mer →


Hur man installerar och använder en handhållen-BIDET-sprayer

Bidfördelar bidetinstallation bidespray handhållen handhållna duschar hygienförbättring hygin

Hur man installerar och använder en handhållen-BIDET-sprayer

En handhållen bidet är en av de mest grundläggande typerna av bidetter, men för de oerfarna kan använda dessa små "bumpistoler" vara förvirrande. En muslimsk dusch, även känd som en shattaf, är en bidetsprut som individer använder för att tvätta håret och ansikten med vatten. För kvinnor som uppskattar de finare sakerna i livet är funktionerna i ett handhållet duschhuvud mycket stimulerande. Vattenkraften är ett utmärkt avskräckande medel om du vill hålla någon ur badrummet. Rengör du händerna efter att ha använt en bidé?

Läs mer →


Halloween toalettpapper

bidespray Diy halloween Halloween -idéer historia högtider toalettpapper

Halloween toalettpapper

Toalettpapper kan göra ett trick eller prank. Halloween är en festival som äger rum i flera länder den 31 oktober. Många forskare hävdar att Halloween just har börjat som en kristen firande, vaken på hela Hallow's Day. Halloween är en mer industriell och sekulär festival än vissa länder. Tack vare tvätt med vatten kan du förhindra det bara genom att installera smart toalett eller bidetsprutare. Då kan du minska betydligt behov av toalettpapper.

Läs mer →


Kan det vara annorlunda med smart toalett?

bidespray japanska toaletter smart toalett tvättklot

Kan det vara annorlunda med smart toalett?

BrookPad Splashlet är en smart Bidet toalettstol som låter dig rengöra toaletten med vatten istället för toalettpapper. Den smarta sätet är utrustad med en nattljus, säteuppvärmning, ett tvättsystem med vatten med ett rostfritt munstycke, en torktumlare med varm luft och ett mjukt nära lock. De BrookPad Splashlet är tillgängligt nu i Japan. Ett nytt toalettsystem har installerats i toaletter på en skola i London. Den nya toaletten är utformad för att se ut och känna sig annorlunda än den föregående. De kommer att kunna använda den nya toaletten när de går tillbaka till skolan på måndag.

Läs mer →