Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — floral design

Gardening tasks for September.

blommig design trädgård trädgårdsarbete renovering hur hur man installerar hur man använder

Gardening tasks for September.

Tips och idéer i september. Gör det mesta av månaderna med trädgårdsarbete du har lagt in. Om det är kyligt ute, ta med bräckliga växter in. Det är dags att så vinterbäddsväxter och vårlökor. Klippa gräsmattan igen för att eliminera alla rakande inducerade krypande gräs och ogräs.

Läs mer →


Badrumsnöje förbättras av dekorativa accenter.

ordna ett badrum bad badrum badrumsdesign badrumsidéer blommig design modern modernt badrum modern badrumsdesign modern design Badrum för modern stil

Badrumsnöje förbättras av dekorativa accenter.

Behöver du ett rum för fritid och reträtt, eller en praktisk plats att fräscha dig själv innan dagen framöver? Allt kokar ner till detaljerna. Lägg till dekorativa detaljer till badrumsglädje. Med hjälp av olika växtkrukor kan du lägga till färgbrister i ditt utrymme, vilket ger det ett nytt utseende. Växter tillhandahåller huvuddelen av färgen och formen i blommor.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att köpa husväxter?

design designidéer blommig design guide Hem renovering idéer växter

Vad är det bästa sättet att köpa husväxter?

Krukväxter lägger till liv och färg till våra hem. Vissa krukväxter behöver mer omsorg än andra, så planera i enlighet därmed. Tänk på suckulenter med lågt underhåll som kaktus eller aloe vera. Leta efter en blommande växt i växtkatalogens blommande växtkategori. Spindelväxter är attraktiva inomhusväxter på grund av deras seghet.

Läs mer →