Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — Gardening

Instructions on how to construct a greenhouse.

Diy trädgård trädgårdsarbete växthus hur växter

Instructions on how to construct a greenhouse.

Lägg grus eller träflis mellan fästbrädorna. Det finns tre sätt att uppnå detta. Ett inomhus växthusets huvudsakliga syfte är att förstora solens ljus medan du skyddar växter från kylan. Att köpa ett standardstorlekssats som inte behöver några ändringar kan vara billigare än att montera allt själv. Trots att du kommer att behöva investera pengar kommer resultaten att vara väl värda det.

Läs mer →


Gardening tasks for September.

blommig design trädgård trädgårdsarbete renovering hur hur man installerar hur man använder

Gardening tasks for September.

Tips och idéer i september. Gör det mesta av månaderna med trädgårdsarbete du har lagt in. Om det är kyligt ute, ta med bräckliga växter in. Det är dags att så vinterbäddsväxter och vårlökor. Klippa gräsmattan igen för att eliminera alla rakande inducerade krypande gräs och ogräs.

Läs mer →


Idéer för en liten trädgård.

design trädgård trädgårdsarbete guide hur hur man använder idéer

Idéer för en liten trädgård.

Med lite planering kan små trädgårdar få stor inverkan. Rita plotens form och gränser först och experimentera sedan med andra koncept för att upptäcka vad som fungerar. Skapa olika zoner i din trädgård så att den verkar större och mer intressant. Om din gård är liten, få ut det mesta genom att bygga en soldäck. Däcken ger en trevlig plattform för att äta eller koppla av i en liten gård.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att designa en trädgårdsvägg?

trädgård trädgårdsarbete renovering hur hur man installerar hur man använder idéer installation

Vad är det bästa sättet att designa en trädgårdsvägg?

Varje vägg över en meter höjd bredvid en allmän väg eller två meter hög fristående kräver planeringstillstånd. För en robust och robust trädgårdsvägg bör grunden inte vara djupare än 30 cm (12 tum). En upphöjd säng med växter vid foten av en fula vägg kan hjälpa till att dölja den. Trädgårdsväggar kan hålla tillbaka jord för att skapa ett terrasserat område eller förhindra att en brant sluttande bank faller. Byggregler gäller inte staket, väggar eller grindar. Trots bristen på byggregler måste strukturerna vara robusta och väl underhållna. Natursten är det överlägset dyraste alternativet, med priserna varierade efter region. Materialen som används för att skapa ditt hus, liksom materialen som används i närliggande byggnader och väggar, är andra faktorer att tänka på. Om du väljer en design, se till att du har rätt murbruk på tillgänglig. För att bygga en tegelbyggnad måste du öva på att klippa tegelstenar.

Läs mer →


Idéer till en modern trädgård.

Diy trädgård trädgårdsarbete guide Hem renovering hur

Idéer till en modern trädgård.

Med en modern trädgård kan du uppdatera ditt yttre bostadsområde. Nyckeln till en modern trädgård är enkla planteringsmetoder och vackra blommor och bladverk. Evergreen växter är ett underbart alternativ eftersom de ser bra ut hela året. Om du har en liten gårdsträdgård eller balkong är detta ett av de bästa utseendena. En modern eller modern trädgård är elegant och elegant.

Läs mer →