Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — ideas

Du ombygger ditt badrum.

ordna ett badrum badrum badrumsdesign badrumsidéer badrumsrenovering guide hur idéer

Du ombygger ditt badrum.

Ett nytt badrum kan byggas i åtta enkla steg med förtroende. Gör golvritningar för både dina befintliga och framtida badrum för att se vilka elektriska och VVS -förändringar som behövs. Ritningarna kommer att indikera positionerna för den nya sanitetsvaran och möblerna, liksom de varma och kalla vattenrören. Ta bort toaletten, duschen, badet och sjunka från rummet. Stäng av vattnet vid huvudet och alla individuella tillförselpunkter.

Läs mer →


Att installera en diskbänk är en enkel process.

badrum guide hur hur man installerar idéer kök handfat

Att installera en diskbänk är en enkel process.

Du behöver en stor bassäng eller hink för att samla alla läckande anslutningar. Ta bilder när du går så att du kan återgå till dina steg. Om du byter eller reparerar en kran, fotografera rören innan du demonterar dem. Du kan använda en pussel med ett nedskuren träblad för att förstora eller ändra formen av en utskärning i bänkskivan. Om du installerar nya kranar, följ anvisningarna som medföljde dem.

Läs mer →


Idéer för en liten trädgård.

design trädgård trädgårdsarbete guide hur hur man använder idéer

Idéer för en liten trädgård.

Med lite planering kan små trädgårdar få stor inverkan. Rita plotens form och gränser först och experimentera sedan med andra koncept för att upptäcka vad som fungerar. Skapa olika zoner i din trädgård så att den verkar större och mer intressant. Om din gård är liten, få ut det mesta genom att bygga en soldäck. Däcken ger en trevlig plattform för att äta eller koppla av i en liten gård.

Läs mer →


Guide för att köpa ett badkar

ordna ett badrum bad badrum badrumsdesign badrumsidéer badkar badkar eller dusch idéer modern design

Guide för att köpa ett badkar

Innan du renoverar ditt badrum eller installerar ett nytt bad, överväg hur stort du vill att ditt bad ska vara. Känner inte att ditt bad måste gömas bort i ett hörn. Lägg istället längre ut i rummet för en mer lyxig look. Ett större badkar rekommenderas om du har utrymme, men ett mindre badkar kan vara lämpligt om du inte gör det. Fiberglass -badkar repas lätt och håller inte så länge och har en livstid på cirka tolv år. Planerar du att använda badet som duschområde, och i så fall behöver du ett bad- och duschblandare, eller kommer du att använda separata blandare?

Läs mer →


Modern badrumsdesign

badrum badrumsidéer design idéer modernt badrum modern badrumsdesign toalettdesign

Modern badrumsdesign

Vi kan alla använda lite inspiration när det gäller att utforma det perfekta badrummet. Följande moderna badrumsbilder kan hjälpa dig att bättre förstå dina mål och ambitioner för ditt nya badrum. För din inspiration har vi samlat 10 vackra badrumsdesigner som kan hjälpa dig att skapa din unika stil. Trä sjunka ger en vacker touch till alla badrum som annars kan saknas. Att använda olika strukturer för att producera ett snabbt och rent utseende i detta badrum är en bra idé.

Läs mer →