Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — japan bathrooms

Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning Japan badrum japansk toalett smart toalett smarta toalettfunktioner smart toalettstol

Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

Det finns flera stilar med smarta toaletter på marknaden. Att välja den typ du vill ha skulle ha en enorm effekt på estetiken i ditt badrum. Tänk på hur och när toaletten skulle användas när du köper en, särskilt om den skulle vara i en svit eller garderob.

Läs mer →


Omfattande guide till stilar och fördelar med toalettsprutor

bidet Bidfördelar bidetinstallation bidespray Japan badrum japanska toaletter smart toalett smart toalettstol

Omfattande guide till stilar och fördelar med toalettsprutor

BrookPad SplashLet är en smart toalett som blandar de bästa funktionerna i moderna toaletter med förmågan att rengöra på samma sätt som en bidé. "Mild" och "Smart Toalett" innebär inte bara ett mer bekvämt sinnestillstånd, utan också en lyckligare. Smarta toalettstolar blir mer utbredda i europeiska hushåll. Varmt vatten, lufttorkning, automatiserad på/av och självrenande munstycken med lågt underhåll är bara några av de funktioner som finns tillgängliga i Bidet-toaletter. Användningen av en smarta toaletter kan bidra till global avskogningsminskning samtidigt som du sparar pengar på toalettpapper. Var aldrig rädd för

Läs mer →


What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japan badrum japansk toalett japanska toaletter smart toalett smart toalettstol smarta toaletter

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japansk toalett kan också hänvisa till elektronisk toalett, smart toalett, japansk toalettstol eller smart toalett. Modern Toalett föddes när Toto introducerade sin Washlet G -serie 1980 en japansk toalett Toto. Japanska toaletter är kända för sin renlighet, tack vare en vattenspray som avser att rengöra dig utan att använda toalettpapper.

Läs mer →


Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

historia högtider Japan Japan badrum japanska toaletter OS smart toalett resa

Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

Sommar -OS 2020 kommer att äga rum fredag ​​23 juli 2021 och avslutas på söndag 8 augusti 2021. Nya evenemang för 2020 -spelen kommer att innehålla 3x3 basket, freestyle BMX och Madison cykling. Turneringen har skjutits upp till mars 2020 på grund av den covid-19-epidemin. Sommar-OS och Paralympics i Tokyo 2020 kommer att börja den 2 mars 2020. Olympiska spel hålls vanligtvis vart fjärde år, med sommar- och vinterspel som växlar vartannat år under fyraårsperioden. Spelen kommer att äga rum från 23 juli till 8 augusti 2021.

Läs mer →


10 badrumsidéer och mönster

badrum badrumsdesign badrumsidéer Japan badrum duschtoaletter smart toalett smarta toaletter Topp 10 badrumsdesign

10 badrumsidéer och mönster

För att designa badrummet i våra drömmar behöver vi alla lite inspiration. Som ett resultat kan du gå igenom våra gallerier, se vad våra kunder har gjort, läsa våra bloggartiklar och utbilda din badrumsdesigner till de senaste trenderna i branschen.

Läs mer →