Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — japanese toilet

Vad är Toalett med bidet?

bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning bidetinstallation japansk toalett smart toalett

Vad är Toalett med bidet?

En bidet är en skål eller behållare som är utformad för att sitta på och användas för att tvätta händerna efter att ha använt toaletten. Olika nationer har olika typer av bidetter; andra har sprutbidetter, och vissa har bidetter med uppvärmda säten, uppvärmt vatten och lufttorkar. Majoriteten av bidet toalettkombinationer måste anslutas för att alla funktioner ska kunna köras. En bidet toalett kombination kombinerar en toalett och en bidet i en enhet. Det finns också en uppvärmd toalettsits, en toalett nattlampa och en automatisk spolning alternativ.

Läs mer →


Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

bidet Bidfördelar Bidfunktionsbeskrivning Japan badrum japansk toalett smart toalett smarta toalettfunktioner smart toalettstol

Guide till funktionerna i den smarta bidet toalettstolen

Det finns flera stilar med smarta toaletter på marknaden. Att välja den typ du vill ha skulle ha en enorm effekt på estetiken i ditt badrum. Tänk på hur och när toaletten skulle användas när du köper en, särskilt om den skulle vara i en svit eller garderob.

Läs mer →


Renaissance of the Bidet, utvecklade århundraden sedan växte i popularitet

bidet bidethistoria bidetmyter japansk toalett smart toalett tvätta eller torka

Renaissance of the Bidet, utvecklade århundraden sedan växte i popularitet

En bidé är en lägre skål som placeras bredvid toaletten. "Bidet" är den franska termen för "ponny", en eufemism för hur man skulle sträcka sig över den snygga skålen för att rengöra sig själv. De flesta badrum i USA är inte tillräckligt stora för att rymma en ytterligare bidé. Toaletten kan vara en rik datakälla som kan användas för att förbättra hälsotesterna och meddela dig när något är felaktigt.

Läs mer →


Vad är skillnaden mellan elektriska och icke-elektriska bidet-toaletter?

badrum bidet bidespray guide japansk toalett smart toalettstol

Vad är skillnaden mellan elektriska och icke-elektriska bidet-toaletter?

Du fattade beslutet att köpa en bidé, men det finns så många versioner på marknaden att alternativen verkar oändliga. Hitta fördelar och nackdelar med en elektronisk eller en icke-elektrisk bidé innan du ens överväger en ny. En "elektrisk" bidet är mer benägna att använda sin juice för att driva en inbyggd värmare som värmer vattnet tills det når din hud. Elektriska bidetter kan också tillhandahålla extra funktioner som vattenuppvärmning, munstycksplacering och en nattljus.

Läs mer →


What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japan badrum japansk toalett japanska toaletter smart toalett smart toalettstol smarta toaletter

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japansk toalett kan också hänvisa till elektronisk toalett, smart toalett, japansk toalettstol eller smart toalett. Modern Toalett föddes när Toto introducerade sin Washlet G -serie 1980 en japansk toalett Toto. Japanska toaletter är kända för sin renlighet, tack vare en vattenspray som avser att rengöra dig utan att använda toalettpapper.

Läs mer →