Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — japanese toilets

Omfattande guide till stilar och fördelar med toalettsprutor

bidet Bidfördelar bidetinstallation bidespray Japan badrum japanska toaletter smart toalett smart toalettstol

Omfattande guide till stilar och fördelar med toalettsprutor

BrookPad SplashLet är en smart toalett som blandar de bästa funktionerna i moderna toaletter med förmågan att rengöra på samma sätt som en bidé. "Mild" och "Smart Toalett" innebär inte bara ett mer bekvämt sinnestillstånd, utan också en lyckligare. Smarta toalettstolar blir mer utbredda i europeiska hushåll. Varmt vatten, lufttorkning, automatiserad på/av och självrenande munstycken med lågt underhåll är bara några av de funktioner som finns tillgängliga i Bidet-toaletter. Användningen av en smarta toaletter kan bidra till global avskogningsminskning samtidigt som du sparar pengar på toalettpapper. Var aldrig rädd för

Läs mer →


What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japan badrum japansk toalett japanska toaletter smart toalett smart toalettstol smarta toaletter

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japansk toalett kan också hänvisa till elektronisk toalett, smart toalett, japansk toalettstol eller smart toalett. Modern Toalett föddes när Toto introducerade sin Washlet G -serie 1980 en japansk toalett Toto. Japanska toaletter är kända för sin renlighet, tack vare en vattenspray som avser att rengöra dig utan att använda toalettpapper.

Läs mer →


Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

historia högtider Japan Japan badrum japanska toaletter OS smart toalett resa

Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

Sommar -OS 2020 kommer att äga rum fredag ​​23 juli 2021 och avslutas på söndag 8 augusti 2021. Nya evenemang för 2020 -spelen kommer att innehålla 3x3 basket, freestyle BMX och Madison cykling. Turneringen har skjutits upp till mars 2020 på grund av den covid-19-epidemin. Sommar-OS och Paralympics i Tokyo 2020 kommer att börja den 2 mars 2020. Olympiska spel hålls vanligtvis vart fjärde år, med sommar- och vinterspel som växlar vartannat år under fyraårsperioden. Spelen kommer att äga rum från 23 juli till 8 augusti 2021.

Läs mer →


Torka av den eller bättre att tvätta den med toalettbidet?

Bidsäten för toaletter hygienförbättring hygin japanska toaletter smart toalett toalettbid toalettpapper tvätta eller torka

Torka av den eller bättre att tvätta den med toalettbidet?

Med SplashLet, du kan tvätta direkt på toaletten, med användning av elektronisk bidett toalettstol strax efter att du är klar. De SplashLet Erbjuds ultimat vattenflöde för perfekt tvätt & bidet, ersätta behovet av toalettpapper och få hygien till nästa nivå. Gentt flöde av luftat vatten kommer att rengöra allt du behöver för att rengöra med mjukt flöde av luft och vatten. Vattnet kan också användas för att tvätta bilfärg, färg, plattor, händer och till och med golvet.

Läs mer →


Smart toaletthistoria, japanska toaletter

hygienförbättring Japan badrum japanska toaletter modernt badrum smart toalettstol till till tvättklot

Smart toaletthistoria, japanska toaletter

E-BIDET eller elektronisk bidettstol är system som innehåller smarta elektroniska tvättfunktioner i toalettstolen. Smarta toaletter är de mest populära i Japan, där mer än 80 procent av hushållen använder dem.

Läs mer →