Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — plumber

Vad ska du göra om du har ett VVS -problem?

badrum guide hur hur man använder rörmokare rörmokare behövs rörledare toalett

Vad ska du göra om du har ett VVS -problem?

Ett push-pit-rörreparationssats eller en flexibel slanganslutning kan krävas för att laga ett skadat rör. Om inte, måste du installera ett nytt rör. Push-fit-rörreparationssatser är enkla att använda och kan läggas på antingen koppar- eller plaströr. Det bästa tillvägagångssättet är att ta bort röret genom att klippa varje sida med en liten rörskärare. Använd Reparation Putty för att permanent stoppa läckan och spara tid.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att reparera en toalettflush?

badrum hur hur man använder rörmokare rörmokare behövs rörledare toalett toalettspolning

Vad är det bästa sättet att reparera en toalettflush?

Toalettspolning står för 20% av hushållens vattenanvändning. Du måste trycka handtaget för att utlösa en spak inuti cisternen för att spola. På detta sätt kan tanken rinna ut i skålen så snabbt som möjligt. Det är viktigt att hålla ett öga på tankens vattennivå. Om din toalett läcker måste du agera omedelbart.

Läs mer →


Köpguide för VVS -utrustning.

guide renovering rörmokare rörmokare behövs rörledare verktygslåda verktyg

Köpguide för VVS -utrustning.

VVS kräver mycket specialiserad utrustning. Beroende på omständigheterna kan en bassängnyckel dra åt eller lossa krananslutningar. Polyuretankitt används för att lappa upp läckande rör. Om du behöver byta ut en kran, se till att du har rätt utrustning. En halvmetallfil används för att rensa upp de snittade ändarna på kopparröret.

Läs mer →


Vad är det bästa sättet att avlägsna tilltäppta rör?

badrum aningtoalett guide kök rörmokare rörmokare behövs rörledare toalett avträdelse

Vad är det bästa sättet att avlägsna tilltäppta rör?

Om din toalett är blockerad, spola den och använd sedan en kemisk dräneringsrengöring. Använd handskar och glasögon för att skydda händerna och ögonen från rengöringsmedlet. Om avfallsfällan inte har något att tas bort, använd en avloppskuft för att undersöka avfallslinjen. Avfallsrören och fällorna i ditt hems dräneringssystem är kritiska komponenter i systemet. Plaströr och beslag används i majoriteten av samtida system. Om din handfat, bassäng eller bad dränerar långsamt, försök att korrigera problemet så snart som möjligt. Om du inte gör det kan det bli svårare att korrigera situationen.

Läs mer →


Hur man lossar en toalett

aningtoalett guide hur hur man använder rörmokare rörmokare behövs rörledare toalett toalettborste avträdelse

Hur man lossar en toalett

Toalettstroppar tenderar att hända när du inte vill att de ska göra det. Vissa hinder kan hanteras av en amatör rörmokare. En bra kolv eller DIY -avloppsrengöring bör vanligtvis rensa träskor. Överväldigande kommer en pluggad toalett att lossna på egen hand. Germs kan gömma sig inuti alla toalettar, men ett bra par gummilengöringshandskar håller dig säker.

Läs mer →