Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — smart home

Köpguide för glödlampor.

design designidéer guide Hem renovering hur belysning Smart hem

Köpguide för glödlampor.

Den lämpliga glödlampan för ditt hus kräver rätt lock. Jämför watt och lumen för att bestämma en ny glödlampa. Att ersätta en föråldrad spiral eller stickformad CFL med en nyare LED-glödlampa kan spara pengar. Var inte rädd för att ersätta gamla glödlampor. LED -lampor är billigare att köra, producera mindre värme och senast betydligt längre.

Läs mer →


Våra kök blir smartare av ögonblicket.

guide hur modern modern design smart smart design Smart hem smart kök

Våra kök blir smartare av ögonblicket.

Smarta apparater kan hjälpa dig att spara pengar och energi eftersom de är energieffektiva, självdiagnostiserande och anpassningsbara till din dagliga rutin. Vi skulle inte ha rekommenderat dem för ett decennium sedan, men idag tror vi att den överväldigande majoriteten är bra värde.

Läs mer →


De viktigaste sätten som ett smart hus kan förbättra ditt liv.

guide Hem renovering smart smart design Smart hem smart toalett hållbar hållbar arkitektur

De viktigaste sätten som ett smart hus kan förbättra ditt liv.

Smart teknik har kommit: Här är fem sätt på vilka det kan förbättra vår livskvalitet. Smarta termostater låter dig styra temperaturen i ditt hem med din telefon eller röst. Med hjälp av en smart dörrklocka kan du se vem som är vid dörren utan att vara där. Smart belysning kan bidra till att minska blå ljusnivåer, vilket gör det lättare att somna. Vitt brus kan användas för att filtrera bort brus medan du genererar lugnande ljud.

Läs mer →


Den mest effektiva tekniken för en hälsosam bostad

Hem renovering smart smart design Smart hem smart toalett teknologi

Den mest effektiva tekniken för en hälsosam bostad

Det är i allas bästa intresse att ha rena, hälsosamma hemtekniker. Utvärdera belysning och hårdvara med målet att skapa en känsla av säkerhet för både invånare och besökare. Använd auto-avkännande sensorer eller temperaturkontrolluppvärmningskomponenter för att hålla ditt hus och familj friskt. Ökande användning av beröringslös utomhusbelysning pågår. Veranda och gångvägsbelysning är tillräckligt ljus för att se när du letar efter dörrnyckeln. Bortifrån ska lamporna slås på. Smarta hemljus inkluderar många funktioner som enkel på/av schemaläggning och smartphone eller surfplatta-vänliga mjukvarukontroller. WiFi- eller Bluetooth -anslutningar krävs för detta innovativa smarta lås. Långvariga och smutsiga beläggningar gör att golvet lätt kan rengöras. Använd hälso-medvetna tekniker, såsom luftrenare, luftfuktare och avfuktare, för att säkerställa att din luft är så ren som möjligt.

Läs mer →


Att köpa ett smart kök: en köparguide

guide kök modern modern design smart smart design Smart hem smarta toaletter

Att köpa ett smart kök: en köparguide

Smarta kök inkluderar nya apparater och fixturer som svarar på röstkommandon och hanteras via en appbaserad fjärrkontroll. SMART hänvisar till självövervakning, analys och rapporteringsteknik. Energi-stjärncertifierade smarta prylar kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning. Ett välutrustat kök har utrustningen som "tänker" för dig. Anpassa varje uppgift med olika sensorer och parametrar, tillgängliga från dessa enheter. WiFi och Bluetooth-aktiverade apparater länkar hela köket.

Läs mer →