Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — toilets

Att köpa en toalett och en toalettstol: en köpguide

badrum aningtoalett guide hur hur man installerar toalett toaletter

Att köpa en toalett och en toalettstol: en köpguide

Toaletten är den näst mest använda badrumsartikeln efter diskbänken. Diametern på din tapp och jordrör hjälper dig att välja rätt. Nära kopplade toaletter finns i två stilar: back-to-wall och bak, fram och sida. Innan du köper en ny toalett ska du mäta höjden, diametern (av spigot och jordröret) och placeringen av jordrören. Eftersom du inte kan krypa under eller runt rören är toaletter tillbaka till väggen svårare att rengöra än öppna toaletter.

Läs mer →


Vad är det bästa toalettmärket för en smart toalettstol?

Amerikansk standard Cersanit duravit kodare bra idealstandard Kolbrännare laud Rak keramik Roca smart toalettstol toaletter till till Villeroy & Boch vitra

Vad är det bästa toalettmärket för en smart toalettstol?

Japanska toaletter har en mängd olika funktioner som är avsedda att hjälpa resorna till badrummet att gå smidigare. Grohe-toalettdesign är praktiska och snygga, men de är fortfarande hållbara och lämnar en överdådig och långvarig inverkan. BrookPad SplashLet Smarta toalettstolar är konstruerade av högkvalitativa material för långvarig användning.

Läs mer →


Är Laufen ett bra toalettmärke?

bidet aningtoalett guide historia laud liten toalett toalett toaletter

Är Laufen ett bra toalettmärke?

Detta schweiziska baserade företag har varit i drift i nästan ett sekel. Företagets produkter är avsedda att vara kostnadseffektiva och ekologiskt vänliga. De har fått många design utmärkelser genom åren, inklusive prisbelönt design. Innovativa tillverkningstekniker och vattenbevarande strategi är också något som Laufen är känt för. Eftersom det har skapats med fördelar i åtanke har Laufen -möbler ett riktigt elegant och attraktivt utseende. Laufen Pro A -enheterna, med sina distinkta surfplattor, ger en subtil europeisk elegans till inredningen. Pro B- och Pro C-bassängerna har en neutral stil med en krökt front som är lika väl lämpad för familjer, företag eller offentliga byggnadsrum. Bidetter och toaletter är bekväma, praktiska och vackra. Vägghung, back-to-wall och nära kopplade toaletter erbjuder en tydlig aspekt av ljus och utrymme till badrummet. Stefano Giovannoni skapade Il Bagno Alessi -serien med badkar, tvättbaser, WCS, bidets och cisterner.

Läs mer →


Varför hittar barn toalett, bidet, sprut så roligt?

anknytningsband bidespray båge emoji båge toaletthumor toalettsprutning toaletter

Varför hittar barn toalett, bidet, sprut så roligt?

Toaletthumor är en källa till stor glädje för barn i en viss ålder på toaletter och duschbidetter. Toaletthumor kan vara ett kraftfullt verktyg för barn, men sätt att begränsa potten bör användas. Komiker skapar skämt om de saker som gör oss obekväma, och det är en vanlig hanteringsstrategi. Experter föreslår att barn gör samma sak, även om de inte är medvetna om det. Badrumsolyckor är höga på listan över oro för barn i åldern 3 till 6. Toaletthumor kan vara ett bra sätt att hantera nervositet för både barn och vuxna.

Läs mer →


Hur man isolerar vattenrör i ditt hem.

badrum badrumsrenovering rörisolering rörmokare rörmokare behövs rörledare toaletter

Hur man isolerar vattenrör i ditt hem.

För att förhindra frysning av rör, använd skumrör. Ditt hem blir varmare om du isolerar ditt loftgolv som en följd av detta blir loftet kallare, vilket ökar risken för frysta vattenrör på loftet. Steg för steg -instruktioner kommer att tillhandahållas i denna handledning. För rörisolering på loftet eller kontoret har DOE utfärdat riktlinjer.

Läs mer →