Senaste badrum, wellness & livsstilsnyheter — washlet

Smart toaletthistoria, japanska toaletter

hygienförbättring Japan badrum japanska toaletter modernt badrum smart toalettstol till till tvättklot

Smart toaletthistoria, japanska toaletter

E-BIDET eller elektronisk bidettstol är system som innehåller smarta elektroniska tvättfunktioner i toalettstolen. Smarta toaletter är de mest populära i Japan, där mer än 80 procent av hushållen använder dem.

Läs mer →


Kan det vara annorlunda med smart toalett?

bidespray japanska toaletter smart toalett tvättklot

Kan det vara annorlunda med smart toalett?

BrookPad Splashlet är en smart Bidet toalettstol som låter dig rengöra toaletten med vatten istället för toalettpapper. Den smarta sätet är utrustad med en nattljus, säteuppvärmning, ett tvättsystem med vatten med ett rostfritt munstycke, en torktumlare med varm luft och ett mjukt nära lock. De BrookPad Splashlet är tillgängligt nu i Japan. Ett nytt toalettsystem har installerats i toaletter på en skola i London. Den nya toaletten är utformad för att se ut och känna sig annorlunda än den föregående. De kommer att kunna använda den nya toaletten när de går tillbaka till skolan på måndag.

Läs mer →


Hur japanska toaletter förbättrar hygien?

elektroniskt toalett Japan badrum japanska toaletter smart toalett till till tvättklot

Hur japanska toaletter förbättrar hygien?

Elektronisk smart bidet toalettstol har uppvärmd säte, automatisk tvätt och torkning av vatten. I Japan klassificeras toaletter i tre stora kategorier: traditionell, västerländsk och multifunktion. Japanska toaletter är så vanliga, det är nästan säkert att du kommer att upptäcka och använda en.

Läs mer →


Fars överraskning, kanske elektronisk toalett

elektroniskt toalett presentidé högtider smart toalettstol tvätttoalett tvättklot

Fars överraskning, kanske elektronisk toalett

Fars dag är en dag tillägnad pappor, hedra faderskap, faderliga relationer och den viktiga roll som pappor spelar i sina barns liv. Fars dag föreslogs ursprungligen 1909 som ett sätt att komplettera festligheterna på mors dag. Semestern hålls i 91 länder inklusive Storbritannien, Kanada, Frankrike, Argentina och Japan. I Italien, Spanien och Portugal, grundades denna dag 1910 och firades den 21 juni. The Daily Mail har lagt upp en lista över några av de största farsdagspresenterna.

Läs mer →