The Most Effective Technology for a Healthy Residence

Den mest effektiva tekniken för en hälsosam bostad

Lär dig mer om den hälsosammaste tekniken för ett hälsosamt hem i den här artikeln.

Den mest effektiva tekniken för en hälsosam bostad

Den bästa tekniken för en hälsosam bostad.

Det är i allas bästa intresse att ha rena, hälsosamma hemtekniker. Utvärdera belysning och hårdvara med målet att skapa en känsla av säkerhet för både invånare och besökare. Använd auto-avkännande sensorer eller temperaturkontrolluppvärmningskomponenter för att hålla ditt hus och familj friskt. Ökande användning av beröringslös utomhusbelysning pågår. Veranda och gångvägsbelysning är tillräckligt ljus för att se när du letar efter dörrnyckeln. Bortifrån ska lamporna slås på. Smarta hemljus inkluderar många funktioner som enkel på/av schemaläggning och smartphone eller surfplatta-vänliga mjukvarukontroller. WiFi- eller Bluetooth -anslutningar krävs för detta innovativa smarta lås. Långvariga och smutsiga beläggningar gör att golvet lätt kan rengöras. Använd hälso-medvetna tekniker, såsom luftrenare, luftfuktare och avfuktare, för att säkerställa att din luft är så ren som möjligt.

Luftrenare hjälper under allergisäsong och året runt om det finns husdjur i hemmet. Att lägga till en luftfuktare till vardagsrummet, hålen eller sovrummet är ett bra sätt att hålla luften fräsch. Om det finns torr luft på en plats kommer det att få de som är i den att känna sig heta och obehagliga. För att förhindra torrhet tillsätts ofta en luftfuktare i luften. Fuktare kan hjälpa till att lindra torr hud, näsa, hals och läppar samt andra symtom på sjukdomen de kan hjälpa till att lindra symtomen på förkylning eller influensa. Använd ett längre dragkanhuvud för att rensa snabbt. Fireclay, högkvalitativ koppar och kvarts hjälper till att bryta upp bakteriekolonier på diskbänkytan. Det finns olika stilar och färger som passar den nuvarande kökstilen. Detta är ett ugnsintervall med alla standardfunktioner med bekvämligheter inklusive konvektion och en självrengöringsfunktion.

Ånga och varmt vatten sanerar servis i en diskmaskin. De har kapacitet att rengöra både inom och utanför rätter, samt hålla skadliga bakterier som E. coli och Salmonella ute. Rostfritt stål och kopparfinish bryter ner mikroorganismer på kranens yta, vilket hjälper till att begränsa överföringen av bakterier och virus. Dina röststyrda eller appstyrda duschsystem väntar på dig. Toaletter med intelligens erbjuds för att hjälpa till att använda toaletten mindre av ett mop-up-projekt i din dusch eller bastu, du kan ansluta dina Bluetooth-högtalare för att lyssna på din favoritmusik eller podcast. En Bidet -säte löser ett renhetsproblem i en vanlig badrumsarmatur. Färre bakterier överförs till ytor genom att använda mindre toalettpapper. Avgasfläktar är tystare och effektivare än tidigare. Rörelseavkänning badrumsfan är att förhindra att mögel och bakterier utvecklas på ytor.

I dagens livliga värld finns det mycket att hålla jämna steg med. Oavsett om du arbetar hemifrån eller jonglerar med de hektiska scheman för familjemöten, de små sysslor som hjälper till att hålla hushållet friskt ofta glida längre ner på att göra-listan än vi vill. Tack och lov har tekniken ökat för att hjälpa till med en mängd produkter som är utformade för att hålla ditt hem renare och din familjefriskare. Oavsett om auto-avkännande bildskärmar eller uppvärmningselement för uppsättning av temperatur för att döda bakterier, erbjuder den bästa hälsosamma hemtekniken prylar som hjälper dig att rengöra varje rum i huset.

Produkter som är säkra för användning i hemmet

Produkter som är rena och friska är de som använder teknik för att hålla dig och din familj så friska som möjligt. Användningen av dessa enheter gör vardagliga aktiviteter säkrare, effektivare och snabbare. Det kommer att spara tid genom att minska den tid du tillbringar städning efter otäcka fingeravtryck och bakterier i alla områden i hemmet, från ytterdörren till toaletterna. Det är fördelaktigt att förstå hur hälsosam teknik används i ditt hus och effekten det kan ha på din hälsa för att uppskatta bekvämligheten och betydelsen av hälsosam teknik i hemmet. De allra flesta rena varor är helt förebyggande val som ger hälsosamma, berörda, handsfree-alternativ, medan vissa är fokuserade på bättre desinfektion och hygieniska saneringsalternativ. Kolla in de många sätten du kan använda dessa idéer i olika rum i huset för att upptäcka den största matchen för din familjs hektiska livsstil.

Ingången och foajén

Hälsan i ett hus kan börja med personen som går genom dörren. Leta efter smarta hårdvaru- och belysningslösningar som får din familj och besökare att känna sig säkrare från den stund de kommer in i huset. En foajé är ett rum vid ingången till ett hus som nås efter att ha gått in genom ytterdörren. Det är vanligtvis litet. Foajén är utrymmet som kopplar ett hems ytterdörr till resten av interiören. Atmosfären hos vissa foajéer är det i ett rum, medan andra ingångsutrymmen liknar korridorerna (i vissa fall kallas de "entréer" snarare än "foajéer").

Vad är foajéns funktion i ett hus?

Vad är en foajé exakt? En entré foajé är det första området du ser när du kommer genom en ytterdörr; Det är ofta ett mindre utrymme eller hall. Foajén används traditionellt för att hälsa besökare och välkomna dem till ditt hus. En foajé är ofta utrustad med en kappskåp eller tillräckligt med lagringsutrymme för att rymma alla dina besökares saker.

Touchless Lighting Solutions blir mer populära.

Utomhusbelysning som är lämplig för din livsstil och husdesign är viktigt. Förutom att tillhandahålla en tydlig väg för att undvika olyckor och fall, erbjuder den korrekta belysningen för verandan och vägen också tillräckligt med belysning att se genom när du söker efter dörrnyckeln. Du kan se till att verandeljuset alltid är på när det krävs på olika sätt på grund av touchless utomhusbelysningslösningar som gör att du kan använda ljus på efterfrågan och med din handsfree.

 • Rörelsedetekteringsbelysning - Motion Sensing Technology, som är tillgänglig i en mängd olika inredningsstilar för att komplettera ditt hem design, avkänner rörelse och aktiveras automatiskt under en viss tid.
 • Smart belysning för hemmet-Förutom röstaktivering ger smarta hemljus ett antal andra funktioner som enkel på/av schemaläggning och användarvänliga appkontroller för din smartphone eller surfplatta. Det är också möjligt att ansluta smart husbelysning med andra enheter via användning av Amazon Alexa eller Google Assistant.

När det gäller skymning till gryning belysning, programmeras yttre ljusarmaturer för att komma automatiskt vid behov vid nattfall och i gryningen. Naturliga belysningssensorer utomhus ingår i enheten, som kan upptäcka variationer i belysning från dag till natt eller till och med i molniga situationer. Dessa val av utomhusbelysning kan strategiskt placeras om din egendom i områden där de är mest nödvändiga, till exempel vägar, vägar och promenader, för att säkerställa att de är säkra att gå på och väl upplysta av säkerhetsskäl. När det gäller utomhusbelysning, oavsett om du söker efter postljus för att ställa in ett staket, landskapsbelysning, översvämningsbelysning eller vägglys för verandan, kan beröringsljus hjälpa till att hålla din familj och besökare säkra i alla utomhusbelysningssituationer.

Vad är exakt touchless lampor?

Ljusen ska tändas när du kommer hem och stängs av när du avgår. Kontroller för belysningen utan behov av en pekskärm. Det är möjligt att individer är ovilliga att använda ljusströmbrytare, särskilt i kontorsbyggnader eller andra offentliga platser, eftersom de har en hög kontaktpunkt.

Användningen av Smart Entry -teknik gör det enkelt att hålla dina nära och kära säkra.

Dörrhårdvaran är ett annat ingångselement som kan förbättras för att hålla din familj säker med en enkel uppgradering. Övergången från ett fristående inmatningssystem till ett länkat inmatningshårdvarusystem kan åstadkommas på ett av två sätt. Tekniken för en länkad hårdvaruuppdatering gör det möjligt för familjemedlemmarna att komma in i sitt hem utan att behöva röra någonting, antingen via en app på sina telefoner eller av närhetssensorer på en nyckelfob. Användning av smutsiga nycklar, eller till och med vidrör låset, är inte längre nödvändig. Välj ett nyckelfritt ingångslås, som integrerar många typer av teknik och kan användas på flera sätt för att skydda ditt hus. Detta är ett anslutet till anslutningsalternativ. Ett nytt smart lås som kan användas med antingen WiFi- eller Bluetooth -anslutningar, vilket gör att dörren kan låsas eller öppnas via en telefonapp, en fjärrkontroll eller till och med en närhetssensor, bör finnas på din inköpslista i år. Elektroniska lås erbjuder snabb knappsats på grund av sin friskare, mer sömlösa teknik. Grime-resistenta och långvariga beläggningar gör det enkelt att rengöra de få peks-surfaces som finns där. Knapplösa elektroniska inträdesuppsättningar finns i en mängd olika stilar och mönster, inklusive deadbolts, handtag, knoppar och till och med spakar. De finns i olika mönster och stilar.

På ingångsmaskinvaran letar du efter en finish som är långvarig, ren och antibakteriell.

Antimikrobiella dörrhandtag, lås och andra hårdvarukomponenter med en antimikrobiell beläggning, såsom de med Kwickset Microban Protection, är bland valen för att uppdatera hårdvaran på utsidan av en ingångsdörr. Tillämpningen av de korrekta antimikrobiella lösningarna kan hjälpa till att förhindra spridning av oönskade bakterier och virus som kan växa på utsatta hårdvarufinish, såsom metall och plast. Att lägga till Microban Door Hardware är ett enkelt hemförbättringsprojekt som bara behöver köp av ett nytt ytterdörrlås och handtagsuppsättning. Ytor med mycket kontakt skyddas av mikrobanbeläggning, som innehåller silverjoner som är permanent kopplade till hårdvarubeläggningen, vilket resulterar i en finish som är mer hållbar och stark. Att välja rätt rengöringslösningar för din ingångsmakeover kan hjälpa till att förhindra att vissa bakterier och smuts någonsin gör det i ditt hus.

Både vardagsrummet och hålen är tillgängliga för användning.

Vanliga rum och familjesamlingsplatser, som vardagsrummet, bör vara en säker och hälsosam miljö för alla att njuta av. Förutom att förenkla rengöring och renande hemutrymmen hjälper hälsosam hemteknologi till att upprätthålla familjerummet trevligt och redo att använda. Att göra enkla modifieringar, såsom att byta till beröringslös inomhusbelysning eller integrera andra högteknologiska prylar, kan bidra till att minska mängden hög-beröring, bakterie-samlingsytor i ett rum medan de fortfarande upprätthåller en renare miljö. Att implementera några inomhusluftkvalitetslösningar är en utmärkt början för att börja förbättra luftkvaliteten inomhus. Se till att luften i ditt hus är så säkert som möjligt genom att använda friska teknikföremål som luftrenare, luftfuktare och avfuktare, som bör användas efter behov för att uppfylla de specifika kraven i ditt hem klimat.

Purifier för luften

Filtrering av damm, bakterier och bakterier från luften underlättas med hjälp av luftrenare. De gör det enklare att andas under allergisäsongen, eller hela året om hushållet har hundar, att andas bättre. Dessutom är luftrenare hjälpsamma inomhusluftkvalitetsenheter att ha hemma om du bor i ett område där det finns mycket konstruktion eller trafikbuller, föroreningar eller till och med rökning. De cirkulerar luft genom ett filter som fångar luftburna partiklar, vilket gör att de kan tas bort från luften i rummet som ett resultat. Se till att den luftrenare du väljer är tillräckligt kraftfull för att flytta mängden luft som behövs för rumsmätningarna för att vara den mest effektiva möjliga. Om du vill lära dig mer om påverkan av rumsstorlek på effektiviteten hos en luftrenare, se vårt inlägg om hur du väljer det bästa luftfiltret för ditt hus.

Fuktare

I torra regioner kan en luftfuktare vara ett användbart tillskott till vardagsrummet, hålen eller till och med sovrummet som ett sätt att hålla luften fräsch. Om det finns mycket statisk i luften är det en indikation på att du måste använda en luftfuktare eftersom luften i ditt hus är för torrt för att fungera korrekt. Att använda en luftfuktare gör det enklare att hålla luften kallt eftersom den tillför fukt i luften, som sedan kan kylas av luftkonditioneringssystemet eller fläktarna. När det finns för mycket torr luft i ett utrymme kan det börja dra fukt från luften, vilket gör att individerna som är i den känns heta och obekväma, liksom att ha kapat hud och ömma bihålor. Det är möjligt att andra hälsoproblem kan manifestera sig i hemmet om det inte finns tillräckligt med fukt i luften. Om du eller dina familjemedlemmar lider av kroniska hälsoproblem som allergier eller astma, bör du överväga att inkludera en luftfuktare i din hemhälsoprogram. Trängsel och hosta är vanliga symtom. Torra bihålor och näsblödningar, samt en ihållande rinnande näsa. En luftfuktare har många fördelar, inklusive förmågan att hålla ditt hus trevligt och samtidigt hålla luften rent och kallt. Kolla in vår inköpsguide för luftfuktare för ytterligare djup information om att välja en luftfuktare. Håll alltid ett öga på den relativa fuktigheten i ditt hus för att säkerställa att det ligger inom ett hälsosamt intervall. För lite fukt i luften är ett problem, men för mycket fuktighet ger sin egen uppsättning faror, liksom extrem värme.

Vilka är fördelarna med att använda en luftfuktare?

Med hjälp av en luftfuktare kan du lägga fukt i luften och undvika torrhet, vilket kan orsaka obehag i många olika områden i kroppen. Fuktare kan vara särskilt användbara för att lindra torrhet i huden, näsan, halsen och läpparna samt andra symtom på tillståndet. De kan också hjälpa till att lindra några av de symtom som är förknippade med influensan eller förkylningen.

Avfuktare

Presentera en avfuktare i ditt vardagsrum eller familjerum om du upplever problem med överdriven fukt i luften eller klibbiga väggar. De hjälper till att förebygga fuktansamling i områden med begränsad luftcirkulation, såsom källare eller underjordiska rum. Mögel och mögel kan orsaka skador på egendom om det finns en överdriven mängd fukt. Den ångest och lidande som orsakas av dessa frätande frågor är förvärrade för allergipatienter och alla andra som har ett försvagat immunsystem. Som ett resultat av exponering för mögel kan individer uppleva allt från allergiska reaktioner och astmaattacker till långvariga migrän och lungproblem. Fuktighetsnivåer över 50% är vanligtvis obehagliga. Det kan emellertid också lätt åtgärdas genom att installera lämplig storlek avfuktare för området. För att garantera att din avfuktare kan bearbeta en tillräckligt mängd luftflöde för att få de största resultaten, vet du storleken på utrymmet innan du shoppar efter en.

Vilka är fördelarna med att ha en avfuktare?

En avfuktare kan hjälpa till att minimera de smakfulla luktarna som ofta åtföljer mögel och mögel i hemmet. Mögeltillväxt på möbler, gardiner, lakan och kläder kan minskas genom att följa dessa riktlinjer. Användningen av en avfuktare hjälper till att minska dammet. Allergener som dammkvalster, mögel och mögel kan förvärra allergier, och denna anordning kommer att hjälpa till att minska närvaron av allergener som dessa.

Köket har det högsta antalet ytor med hög beröring av alla rum i hemmet.

Andra områden i huset där familjen samlas har sina egna rena teknikuppgraderingsmöjligheter. Köket är utrustat med en mängd moderna smarta hemtekniker som kan hjälpa till att förebygga överföring av bakterier. Förbättra användbarheten i områden med hög beröring genom att göra dem handfria, berörda alternativ, särskilt vid kökskranen. Touch/Touchless kökskranar kan verkligen lysa i situationer som dessa. Om du undrar vad skillnaden är mellan Touch Faucet -teknik och Touchless Faucet -teknik, är svaret i teknikens namn. Det är möjligt att slå på vattenflödet med en bult i handleden eller armen på en lättillgänglig plats på kranskroppen, snarare för att slå på vattenflödet med ett handtag med en beröringskran, som reagerar på den inneboende konduktiviteten hos människans mänskliga Kontakt. En beröringslös kran, å andra sidan, kommer att starta vattenflödet när det upptäcker rörelse i det infraröda spektrumet. De upptäcker en handvåg eller positionen för ett glas eller smutsigt panna under kranen och växlar direkt på vattenförsörjningen.

Tänk på när du utvärderar fördelarna och nackdelarna med beröringslösa kökskranar för att undersöka hur varje kranstyp fungerar och som kommer att utföra det bästa i ditt hem. Förutom att göra saker enklare när du fyller upp en kruka eller dricker glas vatten, berör du kranar med ett utökat, neddragningsskranhuvud gör rengöring efter dig själv mycket snabbare. Röstaktiverade kranar är nu möjliga tack vare framsteg inom smart hemteknologi. På grund av deras anslutning till det smarta navet i köket kan dessa röststyrda, berörda smarta kranar utföra mer exakta instruktioner. Deras kapacitet inkluderar att kunna slå på eller stänga av efterfrågan, samt att hälla en uppmätt, exakt mängd vatten uppmätt i uns. När du letar efter ett extra hälsosamt uppsving i köket, leta inte längre än materialet i diskbänken. Sänkmaterial med inneboende antibakteriella egenskaper, såsom Fireclay, högkvalitativ koppar och kvarts, hjälper till att bryta upp bakteriekolonier på ytan av diskbänkytan. Material som rostfritt stål är enkla att rengöra och motstå färgning och korrosion orsakade av organiska ämnen samt repor, vilket annars kan locka bakterier och missfärgas ytan på diskbänken.

Smarta apparater finns i flera färger och mönster för att matcha ditt köksstil.

Leta efter apparater och kranar med ytbehandlingar på berörbara ytor som är fingeravtrycksresistenta. En fingeravtrycksresistent eller smutssäker kran eller apparat är vanligtvis rostfritt stål eller matt yta som har behandlats med en robust beläggning för att förhindra att smuts och bakterier kommer in i den naturliga porösa ytan av metallen. Dessa hållbara ytor gör rengöring till en bris med enkel tvål och vatten. De finns på flera ytor, inklusive rostfritt och skiffer, för att matcha ditt kök.

Apparater som rengör sig själva

Tänk på att investera i självrengöringsutrustning, till exempel ett självrengöringsområde, för att spara tid och ansträngning. Ett självrengörande ugnsintervall inkluderar alla praktiska funktioner som finns i avancerade intervall, vilket gör dem så enkla att använda som de är att underhålla, och de är också mer prisvärda. Matlagning med värme hjälper till att upprätthålla insidan av en självrenande ugns ren och hygienisk, och det tar en temperatur på över 880 grader Fahrenheit i några timmar för att bränna bort matpartiklar. Andra självrengöringsalternativ inkluderar ånginställningar, vilket kan minska rengöringstiden med hälften (eller mer) genom att fylla botten av ugnen med vatten och sedan sätta ugnen i ångren. När du har använt något av de självrenande alternativen, torka av insidan av ugnen efter att cykeln är klar och ugnen har svalnat. Båda metoderna sparar tid och fungerar i den veckovisa rutinen, men lite gammaldags armbågsfett behövs fortfarande ibland.

Diskmaskin preferenser för hygien

Att lägga till en diskmaskin med ett sanitärt sköljningsalternativ till ditt kök garanterar att dina tallrikar och diskar är groddar och matgränsfria innan de läggs bort i skåp är ännu en ren produkt att lägga till i ditt kök. Sanitär skölj diskmaskiner rengör bordsartiklaren till ytan med ånga och varmt vatten, och de har förmågan att desinficera saker inom och skydda mot bakterier som E. coli och Salmonella, som kan lämnas kvar även efter att rätter har tvättats. SANI-RINSE-alternativet på diskmaskiner höjer temperaturen på vattnet till över 145 grader Fahrenheit, vilket resulterar i en längre tvättcykel i de flesta fall. Detta gör det möjligt för en bländande rengöring som är säkrare för alla att njuta av, utan behov av mer slipande rengöringskemikalier som kan lämna farliga rester på sina ytor.

Leta reda på den mest effektiva tekniken för att förhindra att ditt badrum och tvättområde blir en röra.

Badrummen och tvättstugorna är de vanligaste platserna där bakterier och smuts kan upptäckas i de flesta hem. Det här är rummen där det smutsiga arbetet görs, och det finns många ytor med hög beröring att rensa upp efter. Genom att integrera hälsosam, användbar teknik i dessa platser kan du minimera din familjs exponering för bakterier och virus samtidigt som du minskar den tid som du har använt rengöring.

Kranar med antimikrobiella egenskaper

När det gäller att välja de hälsosammaste valen för ditt hembadrum görs inte alla kranfinisher lika när det gäller de hälsosammaste valen. Rostfritt stål och kopparfinish av hög kvalitet hjälper till att nedbrytning av bakterier på kranens yta, vilket hjälper till att förhindra att bakterier och virus sprider sig och multipliceras. Förutom att göra dem mer hygieniska gör det dem också enklare att rengöra. Var på jakt efter badrumskranar som har antibakteriella beläggningar för att ge ett extra lager av skydd. När det gäller kök och badrumskranar överträffar rostfritt stål krom när det gäller korrosion och repmotstånd på grund av dess överlägsna korrosion och repmotstånd. Dessutom kan Chrome vara fördelaktigt, men det är benäget att repor och missfärgning.

Kranar utan behov av att röra vid dem

Touch/Touchless badrumskranar är utrustade med en mängd olika funktioner som gör dem enkla och hygieniska att använda. Med en rörelsesensor utlöst beröringslös kran, behöver du inte oroa dig för att rensa upp efter leriga (eller värre) fingeravtryck på badrumskranen. Med hjälp av dessa tidsbestämda kranar fortsätter vattnet att flyta medan de aktiva infraröda sensorerna upptäcker rörelse och stänger av vattnet inom några sekunder efter att användaren har lämnat diskbänken, vilket sparar pengar på din vattenräkning och minskar risken för sjunkande överflöd orsakade av slarviga Familjemedlemmar eller nyfikna husdjur.

Är det en bra idé att investera i beröringslösa kranar?

Det är inte längre nödvändigt att röra kranen för att aktivera den, vilket är särskilt praktiskt när dina händer är fulla eller smutsiga. Eftersom det hjälper till att förebygga överföring av bakterier eller bakterier, blir diskbänken och kranen mer hygen. I många husägare är beröringslösa kranar en uppgradering som kommer att förbättra värdet på deras hem över tid.

Duschsystem som svarar på röstkommandon eller kan styras via en app är redo och väntar på dig.

Till och med den vardagliga duschrutinen kan göras nästan helt handsfree med användning av lämpligt intelligenta duschsystem. Alternativt kan ett smart duschsystem byggas för att ersätta ett befintligt duschsystem, eller hela duschupplevelsen kan uppgraderas för att inkludera funktioner som ångdusch eller en bastu. Röststyrda duschar är utrustade med digitala duschkontroller som kan vara kopplade till en smartphone eller smart hemenhet, vilket eliminerar behovet av att röra kranhandtagen medan du tar en dusch. Bortsett från det faktum att de är berörda, erbjuder ångduschar ett antal hälsofördelar. Ångan i dessa specialduschar genereras av kokande vatten till högst 118 grader Fahrenheit och använder högst 2 liter vatten för att upprätthålla en temperatur som är tillräckligt hög för att producera den trevliga ångan i höljet, enligt tillverkaren. Att ta en ångdusch eller bastu i tjugo minuter eller färre har visat sig minska stress, rensa och förbättra huden och öka muskelstyrkan och återhämtningen, bland andra fördelar ytterligare skräddarsydda element finns tillgängliga med ångbussar och bastor för att hjälpa till att skapa det perfekta hemmet SPA -upplevelse, inklusive införlivande av ett anpassat belysningssystem och tillägg av aromaterapiefördelar. För ytterligare humörförbättring kan du till och med sätta högtalare i din dusch eller bastu -hölje så att du kan lyssna på din favoritmusik eller podcast genom Bluetooth medan du duschar eller bastu.

Förbättra toaletten genom att göra det högteknologiskt och beröringslöst.

Med en automatiserad spoltoalett kan du undvika spridning av bakterier. Toaletter med intelligens finns tillgängliga för att gå på toaletten lite mindre av en röra för att städa upp efteråt. Detta inkluderar helt automatiserade toaletter med auto-avkänande spolar, såväl som beröringslösa toalettstolar som öppnas och stängs utan att behöva röra locket på toalettstolen eller locket på toaletttanken. Dessutom har smarta toaletter en vatteneffektiv spol som förbrukar mindre vatten samtidigt som du håller skålen renare, vilket innebär att du måste skrubba mindre intensivt genom din rengöringsrutin och inte behöver använda slipande, farliga kemikalier. För att slutföra skyddet väljer du en toalettstol som har antimikrobiella egenskaper inbyggda för att hjälpa till att förebygga och minska utvecklingen av bakterier och andra potentiellt skadliga mikroorganismer under tiden mellan rengöringar. Andra val inkluderar upplysta toalettstolar, som gör rummet mindre obehagligt på trötta ögon när du besöker badrummet mitt på natten. Oavsett deras design, beröringslösa toaletter och dess tillbehör finns i en mängd samtida stilar för att matcha utseendet på alla badrum och samtidigt bidra till en minskning av närvaro av smuts och bakterier i miljön.

Bidsäten är en slags toalettstol.

När du använder en bidetstol kommer du att märka en betydande förbättring av renheten i ditt badrum. Tack vare BrookPad Stänk för deras hjälp. Du kan förbättra din personliga hygien genom att använda en smart toalettstol för att sätta en bidé på en normal toalettskål. Att använda mindre toalettpapper innebär att färre bakterier överförs från toaletten till händerna och andra ytor därifrån. En bidettäte använder rengöringsstrålar av vatten under sätet för att tillhandahålla en all-over personlig hygienlösning i en konventionell badrumsarmatur som inte kräver ytterligare rengöring eller underhåll utöver en normal toalett. Det finns många faktorer att tänka på innan du uppgraderar till en bidettäte, som vi täckte i detalj i vårt inlägg om fördelarna med att använda en hembid eller bidettplats.

Avgasfläktar är nu tystare och mer effektiva än de någonsin varit.

En avgasfläkt är en viktig funktion i områden där det finns mycket fukt i luften på grund av sänkor och duschar. Detta hjälper till att förhindra att mögel och bakterier växer på väggar och andra ytor med hög beröring. Aromer och fukt hanteras av Range Hood i köket, men tvättstugan och badrummet behöver något mer kraftfullt för att få fukt snabbt, vilket kräver användning av större luftfuktighet som upptäcker fläktar med en större CFM -kapacitet. Dessa takmonterade fläktar är utformade för att cirkulera luft till kanalverk som kopplas till en extern ventil. Se till att kanalen är tillräckligt stor för att rymma luftflödet som behövs för mängden utrymme i badrummet eller tvättstugan. Vårt köpguide för badrumsavgaser skapades för att hjälpa till att ta en del av osäkerheten ur dessa aspekter. Läs vidare för mer information.

De flesta automatiska badrumsfans erbjuder en rad funktioner att välja mellan, så att du kan anpassa fläktens prestanda för att tillgodose din familjs behov. Vissa avgasfläktar är utrustade med inbyggda belysningselement som gör att de kan sömlöst integreras i badrumsdekor. Rörelsedetekterande badrumsfan utlöses till exempel av ljus eller rörelse i rummet och är ett ytterligare val. Med tillägget av en fuktdetekteringsomkopplare kommer avgasfläkten automatiskt att tändas när den relativa fuktighetsnivån i rummet stiger till en oacceptabel nivå. Till och med de finaste fuktigheten som upptäcker badrumsfans kommer med en manuell fläktomkopplare och en timerfunktion för att minimera mängden beröring samtidigt som du fortfarande gör att du kan reglera hur länge fläkten hålls utan tillsyn. Hushållsventilationssystem hjälper till att hålla luften ren och är en bekväm och automatisk metod för att förbättra luftkvaliteten i ditt hus.

Avgasfläktar med antibakteriella egenskaper

Mögel och mögel kan följa och utvecklas i regioner som alltid är våta. Avgasfläktar kan användas i antingen badrummet eller tvättstugan för att hjälpa till att ta bort fukt från luften, vilket gör luftrenaren och lättare att andas, samt förhindra att mögel växer på ytor. Leta efter antibakteriella avgasfläktar som inkluderar ett nästan UV-våglängdslydligt alternativ för att ge ett ytterligare lager av skydd mot bakterier tillväxt i miljöer som är benägna att fukt och fuktansamling.

Genom att belysa ytor med ultraviolett (UV) -ljus kan du hjälpa till att döda bakterier genom att aktivera en toxisk reaktion inuti bakterieutvecklingen, vilket hindrar bakterierna från att multiplicera och sprida ytterligare. Kombinerat med ett LED-drivet UV-ljus som är säkert för människor, hundar och växter, hjälper antibakteriella avgasfläktar att förhindra mögel- och svamptillväxt i kakelinjekter och andra delar av rummet, vilket hjälper till att hålla ditt hem eller kontor rent och friskt. Det är möjligt att eftermontera nuvarande fläktar med specialiserade ljus, så om ditt gamla, höga fläkt är i behov av ersättning, kan en antibakteriell avgasfläkt vara ett bra alternativ att undersöka.

Tvätt med ångteknik

I alla fall är det klädtvättmaskinen och torktumlaren som är de verkliga stjärnorna i din tvättstuga. När de används i samband med en surfplatta eller telefonapp kan smarta hemtvättare och torktumlare programmeras för att köra på ditt schema, oavsett om det ställer in en timer för att starta tvätten innan du kommer hem från jobbet eller ställer in torktumlaren för att köra intermittenta cykler för att förhindra att förhindra att det förhindrar Rynkor och mögel på dina kläder. High-end tvättmaskiner har ett ångalternativ som hjälper till att få dina smutsiga plagg rengjorda och hålla dem fräschare under längre perioder efter tvätt. Med hjälp av ångteknik kan tvättmaskiner programmeras för att använda kraften i varm ång för att hjälpa till i ångtvätten av kläder. En ångteknikbricka använder höga ånga värme (upp till mer än 200 grader Fahrenheit) för att ta bort fläckar och smuts från klädfibrer, samt för att förstöra bakterier på plaggen de tvättar. Det värmer också vattnet under hela cykeln, vilket hjälper till att ta bort bakterier och upplösningen av tvättmedel, vilket förbättrar den totala renheten i hushållets kläder.

Användningen av ångteknologi i torktumlaren hjälper till att hålla fibrerna loss och rena under hela torkcykeln, samt eliminera eventuella rester från tvättmedel och mjukgörare som kan ha kvar. Tillägget av detta sista steg höjer ångteknik tvättmaskiner till status som ett måste för familjer som lider av allergier eller kemiska känsligheter. Det eliminerar också den irriterande irritationen orsakad av husdjur, som annars kan förbli på kläder. Det är också viktigt att upprätthålla dina tvättmaskiner rena, och en självrensande cykel kan bidra till att minska mängden hårda vattenfläckar och uppbyggnad som förhindrar att dina kläder rengörs noggrant efter varje belastning.

Fördelarna med att vara friska

Det är viktigt att notera att de förändringar som beskrivs här är alla effektiva sätt att uppdatera ditt hem mot de vardagliga riskerna för bakterier och bakterier, med de extra hemfördelarna med att öka din totala säkerhet, produktivitet och till och med få ut det mesta av dina Hemets energiförbrukning. De korrekta apparaterna, hårdvaru- och belysningsvalen kan ha en betydande inverkan i det övergripande utseendet på rumets inredning. Kranar som har uppdaterats erbjuder värde och elegans till ditt kök eller badrum. Renare, hälsosammare hemteknologi är det största sättet att hålla din familj lycklig och säker dagligen, och det finns många skäl att integrera dessa enkla men betydande förbättringar i ditt hem.

De mest effektiva hälsoförbättrande teknologierna:

 • Säkert för användning i hushållstekniken används för att hålla människor och deras familjer friska.
 • Att uppskatta betydelsen av hälsosam teknik hjälper dig att inse hur hälsosam teknik hjälper dig med ditt liv.
 • Väl upplyst levande och design är avgörande för dig.
 • Det är inget större jobb involverat, bara inköp av en ny lås och handtagsuppsättning.
 • Rengöring av kemikalier är viktiga när det gäller en ny entré.
 • Börja med att lösa några problem inomhus luftkvalitet.
 • Kroniska hälsoproblem som allergier eller astma kan behöva en luftfuktare i ett hemhälsoprogram.
 • Avfuktare Om du har fukt eller klibbiga väggar, installera en avfuktare.
 • Avfuktare kan bidra till att minska dammet.
 • Röstaktiverade kranar är nu möjliga med smarta hemteknologiska framsteg.
 • Röstkontrollerade, berörda smarta kranar kan utföra mer exakta kommandon.
 • Välj apparater och kranar med fingeravtrycksresistenta släta ytor.
 • En diskmaskin med ett sanitärt sköljalternativ är ett annat snyggt kökstillägg.
 • Upptäck den mest effektiva metoden för att underhålla ditt badrum och tvättområde snyggt
 • Att investera i beröringslösa kranar kan visa sig vara lukrativa.
 • Att använda ett smart duschsystem kan innehålla ångduschar eller bastur.
 • Den automatiserade flush -toaletten sprider inte bakterier.
 • BrookPad Bidsätet passar till vanlig toalett ..
 • Bidsäten kan rengöra ditt badrum bättre.

Skriven av
BrookPad Team

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.