De viktigaste fördelarna med ett smart hem.

design designidéer guide Hem renovering Smart hem

Upptäck hur ett smart hem kan förbättra ditt liv.

De viktigaste fördelarna med ett smart hem.

De viktigaste fördelarna med ett smart hus.

Här är fem sätt att smart teknik kan hjälpa oss att leva bättre liv. Det sparar tid att använda röst- eller appkontroll. Med din röst eller en smartphone -app kan du styra praktiskt taget allt. Utan att behöva vara där låter en smart dörrklocka dig se vem som är vid dörren, öppna den och ge instruktioner utan att behöva vara närvarande. Smarta termostater hjälper dig att spara pengar på energi samtidigt som du gör ditt hus trevligare.

Smart Motion Sensors ger dig meddelanden, och smarta säkerhetskameror skickar dig live -bilder. Smarta pluggar med fjärråtkomst kan övervakas och styras medan du är borta. När du kommer närmare natten kan smart belysning hjälpa dig att sova bättre genom att minska blå ljusnivåer. Du kan lära dig att förbereda en ny måltid med en smart högtalare med en skärm. Vitt brus kan användas för att slappna av när du filtrerar bort distraherande ljud.

Smart teknik hjälper oss att spara tid och ha mer nöje.

Blötläggningsmaskin, kylskåp och tv har förändrat vår vardag kraftigt. Våra hus var helt annorlunda före dessa uppfinningar. Termostater och trådlösa telefoner har till exempel haft en stor effekt på våra liv. Smart teknik är här för att stanna, och här är fem sätt det kan förbättra våra liv.

Mer kontroll

Hur vi kontrollerar våra hemsystem som belysning och uppvärmning utvecklas. Smart belysning låter dig justera ljusstyrkan och färgen på dina lampor. Kontrollera ett enda ljus, rum eller något annat område. Sensorer kan slå på och stänga av lamporna medan du är borta. En app styr allt. Mindre kontroll över ditt värmesystem än konventionella termostater. De lär sig och optimerar för att göra ditt hem mer bekväm och hjälpa dig att spara pengar på verktyg. De ger dig också mer direkt kontroll. Kör du hem på en kall dag? Slå på värmen innan du anländer för att ge en trevlig hälsning.

Sparar tid

Att använda röst- eller appkontroll sparar tid. Din smarta högtalare kan stänga av lamporna eller läsa väderrapporten när du gör din frukost. Innan du lämnar hemmet, lås alla dina dörrar med en enda touch. Kontrollera dina svar. Dessa nanosekunder lägger till. Varför inte skapa dina egna automatiserade processer för att förenkla dina egna uppgifter? Med en enkel "Hey Google, är jag på väg ut", får du väderrapporten och lamporna stängs av! Det är också möjligt att spara mer tid. Vänta inte på leverans. En smart dörrklocka låter dig se vem som är vid dörren, öppna den och ge instruktioner utan att behöva vara där. Det är en hel dags arbete som sparats.

Större självförtroende

Smart teknik kan hjälpa till att göra hem mer tillgängliga. Till att börja med kan du styra nästan vad som helst med din röst eller en smartphone -app. Otillgängliga switchar och kontakter behöver inte flyttas. Smart belysning kan styras av röst, app eller sensorer. Smarta pluggar, å andra sidan, gör att du kan styra allt som är anslutet in trådlöst. Din smartphone eller surfplatta kan se vem som är vid ytterdörren och släppa in dem (eller inte). Another alternative is to distribute temporary smart keys to friends and family members' phones.

Enhanced family comfort and security

Vet vad som händer, var och när. Smarta rörelsessensorer ger dig varningar, och smarta säkerhetskameror överför livevideo till din telefon. Samma kamerainställning kan användas som en babymonitor eller för att hålla ett öga på dina husdjur medan du är på jobbet. Smarta larm kan meddela dig om de upptäcker rök eller CO i luften. Så du behöver inte oroa dig för att de tar slut på batterier medan du är borta. Vid en varning kan de visa dig vad som händer på om de är anslutna till smarta kameror eller värmare. Att kontrollera din bil från din telefon bidrar också till din sinnesfrid. Fjärråtkomst till smarta pluggar gör att du kan övervaka och kontrollera dem medan du är borta. Som en konsekvens behöver du inte oroa dig för att lämna sidoljuset på.

Övergripande hälsa

Mer tid, säkerhet och kontroll är alla bra resultat. Smarta hem kan å andra sidan ge ännu mer komfort och njutning. Vi vill alla ha en trevlig natts vila. Blått ljus från ljus och skärmar hjälper oss dock att hålla oss vakna och vakna under hela dagen. Mindre tid framför skärmen med röstkontroll smarta högtalare. Ännu bättre, smart belysning kan minska blå ljusnivåer när du kommer närmare sänggåendet, så att du kan sova bättre. Temperatur påverkar också sömnkvaliteten. Om rummet blir för varmt kan en smart kontakt starta en fläkt, så att du kan sova ostörd. Högtalare i sovrummet kan också hjälpa dig att sova. Vitt brus kan användas för att slappna av när du filtrerar bort oönskat brus. Varför inte somna till din favoritmusikströmningsapp eller ljudbok på din smarta högtalare? Alternativt kan du använda Google Chromecast för att se filmer och annan underhållning. Smarta enheter kan hjälpa dig att hitta nya, hälsosamma recept. En smart högtalare med en skärm kan lära dig hur du lagar en ny maträtt. Du kan använda den i köket och aktivera det med din röst om dina händer är upptagna! Teknik gör hem smartare och friskare. Du kanske till och med undrar hur du överlevde utan det.

Vad är ett smart hem?

  • Här är fem sätt som smart teknik kan förbättra våra liv.
  • Taligenkänning sparar tid.
  • Röst- eller smartphone -appar kan styra praktiskt taget allt.
  • Du kan se vem som är vid dörren, öppna den och ge vägbeskrivningar utan att vara där.
  • Smarta termostater förbättrar hemkomforten samtidigt som du sparar pengar på verktygsräkningar.
  • De smarta säkerhetskamerorna och rörelsessensorer ger live -bilder till din telefon.
  • Fjärråtkomst till smarta pluggar möjliggör fjärrövervakning och kontroll.
  • Smart belysning kan minska blå ljusnivåer för att hjälpa dig att sova bättre.
  • En smart högtalare med en skärm kan lära dig nya recept.
  • Vitt brus kan hjälpa dig att slappna av medan du blockerar obehagliga ljud.

Skriven av
BrookPad TeamNyare inlägg


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras